Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Archiv Společný sraz 25. až 27. sprna 2006
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Další

út srpen 22, 2006 5:31 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Předmět: Citovat

Já myslím, že ideální budíček bude mezi 8mou a 9tou, přesně se dohodneme na seznamovacím večeru:-) Ovšem předpokládám, že se bude chodit spát docela pozdě (počítáno k těm, kteří vydrží poslední).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

út srpen 22, 2006 5:27 pm
Autor Zpráva
Mark
uživatel++

zdenda napsal:
nevím jak pro Tebe, ale pro mne je nejdůkležitější doba vstávání, ne ukládání k němu, ač i to má své mírné ovlivnění.

Já jsem dost spavej, a obvykle se cítím vyspalý tak po 7 hodinách spánku. Ideálních je 8 - 9 hodin. To si tam asi nebudu moct dovolit.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

út srpen 22, 2006 5:22 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Mark napsal:
zdenda napsal:
Doufám, že nemáte v úmyslu vstávast před 9.

To záleží na tom, kdy se půjde spát. Takže se uvidí až na místě.

nevím jak pro Tebe, ale pro mne je nejdůkležitější doba vstávání, ne ukládání k němu, ač i to má své mírné ovlivnění.

Na začátek stránky  

út srpen 22, 2006 5:14 pm
Autor Zpráva
Mark
uživatel++

zdenda napsal:

To záleží na tom, kdy se půjde spát. Takže se uvidí až na místě.

Na začátek stránky  

út srpen 22, 2006 5:03 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Maku napsal:
zdenda napsal:
Mno.. mě je jedno, v kolik se bude vstávat. S tím já problém nemám. Řekne-li se bude se vstávat v 8 budu v 8 vzhuru.. pokud v 9 tak v 9. Ale myslím, že se určitě nějak dohodneme. Budeme muset lhot brát ohled na ty ospaly Wink Ted mě napadlo - budou rozčvičky? Laughing

Maku to jsem schopen taky, ale jelikož je víkend jediná doba, kdy můžu vstát dýl než v 5, tak rád bych toho využil. Dýl jak do 9 obvykle nespím.

Na začátek stránky  

út srpen 22, 2006 4:53 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

zdenda napsal:
Mno.. mě je jedno, v kolik se bude vstávat. S tím já problém nemám. Řekne-li se bude se vstávat v 8 budu v 8 vzhuru.. pokud v 9 tak v 9. Ale myslím, že se určitě nějak dohodneme. Budeme muset lhot brát ohled na ty ospaly Wink Ted mě napadlo - budou rozčvičky? Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

út srpen 22, 2006 4:47 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Na začátek stránky  

út srpen 22, 2006 1:06 am
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Předmět: to bodyia Citovat

Koukal sem na tvé stránky a musím říct, že jsou opravdu wunderschön.

Na začátek stránky  

po srpen 21, 2006 11:02 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

2Zdenda: No, myslím, že ty deky tam nebudou nějaká antialergenní špička:-) Spíš to hodnotím na naprosto běžný standard. Máš-li takové problémy (ev. z nich obavy), doporučuji raději spacák nebo deku vlastní. Ale při poslední akci si nikdo nestěžoval (ovšem byla zima a brouci byli zalezlí Twisted Evil )

Sergej: Výborně, to je slovo chlapa! Wink

Zejtra to tam jedeme prozkoumat.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po srpen 21, 2006 10:32 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

To je správnej přístup. Tak ať ti to vyjde a dorazíš... Smile

Na začátek stránky  

po srpen 21, 2006 10:00 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Předmět: Tak se možná hlásím také Citovat

No, možná to nějak upytlikuju. Nic neslibuju předem, ale možná by se mi mohlo povést tam dorazit. Během týdne budu vědět víc. Nějak sem se nasral (omlouvám se za ten výraz, ale je v tomto případě adekvátní) a řek si, proč bych kuva neměl jet. O víkendu stejně nic nezachránim a aspoň to přiznání budu mít za sebou. Tak zatím čest práci a sláva vlasti, výletu.

Na začátek stránky  

po srpen 21, 2006 8:56 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

Já třeba sporty nemusím vůbec (a ani nerozilušu, jestli kolektivní, nebo individuální) Smile

Na začátek stránky  

po srpen 21, 2006 8:51 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Fotbal a gay hra? přece gayové ve většině případů nemusí kolektivní sporty a tohle je moooc kolektivní, ač šatny a sprchy naopak milují Laughing
jinak termix byl rozebírán i na jednom dopravním plátku a jenom pár lidem bylo jasné, že není myšleno to z mléka, ale ostatní tam popisovali, jak jim chutná Laughing

jo jinak jedu a stále mám 3-4 místa volná.
Jo, jaké jsou peřiny, jako člověk který neví na co není alergický, se musím optat.. Ď.

Naposledy upravil zdenda dne po srpen 21, 2006 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 11:13 pm
Autor Zpráva
7T
uživatel

Předmět: pověstné sodomy-gomory :) Citovat

Na gkluby jsem měl velmi podobný názor jako hodně z vás ... prostě sodoma-gomora a hnus velebnosti. Ale nechal jsem se drahou polovičkou přemluvit a šel do Valentina. Skvěle jsem se bavil a nemusel řešit jestli příteli dám pusu a kdy nebo ne. Co se dělo někde vzadu v temnotě nebo na WC mě nezajímalo, já si přišel zatančit a popít a to svůj účel splnilo na jedničku. Čili shrnuto, v těchto zařízeních najd ekaždý to co odpovídí jeho ražení..... nejsou špatná sama o sobě. Kometovat, že jsou tyto kluby hrozné je asi něco podobného jako nadávání na xko a seznamky .. všichni o nich prohlašují jaký je to hnus ale řeči se vedou a voda teče ...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 10:54 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: To maku aneb o kavárničkách a ... Citovat

Maku, no ono je to moje.
Já prostě tady v brně jaksi dělám hodnyho kluka a tak a nikam nechodím.
Já prostě se tu nějak neodvážím a prostě Brno je ten hnusnej Kings a Richard.
Ale v té Praze je těch možností. Mně by se to líbilo. Chodil bych si pokecat do gay hospůdek a kavárniček, pak šel do nějakyho toho veselyho tanečního toho.
No, to by se mi líbilo.
Ovšem, často v těch klubech sou vidět lidé, z kterých mi tak trochu naskakuje husí kůže. Velice chladní sou, a tak.
Prostě nevím jak vy, ale dřív sem neviděl tolik chladných kluků, co od doby, co su mezi gayi. Nechápu, proč sou nazýváni teplými, když sou tak často chladní.

Možná se tyto věty nebudou někomu líbit, ale mňo. Ale taky jsou mezi nimi teplouncí. To je pravda. No... .

Maku tak tak.. Už mi to teď nepálí, pujdu spát, broskve máme zavařené.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 10:43 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: Fotbal to je hra, aneb jak nás holky porazily Citovat

http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=480

http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=487

no vyšli mi tu zajímavé postřehy. každý má rád něco jiného.

Ale možná někoho trefí. Já bych si hrozně rád zahrál fotbal.
To je taková super Gay hra.

My sme ho hráli s klukama na Mušově. Bylo to bezvadné. Až na to, že holky nás porazily.
http://teen.stud.cz/sb-teen/akce040904_honza.phtml
http://teen.stud.cz/sb-foto2004/09_04_teen_musov2.phtml

Dnes jsem zjistil, že jsem tam na 3fotkách. Ale je to z dálky, nebo zezadu, takže to je v poho.

Ale byl to můj nejlepší fotbal, jakej sem kdy hrál . Skutečně.
Ale byl sem ještě takovej nesvůj mezi klukama, musím se přiznat, že to byla škoda.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 9:35 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Předmět: Re: To Maku Citovat

valbo napsal:
Takže do Termixu?
Ale mně naopak všici říkaj, že tam sou samé kurvy.
Ad Valentyno, no o tom sem slyšel to, že to tam je divoké. Pravda.
Já sem se tak dlouho chystal do toho Gayzeeru, až z toho udělali Valentino.
Ale v Praze je dost příjemných posezení, ale mí známí to většinou odmítají a to dost.
Takže sem byl pouze v Eře. hm. No takovej sympatickej pajzlík v centru.
mňo.
Takže tak. No moc se to k tomu tematu nehodí. Ale díky Maku.

Mno když se tak ptám kámošů, tak to vychází nějak nastejno. Někdo má špatné zkušenosti z V a nekdo z T. Čert ví. V Termixu jsem se s tím nesetkal nežto ve V už ano.

Jo v Praze je těch posezeních dost. Že to odmítají - to záleží na tom, co chcete dělat. Dát káviku, vínko a kecat? Tak to je lepší zatím do kavárny ale do klubu se chodít jen pařit a kalit (někdo tam lhot šlape no). Takže bych se na tvé známé určitě nezlobil. Asi chtějí kalit a ne popíjet káfčo. Tak to budeš asi muset udělat kompromisem. Já s váma pujdu do klubu a vy potom semnou na kavu (ideální by bylo to udělat teda naopak - napřed pokecat v kavarničce a potom v dobré náladě odejít do klubu a tam to rozjet Twisted Evil )

Hodně zdaru....

Tak pánové... už se nám to blíží, že? Smile Doufám, že nás dorazí hodně... Pardon za OffTopic Rolling Eyes

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 9:26 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: To Maku Citovat

Takže do Termixu?
Ale mně naopak všici říkaj, že tam sou samé kurvy.
Ad Valentyno, no o tom sem slyšel to, že to tam je divoké. Pravda.
Já sem se tak dlouho chystal do toho Gayzeeru, až z toho udělali Valentino.
Ale v Praze je dost příjemných posezení, ale mí známí to většinou odmítají a to dost.
Takže sem byl pouze v Eře. hm. No takovej sympatickej pajzlík v centru.
mňo.
Takže tak. No moc se to k tomu tematu nehodí. Ale díky Maku.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 7:07 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Mark napsal:
Bodyio, jak to tam bude vypadat s nějakým sportovním náčiním? Je tam nějaký míč, nebo pingpongový stůl nebo něco podobného? Možná by se tam aspoň volejbalový míč uživil.

Hmm, ve středu tam jedu, podívám se, co tam teď je, dva roky jsem v objektu nebyl. Ale stůl na pingpong tam není určitě. JEstli máte třeba rakety na bangbington etc., tak vemte.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 6:55 pm
Autor Zpráva
Mark
uživatel++

Předmět: Re: účinky alkoholu Citovat

valbo napsal:
To alkohol.
Že já nechápu, jak to někomu může dělat dobře. Já si dám velky pivo a už su tak opilej, že se mi to vůbec nelíbí. Já se s alkoholem nemužu vubec bavit.
Prostě na mne působí naopak uspávajícím účinkem. nebo že su pak vzteklej.
Což je dobré, protože pakj mám chut to vytřepat a třeba du sportovat.
Ale že by mne to nějak eutrofizovalo. To ne.

A já sám si umím navodit takovou opilost, že ze mne kolikrát lidi nemůžou a přitom nevypiju ani kapku alkoholu. ... .

Valbo, důvody proč nesnášíš alkohol jsou mi jasné a chápu to, ale snaž se být trochu tolerantní. Na každého člověka působí jinak a když je jeho jediným účinkem větší veselo, tak proč si ho nedat.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 6:41 pm
Autor Zpráva
Mark
uživatel++

Bodyio, jak to tam bude vypadat s nějakým sportovním náčiním? Je tam nějaký míč, nebo pingpongový stůl nebo něco podobného? Možná by se tam aspoň volejbalový míč uživil.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 6:11 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

ještě jsem zapomněl na jeden film - Urbania (en znění + en titulky) - pokud by někdo chtěl Smile

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 5:47 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Fakt si s mým individuálním stravovacím režimem nemusíš dělat hlavu. Přežil jsem týden v daleko polnějších podmínkách a stále sveřepě žiju.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 5:20 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Ad snídaně: OK, jsem rád, že se shledaly s pozitivním ohlasem. Něco bude i přirozeně bezlepkové. Jo a ohledně otázek na cenu - je stejná jako za ubytováníWink

Ad Adam: Přednáška samozřejmě není povinná, ale myslím, že prospěje každému, resp. získáné informace se opravdu mohou hodit. Těžko se vyhodnocuje prevence, ale věříme, že pomáhá.

Ad TXB: Odjezd bude asi od vlakového nádraží (naproti autobusovému), v součinnosti s příjezdem účastníků z Prahy. Ty budeš mít asi přebytek času, doporučuji navštívit Pernštýnské námestí a zámecký park: Když vyjdeš z autobusáku, dáš se k hlavní silnici a tam doleva. Půjdeš pořád rovně, mineš červené Tesco, projdeš Třídou míru, pak Zelenou bránou a jsi na náměstí, cesta bude trvat 15-20 minut. Doporučuji bar Che´z, výborné jahodové Mojito a skvělé Illy kaféWink Na konci náměstí se dej doleva, pak pořád rovně a přijdeš k zámku. btw: U nádraží je veliká Hypernova, jestli hodláte dělat nákupy a nechcete se s nimi vláčet autobusem/vlakem, tohle je řešení.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 1:29 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

Adam napsal:
Jo, Bóďo, ta přednáška bude povinná? Chci říct, musím dávat pozor, protože bavit se budu určitě. Ono dávat naprosto asexuálnímu člověku jako já rady jak se vyhnou pohlavně přenosným chorobám je házením hrachu na zeď. Ode mě se všechno odrazí Idea

To neřeš, nebudeš v tom sám Wink

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 1:24 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Předmět: Re: to maku Citovat

valbo napsal:
Maku napsal:
Stonerock napsal:
Maku napsal:
... pivo ... na našich večírcích je ... "etickým kodexem" zakázáno. Popíjíme "společenské" drinky... Wink

... jistě si dokážeš představit, že na našem večírku, kde jsou všichni v oblecích a z pravidla se toho účastní vrcholní pravicoví politici by pivo nebylo vítáno Wink

Teda vy jste banda snobů, to snad neni možný... Evil or Very Mad Laughing Btw., copa asi popíjel váš šéfík s Paroubkem, když se zase před pár dny tvářili, že vyjednávaj' o povolební situaci: Wink
http://www.novinky.cz/domaci/obrazem--paroubek-s-topolankem-na-pivu_92877_35c0b.html

Tak se někdy přijd podívat do Termixu.... včera jsem tam opět byl (od 20 hod do 6) a snobem by jsi mě tedy nenazval Laughing

njn pivo... viděl jsem... musíš uznat, že by se tam tvrdý alkohol nehodil.. ikdyž by se potom dohodli na ledasčems Laughing

Teda maku, ty chodíš do termixu, teda to bych do tebe neřek.
C. No moje bejvalé tajemství tehdy dělalo zásobovače v Termixu a jinak v Gayzeeru vše možné.
No o tom Termixu se zrovna moc přívětivě nevyjadřoval, hm...
No rudolfa a Chameleona už vůbec ne.
Ale stejně tady v tom Brně, vše ruší. Všici se stěhují do Práglu.
Kolik už tady bylo příjemných gay podniků a vše šlo do prdele.
A nejvíce se chodí stále do těch smradlavých děr. Kam nemíním.
Ale to není vůbec k tématu, ale musel sem reagovat.

No jsem ještě mladý... tak si chci taky trochu užít, že? Wink Večírky s Tupohlávkem jsou sice fajn ale moc snobské na můj vkus... možná jsme v sobě objevil skrytého dáblíka Laughing
No abych řekl pravdu, tak Termix je uplně v pohodě kluv. Když to srovnám s Valentinem tak je to něco jako boží chrám... protože to, co se děje ve valentinu nemá obdoby... tam je to bohužel samá kurwa... tady naštěstí moc ne...

Naposledy upravil Maku dne ne srpen 20, 2006 1:44 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 12:45 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Jo, Bóďo, ta přednáška bude povinná? Chci říct, musím dávat pozor, protože bavit se budu určitě. Ono dávat naprosto asexuálnímu člověku jako já rady jak se vyhnou pohlavně přenosným chorobám je házením hrachu na zeď. Ode mě se všechno odrazí Idea

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 12:34 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Sladká snídaně v pohodě. Horší to se mnou bude ohledně zbylého stravování, protože by mi to mohlo jít proti sobě s práškama. Musím zatím ještě trochu dávat pozor třeba na lepek a tak, takže si se mnou nedělejte hlavu, mám z čeho brát Wink

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 11:06 am
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: to maku Citovat

Maku napsal:
Stonerock napsal:
Maku napsal:
... pivo ... na našich večírcích je ... "etickým kodexem" zakázáno. Popíjíme "společenské" drinky... Wink

... jistě si dokážeš představit, že na našem večírku, kde jsou všichni v oblecích a z pravidla se toho účastní vrcholní pravicoví politici by pivo nebylo vítáno Wink

Teda vy jste banda snobů, to snad neni možný... Evil or Very Mad Laughing Btw., copa asi popíjel váš šéfík s Paroubkem, když se zase před pár dny tvářili, že vyjednávaj' o povolební situaci: Wink
http://www.novinky.cz/domaci/obrazem--paroubek-s-topolankem-na-pivu_92877_35c0b.html

Tak se někdy přijd podívat do Termixu.... včera jsem tam opět byl (od 20 hod do 6) a snobem by jsi mě tedy nenazval Laughing

njn pivo... viděl jsem... musíš uznat, že by se tam tvrdý alkohol nehodil.. ikdyž by se potom dohodli na ledasčems Laughing

Teda maku, ty chodíš do termixu, teda to bych do tebe neřek.
C. No moje bejvalé tajemství tehdy dělalo zásobovače v Termixu a jinak v Gayzeeru vše možné.
No o tom Termixu se zrovna moc přívětivě nevyjadřoval, hm...
No rudolfa a Chameleona už vůbec ne.
Ale stejně tady v tom Brně, vše ruší. Všici se stěhují do Práglu.
Kolik už tady bylo příjemných gay podniků a vše šlo do prdele.
A nejvíce se chodí stále do těch smradlavých děr. Kam nemíním.
Ale to není vůbec k tématu, ale musel sem reagovat.

Na začátek stránky  

ne srpen 20, 2006 7:26 am
Autor Zpráva
Maku
guru++

Stonerock napsal:
Maku napsal:

Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Další