| |
| |
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červen 03, 2010 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru+

|
| Předmět: Sraz... |
|
|
Nemůžu... Mononukleóza... Jsem doma... škola až na konci srpna... skvělý  _________________ Draco Dormiens Nunquam Titillandus |
|
| |
|
|
 |
čt červen 03, 2010 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
| Předmět: |
|
|
No, já bych mohl.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
| |
|
|
 |
čt červen 03, 2010 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel

|
| Předmět: Předprázdninový sraz 11.6. |
|
|
| Bohužel jsem ten víkend už od pátku mimo Prahu. Možná další pátek. |
|
| |
|
|
 |
pá květen 28, 2010 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1428 Bydliště: Republika Žižkov
|
| Předmět: Předprázdninový sraz |
|
|
Chtěla jsem se zeptat, co byste říkali na sraz 11.6.2010 (je to pátek)? _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
ne duben 25, 2010 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+

|
|
|
| Taky chci za sebe i za svého přítele poděkovat všem za vstřícné přijetí a vůbec za prima sobotní večer. |
|
| |
|
|
 |
ne duben 25, 2010 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest guru+++

|
|
|
Jak byl řekl, tak i učinil.
Díky všem, bylo to fajn. _________________ "Nebylo to kdovíjaké gesto, ale bylo z něj naprosto zřejmé, jak moc si věří. Já sám jsem se vždycky pohyboval jako rozvláčná omluva."
"Jestli si myslí, že já jsem nějakej soudruh, tak ať se holí srpem." |
|
| |
|
|
 |
st duben 21, 2010 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+

|
|
|
| A já tedy nanovo potvrzuji, že pozdě, ale přece v sobotu dorazím(e) ve dvou. |
|
| |
|
|
 |
st duben 21, 2010 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Jen dodatek, že je zarezervováno. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
st duben 21, 2010 10:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Definitivní doba srazu |
|
|
Takže dubnový sraz se bude konat
24.4.2010 v Jednadvacítce od 20.00 hodin
Vidím to na rezervaci deseti míst. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
út duben 20, 2010 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 1990 Bydliště: Praha 3 - Žižkov
|
|
|
Vážení, do zítra nejpozději to stejně musí být objednané, takže už je na nějaké předělávání dosti pozdě. Už mnoho dní tu jasně visí datum 24. 4. a dost lidí s tím počítá, bylo by to nefér i vůči těm co sem tak často nezavítají a asi by dost zírali na ty termínové kotrmelce (někdy i s křížkem po funuse možná). Takže toto datum je pevně stanoveno. Doufám že to naprosté většině potenciálních účastníků vyhovuje (zvlášť když už se vyjádřili že čas mají ten den). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
út duben 20, 2010 10:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+

|
|
|
| Destiny napsal: | | V důsledku změn 24.4. nemohu přijít, kdyby to bylo z pátku na sobotu, tak ano, ale to by asi většina tady protestovala. Takže bohužel nepřijdu. |
No já bych neprotestoval, ba naopak bych pátek 23. 4. místo plánované soboty velmi uvítal. Co na to ostatní? |
|
| |
|
|
 |
út duben 20, 2010 9:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
V důsledku změn 24.4. nemohu přijít, kdyby to bylo z pátku na sobotu, tak ano, ale to by asi většina tady protestovala. Takže bohužel nepřijdu. _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
| |
|
|
 |
po duben 19, 2010 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest guru+++

|
|
|
Tak teda... nebudu sedět na zadku u počítače, dorazím, 24. se mi to hodí. _________________ "Nebylo to kdovíjaké gesto, ale bylo z něj naprosto zřejmé, jak moc si věří. Já sám jsem se vždycky pohyboval jako rozvláčná omluva."
|
| |
|
|
 |
pá duben 16, 2010 3:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1843 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
| Předmět: Re: Jarní sraz |
|
|
Vzhledem k tomu, že 1.5. se budu stěhovat, tak preferuji 24.4. _________________ Veritas vincit. |
|
| |
|
|
 |
pá duben 16, 2010 2:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Bart: Tomu říkám slovo chlapa
Jistě přijdu také. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
pá duben 16, 2010 12:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+

|
|
|
No tak já bych 24. 4. asi přišel...  |
|
| |
|
|
 |
út duben 13, 2010 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
1.5. budu téměř určitě doma v Plzni.
24.4. mám již jinou akci, ale končí v deset a je skoro za rohem, tak bych pak možná zaskočil.  |
|
| |
|
|
 |
ne duben 11, 2010 10:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel

|
|
|
Prima nápad, díky Waky. Zatím mohu oba termíny. |
|
| |
|
|
 |
pá duben 09, 2010 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
24.4. bych mohl přijít, 1.5. rozhodně ne, to jsem na jiné akci.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
| |
|
|
 |
pá duben 09, 2010 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
| Waky napsal: | | ... sobota 24.4. nebo sobota 1.5... |
24. 4. bychom možná přišli, 1. 5. nee _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
| |
|
|
 |
st duben 07, 2010 11:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Jarní sraz |
|
|
Už jsme se docela dlouho neviděli, tak bychom to mohli napravit. Zkusím sem nahodit nějaké datumy ... sobota 24.4. nebo sobota 1.5. (květnové svátky bohužel vycházejí takhle blbě ... předpokládám ale, že tudíž nebude víc lidí jezdit někam pryč než o normálním víkendu).
Místo konání bych dala již zaběhnutou Jednadvacítku.
Můžete napsat, kdo byste chtěl přijít a případně který datum? _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
so leden 23, 2010 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
NG: Děkuji za brzké uzdravení, už se to snad začíná lepšit...ostatně já psal o nejmenší místnosti v bytě a nikoliv v domě, vlastní výtah do bytu jsem si ještě nezavedl
Vodafone: Jo, kdyby jen na Hlavním nádraží, už jsem to viděl i v několika panelácích a činžovních domech...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
so leden 23, 2010 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone anděl

Založen: 16.1.2007 Příspěvky: 1000 Bydliště: Kopec plný křemíku
|
|
|
| Nick Guest napsal: | | sergej sudoplatov napsal: | a způsobil časté návštěvy nejmenší místnosti v bytě.  | A proč neležíš v posteli, a chodíš tolik do výtahu?  | Zkušenosti z výtahů, například na Hlavním Nádraží, ukazují, že je opravdu někdo používá jako nejmenší místnost bytu. _________________ Smutno je člověku ve sluji,
když zavřu oči, tak vesluji,
vesluji na bílé pramici,
u břehu stojí dva vraníci… |
|
| |
|
|
 |
so leden 23, 2010 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest guru+++

|
|
|
| sergej sudoplatov napsal: | a způsobil časté návštěvy nejmenší místnosti v bytě.  |
A proč neležíš v posteli, a chodíš tolik do výtahu?
(Podle knihy Jerzyho Kosinského Byl jsem při tom. Chauncy Zahradník tam ve výtahu říká liftboyovi: "Toto je nejmenší místnost v tomhle domě.")
Přeju brzké uzdravení. _________________ "Nebylo to kdovíjaké gesto, ale bylo z něj naprosto zřejmé, jak moc si věří. Já sám jsem se vždycky pohyboval jako rozvláčná omluva."
|
| |
|
|
 |
so leden 23, 2010 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
| 2 Destiny:No rozhodně by to pro mě byl záhul, proto mi to takhle celkem vyhovuje, i když to sestře pochopitelně nepřeji. |
|
| |
|
|
 |
pá leden 22, 2010 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Určitě přijdu.
To Rausek: Nejdřív máš oslavu sestřiných narozek, a když onemocněla, tak máš zase hafo učení. Uvědomuješ si, co by se stalo, kdybys měl obě dvě věci zároveň?  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
| |
|
|
 |
pá leden 22, 2010 3:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Tak sestra mi onemocněla, což znamená že se přecijen na chvíli zastavím. Ale opravdu jen na chvíli - mám hafo učení.  |
|
| |
|
|
 |
pá leden 22, 2010 2:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Takže už vim jistě že nedorazim, jelikož v noci ze čtvrtka na pátek na mě skočil nějaký ošklivý bacil, zvýšil mi tělesnou teplotu a způsobil časté návštěvy nejmenší místnosti v bytě.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
čt leden 21, 2010 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Sraz 23.1.2010 |
|
|
Na sobotu 23.1.2010 máme zarezervovaných deset míst ve 21 od 19.30 na jméno Veronika (moje maličkost).
Takže přijďte, kdo můžete, je tam ještě pár míst navíc. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
čt leden 14, 2010 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
| Rausek napsal: | Já rozhodně nedorazím - sestra má osmnáctiny.  |
To si to nemuže přesunout?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|