|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
st září 06, 2006 4:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Maku guru++
|
Předmět: |
|
|
Přesně tak |
|
|
|
|
|
st září 06, 2006 12:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Re: exps |
|
|
theby napsal: | můj otec jezdil do kolína služebně...a jednou mě tam vzal byli jsme v jedné pizzerii (porshe pizza) a zdálo se mi že je tam hodně mladých kluků kteří se baví "nic jsem nerozuměl" do dneška mě nenapadlo proč by se obchodní partneři nemohli obejmout... ale jinak mi to město příde takové šedé... ale žít bych tam nechtěl... |
Vis Kolin je docela zname gay mesto.. Podobne jako Berlin nebo Mnichov _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
út srpen 29, 2006 2:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: exps |
|
|
můj otec jezdil do kolína služebně...a jednou mě tam vzal byli jsme v jedné pizzerii (porshe pizza) a zdálo se mi že je tam hodně mladých kluků kteří se baví "nic jsem nerozuměl" do dneška mě nenapadlo proč by se obchodní partneři nemohli obejmout... ale jinak mi to město příde takové šedé... ale žít bych tam nechtěl... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
|
ne květen 21, 2006 2:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bajker tester
|
Předmět: |
|
|
Nene tak velké zkušenosti s Köln nemám. Mám tam dobrého kamaráda a když je gay parade, tak se u něj s polovičkou zastavime On nás potom provede po místním okolí |
|
|
|
|
|
pá prosinec 30, 2005 12:11 am |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Gay Kolin |
|
|
bajker napsal: | Myslim ze je to tak, jak jsi to popsal. Köln je opravu mesto kde je hodne gayů. Mozna takove nemecke Sydney. Tolerance je tam zrejme na relativne vysoke urovni, videl jsem tam dvojice ruku v ruce a s nikym to neskublo. A gay parade je tam snad jeste vetsi nez v Sydney Takze hura do Kolina nad Rynem ! |
Ahoj. Máš zkušenosti s místními gay spolky? Zájmovými aktivitami gayů? Prý je tam silná komunita nejen co se týká party, ale i občanského života a angažovanosti gayů? Máš s tím v souvislosti s Kolinem nad Rynem nejakou zkusenost? KAzdou informaci potesis..Diky _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po prosinec 26, 2005 12:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bajker tester
|
Předmět: Köln |
|
|
Myslim ze je to tak, jak jsi to popsal. Köln je opravu mesto kde je hodne gayů. Mozna takove nemecke Sydney. Tolerance je tam zrejme na relativne vysoke urovni, videl jsem tam dvojice ruku v ruce a s nikym to neskublo. A gay parade je tam snad jeste vetsi nez v Sydney Takze hura do Kolina nad Rynem ! |
|
|
|
|
|
čt prosinec 01, 2005 9:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Kolín nad Rýnem město gayům zaslíbené?? |
|
|
Hodně jsem slyšel o životě v Kolýně nad Rýnem. Přesto jsme tam nikdy nebyl.Jsou tam meditační skupiny, tantra, debatní kluby, komunitní centra pro mladé, sportovni kluby a to vše pro gaye. Má zde někdo nějaké bližší zkušenosti z Kolína nad Rýnem. Slyšel jsem od několika svých německých přátel, že by tam chtěli žít se svým partnerem. Se svým manželem. Není to město proslulé nabídkou barů. Ale možností pro gay partnerský a občanský život. Dokonce je zd ei gay oshova skupina. A podobne..Myslim si, ze to je gay emancipovane mesto. V tom dobrem smyslu slova. Mas nejake zkusenosti. Jak je Tvuj nazor _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|