|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Zúčastnili by jste se tohoto výletu ? |
Ano |
|
53% |
[ 7 ] |
Ne |
|
30% |
[ 4 ] |
Uvidím |
|
15% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
út září 10, 2013 7:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel
Založen: 21.7.2013 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 8- okolí Bohnic
|
Předmět: |
|
|
Mno tak já jsem z toho už dostal... ,protože ty vaše komenty někdy nejdu vydržet beze smíchu ... _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea |
|
|
|
|
|
út září 10, 2013 6:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Už to chlapi neřešte. Bobfoldi si vyhledá nějakou vhodnou podpůrnou skupinu (např. pěti na kluka nadrženejch černochů) a z tohohle negativního zážitku s gay komunitou se v pohodě dostane. |
|
|
|
|
|
út září 10, 2013 5:18 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Já napsal _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út září 10, 2013 2:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
Mě teda trochu překvapuje, že podle toho hlasování nahoře mělo přijít celkem hafo lidí a nikdo z nich neměl ani trochu slušnosti a férovosti, aby Bobfoldimu napsal "promiň, sorry, ..." atd. Nevím, jak v Praze a podobných kotárech, ale u nás je zvykem, že když něco slíbím a nesplním, tak se aspoň (i dodatečně) omluvím.
TO Bobfoldi:
Nebuď z toho smutnej, já před pár rokama zkusil svolat pár akcí pro bikery a dopadlo to podobně. Od té doby na všechny dlabu a jedu si po svý lajně.
bobfoldi napsal: | Jo ibko ? docela dobrej joke, ale zázraky se prej dějou.. |
Zázraky jo, ale na tohle by nejspíš nestačily ani tuplovaný Lurdy!
bright napsal: | Hošani na iboys by aspoň přišli s něčím vtipnějším jako např. že cestou k zoo potkali lásku svého života a od té chvíle jsou neustále s ní, anebo že jim doma komplikovaně rodila jejich kočička a museli jí proto dávat umělé dýchání z úst do tlamy. |
Hošani z Iboysu by většinou potkali lásku svého života spíš u cesty v zoo a kočičce by dávali umělé dýchání z tlamy do tlamy! |
|
|
|
|
|
po září 09, 2013 8:17 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | mistrovství světa ve výmluvách. |
Výkony zdejších nezaujaly. Hošani na iboys by aspoň přišli s něčím vtipnějším jako např. že cestou k zoo potkali lásku svého života a od té chvíle jsou neustále s ní, anebo že jim doma komplikovaně rodila jejich kočička a museli jí proto dávat umělé dýchání z úst do tlamy. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po září 09, 2013 7:01 am |
|
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel
|
|
|
Jo ibko ? docela dobrej joke, ale zázraky se prej dějou..
to John: Tak si mohl aspoň napsat: "Sorry ale nepříjdu že jsem zaspal" -velice složité že ? _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea |
|
|
|
|
|
po září 09, 2013 12:29 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
bright napsal: | Václave, spokojen? |
Velmi. Napřed jsem uvažoval, zda obor naděje nerozšířit ještě o "A pokud ne, tak to tam těm kur... aspoň oplatíš," ale bobfoldiho aspirace (doufejme, po dnešním zážitku) tak daleko asi zatím nedosahují. Díky.
John napsal: | Naopak jsem tam nebyl vubec.. Zaspal jsem a pak jsem byl liny zvednout svoji prdelku.. |
Johne, prima, zvědavost ukojena. |
|
|
|
|
|
po září 09, 2013 12:24 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Milý bobfoldi, anžto je příroda postavena na náhodě a pravděpodobnosti, je zde jistá šance, že na iboys nalezneš svou celoživotní lásku, která nebude virtuálně prolhaná.
Václave, spokojen? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po září 09, 2013 12:22 am |
|
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Václav napsal: | John napsal: | bobfoldi napsal: | Kde ? Ty si byl ten klučina u vchodu trojského zámečku kolem 11 nebo ten 50letý pán, který si přisedl a byl dost převoněnej... |
Právě naopak.. |
Johne, z toho jsem magor. Naopak klučina, nebo naopak smradlavej dědek? |
Naopak jsem tam nebyl vubec.. Zaspal jsem a pak jsem byl liny zvednout svoji prdelku.. |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 11:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
bright, sergej sudoplatov napsal: | bobfoldi, vítej v buzní (sur)realitě.... et très chic...
...na iboys, tam teprve zažije mistrovství světa ve výmluvách. |
Přesto mu věnujme slůvka spíš povzbudivá. Třeba, že na iboys potká celoživotní lásku, nebo tak něco... |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 11:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright: No však on to brzo pozná, kór jestli si co nevidět zřídí profil na iboys, tam teprve zažije mistrovství světa ve výmluvách. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 10:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
bobfoldi, vítej v buzní (sur)realitě. Na netu jsou všechny slečinky - alespoň podle vlastních slov - děsně sebevědomé, uvědomělé, krásné, chytré, svalnaté, zadané et très chic, ale ve skutečnosti se hroutěj z běďarů a/nebo z toho, že by někdo někam přišel či naopak nepřišel. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 9:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel
|
|
|
Tom_c napsal: | ....4. nedám komukoli |
Nemělo by to být čemu koliv, jak vím tak máš slabost pro tonfy atd... _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 9:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin: 1. psal jsem, že bych to nestih (ne kvůli němu) a že jsem tam chtěl jít jen kvůli němu (+ želvákovi Ebrhardovi), 2. neopakuju se, 3. nemusím nic řvát, stačí řeč pohledů a těla, 4. nedám komukoli |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 9:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Tom_c napsal: | ...Byl jsem na narozeninový pokerový party v šílený řiti 150 km od hlavního města Prahy a jak už jsem psal, nestihnul bych to ani na 11, natož na 10 a gayboy mi psal, že nejde. No a kvůli tobě se tam přece nepoženu.
.... Moje přítomnost kdekoli je velice žádaná. |
1. nepsal si, že bys to nestihl kuli gayboyovi ve 13? Tady se malinkato musim vrátit k podivení, že ste si nedohodli s rande nějak jinde
2. Což opakuješ tak často, že nevim, zda je žádaná vůbec někde, krom onoho klubu na žižkově, kam přijdeš a zařveš "dám komukoliv" _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 9:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
John napsal: | bobfoldi napsal: | Kde ? Ty si byl ten klučina u vchodu trojského zámečku kolem 11 nebo ten 50letý pán, který si přisedl a byl dost převoněnej... |
Právě naopak.. |
Johne, z toho jsem magor. Naopak klučina, nebo naopak smradlavej dědek? |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 9:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++
|
Předmět: martinova invalidita |
|
|
takze martine preco si vlastne invalidny? |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 8:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel
|
|
|
gayboy1987 napsal: | tak ty si urcite este maly a skaredy takze nejaky ten jebak navyse v podstate nic nezmeni na tvojom vzhlade. ale v mojom veku by ti to uz vadilo ver mi. |
Hele ikdyby bych měl být malej a škaredej, tak se a nebudu vychvalovat jako top model.
PS. gayboyi nedělal si scénař na japonský anime- ale ty komenty tomu seděj _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: | Mno až tady popíšeš, proč si nedorazil ty, když gayboy nemohl, tak budu cejtit takový pidipálení abych se vůbec zpovídal někomu, koho se to netýká |
Ok, tak to tvý pálení trochu podpoříme. Byl jsem na narozeninový pokerový party v šílený řiti 150 km od hlavního města Prahy a jak už jsem psal, nestihnul bych to ani na 11, natož na 10 a gayboy mi psal, že nejde. No a kvůli tobě se tam přece nepoženu.
A teď tvůj důvod. Jo a netvrď nám prosím, žes nešel, protožes myslel, že jdem my. To se mi totiž ani trochu nelíbí. Vždycky je to, alespoň v mym případě, naopak. Moje přítomnost kdekoli je velice žádaná. |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | gayboy1987 napsal: |
tak ty si urcite este maly a skaredy takze nejaky ten jebak navyse v podstate nic nezmeni na tvojom vzhlade. ale v mojom veku by ti to uz vadilo ver mi. | jo tim se to vysvětluje celý a ano, já si taky myslim, že u tebe by jeden (nebo dvacet) beďarů nic nezměnil |
jasne ze nezmenil lebo ja som taky pekny ze by si ten jebak asi ani nikto nevsimol ide len o moj vnutorny pocit. |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | gayboy1987 napsal: | Martin napsal: | Václav napsal: | ... nějaké pomyslné paní Reality, ale od konkrétních "realitářů". Určitě budeš mít příležitost k revanši. |
Mno to jistě bobík bude mít, akorát praví realitáři si za fotky zřejmě dost účtují, takže se neukazují jen tak někde |
to bola narazka na mna s tomem? |
Jo taková strašně nenápadná. Ale good job, znemožnili ste zoo nemálo lidem. |
vidis a to je tvoj problem ze sa nechas obmedzovat inymi ludmi. ja ked niekde chcem ist nerozmyslam ani nahodou nad tym kto tam bude resp. ci mi tam niekto bude vadit. |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
gayboy1987 napsal: |
tak ty si urcite este maly a skaredy takze nejaky ten jebak navyse v podstate nic nezmeni na tvojom vzhlade. ale v mojom veku by ti to uz vadilo ver mi. | jo tim se to vysvětluje celý a ano, já si taky myslim, že u tebe by jeden (nebo dvacet) beďarů nic nezměnil _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
bobfoldi napsal: | John napsal: | Sme se ukazali.
|
Kde ? Ty si byl ten klučina u vchodu trojského zámečku kolem 11 nebo ten 50letý pán, který si přisedl a byl dost převoněnej... |
Právě naopak.. |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
gayboy1987 napsal: | Martin napsal: | Václav napsal: | ... nějaké pomyslné paní Reality, ale od konkrétních "realitářů". Určitě budeš mít příležitost k revanši. |
Mno to jistě bobík bude mít, akorát praví realitáři si za fotky zřejmě dost účtují, takže se neukazují jen tak někde |
to bola narazka na mna s tomem? |
Jo taková strašně nenápadná. Ale good job, znemožnili ste zoo nemálo lidem. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++
|
|
|
bobfoldi napsal: | gayboy1987 napsal: |
to bola narazka na mna s tomem?
tak ja vam poviem teda pravdu. v piatok sa mi urobil taky neskutocny jebak ze bolo pre mna skratka nemyslitelne ist do prahy s takym niecim na cele. uz to chapete? |
Hmm by mě zajímalo co má dělat pubeťák (12-16let)- to jako kvůli jebancům na čele nepůjde do školy a prolítne ??? |
tak ty si urcite este maly a skaredy takze nejaky ten jebak navyse v podstate nic nezmeni na tvojom vzhlade. ale v mojom veku by ti to uz vadilo ver mi. |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel
|
|
|
gayboy1987 napsal: |
tak ja vam poviem teda pravdu. v piatok sa mi urobil taky neskutocny jebak ze bolo pre mna skratka nemyslitelne ist do prahy s takym niecim na cele. uz to chapete? |
Hmm by mě zajímalo co má dělat pubeťák (12-16let)- to jako kvůli jebancům na čele nepůjde do školy a prolítne ??? _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Bude to znít přemoudřele a po bitvě každý generálem, ale...sem moc dobře věděl proč jsem tam nešel a radši to nějak dopředu nehlásil, kdyby se vypisovaly sázky, už bych byl milionář. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | Václav napsal: | ... nějaké pomyslné paní Reality, ale od konkrétních "realitářů". Určitě budeš mít příležitost k revanši. |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 7:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Václav napsal: | ... nějaké pomyslné paní Reality, ale od konkrétních "realitářů". Určitě budeš mít příležitost k revanši. |
Mno to jistě bobík bude mít, akorát praví realitáři si za fotky zřejmě dost účtují, takže se neukazují jen tak někde _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
ne září 08, 2013 6:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
bobfoldi napsal: | facky mě bolí víc ty od paní Reality |
Pokud to bereš jako facku (asi bych sám nemohl jinak), pak nebyla od nějaké pomyslné paní Reality, ale od konkrétních "realitářů". Určitě budeš mít příležitost k revanši. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 4 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4 Další |
|
|
|