Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita TV, film, divadlo Film bez gay tematiky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další

ne březen 21, 2010 1:03 am
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Předmět: Babylón Citovat

Dnes se naplnila neposlušnost lidu mého a přetekl pohár trpělivosti Panovníkovy. A uviděl jsem Pouta přepevná a aj, pravím toto:

1. Film je srovnáván s Životy těch druhých, a je to křivda. Tady nezávislý film v nejlepším smyslu slova, tam jímavé melodrama s holywoodskou výstavbou. Pouta jsou jedním z nejneobvyklejších českých filmů mezi dobrými za posledních čtyřicet let a možná nejlepším z těch neobvyklých. Trvá přes dvě hodiny, ale přál jsem si, aby neskončil.

2. Má nezaměnitelný rukopis a styl: tma, šeď, deprese, malátnost a beznaděj - to sugeruje bezchybně, a ačkoli se odehrává za normalizace, vše tone ve zvláštním bezčasí. S pojmem nadčasovosti je potřeba počkat, ale je adeptem na ni.

3. Estébáci jsou nejlepší snad ze všech českých filmů posledních dvaceti let. Výborné je, že to nejsou ani přitroublí strejdové z Kolji, ani démonický "primář Sova" z Kawasakiho růže. Vyčnívá mezi nimi starý náčelník O. Kaiser, kádr ze stalinské školy, a především Ondřej Malý coby Antonín Rusnák (vzhledově připomínající Putina); ten si svým výkonem řekl o Českého lva. Není nelogický (jako některé postavy ve Vesnickém učiteli), a přitom zůstává nevypočitatelný: trochu výkonný robot, trochu zrůda a démon destrukce. Má vůbec lidské city? - Smajlík. - Husákovská českoslovenština a chlast - to by mohlo sedět. I pro Filipa Rajmonta se našla rolička. :)

4. Výborná hudba (hned bych si koupil soundtrack) i kamera, dokonalá (a levná) výprava: dřevo, umakart a beton, socík jako z udělání, a přitom bez vnější efektnosti (3 sezóny v pekle).

5. Scénář Ondřeje Štindla: jo, ten člověk umí psát, a má humor, který třeba tolik chyběl Panu učiteli na statku a v chaloupce (tedy B. Slámovi). To, co vědí romanopisci: že záleží na Začátku (verše Jana Zábrany) a na Konci (monolog Ant. Rusnáka). Konfident StB říká svému řídícímu orgánovi "Já s váma bojuju, a vy jste si toho vůbec nevšimli," což aspiruje na perlu dekády. Scénu s kádrovačkou v průjezdu bych si chtěl pouštět pořád dokola.

6. Štindl skvěle vysekne "záporáky", ale pozitivní postavy mu jdou o poznání hůř. Nevýrazný disident Tomáš Sýkora (M. Finger) vyvolává otázku, proč se takový člověk vůbec přidal k opozici, a nepokusil se rozpustit někde v šedé zóně.

7. Radimovi Špačkovi přejeme slávu a rádi mu blahopřejeme, že se mu druhý celovečerní film tak povedl. :)

A aj, bylas shledána tou nejzkaženější z nevěstek, a tvoje jméno slove Babylón.

"Jestli si myslí, že já jsem nějakej soudruh, tak ať se holí srpem."

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

so březen 20, 2010 11:56 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: Citovat

Nj, hraje tam Vojta Dyk, no Very Happy

Na začátek stránky  

so březen 20, 2010 11:47 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Předmět: Ženy v pokušení Citovat

Včera jsem v kině shlédnul nový český film Ženy v pokušení; vřele doporučuju.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt březen 18, 2010 8:49 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Tak nad názvem tohoto filmu jsem si vzpomněl na Nikoma. :)

Přesněji řečeno, na tento příspěvek.

Na začátek stránky  

so březen 13, 2010 2:16 am
Autor Zpráva
cassen
uživatel

Ahoj, tak co pouta? Libila se? Me nijak zvlast. Dnes sem zazil dalsi zklamani a tim byl film Smrt ceka vsude. Nevim, jsem z nej minimalne na rozpacich, za co, ze dostal 6 Oscaru. od pulky to celkem nudilo, pro me tam nebyla zadna atmosfera, vsechny postavy sem uz videl minimalne jednou. Nic noveho. Jedine co jsem pochopil bylo, ze smrt opravdu muze cekat vsude a pral si, aby uz na nejakou minu slapli a skoncilo to.

Na začátek stránky  

čt leden 28, 2010 1:01 am
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Předmět: Novinky Citovat

zde přehled filmových novinek. Kromě Imaginária (díky, Cassene) se chystám na I Love You Phillip Morris, Pouta a Kapitalismu s láskou.

Na začátek stránky  

út leden 26, 2010 7:23 pm
Autor Zpráva
cassen
uživatel

Předmět: Doporucuji Citovat

Ahoj, vcera jsem shledl film Imaginarium dr.Parnasse.
Urcite muzu doporucit.

Na začátek stránky  

čt prosinec 17, 2009 11:35 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Předmět: Nezteplala nám filmová kritika? Citovat

Recenze je roztomilý žánreček, který poznenáhlu začíná vést publicisty, co se mu věnují, ke zvláštnímu dětskému žvatlání. Už před pár týdny mě v názvu kritiky Tří sezón v pekle, kterou zveřejnil server aktualne.cz, zarazilo slovo "uměníčko", ale nevěnoval jsem tomu větší pozornost. Zřejmě se však jedná o nový trend.

Přesvědčila mě o tom recenze na film Avatar, kterou otiskly dnešní Lidové noviny. Recenze se jmenuje Modroučká je dobroučká.

Božíčku! :)

Na začátek stránky  

po prosinec 07, 2009 7:59 pm
Autor Zpráva
solok
guru++

Zajímavé by bylo porovnat tolerantnost křesťanství v průběhu dějin a islámu v průběhu dějin. Já to moc zasvěceně udělat nemůžu, protože toho moc o dějinách muslimského světa nevím. Křesťanství ale nemá moc velké šance z toho srovnání vyjít dobře.
Možná při velmi povrchním pohledu by se dalo říct, že křesťanství bylo po většinu dějin nesnášenlivé, v dnešní době je celkem snášenlivé (nic jiného mu nezbývá), zatímco s islámem je to opačně - zprvu byl islám poměrně tolerantní (nakolik je to u monoteistického náboženství možné), potom - až do dneška - stále méně a méně.
Určitě je ale třeba v muslimských zemích rozlišovat radikální hlasatele svatých válek a obyčejné věřící, kterým jsou takové věci vesměs lhostejné.

Na začátek stránky  

po prosinec 07, 2009 7:46 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: Re: Nebezpečný muslim a naše vlastní odvrácená tvář Citovat

Nick Guest napsal:
Waky napsal:
Nevím, za jakým jiným účelem by se třeba dívčina domáhala vstupu do mužské části

Ano, to je trefně vyjádřeno. Zvláštní (i diskriminační) zvyklosti menšin se musí zcela principiálně a bez výjimek tolerovat, ale jenom někdy a jenom některých.

Musíme tolerovat jenom ty menšiny, do kterých patříme, nebo o kterých nám to někdo řekne, Laughing Děkuju, ale že to tak máš Ty, jsem si už vyložil sám.

Jinak teda jejich zvyklosti ohledně mužské a ženské části mešity jsou samozřejmě skandální a prudce nečekané, zvlášť vzhledem k tomu, že jde o sakrální prostor. Je vidět, že křesťani jsou v tomhle tolerantnější - v pravoslavným kostele je uplně běžný lézt za slavobránu Mr. Green

Nick Guest napsal:
Můj osobní dojem, milá Waky, je, že se do obhajoby muslimů pouštíš s vervou

Ahá, to Waky tady vyhlásila džihád, já myslel, že sem cpe muslimy někdo jinej Very Happy

Nick Guest napsal:
... hodnou ušlechtilejší věci...

Waky, začni se starat o ušlechtilejší věci, například o Rádio Márja Wink

Nick Guest napsal:
Přitom se dohromady nic neděje, nikdo v tom dokumentu nevyzývá k jejich deportacím a pod.

Né, to nevyzývá (jenom upozorňuje na to, že dělají nebezpečnou věc - množí se), na to máme pana Wilderse Laughing Né, nic se neděje, jenom někdo nadává na nějaký Semity... Co je nám do toho, sme snad Semiti? Laughing

Nick Guest napsal:
Důsledný multikulturalismus musí být přece aplikován i na dnes už menšinové křesťanství, které je na tomto fóru (např. Teheráncem) kritizováno mnohem ostřeji.

Nevzpomínám si, že bych měl vize konce světa z obnovení křesťanský hegemonie.

Naopak předpokládám, že kdybych rozvíjel teze typu

"Oni ti "křesťani" tady poblíž mají nějakou svojí modlitebnu, kde se oni všichni schází...jednou jsem tam byl, vůbec sem nepochopil ty jejich rituály, a bylo to dost strašidelný, nejdřív teda vyhodili mojí kámošku v plavkách, jako o co jim šlo nevim Shocked , nějakej dědek tam mával kelímkem a sušenkou a četl nějaký básničky, což mi začínalo bejt divný tak sem šel pryč a všichni se na mě nějak vražedně dívali... bojím se, mám je téměř u baráku.

Asi budu nejenom poopraven, ale asi se bude pochybovat, jestli mám všech pět pohromadě... Když něco podobnýho řeknu o muslimech, bude to "zajímavý názor"...

Jinak Waky má samozřejmě pravdu s Židem i Arabem v tom, že v Evropě jsme v průběhu historie nikdy neměli k antisemitismu daleko.

V každym případě Semiti (arabové/židé) žijou v těch jejich ghetech, dělaji tam něco tajemnýho, žerou děti a smrději česnekem. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Na začátek stránky  

po prosinec 07, 2009 6:38 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Předmět: Re: Nebezpečný muslim a naše vlastní odvrácená tvář Citovat

Waky napsal:
Nevím, za jakým jiným účelem by se třeba dívčina domáhala vstupu do mužské části

Ano, to je trefně vyjádřeno. Zvláštní (i diskriminační) zvyklosti menšin se musí zcela principiálně a bez výjimek tolerovat, ale jenom někdy a jenom některých.

Tomu pořadu lze vytknout některé zkratky a zjednodušení, ale na řadu problémů spojených s existencí a rozmachem muslimské populace v Evropě upozorňuje velmi výstižně. Je mnohem vhodnější brát to na vědomí už teď, dokud se to Česka nijak zvlášť netýká, a pečlivě sledovat, jaké reakce vyvolává existence stále početnější islámské komunity na západ od našich hranic, než se jednou nechat zaskočit. A na Západě (Německo, Nizozemsko, Francie, GB) se kolem soužití s muslimy kumuluje opravdu mnoho problémů, což sice lze ignorovat nebo popírat, ale velkou prozíravostí tento postoj nevyniká.

Na pořadu mě také několik věcí zaujalo, i když jiných než Waky. Například úvahy toho muslimského duchovního o mučednících-teroristech, zkreslující výklady Palachova činu (Jan Palach = patron sebevražedných atentátníků), nebo kluzké vytáčky kolem otázky jak prokázat ženskou nevěru. Zajímavý byl i fakt, že onen moudrý pán coby orientalista mluvil poměrně radikálně, i když odborníci bývají obvykle zdrženliví a vyhýbají se jasným soudům. Přičemž vřele souhlasím s názorem, že slovo odborníka může mít větší váhu než tuny bulváru.

I když se dá všechno přirovnat ke všemu, srovnání s Protokoly sionských mudrců je hodně scestné. Protokoly jsou vyfabulované od začátku do konce, není v nich ani slovo autentické, kdežto pořad Já, muslim přes všechny možné výhrady nic neprefabrikuje a pracuje výlučně s autentickými postavami a výroky.

Možná je dnes trochu módní být multikulturní až na samu mez. Můj osobní dojem, milá Waky, je, že se do obhajoby muslimů pouštíš s vervou hodnou ušlechtilejší věci - jen během posledních 24 hodin dva "traktáty". Přitom se dohromady nic neděje, nikdo v tom dokumentu nevyzývá k jejich deportacím a pod. Ale dobrá, třeba je to začátek nového trendu. Důsledný multikulturalismus musí být přece aplikován i na dnes už menšinové křesťanství, které je na tomto fóru (např. Teheráncem) kritizováno mnohem ostřeji. Tak jsem zvědavý.

Na začátek stránky  

po prosinec 07, 2009 5:20 pm
Autor Zpráva
Waky
šaman

Předmět: Nebezpečný muslim a naše vlastní odvrácená tvář Citovat

Film jsem viděla a opravdu byla překvapená.
Především tím, jak může někdo natočit něco takového, a že tím někým nebyla Prima, ale ČT. Svoboda slova by nicméně měla být, takže by mě to asi překvapovat nemělo, protože každý by měl právo říci názor.
....
Efektní citáty z Koránu doprovázené působivými záběry z útoku na Dvojčata a neznámého teroristu v šátku s nožem jsou vytrhané z kontextu a o Koránu se z nich nad vší pochybnost divák nedozví vůbec nic. Ono leccos jiného z náboženských systémů vytržené z kontextu nemusí dávat valný smysl, např. každotýdenní požírání našeho pána a spasitele by mohlo přijít leckomu poněkud zvláštní a neměl by na základě této informace zrovna potřebu pohroužit se do studia transsubstanciace. Najít nějaký ten citátek o Božím hněvu, jímž je Starý zákon dost prošpikovaný, by taky asi nebyl takový problém.
Nechci se přít o Korán a Bibli, protože nejsem odborník ani v jedné oblasti, leč takto není problém zkreslit v podstatě cokoliv.
Celým dokumentem se táhne jako červená nit obava z pohlcení, převálcování, zničení cizím, nepřátelským expanzivním živlem, na který si musíme dát ale hodně dobrý pozor a stále nad ním bdít. Zvládnout jej lze pouze za předpokladu, že ho bude málo a bude pod permanentní a neutuchající kontrolou, jinak se nám tady rozleze a to už bude pozdě. Ohlídat nebezpečí můžeme rovněž poněkud zvláštními způsoby, třeba mešity by neměly mít věžičky, jinak se to tady už celé doopravdy zvrhne do totální islamizace a teror na sebe nenechá dlouho čekat.
Myslím, že v Německu se před válkou takto podobně rozpínali Židé, kteří rovněž usilovali o totální rozklad státního systému a páchali rituální vraždy na své krvavé židovské obřady. Ve čtrnáctém století pak spolu s malomocnými otrávili studny, tak bylo nanejvýš potřebné s nimi zatočit. Imperialisté v padesátých letech zase soustavně narušovali naše vynikající hospodářské výsledky, pročež jsme stále nebyli sto dohnat naší údernou mírovou ocelí prohnilý západ, a nasadili nám do polí mandelinku bramborovou.
Všichni tito tajemní zrádci potom měli tajnou provázanou mafii, usilovali o nadvládu nad světem a mohli úplně za všechno.
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale to je objektivita hodná Protokolů sionských mudrců nebo agitačních plátků z padesátých let, jak si republiku rozvracet od štváčů a revanšistů nenecháme.
Korunu tomu nasadí onen moudrý pán, který vyjádří vážnou obavu, že muslimové se rychle množí, tak jich tady za chvíli bude hrozně moc. Tuším, že hrozně moc je i Romů či Asiatů a různých přistěhovalců .... což samozřejmě každému moudrému, o etnickou čistotu státu dbalému občanovi musí právem silně ležet v žaludku.
....
Shrnuto: ten film nechtěl o muslimech nic zjistit, ale jen ukotvit výchozí předpoklad, že jsou hroziví, zlí a nebezpeční a lze se od nich nadít veškerého zla. Nevím, za jakým jiným účelem by se třeba dívčina domáhala vstupu do mužské části modlitebny a pak se divila, že ji tam nechtějí pustit (jaká diskriminace!). Že nikoho nenapadlo jít třeba do pravoslavného kostela v beranici nebo se cpát při mši k oltáři, aby mohl vidět zázrak převtělení Páně pěkně zblízka ... a pak se divit, že je diskriminován a pravděpodobně nakonec i vyveden.
.....
Spíš než o muslimech je ten film dokument o našich iracionálních obavách, o věčené postavě tajemného cizince (nejlépe tmavého), který přichází z dalekých zemí a na nějž si lze projikovat veškeré zlo a nevědomé obavy, které v sobě máme. Postava takového cizince se táhne dějinami, jen mění konkrétní okolnosti a zemi, odkud pochází. Možná bychom měli analyzovat především tenhle svůj strach.

Na začátek stránky  

ne prosinec 06, 2009 10:05 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: Re: Já, muslim Citovat

Nick Guest napsal:
Dobrý dokument, který výstižně ukazuje dvojí tvář tzv. umírněných muslimů je zde.

Třeba to někomu pomůže otevřít oči.

Myslíš lidem, kteří mají zkušenosti z první ruky a né z bulváru?

Nevim, obávám se, že nemam takový talent pro vymýšlení perzekučních bludů, jako někteří.

Na začátek stránky  

pá prosinec 04, 2009 11:24 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Předmět: Já, muslim Citovat

Dobrý dokument, který výstižně ukazuje dvojí tvář tzv. umírněných muslimů je zde.

Třeba to někomu pomůže otevřít oči.

Na začátek stránky  

st prosinec 02, 2009 5:55 pm
Autor Zpráva
Waky
šaman

Předmět: Re: The Soviet Story Citovat

Mně tyhle dva odkazy fungujou.
http://www.megavideo.com/?v=ATDB5DNF

http://www.megavideo.com/?v=GZ1YLAP3
Na prvním jsem nemusela nic hledat a film se rovnou pustil.

Na začátek stránky  

st prosinec 02, 2009 4:01 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Ok, i přesto, že mi ten samý link funguje na několika počítačích a přípojkách... a i přesto, že hledání přes megavideo jde přeskočit

například:

http://movie25.com/the-soviet-story-2008_5715.html

btw - i na megavideu k dispozici další kopie filmu, například:

http://www.megavideo.com/?v=GZ1YLAP3

Snad to na třetí pokus vyjde...

Na začátek stránky  

st prosinec 02, 2009 2:11 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Když si ten název zadám do vyhledávače, vypadne mi tohle: http://www.megavideo.com/?c=search&s=The+Soviet+Story.

Ta fakt už nevím. Crying or Very sad

Na začátek stránky  

st prosinec 02, 2009 1:54 am
Autor Zpráva
Martin
šaman

Nick Guest napsal:
MartiN. Ten odkaz je asi vadný. Když nevím, jak se film jmenuje, nemůžu ho dohledat.

Odkaz není vadný, a název filmu je v nadpisu mého příspěvku Wink ... The Soviet Story.

Na začátek stránky  

st prosinec 02, 2009 1:27 am
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

MartiN. Ten odkaz je asi vadný. Když nevím, jak se film jmenuje, nemůžu ho dohledat.

Na začátek stránky  

út prosinec 01, 2009 12:01 am
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: The Soviet Story Citovat

Zajímavě udělané srovnání nacismu a komunismu.

http://www.megavideo.com/?v=ATDB5DNF

Na začátek stránky  

so listopad 28, 2009 11:12 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Předmět: 3 sezóny v pekle Citovat

Dost se povedly, tyhle 3 sezóny v pekle. Kryštof Hádek tam úspěšně hraje středoškoláka a Liberec rozbombardovanou Vídeň. Moc se mi tam líbil Martin Huba - ten člověk zraje jak víno. Střihu, výpravě, hudbě a kameře neumím nic vytknout (jedině to, že se Vilhelmová občas netrefí do Gruszky, ale to je detail). Jen mi tam mezi těmi neokoukanými tvářemi moc neseděl Jan Kraus - v roli, která byla volně inspirována... Ale to už bych z děje prozradil moc. :wink:

Po Protektorovi rozhodně druhý skvost sezóny - člověk málem zapomene, že se u nás točí i Miliardáři a Líbající bozi. :)

Na začátek stránky  

po listopad 16, 2009 11:37 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

Předmět: Božský Citovat

Po delší době konečně film, u kterého jsem si přes dlouhou stopáž nepřál, aby vůbec někdy skončil.

Na začátek stránky  

ne říjen 04, 2009 1:13 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
guru+++

cassen napsal:
jsem byl velmi prijemne prekvapen, muzu jen doporucit. ... Jedna se o film PROTEKTOR.

Ve středu jsme viděli s bf a líbilo se nám to.

Na začátek stránky  

so říjen 03, 2009 11:10 pm
Autor Zpráva
cassen
uživatel

Hezky vecer vsem , zrovna jsem prisel z kina, sel sem po hodne dlouhe dobe na cesky film a mjusim rict, ze jsem byl velmi prijemne prekvapen, muzu jen doporucit. Nominaci na oskara za CR si urcite zaslouzi.
Jedna se o film PROTEKTOR.

Na začátek stránky  

st září 02, 2009 10:06 pm
Autor Zpráva
Waky
šaman

Předmět: Princ dvojí krve Citovat

Tak jsem viděla a zklamaná jsem nebyla. Bylo to zábavný, hezky udělaný, neuráželo hloupostí, místy se člověk zasmál, proč ne. Protože se mi povedlo propást nedávné filmy HP v televizi a v kině jsem byla na nějakém předchozím dílu už dost dávno, užila jsem si vizuálního pohledu na bradavický hrad, velkou síň, famfrpál, hůlky s blesky, ostrov s viteálem atd.
Je pravda, že bez knihy a předchozích částí bych asi moc nepochopila, o čem že to má být. Ale to asi nebyl záměr a možná by se toho dalo docílit jen těžko bez toho, že by to byl film na celý den, což se moc nedělá Laughing
Některé postavy se povedly více, některé méně, Křiklan byl podle mě dost dobrej, a třeba Snape byl divnej, vlastně furt akorát někde postával a mlčel, a to i v situacích, kde by ten knižní řval jak protrženej. Ale taky nemůžu řici, že by mi to vadilo.
Jestli bylo vynechané nějaké vysvětlování neverbálních kouzel či Voldemortovy minulosti .... tady asi záleží na úhlu pohledu. Já to beru tak, že HP není nějaká doktrína či filozofický směr a tudíž je dost jedno, jak se to překroutí či nedovysvětlí, pokud to zůstane zábavné. (A je jedno, jestli se k tomu přistoupí tak, že celá magie se odehrává jen v oblasti fantazie, nebo tak, že HP o skutečné magii vůbec není, a tudíž jej z tohoto hlediska není možné hodnotit).
Takže vynaložených peněz nelituju a vzpomínám na film v dobrém.

Na začátek stránky  

út srpen 11, 2009 10:05 pm
Autor Zpráva
Vodafone
anděl

Předmět: Nic víc, než sex Citovat

Dnes večer mě potěsil tento film. Na všechny mužské představitele se dalo koukat, ten hlavní (Sándor Csányi) má takový ten chlapecký kukuč jak Tobey Maguire friendly_hamster. Navíc to nakonec vlastně dopadlo pro všechny dobře, takže budu klidně spát Razz
u břehu stojí dva vraníci…

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt srpen 06, 2009 9:55 pm
Autor Zpráva
Destiny
uživatel

No, nebude to osekané, ale za jakou cenu? Ne nadarmo se říká: "Nikdy nelechtej spícího draka." Very Happy Filmaři ho ale polechtali. A dost možná i probudili. Doufám, že maďarského trnoocasého. Twisted Evil

Na začátek stránky  

čt srpen 06, 2009 9:09 pm
Autor Zpráva
House M.D.
guru+

Destiny: No to sice jo, ale nebude to tak osekaný... Ale ani nvm jestli na to půjdu do kina... si to stáhnu z netu a bude...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt srpen 06, 2009 7:04 pm
Autor Zpráva
Destiny
uživatel

K poslednímu dílu HP se stavím poněkud skepticky. Už jen proto, že jej má režírovat režisér dvou posledních dílů (David Yates). Vstávají mi vlasy hrůzou, co to bude za slátaninu, když HP 5 a 6 kvalitou zrovna nevynikly. A rozdělení do dvou dílů mi připadá jako důl na prachy.

Na začátek stránky  

čt srpen 06, 2009 5:34 pm
Autor Zpráva
House M.D.
guru+

man86: Jo, přesně... těch scén, co vyškrtli a neměly tam chybět bylo nespočet... Teď vidím v nápadu rozdělit poslední díl na dvě části jako celkem chytrý, aspoň tam toho nebude tolik ke škrtání Confused

Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další