Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Od začátku Coming out
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 51, 52, 53  Další

so červen 17, 2006 5:38 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Re: normální řepák, jak vrána k vráně sedá Citovat

valbo napsal:
Nikom napsal:
Hele já taky seděl s teploušem!!! To je snad nějaký vtip nebo co??
Akorát že to byl strašněj křupan bez vychování a hrozně mu zapáchalo z úst (první co jsem ráno ve škole udělal. bylo, že jsem mu nabídl žvýkačku) a navíc jsem si s ním neměl co říct a vlastně jsme si vůbec nerozuměli (seděl jsem s ním jenom v prváku). No ale pominu-li to jeho chování, byl docela sexy.. Tak o tomhle týpkovi kolovaly zvěsti, že se zabouchnul do jednoho mého spolužáka, že se ho pokusil políbit a jinýmu že šahal na zadek... chudák malá. Ale tak nic jsem mu neřekl nebo tak... to vystupování mě úplně odrazovalo od všeho

Ale jednou jsem jel autobusem a on si nastoupil. Změna jak sviňa... hezké oblečení a dokonce jsem si s ním měl i o čem povídat... Nebavili jsme se o tom, ale bylo nám oboum úplně jasné jak na tom jsme a už tehdy

Já seděl s buzíkem též. Mou velikou školní láskou Embarassed

Teď sem se díval do starších příspěvků, děcka, já sem jako Dajo a Nikom taky seděl s buzíkem a to dokonce 2x . A stím jedním si nás dokonce pletli.
S tím druhým, to byl cigoš, ale slušnej a s tím sem seděl rád. Ale nevěděl sem, že je teplej a o sobě vlastně taky ne.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

so červen 17, 2006 1:11 am
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: Re: normální řepák, jak vrána k vráně sedá Citovat

Nikom napsal:
Hele já taky seděl s teploušem!!! To je snad nějaký vtip nebo co??
Akorát že to byl strašněj křupan bez vychování a hrozně mu zapáchalo z úst (první co jsem ráno ve škole udělal. bylo, že jsem mu nabídl žvýkačku) a navíc jsem si s ním neměl co říct a vlastně jsme si vůbec nerozuměli (seděl jsem s ním jenom v prváku). No ale pominu-li to jeho chování, byl docela sexy.. Tak o tomhle týpkovi kolovaly zvěsti, že se zabouchnul do jednoho mého spolužáka, že se ho pokusil políbit a jinýmu že šahal na zadek... chudák malá. Ale tak nic jsem mu neřekl nebo tak... to vystupování mě úplně odrazovalo od všeho

Ale jednou jsem jel autobusem a on si nastoupil. Změna jak sviňa... hezké oblečení a dokonce jsem si s ním měl i o čem povídat... Nebavili jsme se o tom, ale bylo nám oboum úplně jasné jak na tom jsme a už tehdy

Teď sem se díval do starších příspěvků, děcka, já sem jako Dajo a Nikom taky seděl s buzíkem a to dokonce 2x . A stím jedním si nás dokonce pletli.
S tím druhým, to byl cigoš, ale slušnej a s tím sem seděl rád. Ale nevěděl sem, že je teplej a o sobě vlastně taky ne.

Na začátek stránky  

pá červen 16, 2006 9:10 pm
Autor Zpráva
Azarael
uživatel+

Předmět: Citovat

myslíš? Rolling Eyes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá červen 16, 2006 7:24 pm
Autor Zpráva
PXGCZ
uživatel++

Sakra, jeden kolega taky říká "čau čau", ale ten myslím teplý není.

Na začátek stránky  

pá červen 16, 2006 12:03 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Re: nesmím říkat klukovi ahoj, ale ZDAR Citovat

valbo napsal:
the.cracker napsal:
Vcera jsem to konecne oznamil sestre. Snad to bude casem v pohode. Ale byla z toho docela hotova Sad

Záleží, kolik jí je.
Můj bratr má 15 a ještě se s ním nesrovnal. Někdy sem slyšel, něco jako buzeranti do plynu, ale teď už moudří snad.

Ale maminka mne překvapila, su u ní v práci, teď v pátek to bylo, je v kanceláři v obchodní galerii,
no a kolem šel kamoš securiťák bývalej, takovej fajn kořeň
a kecám a pak mu říkám Ahoj AHOJ
¨
A moje máti: jaky ahoj ahoj, kluci si mezi sebou snad říkají ,ždar, ne,
žádny ahoj ahoj.ˇ
Říkám, mami, víš co, já si můžu každyho zdravit jak chcu a je mi to jedno,
jestli mu řeknu to nebo to.
Mati pokyvovala hlavou.

Nebo nesmím říct, že sejm se lekl, kluci se lekat nesmí, nebo prostě se to týká všeho možnyho. Už to do mne hustí od malička.
Nebo děda mi nadával do slečinek atd. nebudu to dál rozvádět.

záleží to na tom, v jaké si rodině.
Žádnej čas nemusí pomoct, prostě někdo má názor a je to.
Máti nesnáší žádny problémy a homosexualitu podle mne za problém považuje, pamatuji si jak řekla bráchovi, hlavně to prosim Tě nikomu neříkej, jakoby říkala, to není normální, ale budiž. Když se to bude tutlat... .
Prostě u nás se tutle, tutle, tutle a tutle, vše.

U nas je to podobne..Nejsi v te tutlaci rodine sam Wink

Na začátek stránky  

pá červen 16, 2006 10:34 am
Autor Zpráva
Azarael
uživatel+

Předmět: jůůůů Citovat

Shocked Shocked týjo já vlastně taky říkám čaučau, a když o tom přemejšlím, tak vlastně jenom teplejm kámošům, jinak říkám normálně čus nebo zdar Neutral Asi na tom něco bude Very Happy

Na začátek stránky  

pá červen 16, 2006 9:42 am
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: mm Citovat

,,,nnn

Naposledy upravil valbo dne so prosinec 16, 2017 4:35 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 8:38 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

a kde je ten poznávací znak? V tom, že je to 2x za sebou "čau čau?" To totiž používam až príliš často... Laughing

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 6:34 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Noo taky mě to dřív nenapadlo, ale přemejšlel jsem o tom a zřejmě jo Laughing

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 6:27 pm
Autor Zpráva
livefile
uživatel

Lidi, mě to nedalo a dokonce jsem se zaregistroval a přuhlásil na toto forum, co to máte s tím čau čau/ahoj ahoj /zdar??

Já běžně od nepaměti říkám čau čau........ mi chcete říci že to říkaj jen teplý kluci?

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 5:17 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: Čusík Citovat

"Můj bratr má 15" Já bych ho seřezal haranta Laughing

Jinak s tim ahoj ahoj / zdar, já "to" na svým bejvalým odhadl protože se s klukama dycky zdravil "čau čau". Wink Zajímavej postřeh, maminka je docela bedna Very Happy

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 5:03 pm
Autor Zpráva
Maryy
uživatel

the.cracker napsal:

Tvuj bracha ma 15, a kolik je tobe? Jinak to ti teda nezavavidim. Buzeranti do plynu apod. to u segry rozhodne nehrozi a u mati snad taky ne. (ale ta to teda jeste nevi a asi jeste dlouho vedet nebude)

To jsem si myslel taky a řekl jsem jí to chvilku po tom co jsem to řekl ségře, celkem bez přípravy a je to v pohodě Very Happy

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 2:49 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Předmět: Re: nesmím říkat klukovi ahoj, ale ZDAR Citovat

valbo napsal:
Máti nesnáší žádny problémy a homosexualitu podle mne za problém považuje, pamatuji si jak řekla bráchovi, hlavně to prosim Tě nikomu neříkej, jakoby říkala, to není normální, ale budiž. Když se to bude tutlat... .

A já myslím, že čas pomůže. Ty, Borku, totiž srovnáváš dvě zcela odlišné generace... čím mladší generace, tím se podle mě možnost nebýt pochopen snižuje...

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 2:48 pm
Autor Zpráva
the.cracker
uživatel+

Segra ma 20. Ale tak jinak v poho... Tim casem jsem myslel akorat to, ze to pro nu byl strasny sok. Asi to vubec necekala.

Tvuj bracha ma 15, a kolik je tobe? Jinak to ti teda nezavavidim. Buzeranti do plynu apod. to u segry rozhodne nehrozi a u mati snad taky ne. (ale ta to teda jeste nevi a asi jeste dlouho vedet nebude)

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 2:39 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: nesmím říkat klukovi ahoj, ale ZDAR Citovat

the.cracker napsal:
Vcera jsem to konecne oznamil sestre. Snad to bude casem v pohode. Ale byla z toho docela hotova Sad

Záleží, kolik jí je.
Můj bratr má 15 a ještě se s ním nesrovnal. Někdy sem slyšel, něco jako buzeranti do plynu, ale teď už moudří snad.

Ale maminka mne překvapila, su u ní v práci, teď v pátek to bylo, je v kanceláři v obchodní galerii,
no a kolem šel kamoš securiťák bývalej, takovej fajn kořeň
a kecám a pak mu říkám Ahoj AHOJ
¨
A moje máti: jaky ahoj ahoj, kluci si mezi sebou snad říkají ,ždar, ne,
žádny ahoj ahoj.ˇ
Říkám, mami, víš co, já si můžu každyho zdravit jak chcu a je mi to jedno,
jestli mu řeknu to nebo to.
Mati pokyvovala hlavou.

Nebo nesmím říct, že sejm se lekl, kluci se lekat nesmí, nebo prostě se to týká všeho možnyho. Už to do mne hustí od malička.
Nebo děda mi nadával do slečinek atd. nebudu to dál rozvádět.

záleží to na tom, v jaké si rodině.

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 1:52 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

the.cracker napsal:

Ona se s tím srovná, chce to jen trochu času.

Na začátek stránky  

čt červen 15, 2006 1:50 pm
Autor Zpráva
the.cracker
uživatel+

Na začátek stránky  

út červen 13, 2006 7:13 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Jo, já uznávám to romantický chození je fakt skvělý. Já na to taky přece hned neskáču (to ste si nemysleli, žejo Wink ). Jenom se mi nelíbilo, co se tady rozjíždělo s tím "nejsvětějším poprvé"..

Každému, co jeho jest. Cool

Na začátek stránky  

út červen 13, 2006 10:38 am
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Sex je pro mě taková ta třešnička na dortu vztahu. Občas jsem jak nadržená stepní koza (neví někdy, jak vůbec vydá?)
Jinak vhodný okamžik-budem spolu v posteli a pak nějak pomalu začne mazlení a dál ať funguje vaše fantasie

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 10:25 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

zdenda napsal:
Pokud tohle někdo ukáže, že to vydrží, tak má smysl být spolu.

Zdendo, co pro Tebe znamená sex? Jak je pro Tebe důležitý?

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 10:23 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

zdenda napsal:

Tohle už je moc zjednodušení, představ si, že každý den zdrženlivosti natahuješ gumový pérko, vzrušení očekávání trvá, zvyšuje se, ale pozor, abys to nepřehnal, aby gumový pérko neprasklo. Nalezení vhodného okamžiku asi bude na celé akci nejsložitější. Ale je to tvoje věc Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 9:52 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 9:22 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

No já teda taky nevím, co s tím naděláte.

A hlavně mi přijde, že to pojímáte jako:

BUĎ abstinence takřka do sňatku hlazení chození atp.

NEBO na ostro v darkroomu s naprostým cizincem

případně buď sex, nebo hlazení... Rolling Eyes

Já si tedy osobně myslím, že ta "živelnost" u kluků je daná - kluci většinou nemají pocit, že když budou souložit bez sáhodlouhé přípravy, chození a chránění si svého "věnečku", tak budou považování za kurvy (na rozdíl od stále ještě jisté části holek). Kdyby nebyly tři čtvrtiny tzv. tradiční morálky soustředěny na to, aby si dívka panenství udržela co nejdéle, jsou živelné i holky.

Jinak k věci, neodvažuju si radit, co bys měl dělat zdendo; jenom se bojím, abys toho později nelitoval.

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 3:27 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

the.cracker napsal:
Hmm, no ja nevim. Vy to moc prozivate. Vzdyt je to jenom sex Rolling Eyes Nic vic, nic mic... I kdyz uznavam, ze existuje sex a sex. A ten druhy prijde proste casem, drive nebo pozdeji.

PS: Ale prosim nelincujte me za tento nazor Very Happy

Souhlasím.

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 3:21 pm
Autor Zpráva
the.cracker
uživatel+

Hmm, no ja nevim. Vy to moc prozivate. Vzdyt je to jenom sex Rolling Eyes Nic vic, nic mic... I kdyz uznavam, ze existuje sex a sex. A ten druhy prijde proste casem, drive nebo pozdeji.

PS: Ale prosim nelincujte me za tento nazor Very Happy

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 12:19 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

llukynek napsal:
Maryy napsal:
Nemohu si pomoct luky, ale nesouhlasím.
Nedovedu si představit, že bych nějakýho kluka poznal, dobře poznal po jeho duševní stránce a věděl, že ho miluju a věděl že on miluje mě a že když na to dojde a nebude to podle mých představ, že bych ho odkopl. Prostě to pro mě není tak důležitý. Je to jako bych si koupil 911 Turbo a po půl roku si stěžoval, že má malej nákladovej prostor Smile

Ale já neříkám, že bys měl někoho odkopnout. Já jen tvrdím, že není možné říci o někom, že je ten pravý, pokud jsem jej dostatečně nepoznal ze všech stránek. Sex je velmi důležitou součástí lidského života a neshoda partnerů v oblasti sexu může vést k rozpadu jejich vztahu a pokud k tomu má dojít, je lepší, dojde-li k tomu co nejdříve. Proto se také říká, že je nesmysl čekat se sexem až po svatbě. Partneři se prostě musí poznat ze všech stránek.

Luky, jsou veci, ktere velika laska zvladne prekonat. A hlavne proc zkonzumovat vsechno hned? Ja uz nehledam nejake velke vzplanuti. Nejakeho dablika. Ale spis mue klidnejsi povahy, intelektualniho razeni pro spolecne poznavani a treba i cestu zivotem.. Chci znovu zazit taovou tu touhu to druhheo pohladit. Vecer drzeni za ruce a povidani..Sex je pro me urcity obrad. a ne nejaka konzumace a divoka jizda..ALe na to jsme prisel az pozdeji. Urcite ot nebylo u prvniho ani druheho kluka. az po nem. a ne v 18

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 12:15 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: :-) Citovat

bodyia napsal:
zdenda napsal:
No asi tak, chce to čas a až uvidím, má zájem, vážný zájem o mě, tak se může přistoupit na věci charakteru tělesného.
¨
Tohle chápu a zároveň je to docela neobvyklé. Vklad jedinečnosti "poprvé" nesmí být znehodnocem chybnou investicí. Tak by si to určitě přál každý, oddat se z velké lásky, ačkoliv mezi klukama to většinou chodí poměrně živelněji. Prostě užít si chození, postupné seznamování, paralelně duševně i fyzicky. Hezké. Tohle jsem záviděl heterosexuálním spolužákům na střední škole.

Já to také záviděl. Víš, ale pak jsem to i zažil. Ne v prvním vztahu, ale ano. Možná to bylo ím, že jsme oba bli v té době hodně ponořeni do sféry duchovna. Ale strašně rád bych si tën růst intimity dusevni i telesne zopakoval. Bylo to to nekrasnejsi. Vis, nekdy je ve me vybusny plamen. Ale ty kluky , co me zajimaji odpuzuje. Jako prili sprudky. Zazil jsem rocni vztah kdy jsme skoncili v posteli po 2 hodinach. A chybela me tam ta neha.. Jsou kluci, kteri se nespusti do vztahu hned. ale je to o tom jak je ten clvoek vyrovnany. Cim mene ti 2jsou vyrovnani tim do toho jdou vybusneji. ale na druhou stranu. Mma narocnou praci s lidmi s mentalnim positzenim. A ve me uz neni sila na nejake vybusnosti. spis potrebui v klidu a zazemi nabrat sily..I ja jsem to zavidel heterakum, ale vim, ze to jde i prozit s klukem Twisted Evil

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 11:12 am
Autor Zpráva
bodyia
admin

zdenda napsal:
No asi tak, chce to čas a až uvidím, má zájem, vážný zájem o mě, tak se může přistoupit na věci charakteru tělesného.
¨
Tohle chápu a zároveň je to docela neobvyklé. Vklad jedinečnosti "poprvé" nesmí být znehodnocem chybnou investicí. Tak by si to určitě přál každý, oddat se z velké lásky, ačkoliv mezi klukama to většinou chodí poměrně živelněji. Prostě užít si chození, postupné seznamování, paralelně duševně i fyzicky. Hezké. Tohle jsem záviděl heterosexuálním spolužákům na střední škole.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 10:08 am
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Na začátek stránky  

po červen 12, 2006 9:07 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Rovnovaha Citovat

llukynek napsal:
Maryy napsal:
Nemohu si pomoct luky, ale nesouhlasím.
Nedovedu si představit, že bych nějakýho kluka poznal, dobře poznal po jeho duševní stránce a věděl, že ho miluju a věděl že on miluje mě a že když na to dojde a nebude to podle mých představ, že bych ho odkopl. Prostě to pro mě není tak důležitý. Je to jako bych si koupil 911 Turbo a po půl roku si stěžoval, že má malej nákladovej prostor Smile

Ale já neříkám, že bys měl někoho odkopnout. Já jen tvrdím, že není možné říci o někom, že je ten pravý, pokud jsem jej dostatečně nepoznal ze všech stránek. Sex je velmi důležitou součástí lidského života a neshoda partnerů v oblasti sexu může vést k rozpadu jejich vztahu a pokud k tomu má dojít, je lepší, dojde-li k tomu co nejdříve. Proto se také říká, že je nesmysl čekat se sexem až po svatbě. Partneři se prostě musí poznat ze všech stránek.

Jsou veci ke, kterym vztah musi uzrat. Oddalovani sexu muz evztahu ublizit, stejne jako kdyz intimita tela predbehne intimitu dusi...

Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 51, 52, 53  Další