Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Od začátku Coming out
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 51, 52, 53  Další

pá červenec 21, 2006 8:48 am
Autor Zpráva
Maku
guru++

Předmět: Citovat

Ahoj,

děkuji moc... Určitě na Tvé stránky zajdu a pročtu si je. Snad se i dostavím na akci té organizace.

No v té mé škole tam snad ani nešlo o to, že by byli všichni tak hrozně homofobní. Skutečný homofob tam byl asi ten můj "nejlepší kamarád" a ostatní se jen přidali aby byli IN Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

pá červenec 21, 2006 12:57 am
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

Maku napsal:
...................... Momentálně se rýsuje něco, co mi může hodně pomoci.
Jeden z lidí, kteří toto forum navštevují se nabídl, že by si semnou o tom promluvit. Snad to vyjde a já se s tím, jaký jsem vyrovnám.

Děkuji Vám!

Určitě Ti to pomůže Maku, znám to z vlastní zkušenosti. Takový kamarád se kterým si můžeš o tom všem otevřeně popovídat protože ví o co jde a rozumí ti, to je nejúčinnější pomoc jakou znám a mnohdy vydá za deset psychologů.

Tvůj příběh je hezký, ale hodně dojemný a smutný. Na své spolužáky a kamarády jsi měl opravdu velkou smůlu, to co jsi prožíval ve škole muselo být pro tebe nesmírně těžké. Když jsem to četl, představil jsem si že přesně takhle by to dopadlo se mnou na Základce kdyby se to tenkrát provalilo, jenomže před 35roky kdy jsem tam chodil byla úplně jiná doba. Myslel jsem si že dnes je to už přeci jenom malinko lepší, ovšem po tom co jsi napsal vidím že zase až tak moc ne. Ale jak už tu bylo napsáno, po prázdninách půjdeš do úplně jiné školy a začneš znova, bude to už zcela něco jiného.

Četl jsem tvůj příběh už dopoledne ale než jsem se dostal k odpovědi tak vidím že už vlastně nemám co napsat protože všechno už napsali ostatní. Tak jenom píšu abych Ti taky vyjádřil podporu. A že souhlasím s tím co zde již mnozí napsali, abys na návštěvu nějakých gay klubů raději zapoměl, jejich návštěvu bych Ti také nedoporučoval. No a na nějakém chatu asi také podporu a štěstí nenajdeš.

Jak píše Azarael, spíše zajít třeba na nějaký výlet který pořádá gay organizace nebo skupina, tam najdeš normální lidi a můžeš si zde najít i fajn kamaráda. Já jsem byl zrovna uplynulý víkend 3 dny na Ušáčkově táboře v Adršpachu a sešla se tam opravdu super skvělá parta.
Jseš z Prahy, myslím že právě v Praze působí Skupina č.3 která je právě pro kluky jako jseš ty, ve věku 15 - 25let. Pořádá různé akce, setkávání a výlety a dokonce za účasti psychologů, možná právě tam bys našel účinnou pomoc. Nechci zde psát spousty odkazů, podívej se na můj web sem na tuto stránku kde máš potřebné odkazy všechny pohromadě, zkus si ty weby projít a určitě něco najdeš.

Přeju Ti Maku hodně síly a štěstí,
Petr

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 8:59 pm
Autor Zpráva
Azarael
uživatel+

není zač, doufám, že tě na fóru ještě uvidíme Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 7:49 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Da.jo : Bohužel jsem z tvých příspěvků nebyl potěšen. Promiň. Proč bych se neměl politicky organizovat? To, že jsem si vědom toho, jakého jsem myšlení je naopak mé plus. Práce pro Mladé konzevativce a ODS mě vysvobozuje ze světa, kde mě opustili přátelé a sklidil jsem výsmech.

Zdenda, Adam, Azarael a další : Děkuji Vám za podporu. Momentálně se rýsuje něco, co mi může hodně pomoci.

Jeden z lidí, kteří toto forum navštevují se nabídl, že by si semnou o tom promluvit. Snad to vyjde a já se s tím, jaký jsem vyrovnám.

Děkuji Vám!

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 7:33 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

No, podle toho, jak Maku píše, to je určitě citlivý a vnímavý kluk a má to v hlavě víc srovnané než někdo tady. Nechme ho, ať si vybere podle toho, jak všechno sám cítí.
Co se týče agrese, tak takhle bych to nenazýval. Spíš je to asertivita, která bohužel na někoho nezabírá. Vyhodíš ho dveřmi - vrátí se ti oknem Confused

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 7:11 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Da.jo mi připomíná toto. Pro toho, kdo by čekal konec, tak se ho nedočká.
http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 6:56 pm
Autor Zpráva
da.jo
guru+

Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:51 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 5:37 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Adame, ale tys mne poznal až před 4., nevíš, co bylo v 1.

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 4:30 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Zdendo, ujišťuju tě, že hlas i zjev je zcela heterácký. Brrrrr Laughing

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 4:02 pm
Autor Zpráva
Azarael
uživatel+

souhlas s Adamem. Myslím, že zrovna Da.jo je poslední kdo by ti k tomu mohl něco říct, narozdíl od tebe se s tím nevyrovnal ještě ani sám Confused Neříkám, aby ses stal členem nějaký organizace, ale da.jovo bisexuální teorie ho trochu pohlcuje Rolling Eyes
J psychologa by jsi v případě potřeby navštívit mohl, mýmu kámošovy to ohromě pomohlo. Měl z toho, že je na kluky strašnou schýzu, ale potom co mu doktor vysvětlil, že je to normální a promluvil si o věcech, které ho trápí tak se sklidnil a dostal se z toho. Tuším, že to snad i hradí pojišťovna.
Ale lepší by bylo mít nějakého opravdového přítele nebo kamaráda. Což s tím jak se k tobě kámoši zachovali nebude asi snadné Sad

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 4:00 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

No tak nejprve musím potvrdit Adamoiva slova na da.jovu adresu.
No a teď k thematu. Osobně jsem to zjistil, no za 11 dní to bude rok. Už na ZDŠ jsem měl přezdívku teplej atd. Na střední s čistým štítem se díky mému zjevu a hlasu asi po půl roce objevila znovu a podotýkám, že jsem byl 200 km od domova. No tyto narážky se tedy jak psal Azarael potvrdily. 3 týdny jsem z toho skoro nejedl, ale pak se to srovnalo. Podívej. Dá se to tutlat, a pokud má někdo narážku, tak dokud jí nepotvrdíš, je to prostě jen blbá sranda, kteří se všichni, krom Tebe, asi zasmějí.
A teď k da.jovi, už od cca 12 jsem tušil, že by se mi mohli líbit kluci, ale bránil jsem se tomu, v 15 mi kamarád řekl, že je to normální, ale pokud už to někdo tak cítí, tak to tak asi bude. Takže ne..r, zalez si do svého spodního konce trávicího traktu, nebo jdi za svojí holkou, vyspi se s ní, měj pocit, že jsi HT, ale tady si laskavě své rozumy nevylévej.Osobu alternativně smýšlející asi většina z nás nemusí, protože nejhorší srážka je právě s alternativně smýšlejícím.

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 3:21 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Da.jo, běž laskavě tam, kde konší trávicí soustava, jo?
Maku, zapřísahám tě, neposlouchej ho! Je to pomatenec "myslící" zaprášenými stoletými tlustospisy a navíc bez vlastního názoru! Dej raději na svůj instinkt a ne ty da.jovy pindy Idea

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 3:10 pm
Autor Zpráva
da.jo
guru+

Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:50 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 3:07 pm
Autor Zpráva
the.cracker
uživatel+

Pribeh by to byl pekny, jako skutecnost je to horsi Confused Bohuzel ti asi neporadim nic z vlastni zkusenosti, protoze ja jsem se s tim vyrovnal asi pred rokem (15) vlastne ze dne na den. Jak psal Azarael, jeslti pujdes na stredni, tak zacnes uplne znova, jako novy clovek, s novymi silami. To bude uplne neco jineho.

Jinak, nekteri ti tvoji radoby kamaradi asi musi byt pekne pi... Rolling Eyes

Do gay podniku bych byt tebou urcite nechodil. A pokud by to bylo pro tebe opravdu tezke a porad se s tim nedokazal srovnat, tak by bylo nejlepsi navstivit psychologa. Mel by ses aspon komu vypovidat a tak.

Hodne stesti.

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 1:25 pm
Autor Zpráva
livefile
uživatel

Maku: Wow, krásnej příběh, moc dojemnej a hezkej...... nevím co poradit, já jsem o své homosexualitě nevěděl do 19 let, jen jsme něco v náznacích tušil a to že sem koukal po klukáh už dřívě si uvědomuji až ted zpětně. To že sem nezapadal mezi kluky a že sem se spíš kámošil s holkama, nebo že jsem neměl rád bitky a násilí to jen potvrzuje. V 19 jsem potkal kluka do kterýho jsem se zamiloval a miluju ho do dnes, je mi 21 a jsem moc rád že jsem na kluky. I když někdy ještě pochybuju, ale pomohlo mi v tom spousta lidí co mě opravdu brali takovýho jakej jsem, vzali to suprově a byli s tim víc srovnaný než já sám se sebou:)

Hodně mi pomáhá partnerství, když otevřeš srdce a necháš lásku proudit, uvidíš že je to ostatní úplně jedno, že je jen tohle důležité......láska:)

Nemusíš navštěvovat hned gay kluby, tam nepoznáš lásku, možná sex a opovržení. Existují různé spolky, myslím že v brně je STUD a možná když zalovíš na netu určitě něco objevíšSmile

Hodně štěstí Very Happy

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 10:21 am
Autor Zpráva
Azarael
uživatel+

Ahoj, moc hezký příběh Crying or Very sad . Napadlo mě jestli plánuješ jít na střední a jaký tip oboru bys měl na mysli. Devítka skončila a až se dostaneš na jinou školu, specielně kdyby byla v jiném městě, znamená to něco jako novej život. Nikdo tě tam nebude znát a hlavně lidi tam budou stejně vyjukaný jako ty Smile myslím, že pro vytvoření nového já je taková situace ideální. Já jsem (možná bohudík) zažil něco podobného až na vejšce, byli jsme malá třída a vyučování bylo poviné, takže to bylo vlastně stejný jako chodit na střední. Vlastně jsme trávili všechen čas spolu, Na střední škole jsem po svém osobním CO svojí odlišnost skrýval asi poslední dva roky. Situace byla možná o něco složitější, protože tam bylo několik lidí z našeho města a jelikož jsou rodiče oba učitelé tak mě zná každej. Druhá složitost vznikla z jedný pomluvy. Na základce jsme asi do pátý třídy byli super kolektiv, ale když ti nejlepší odešli na gimpl, tak se vlastně totálně rozpadl na malé skupinky a jelikož nejsem dvakrát družnej tak jsem skončil mimo mísu. No a v tu dobu vznikla fáma, že jsem teplej a všichni se toho chytli. No a dokážeš si představit jak vypadalo moje postavení ve třídě. Vlastně jsem tam jen proseděl vyučování a pak šel domů, nesnášel jsem to tam Mad . Tak jsem musel na střední nejprve vyřešit tuhle pomluvu a povedlo se mi to poměrně dobře, byl jsem v nové třídě a všichni mě brali, měl jsem tam první opravdový přátele. No a pak přišla další rána když jsem zjistil, že z pomluvy na základce se nakonec vyklubala pravda Confused . Tenhle dvojitej obrat už bych asi nerozdejchal, tak jsem s tím čekal až na vejšku a střední jsem dokončil jako kluk, kerej nemá holku Rolling Eyes .
No a vejška to bylo zase jiný kafe a novej začátek s čistým štítem. Už jsem si na nic nehrál a ostatní to vzali tak, jak to prostě bylo. Vlastně nikdo se ke mě zatím neobrátil s vyloženým odporem, většina lidí byla spíš zvědavá Very Happy no prostě v pohodě. Nevím jestli to bylo tím, že studuju LF kde je za a) míň kluků než třeba na techně a za b) mají klidem už primárně trochu jinej přístup. Tohle fakt nevim, protože mám pár kámošů i z techny a taky si nestěžujou.
Co se gay klubu týká, tak to bych ve tvém rozpoložení nedoporučoval. Dočkal by ses asi stejného sklamání jako na chatu, vyskytujou se tam velice podobné typy kterým jde většinou jen vo jedno a ještě by tě tam někdo mohl vopít a pak s tebou udělat bůhvíco Shocked Možná spíš zajít na nějakej výlet co pořádá některá z organizací, vyskytujou se tam poměrně normální lidi Wink a chat, hmmm no nevim myslim, že je to všude stejný ale kámoš ze slovenska říkal že na slovenským xku je stejná místnost a že je to úplně jiný než to naše, ale nevím.
hodně štěstí a nedej se Wink

Na začátek stránky  

čt červenec 20, 2006 8:15 am
Autor Zpráva
Maku
guru++

Zdravím,

.................................
prvně bych chtěl poradit - Často čtu (zde i jinde), že jste si s někým psali či přímo seznámili na chatu. Mohu vědět, na jaký chat mužu jít za učelem pokecat s jiným gayem atd? Vím akorát o jedné místnosti a to na XChatu a z té si mi dělá špatně jen tam vlezu... procházím sebepřijetím.. takže si s někým potřebuji promluvit atd a tam každý hned vyrukuje s tím " Odkud jsi" " Kolik ti je" "Máš rád SM"... a všechny možné blbosti... je to tam samý uchylák...tam si s žádným klukem asi normálně nepopovídám...
.................................

je mi 16 let a vždy jsem se pokládal za heterosexuála... nikdy jsem s sobě nepochyboval... ovšem to jen do doby, než jsme se dostal do 9. třídy... najednou (dá se říci ze dne-na dne) jsem začal pocitovat, že si mi začínají líbit kluci... znáte to - před tělákem a během něj jsem nenápadně okukoval ostatní kluky... byl jsem z toho dost v šoku... říkal jsem si, co to krucinál je...!

Pár měsíců jsem byl dost silně uzavřený.. s nikým jsme nekomunikoval.... pak to přišlo... najednou jsem se platonicky zamiloval do kluka, který se k nám přištěhoval... byl přidělen do stejné třídy... rázem jsem zapoměl na nějaký trápení... vubec jsme nemyslel na to, že jsem na kluky ale pořád jsem myslel na něj... stali jsme celkem dobrými přáteli... trvalo to asi tři měsíce... poté se ve třídě začalo objevovat podezření, že jsme gay... začínal jsem cítit takovou tichou podezíravost.. každý tiše pozoroval a čekal, jakmile udělám chybu a prozradím se... začali se u mě znovu objevovat stavy deprese a podobné... znovu jsem se uzavřel... s nikým jsem se prakticky nestýkal...

Netrvalo dlouho a rozhodl jsme se, že se někomu musím svěřit... "kupodivu" to byl zrovna ten nový kluk... myslel jsem, že jsme si opravdu blízký... vše jsem mu opatrně řekl ale setkal jsme se s dost negativní reakcí... rošíření ve škole nabralo rýchlé tempo... hned po našem rozhovoru vše rozšířil ve třídě... netrvalo ani jednou dopoledne a věděli to všechny spřátelené skupiny naší třídy... netralo dlouho a věděli to všichni včetně učitelů... v takových depresích jsem snad ještě nikdy nebyl... měl jsem problémy i se školou... nemohl jsem tam... rodičům jsme nic neřekl a chodil jsem radši za školu... potom ale třídní učitelka zavolala domu, co se semnou děje a proč nechodím do školy... naštestí nic neřekla... jen se ptala... máma na mě doma křičela a táta mě zmátil... to ale nic nevyřešilo.. sice jsem se do školy vrátil ale odevšech jsem se distancoval (i oni odemne)...

Takhle proběhlo první pololetí 9. třídy...

Posléze za mnou přišla jedna holka ze třídy... sedla si vedle mně a jen seděla.. ani jeden jsme nic neříkali... já jsem pořád chodil jako tělo bez duše... to ji asi nedalo proto to udělala... po chvilce mlčení mě chytla přes ramena a přitiskla si mne k sobě... rozbřečel jsem se... bylo to slyšet... většina lidí ze třídy se otočila s dívala se na nás... moc jsem si jich nevšímal ale na většině bylo vidět, že jim asi něco došlo... došlo jim, že kvůli své homofobii, která je docela IN prakticky zničili človíčka, s kterým byla vždy sranda a měli ho rádi... přesto nikdo nevstal a nešel za mnou... nikdo si semnou nepovídal...

Ta holka, které jsem plakal v náručí se jmenovala Helenka... zanedlouho zazvonilo a do třídy přišla učitelka... Helča na nic nečekala a zeptala se, zda-li může sedět u mně... učitelka na nic nečekala a řekla "jistě" zdálo se mi, že to mají smluvené nebo něco takového...

Během hodiny jsme seděli a nemluvili... učitelka nás nechaal být... všichni psali nějaou práci na papír ... nevím jakou... nás nechala... znovu mě chytla před ramena a přitiskla k sobě... začala mě hladit po hlavě a říkála ať na ně kašlu, že to banda blbečků... že to, že jsem na kluky nic nemění... znovu jsme se rozbřečel...

Někteří přestali psát... někteří psali dál... učitelka se na nás dívala takovým smutným výrazem... Odpověděl jsem Helče, že to mění... a hodně... začali jsme si povídat a já měl konečně pocit, že nejsem úplně sám... pár dní se opakoval stejný scénář...

Poté jsme jednoho dne přišel do třídy, kde byli všichni spolužáci ze třídy a učitelka... bylo asi 5 minut před zvoněním... říkal jsme si se děje ale jinak jsme tomu nevěnoval velikou pozornost.. a znovu se proplížil třídou, jako bych tam nebyl...

Sedl jsem si na židli... helča ke mne nešla... všichni se dívali na mně i učitelka... já se díval na ně... chvíli jsme koukali a poté učitelka řekal... "no tak... " a šla smerem ke mně... poté se přidala Helča a pár holek... poté šla postupně celá třída... někteří mě pohladili po vlasech... někteří pohladili či poplácali po zádech...

Bylo to moc dojemné... poté se muj stav značně zlepšil... pomalu jsme znovu začlenil do školního kolektivu a začínal pozvolna nabírat na síle... ale všude jsme vidět to pozorování... nicméně jsem na venek vypadal, že už je vše OK a já si se svoji homosexualistou nedělám starosti... vždy jsme ale přišel domů... pustil hudbu... ležel na posteli a přemýšlel.. často jsem brečel...

Takto se odvíjelo praktický celé druhé pololetí..

Asi měsíc před koncem roku jsem si myslel, že jsem se se vším vyrovnal a naplno se vrátil do starých kolejí...

Zbytek školního roku - tedy ten měsíc - jsem si snad i užil... během prázdnin jsem zašel s kámarády na film Zkrocená hora... film se mi líbil a u konce jsme to prostě nevydržel a na konci nějaká ta slza ukápla...

Sklidil jsem výsměch a pohrdání... od jednoho z nich ( myslel jsem, že je z nich mým největším kámošem ) jsem dostal pěstí a všichni odešli... zustal jsem v křesle a poslouchal s pláčem hudbu filmu u titulků...

Znovu jsem se dostal do depresí... znovu jsme začal silně přemýšlet nad svouji homosexualitou a nechtěl jsme to přijmou... uběhl týden a ted jsem se dostal do přítomnosti... právě píšu tento příběh mého CO... omlouvám se, že nemůžu pokračovat.. dál jsem se nedostal... do budoucnosti nevidím...

Už nevím jak dál... jak mám přijmout fakt, že jsem na kluky... Nevím, jak dál...nevím... možná by pomohla návštěva nějakého gay klubu? Třeba Valentina... kde bych byl mezi svými... nevím... Sad

Na začátek stránky  

po červenec 10, 2006 11:55 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: To theby: Citovat

Super! Very Happy

Na začátek stránky  

so červenec 08, 2006 6:34 pm
Autor Zpráva
theby
uživatel+

Předmět: ------> Citovat

tak sme s kamošama stanovali u nich na zahradě a oni se mě zeptali jaká holka se mi nejvíc líbí a já řek......!!!Lukáš!!! dost je to vzalo ale já už jsem v pohodě doufám že to vykecaj abych nemusel 28lidem vysvětlovat že jsem gay prostě "je to pravda???!" a já řeknu jo fakt je mi mnohem líp... Razz Razz Razz

Na začátek stránky  

út červen 20, 2006 12:46 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Confused jjjjjjjo. aha.

Na začátek stránky  

út červen 20, 2006 12:38 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Shocked Shocked Shocked Shocked

Na začátek stránky  

út červen 20, 2006 12:14 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Předmět: Re: To Adam: Citovat

Martin napsal:
Třeba sedíš s da.jem a ani vo tom nevíš Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Na začátek stránky  

út červen 20, 2006 11:09 am
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: To Adam: Citovat

Třeba sedíš s da.jem a ani vo tom nevíš Laughing Laughing Laughing

Na začátek stránky  

út červen 20, 2006 9:07 am
Autor Zpráva
Adam
šaman

Ani tak si nemyslím, že by se teplí kluci v tomhle věku nějak aktivně nebo chemicky vyhledávali, ale bude to tím, že gayů určitě nebudou 4%, ale aspoň 10%. Stačí, když se rozhlídnu po svých kamarádech ve škole - a to zdaleka neznám všechny kluky!
Aby toho nebylo málo, včera jsem byl na srazu devítiletky. Od 6. do 9. třídy jsem seděl s takovým podivným klučinou. Že je teplej mi bylo jasný dlouho, ale až teprve se mi to z něj podařilo vypáčit:-) s tím současným spolusedícím neustále bojuju. Skrytý případ, budoucí manžel - ten si to snad nikdy nepřizná Sad

Na začátek stránky  

út červen 20, 2006 2:10 am
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

Předmět: Re: normální řepák, jak vrána k vráně sedá Citovat

Stonerock napsal:
.......... před nedávnem jsem zjistil, že jeden kluk, s kterym jsem seděl několik let na základce, je taky teplej... To už fakt začíná bejt podezřelý... Shocked Wink

Myslíš že by ta teplota mohla bejt nakažlivá? Mr. Green Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

út červen 20, 2006 1:50 am
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Předmět: Re: normální řepák, jak vrána k vráně sedá Citovat

Libor napsal:
valbo napsal:
Teď sem se díval do starších příspěvků, děcka, já sem jako Dajo a Nikom taky seděl s buzíkem a to dokonce 2x.

Já seděl s buzíkem též. Mou velikou školní láskou Embarassed

Vzpomínam si, že před časem se tu tohle téma probíralo, ale tehdy jsem k němu ještě neměl co říct... Teď už mam - před nedávnem jsem zjistil, že jeden kluk, s kterym jsem seděl několik let na základce, je taky teplej... To už fakt začíná bejt podezřelý... Shocked Wink

Na začátek stránky  

so červen 17, 2006 11:45 pm
Autor Zpráva
Maryy
uživatel

Adam napsal:
Tak jsem si to pěkně odzadu přečetl a koukám, že tu padají dost zajímavé názory na téma sexu.
Nemyslím si, že bych byl cudný jak katolička z Krakova, ale taky nemám soustavnou potřebu sexu. Taky si někdy připadám jako ta zmiňovaná stepní koza (Zdendovi pošlu obrázek, hned co ho najdu), ale vždycky mě to brzo přejde. Když si představím vztah s klukem, nenapadne mě sex, ale třeba to, jak spolu tancujeme, chodíme po horách, jak jdeme na večeři a tak. Prostě beznadějný romantik a prosím všechny cyniky a pragmatiky, aby mi to nevymlouvali. Kdybych se rozhodl, že si užiju, vyrazím kamkoliv po Praze nebo přes chat a za hodinu bude po všem. To nechci. Nečekám snad ani na toho pravého, ale na někoho, kdo mi nebude venkoncem fuk.

Mluvíš mi z duše...

Na začátek stránky  

so červen 17, 2006 7:53 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Adam napsal:
Tak jsem si to pěkně odzadu přečetl a koukám, že tu padají dost zajímavé názory na téma sexu.
Nemyslím si, že bych byl cudný jak katolička z Krakova, ale taky nemám soustavnou potřebu sexu. Taky si někdy připadám jako ta zmiňovaná stepní koza (Zdendovi pošlu obrázek, hned co ho najdu), ale vždycky mě to brzo přejde. Když si představím vztah s klukem, nenapadne mě sex, ale třeba to, jak spolu tancujeme, chodíme po horách, jak jdeme na večeři a tak. Prostě beznadějný romantik a prosím všechny cyniky a pragmatiky, aby mi to nevymlouvali. Kdybych se rozhodl, že si užiju, vyrazím kamkoliv po Praze nebo přes chat a za hodinu bude po všem. To nechci. Nečekám snad ani na toho pravého, ale na někoho, kdo mi nebude venkoncem fuk.
to valbo: Tvoje moravština je úžasná, vždycky mě uzemní.
ad pozdravy: Vždycky jsem zdravil čau čau. Pak mi to připadalo nějaké divné a přešel jsem na neutrální ahoj. To mě taky přestalo bavit a zrodilo se sokolské nazdar. Tak mě ale zdravila jedna čarodějnice z baráku, takže jsem to taky dal k ledu a dneska jenom velkopansky kynu nebo mávám. Idea

Tech obcasnych stepnich koz tu bude vic Wink Stejnejako snilku, romantiku.. Kluku, co se chteji divat do oci. Drzet za ruku, jet na vylet, pritulit.. Takovy vztah jsme si vysnil. A vim, ze existuje. Ma smou podporu Adame. PS: Jak to vypada s tim klukem z prvaku?

Na začátek stránky  

so červen 17, 2006 7:44 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

"Vždycky jsem zdravil čau čau"

Jojo... Laughing

"velkopansky kynu"

To se musíš naučit dělat správně, jinak tě bude bolet loket Very Happy

Jinak mě taky nenapadne sex, když si představím vztah. Ale na druhou stranu mě nikdy v životě nenapadlo, při představě vztahu s klukem, že s ním tancuju, Adame. Wink Asi nemám takový rytmus v těle Razz

Na začátek stránky  

so červen 17, 2006 7:18 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

to valbo: Tvoje moravština je úžasná, vždycky mě uzemní.
ad pozdravy: Vždycky jsem zdravil čau čau. Pak mi to připadalo nějaké divné a přešel jsem na neutrální ahoj. To mě taky přestalo bavit a zrodilo se sokolské nazdar. Tak mě ale zdravila jedna čarodějnice z baráku, takže jsem to taky dal k ledu a dneska jenom velkopansky kynu nebo mávám. Idea

Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 51, 52, 53  Další