|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
út březen 08, 2011 6:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
Předmět: |
|
|
Nemáte někdo stáhnutý film Boys life z 94./95? resp. friends of Dorothy?
http://www.youtube.com/watch?v=pQsEcqII7jA
S Rapidshare nejsem kamarád, mluví to anglicky a celkově ho nemusím. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
st březen 02, 2011 11:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Tak kadeti tam sice jsou, ale nevypadá to moc na maskáčovou orgii s romantikou ve stylu "silnější pes m*dá" _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
st březen 02, 2011 11:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Private Romeo |
|
|
Honza napsal: | bright napsal: | Odehrával by se děj i jinde, než jen na cvičáku a ve sprše? |
No - to by byla zbytečná komplikace,
děj by se odehrával na cvičáku_ve sprše ! | Začínám mít neodbytný pocit, že američtí filmaři čtou tohle fórum...
Private Romeo _________________ Veritas vincit.
Naposledy upravil pemel dne čt březen 03, 2011 1:07 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
so únor 26, 2011 1:25 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Re: Were the World Mine |
|
|
Skvělej film. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá únor 25, 2011 10:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Were the World Mine |
|
|
Dnes jsem na youtube shlédnul Were the World Mine. Originální filmová adaptace Shakespearovy hry Sen noci Svatojáncké; muzikál i komedie. Nejvíc mě pobavila tahle scéna. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
|
čt únor 24, 2011 5:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
|
|
|
út únor 15, 2011 8:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
|
|
|
so leden 22, 2011 12:00 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Sasha |
|
|
Německý film Sasha (2010) o jedné černohorské rodině z Kolína nad Rýnem. Saschovi Kekezovi, který ztvárnil postavu hlavního hrdiny, předpovídám velkou hereckou budoucnost.
_________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
pá leden 14, 2011 10:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman
|
Předmět: Spavost |
|
|
Velmi dojemný, hluboký a krásný film je Senność z r. 2008. V uvedené pasáži doporučuju zejména začátek, 3:50' a 5:45'. Nenašel by někdo otitulkovanou verzi?
Edit.:
Na konci filmu se lékař Adam rozhodne odejít z práce a vrátit se o domu rodičů na venkov - ovšem se svým přítelem: 3:50' - výmluvná scéna.
Všem ten film moc doporučuju. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
|
st leden 12, 2011 1:29 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
"So it never was Kylie?
- Zac Efron.
Zac Efron?
- Elijah Wood.
The Hobbit?!?
- Daniel Radcliffe.
Not Harry Potter, man! No one's that gay.
- I am."
_________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne pá leden 14, 2011 10:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
st leden 12, 2011 12:30 am |
|
Autor |
Zpráva |
Slug uživatel
|
|
|
bright: s tím Adidas máš pravdu. Jo Ryan byl zajímavá postava a nejvíc mě pobavilo když na konci vysvětloval, že se mu líbí Zac Efron aspol.
No a o KickOff jsem četl, že jsou to návaly smíchu, tak jsem zvědav. Snad se to někde brzo objeví. |
|
|
|
|
|
út leden 11, 2011 11:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Slug: Fit sice vypadá jako celovečerní reklama na Adidas, ale mám slabost pro anglický přízvuk a humor. Nejvíc se mi líbila scéna, v níž Ryan vstoupil do toho klubu a v něm seděli všichni, které předtím tyranizoval.
Celovečerák se stejnými ingrediencemi, odehrávající se na jediné scéně (fotbalovém hřišti), musí být fakt síla. Už se na KickOff těším. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út leden 11, 2011 10:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Slug uživatel
|
|
|
bright napsal: | Po shlednutí filmu Fit musím vidět od stejného autora a se stejnými herci taky KickOff. Nemáte někdo na něj nějaký link, pls? |
Fit byl výborný, KickOff jsem zkoušel hledat, ale bohužel jsem nic nenašel. Taky bych ho rád viděl. |
|
|
|
|
|
po leden 10, 2011 4:01 am |
|
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman
|
Předmět: Zucht |
|
|
Zucht _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
|
ne leden 09, 2011 11:49 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
Předmět: Make the yuletide gay |
|
|
Honza v TV tématice napsal: | Jo a jestli ještě někoho furt drží vánoční romantika,
tak doporučuju film Make the Yuletide Gay. | Jo, pěkná oddychovka…
Moc se mi líbilo, že film je plný slovních hříček a dvojsmyslů – samotný název je parafráze známé Vánoční písně Have Yourself a Merry Little Christmas, ve filmu je kromě zjevných narážek typu top/bottom ještě spousta skrytých vtípků, například když se osoba ze sousedství ptá hlavních postav, zda jsou Dorotini přátelé. Protože jsem tenhle pojem zaslechl už v IT Crowdu (S02E01), říkal jsem si, že to nebude náhoda a taky ne: Friend of Dorothy je krycí název pro gaye
Co však opět zklamalo, byly české podtitulky. Vzhledem k tomu, že u nich bylo uvedeno, že jsou vyrobeny exkluzivně pro gaytitulky.info, čekal bych, že nebudou mít problém se správným překladem frází „coming out“, “in/out of the closet“, atd… Evidentně jsem se mýlil.
BTW: Podle IMDB se chystá dvojka. Její obsah je naznačen v závěrečných titulkách filmu. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
pá leden 07, 2011 2:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
Předmět: Le Ciel sur la tete |
|
|
Zkouknul jsem Le Ciel sur la tête - Svět se nezboří.
Je to hlavně o CO, taková ta "klasická" rodinná komedie / romantika.
A myslím, že by to mohlo být dost poučné i pro naše rodiče. :- )
Dějem je film podobný mému oblíbenému Consenting Adult / Jsem už dospělý, jen to točili Francouzi, takže je míň akční a víc vláčný, ale koukat se to dá - a je dablý do češtiny.
Naposledy upravil Honza dne po září 03, 2012 8:41 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
pá leden 07, 2011 3:52 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Po shlednutí filmu Fit musím vidět od stejného autora a se stejnými herci taky KickOff. Nemáte někdo na něj nějaký link, pls? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st leden 05, 2011 8:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Film Handsome Harry je jeden z nejsmutnějších, které jsem kdy viděl. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st prosinec 29, 2010 11:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
Boj dokonán, výsledek-ne, to není ten film _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
"Get busy living, or get busy dying."
(Stephen King) |
|
|
|
|
|
st prosinec 29, 2010 1:47 am |
|
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
Díky za link, začíná boj s Free Account na RapidShare _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
(Stephen King) |
|
|
|
|
|
po prosinec 27, 2010 12:24 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
|
|
Google našel nějaké odkazy zde: kód: | http://www.gaytitulky.info/index.php?option=com_content&view=article&catid=1%3Afilmobanka&id=1370%3Achildren-of-god&Itemid=67&lang=cs | . Nejspíš ale až po přihlášení. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
ne prosinec 26, 2010 11:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Hm, ta římská dvojka u názvu filmu na imdb nejspíš znamená, že ten samý rok byly natočeny dva filmy stejného názvu. Link bohužel nemám. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 26, 2010 11:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
(Children Of God) Nějaký ten link na ten film bys asi neměl že ne? Už jsem stáhnul film pod tímhle názvem, ale nešlo vůbec o tenhle Mortimerův kousek _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
(Stephen King) |
|
|
|
|
|
so prosinec 25, 2010 11:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Doporučuji film Children of God (2009), odehrávající se na Bahamách. Skvělá kamera a herecké výkony, zejména Johnnyho Ferra a Stephena Tyrone Williamse. Ukázka. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po listopad 22, 2010 6:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman
|
|
|
bright napsal: | A Single Man - výborný film s Colinem Firthem a Nicholasem Houltem. |
Z recenze v Katolickém týdeníku se zdá, že ne všichni křesťani jsou padlí na hlavu. Autor je prý kněz. Trochu mě to překvapilo. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
|
ne listopad 14, 2010 3:15 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Re: Howl. Love, imagined |
|
|
Nick Guest napsal: | http://www.csfd.cz/film/278706-imaginarni-lasky/ |
S výhradami ke Xavieru Nolanovi se mi ten film nakonec líbil. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po listopad 08, 2010 2:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
klimak tester
|
Předmět: AHOJ |
|
|
Rušíme obsáhlou sbírku a tímto dáváme na prodej velké množství knih s gay a lesbickou tematikou, dále pak filmy s gay a lesbickou tematikou, erotické filmy s gay tematikou. Zájemcům zašleme seznamy a více informací. Klidně si pište, určitě je z čeho vybírat!
Dále máme na prodej velké množství pohlednic kluků, které jsou dovezeny z Německa. Zde máme nafocené i malé náhledy pohlednic,...
Nabízíme i autogramy různých českých herců, zpěváků, vhodné spíše pro sběratele!
Pokud jsi z Prahy, lze se domluvit na osobním odběru.
Kamil a Petr
e-mail: modelingbr@centrum.cz |
|
|
|
|
|
st listopad 03, 2010 10:30 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
Předmět: Re: Mezipatra |
|
|
Sam napsal: | Já tedy nevím, jak ty, ale já vidím jen cca tříminutové ukázky?! Je ale možné, že dělám něco špatně. | Hmm, teď jsem to taky zjistil. Omlouvám se, nějak jsem to neověřil.
Tedy odvolávám, co jsem odvolal. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
út listopad 02, 2010 11:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Podle synopse to vypadá skutečně nenáročně. Což ostatně potřebuju _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út listopad 02, 2010 10:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Is It Just Me? |
|
|
Is It Just Me? (2010). Romantika s happy endem. Nenáročné, pěkné, uklidňující. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|