|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá leden 11, 2013 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: přímá volba |
|
|
Může mi někdo vysvětlit, proč se všude mluví o přímé volbě prezidenta? Já si vždycky najivně myslel, že při volbách si můžu vybrat a tady - ať koukám, jak koukám - néni z čeho!  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2012 1:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
charles napsal: | Václav napsal: | Ano, moc rád bych viděl všechny ty týpky ze zdejší komunity takhle v plavkách u bazénu. |
K tomu nikdy nedojde. Aspoň za sebe můžu říct, že já bych se nezúčastnil. Nemám zapotřebí, aby se mi Honza smál, že nemám dva metry a horu svalů.  |
Neboj, honza se nikdy nikde neukáže
Nicméně do maštale bychom ho zavřít mohli  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2012 7:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Honza napsal: | Václav napsal: | A když Honzu zavřeme na seník? |
s Charlesem?  |
bojim bojim |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2012 1:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | A když Honzu zavřeme na seník? |
s Charlesem?  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 23, 2012 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
charles napsal: | Nemám zapotřebí, aby se mi Honza smál, že nemám dva metry a horu svalů.  |
A když Honzu zavřeme na seník? |
|
|
|
|
 |
čt srpen 23, 2012 5:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Václav napsal: | Ano, moc rád bych viděl všechny ty týpky ze zdejší komunity takhle v plavkách u bazénu. |
K tomu nikdy nedojde. Aspoň za sebe můžu říct, že já bych se nezúčastnil. Nemám zapotřebí, aby se mi Honza smál, že nemám dva metry a horu svalů.  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 23, 2012 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Mein Gott, Romney mit uns!
(Tedy doufám, že to nebudu muset říkat po 21. lednu.)
Edit.: Václav napsal: | moc rád bych viděl všechny ty týpky ze zdejší komunity takhle v plavkách u bazénu. |
Masochisto. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2012 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Chachaaa, teď se mi bude o tobě zdát.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2012 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | PS: Jako toho blonďáka v modrých plavkách (a modrých brýlích) si představuju Honzu. Samozřejmě s většíma svalama.  |
... on má i podobnou kéru jako já. |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2012 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pokud by se to pojalo ve stylu bílé velryby...
PS: Jako toho blonďáka v modrých plavkách (a modrých brýlích) si představuju Honzu. Samozřejmě s většíma svalama.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2012 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | takhle se agituje: |
Ano, moc rád bych viděl všechny ty týpky ze zdejší komunity takhle v plavkách u bazénu. |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2012 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 1:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Po shlédnutí zpráv volám touto cestou českou policii a české četnicvo aby zakročilo proti cizácké okupaci Klárova!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 07, 2012 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pxetr uživatel
|
|
|
Nový obraz:
Sládek: Sarkozy už dokoulel!
Vaněk: mlčí a do očí se mu derou slzy.
Tu na scénu přichází šéne Andžela, postaví čelem k obou pánům ruce svěšené a prsty svéřepě stažené do kosočtverce a jako mírný vánek jen tak hlesne. Pánové je to v prdeli....) Opona! |
|
|
|
|
 |
po květen 07, 2012 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Sládek: Šarkózy dneska koulí?
Vaněk: Přikuluje.
(V. Havel: Audience)
: ) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 02, 2011 2:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
tohle tu nesmí chybět
 |
|
|
|
|
 |
st listopad 30, 2011 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Hluboce konzervativní, autenticky pravicový člověk |
|
|
Nevěděl jsem, zda to nedat do vlákna Co mě pobavilo. Ale přece jen to patří spíš sem.
: ) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
ne listopad 13, 2011 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: pojízdná bonzárna :-) |
|
|
Honza napsal: | ... proč jsem si hned vzpomněl na tenhle film?  |
Je vidět, že jsi udatný. Ty jsi doufal, já jsem se bál. A hodně. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 13, 2011 8:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
so září 03, 2011 8:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | Já s ním nešukal, opravdu, nee!! |
Já vím, není to tvůj typ.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 03, 2011 1:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Zajímalo by mě, co ABL na Kikinu vyčmuchalo. |
Já s ním nešukal, opravdu, nee!! |
|
|
|
|
 |
pá září 02, 2011 2:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
po srpen 15, 2011 12:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Re: Ještě Hájek |
|
|
Václav napsal: |
Nikterak. Jen bych byl rozpačitý šířit výpověď jen jedné strany sporu ... Doporučil bych pozornosti vzpomínky Ivana Medka, který v nich osvětluje i konec své dráhy kancléře. |
To bychom pak nemohli odkazovat vůbec na nic, leda na samé známé a prověřené věci, jako onen profesor z Čechovovy povídky.
Medka jsem četl se zájmem, hned jak vyšel. Byl to charakterní muž.
Václav napsal: |
To vidím úplně stejně, pokud bychom ovšem "ve slušné společnosti za deviantní" nahradili "za kontroverzní". |
Petráček jenom zvedl hozenou rukavici - prostě si vystřelil z hradních hrátek s údajnou neutralitou slova "deviantní". To je vtipné a naprosto akceptovatelné.
K tomu dnes výborný Taberyho článek v Respektu. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po srpen 15, 2011 11:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Ty máš dojem, že Hájkovi je upírán prostor k vyjádření a že ho tištěná i elektronická média ignorují? Pak asi žijeme každý na jiné planetě.
|
Nikterak. Jen bych byl rozpačitý šířit výpověď jen jedné strany sporu jako doklad špatnosti strany druhé: je přeci jasné, že Kraflův pohled není a nemůže být nezaujatý, celé pravdy se skrze něj (jen skrze něj) nedobereme. Doporučil bych pozornosti vzpomínky Ivana Medka, který v nich osvětluje i konec své dráhy kancléře.
Nick Guest napsal: | Co se Klausova vztahu k Hájkovi týče, rozumný se mi zdá názor Zbyňka Petráčka, že "Hájka si svým způsobem pěstuje, aby mu nahrával témata považovaná ve slušné společnosti za deviantní". |
To vidím úplně stejně, pokud bychom ovšem "ve slušné společnosti za deviantní" nahradili "za kontroverzní". Odhaduji, že na konceptu Hájkova komentáře pro Parlamentní listy bychom našli připomínky a vsuvky ještě přinejmenším jedné osoby. |
|
|
|
|
 |
po srpen 15, 2011 10:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin Krafl napsal: | "Přitom na mé účasti na cestách trval - inu mé know-how a sedmiletá praxe z tiskového oddělení KPR během mandátu pana Václava Havla se hodily… |
Ono, pokud má člověk vůbec zájem se v takovýchhle mezilidských lapáliích patlat, bývá dobré slyšet i druhou stranu. Ale kdo by se ještě bavil s Hájkem... |
Ty máš dojem, že Hájkovi je upírán prostor k vyjádření a že ho tištěná i elektronická média ignorují? Pak asi žijeme každý na jiné planetě.
Co se Klausova vztahu k Hájkovi týče, rozumný se mi zdá názor Zbyňka Petráčka, že "Hájka si svým způsobem pěstuje, aby mu nahrával témata považovaná ve slušné společnosti za deviantní". _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po srpen 15, 2011 9:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Myslím, že ani pan president. Zřejmě se drží starověké tradice, že pětioká a osminohá telata je vhodno mít u dvora, ale mluvit s nimi není k ničemu. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 14, 2011 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Martin Krafl napsal: | "Přitom na mé účasti na cestách trval - inu mé know-how a sedmiletá praxe z tiskového oddělení KPR během mandátu pana Václava Havla se hodily… |
|
Ono, pokud má člověk vůbec zájem se v takovýchhle mezilidských lapáliích patlat, bývá dobré slyšet i druhou stranu. Ale kdo by se ještě bavil s Hájkem... |
|
|
|
|
 |
ne srpen 14, 2011 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Asi jo no.
Včera jsem jel ze srazu vlakem s extrémně veselou partou iBoyů a spoluúčastnic "prajdu"  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 14, 2011 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
"Martin Krafl napsal: | Pochody hrdosti gayů a leseb jsem zažil v Sydney a v Berlíně. I když nepatřím a nebudu patřit k jejich účastníkům, a to ani v Praze, mají jeho účastníci mé přirozené sympatie. |
Amen. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 14, 2011 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Ještě Hájek |
|
|
Martin Krafl napsal: | "Já jsem ten, kdo nikdy za celý život nepocítil k nikomu nenávist – já opravdu cítím lásku ke všem lidem," říká Petr Hájek, prezidentův spolupracovník.
Osobně o takovou lásku nestojím! Přemýšlím, jestli mi ji Petr Hájek v roce 2003, kdy jsem pod ním po vypršení mandátu Václava Havla musel pracovat v tiskovém oddělení prezidentské kanceláře v průběhu mé výpovědní doby měsíc a půl, prokazoval tím, že mi zásadně nepodával ruku, anebo že mi „doporučoval“ při dvou zahraničních cestách sednout si do poslední řady sedaček prezidentského speciálu, abych nebyl na očích a „nedráždil“ svou přítomností pana prezidenta. Přitom na mé účasti na cestách trval - inu mé know-how a sedmiletá praxe z tiskového oddělení KPR během mandátu pana Václava Havla se hodily… |
Celý blog zde. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|