|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so září 09, 2006 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
No, nevím, jestli to sedí
 |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
.exe!!!!
When given proper orders, you execute them flawlessly. You´re familiar to most, and usefull to all. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Ha! Mě vyšlo, že jsme .jpg " You are very colorful. Sometimes you forget things, or disort the truth. You like working with pictures more than words. "  |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 6:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
|
|
 |
pá září 08, 2006 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Re: počasí |
|
|
baez napsal: | Včera mě vysloveně nadchlo počasí - užil jsem si (doufám, že ne poslední) koupání v přírodě....jestli bude opravdu hezký září - jak nám koneckonců hydrometeorologický úřad slibuje - tak mě snad ještě pár odpolední na liduprázdném břehu čeká.... |
jo, jenže jak už to tak bývá, tak hezky je přes týden, když jsem v práci a o víkendu prší a je zima :-/ |
|
|
|
|
 |
pá září 08, 2006 8:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
baez uživatel
|
Předmět: počasí |
|
|
Včera mě vysloveně nadchlo počasí - užil jsem si (doufám, že ne poslední) koupání v přírodě....jestli bude opravdu hezký září - jak nám koneckonců hydrometeorologický úřad slibuje - tak mě snad ještě pár odpolední na liduprázdném břehu čeká.... _________________ Baez |
|
|
|
|
 |
čt září 07, 2006 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No tak mi došla jízdenka ČSAD a dle prohlídky její to vypadá, že je z roku 1950. ČSAD bylo založeno v roce 1949, jen tak pro zajímavost. Jinak jsem si taky konečně vyrobil průkaz ke kontrolnímu odznaku ČSAD, takže příští víkend na dopraváckém víkendu se cestující ve vozech s tímto logem těšte  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st září 06, 2006 12:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Radost |
|
|
Vcera jsem delal v praci poprve nadherne samsotatne veci s klienty. Meli jsme slavnost. Organizoval jsem cast oslavy a podporu klientu. Jejich doprovod a asistenci..Jeste si uziji svuj posledni tyden zde v Berline.. Jinak spousta lidi a uspechu. Bezva knizka co ted ctu..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po září 04, 2006 12:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
citace: | Prohrabával jsem staré desky a našel spoustu pokladů, třeba Ellu Fitzgerald, Armstronga v Lucerně atd. (klasiky sem ani netahám). |
v notebooku mám 3 alba The Complete Ella and Louis on Verve, je to užasná hudba
citace: | Naše škola získala kromě statutu fakulntí školy i titul partnerského gymnázia 1. LF, tak se zase víc naparuju, kam chodím. |
jen se naparuj dokud můžeš  |
|
|
|
|
 |
ne září 03, 2006 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Dnešní neděle stála za to. Plánoval jsem, že odhalím příčinu vrzání v našem autě, no skutečnost se trochu odlišuje. Přijel kamarád a tak kolem 11 dop. jsme se rozhodli, že pojedeme do Českých Budějovic. Jeden chlápek tam prodával starou Dacii a kámoš, že ji chce. Tak jo, vyjeli jsme, všude samo objížďky, no ale tak kolem 15té jsme tam byli. Auto dobrý, kecáme kolem něj tak hodinu, naložíme náhr. díly, zaplatíme a jedem. Akorát to mělo jednu drobnou vadu. SPZ od Dacie jsou v depozitari, tzn. auto je nemělo (samozř. nemělo zapl. ani povinný ručení.). No přemlouvali jsme našeho tvrdohlavého kamaráda, ale nic naplat, prý to risknem. Tak já jsem jel s přítelem autem, kterým jsme přijeli a kamarád za námi v těsném závěsu ve staré Dacii bez SPZ. Z ČB do Brna, po okreskách (cca250Km). Ty vogo, vono to vyšlo. Krásná cesta, nádherná příroda, stres jak mraky, no to se nedá popsat. Super auto máme v Brně, žádnou pokutu jsme neplatili (tohle by už bylo spíš na basu ). Tak to byla zas jednou ztřeštěnost, na to nezapomenem  |
|
|
|
|
 |
ne září 03, 2006 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dneska toho bylo!
Prohrabával jsem staré desky a našel spoustu pokladů, třeba Ellu Fitzgerald, Armstronga v Lucerně atd. (klasiky sem ani netahám).
Taky se mi trochu podařilo pohnout s jednou strašidelnou klavírní záležitostí, která mi dlouho nešla.
Naše škola získala kromě statutu fakulntí školy i titul partnerského gymnázia 1. LF, tak se zase víc naparuju, kam chodím. A k lepšímu nám změnili zástupce třídního. Jo a třídní se předevčírem vdala, ale to jen tak na okraj...  |
|
|
|
|
 |
ne září 03, 2006 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Dneska jsme si udělali hradecké odpoledne. Nejdřív Muzeum s výstavou HK od přelomu století do teď, perfektní modely a zajímavý fotky. Následovala návštěva kámošů, který jsme už dlouho neviděli. A vůbec to nezabránilo najít společnou řeč. Prima.
Teď poslouchám elpíčka z antikvariáltu z Poličky a je to pěknej osmdesátkovej nářez;-) |
|
|
|
|
 |
so září 02, 2006 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dneska se mi povedlo dopsat hudbu a udělat i celé aranžmá k jedné písničce do jedné hry dramaťáku v zušce. Zadání znělo "sladká, zamilovaná píseň". Vzešla z toho sice zamilovaná písnička, ale jestli to někdo uslyší, hodí si mašli  |
|
|
|
|
 |
so září 02, 2006 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Dneska jsme si udělali malý výlet, trochu se prošli ve Ždánickém lese a našli jsme plno praváků
Už se těším na smaženici  |
|
|
|
|
 |
st srpen 23, 2006 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Spousta veci..klienti, pratele, kolegove, jidlo..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út srpen 22, 2006 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
bodyia: to jsem si nestěžoval, jen se tak "pozastavil". jsem zvyklý už na cokoli: rok na kolejích (hodně živá kolej a ještě živější patro ), rok na to byt prakticky přímo pod jižní spojkou v praze, teď na palmovce - přes ulici dva nonstopáče a sex shop a na druhé straně nějaký obchod s porouchaným alarmem, který tak jednou za dva týdny na půl hodiny spustí. Takže když potřebuju spát, nevzbudí mě ani budík (ani sedm budíků v pětiminutových intervalech)  |
|
|
|
|
 |
út srpen 22, 2006 8:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: 2pepcza |
|
|
Ohňostroj byl před Kraftwerkem, tj. kolem jedenáctý. A bylo to výborný, začínal úvodní track koncertu a do toho show na obloze, povedlo se to hezky zesynchronizovat. Hluk tam samozřejmě byl, většinou spíš na menších pódiích, hlavní bylo nastavený na kvalitu, ale věřím, že lidé z okolí mají po celou noc o zábavu postaráno, zvlášť když se to tluče všechno dohromady... My bydlíme na Závodu míru a když jsou nějaký akce na Cihelně, hezky se to po Labi nese, to samý koncerty na Zimáku. Zase to ale není tak často  |
|
|
|
|
 |
út srpen 22, 2006 1:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
ad Summer of Love: nikdy jsem si lístek nekoupil, ale většinu vystoupení jsem holt stejně slyšel nic proti, dokážu usnout i za kanonády. jen mě zarazil a okna málem vyrazil ten ohňostroj někdy kolem půl dvanácté.
bodyia: stál ten ohňostroj aspoň za to? |
|
|
|
|
 |
po srpen 21, 2006 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Maku napsal: | murex napsal: | Prave jsem se vratil z 1.rande s jednim klukem. Bylo mi s nim moc dobre. Tak doufam, ze z toho neco bude  |
Moc ti to přeju Mimochodem - nechceš nám vyprávět, jak to probíhalo? Pokud to není tajné či nevhodné 22 hodiny  |
Díky, sám ale ještě nevím jak to celý dopadne. Doufám, že dobře... snad bych si i zasloužil... Na srazu bude určitě příležitost abych o tom řekl víc Mimochodem, já jsem "slušňáček," takže i do tý 22.hod. by to mělo bejt v poho...  |
|
|
|
|
 |
po srpen 21, 2006 9:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
murex napsal: | Prave jsem se vratil z 1.rande s jednim klukem. Bylo mi s nim moc dobre. Tak doufam, ze z toho neco bude  |
Moc ti to přeju Mimochodem - nechceš nám vyprávět, jak to probíhalo? Pokud to není tajné či nevhodné 22 hodiny  |
|
|
|
|
 |
po srpen 21, 2006 1:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Prave jsem se vratil z 1.rande s jednim klukem. Bylo mi s nim moc dobre. Tak doufam, ze z toho neco bude  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 6:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Adam napsal: | Queer jako my nebo queer jako pidivíni všichni okolo?  |
Queer jako buzny  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Queer jako my nebo queer jako pidivíni všichni okolo?  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 20, 2006 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Kraftwerk |
|
|
Mě úplně nadchlo včerejší/dnešní Summer Of Love ( www.summeroflove.cz ) a živý koncert Elektrochemie a samožřejmě KRAFTWERK! Ti pánové jsou prostě skvělí. Myslím, že show byla lepší lež předloni v Lucerně.
Cool taky byli Glamour to kill, jejich sdělení Everybody is Queer! bylo doplněno poměrně věrohodným aranžmá |
|
|
|
|
 |
so srpen 19, 2006 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Obrovskou radost mi udelalo to, ze jsem si koupil boty Quicksilver za 1300 a mikinu Quicksilver za 900,- ... 50% slevy by mohli mit casteji  |
|
|
|
|
 |
so srpen 19, 2006 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Libor a Praha |
|
|
Moc krasne pises. Jiste fajn zazitek [/quote]
Liborku díky. Ale co to čtu ... ty si z Prahy.
Tak to je pak uplně jasny. já už se vůbec ničemu nedivím . |
|
|
|
|
 |
so srpen 19, 2006 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: 2 kluci na pláži |
|
|
valbo napsal: | Opět píšu.
Dnes jsem odpoledne běhat. No a potkám na jedné oblíbené gay pláži dva kluky.
No není to tak jak myslíte...
S těmi kluky jsem se dal do řeči a vyborně jsem si s nimi rozuměl.
Protože jsem právě odešel od takových typických našinců... takových, s kterými si nemám o čem povídat.
Tihle kluci byli známí mého dobrého přítele,o něm jsem nenapsal ještě příběh ve svém k.
Asi bych ho tasm měl zahrnout. on si to jistě zaslouží.
No Byli to heteráčci jak vyšití, krásní a Ti kluci, od kterých sem odešel jen koukali, s kým sem se to dal do řeči.
Ovšem já sem se s nimi dal do řeči, ne proto, že sice byli nádherní, to se musí uznat, ale byli i krásní. Ovšem když řeknu krásní, znamená to citově krásní.
... no povídali sme si a já sem ani nevěděl, že to ubíhá velice rychle.
I o sexu sem se s nima bavil, taky jsem jim řek, kdo jsem, to se mi u kluků tak nestává.
A je paradoxní, že tady sem se o gay sexu bavil uplně přirozeně.
Prostě jsem neměl důvod se červenat. byl bych schopnej říct ošukat a vykouřit... . Už nevím, ptali se mne, jak je to s menstruací u žen a sexu... .
to sem moc neznal.
Bylo to nádherny. nádherny. |
Moc krasne pises. Jiste fajn zazitek  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 18, 2006 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: uplně nahlas a beze studu aneb o dráždivých slovech |
|
|
jejda, já sem použil slova, která jsem ještě nikdy tak jen tak nepožil.
Já už o tom umím mluvit. to je dobré.
masturbovat, šukat, prcat.
Teda. Já su sprostej. No fuj.
Ale je to hezky, to jsem jsem nikdy neřekl tak aniž bych cítil pocit studu.
Vidíš to Lukáši, kdybys to tak četl. Ale ty seš někde na nádraží. Trvalo mi to 7měsíců.
vidíš to, už sem se to naučil. Teda.
Už můžu psát povídky. Jenže mne to te´d bude vzrušovat a nic nenapíšu.
takový oklukovat. nebo vyustovat. To tak nedráždí. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 18, 2006 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: 2 kluci na pláži |
|
|
Opět píšu.
Dnes jsem odpoledne běhat. No a potkám na jedné oblíbené gay pláži dva kluky.
No není to tak jak myslíte...
S těmi kluky jsem se dal do řeči a vyborně jsem si s nimi rozuměl.
Protože jsem právě odešel od takových typických našinců... takových, s kterými si nemám o čem povídat.
Tihle kluci byli známí mého dobrého přítele,o něm jsem nenapsal ještě příběh ve svém k.
Asi bych ho tasm měl zahrnout. on si to jistě zaslouží.
No Byli to heteráčci jak vyšití, krásní a Ti kluci, od kterých sem odešel jen koukali, s kým sem se to dal do řeči.
Ovšem já sem se s nimi dal do řeči, ne proto, že sice byli nádherní, to se musí uznat, ale byli i krásní. Ovšem když řeknu krásní, znamená to citově krásní.
... no povídali sme si a já sem ani nevěděl, že to ubíhá velice rychle.
I o sexu sem se s nima bavil, taky jsem jim řek, kdo jsem, to se mi u kluků tak nestává.
A je paradoxní, že tady sem se o gay sexu bavil uplně přirozeně.
Prostě jsem neměl důvod se červenat. byl bych schopnej říct ošukat a vykouřit... . Už nevím, ptali se mne, jak je to s menstruací u žen a sexu... .
to sem moc neznal.
Bylo to nádherny. nádherny. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 18, 2006 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To valbo: |
|
|
Znám... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|