|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Kde jsi poprvé potkal nějakého dalšího gaye |
Ve škole |
|
34% |
[ 8 ] |
Na akci (výlet, festival, tábor...) |
|
4% |
[ 1 ] |
Přes internet (chat, diskusní fórum...) |
|
26% |
[ 6 ] |
Přes inzerát |
|
8% |
[ 2 ] |
Odhalil se mi kamarád |
|
0% |
[ 0 ] |
Jinde |
|
26% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
čt červen 11, 2009 7:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
No, tak zcela určitě jeden profesor na gymplu, kterého jsme měli od prváku až do maturity a tam mi to ani nikdo nemusel říkat, protože to bylo jasný. Sice se ho jednou někdo ze spolužáků zeptal, jakou má vlastně sexuální orientaci, ale on odpověděl, že to je každého soukromá věc. Ale odpovídat ani nemusel. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 11:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel
|
|
|
Na strednej skole. Vacsinou sedel na druhom konci triedy, ale na anglictine sme sedeli spolu a dotykali sa nohami Potom sa mi v noci snivali zaujimave sny |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
solok guru++
|
|
|
Libor napsal: | A ty se nepochluíš kde a jak jsi potkal poprvé jiného gaye? Žeby nějaký učitel, nebo ten španěl? |
Učitel na vysoké škole - v prvním ročníku na jednom semináři. Nicméně byl kudrnatý a mně se kudrnatí muži nelíbí.
P. S. Ty Španěly, které potkávám na ulici (učí v sousední škole), blíže neznám, někteří ale jsou zcela určitě ženatí. |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Original |
|
|
Celkem originalni prvni kontakt s druhym gayem. Opepreny o babicin mravoucny vyklad _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
|
|
Martin napsal: | V autobuse, když mi bylo asi 5... ovšem nevěděl jsem to (že je to gay, resp pár), než mi babička vysvětlila, kdo to je, co dělá, a proč je to ošklivé |
Tvoje babička musí být na tebe právem pyšná |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
V autobuse, když mi bylo asi 5... ovšem nevěděl jsem to (že je to gay, resp pár), než mi babička vysvětlila, kdo to je, co dělá, a proč je to ošklivé _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
|
|
Joooooo Martine pochlub se _________________ Yo no muerdo....... todavía |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
to_som_ja_miro napsal: | A ty se nepochluíš kde a jak jsi potkal poprvé jiného gaye? Žeby nějaký učitel, nebo ten španěl? |
Dyť je to tam dole ...... první byl jeden kluk ze školy ......[/quote]
To bylo na Soloka, ale muze to byt klidne i na Martina _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:23 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Jooo teď sem to chtěl říct _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:22 pm |
|
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
|
|
A ty se nepochluíš kde a jak jsi potkal poprvé jiného gaye? Žeby nějaký učitel, nebo ten španěl?[/quote]
Dyť je to tam dole ...... první byl jeden kluk ze školy ...... |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
solok napsal: | to_som_ja_miro napsal: | Jeden z našich španielskych lektorov na škole je gay |
To se máš. Španělé jsou fešáci, pár jich znám od vidění. Škoda že u nás nejsou. |
A ty se nepochluíš kde a jak jsi potkal poprvé jiného gaye? Žeby nějaký učitel, nebo ten španěl? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
|
|
solok napsal: | to_som_ja_miro napsal: | Jeden z našich španielskych lektorov na škole je gay |
To se máš. Španělé jsou fešáci, pár jich znám od vidění. Škoda že u nás nejsou. |
Jo je hezkej ....... a všimol som si, že sem tam po mne pozerá ..... asi má tiež nejaký ten gaydar ...... |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 8:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
solok guru++
|
|
|
to_som_ja_miro napsal: | Jeden z našich španielskych lektorov na škole je gay |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 7:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
|
|
Moje prvé stretnutie s gayom bolo v škole Jeden chalan (o rok mladší) sa mi páčil celých 8 rokov čo som na základku chodil ... ale bola to taká tá zženštilá buznička a to mi na ňom vadilo Dokonca som sa pred pár mesiacmi dozvedel, že aj on chcel mňa no čo už
No a terajšia skúsenosť ...... Jeden z našich španielskych lektorov na škole je gay dosť sa mi páči ....... a budúci rok mu dám pekne najavo, že som aj ja ..... nech v tom nie je sám |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 6:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
|
|
Teď jde o to, jestli se počítá, pokud jsem to o něm nevěděl, nebo ne.
Pokud ano, pak to byl jeden učitel na střední, který mě naštěstí neučil, nicméně mě hlídal u přijímaček, a pak v naší třídě jednou suploval. A vyvolal mě k tabuli, během toho dostal záchvat hypoglykemie, či jak se tomu říká, a museli jsme mu shánět pomoc. Netuším, jestli mě vyvolal proto, že mu zafungoval gaydar, nebo zaslechl některou mojí narážku, nebo jsem byl prostě jediný, koho z celé třídy znal jménem (neboť jsem byl mediální hvězdou ).
Pokud se to nepočítá, pak bylo první vědomé setkání s jedním spolužákem ze SŠ několik hodin poté, co se mi vyoutoval přes ICQ. Já byl tou dobou ještě ve skříni a když jsem se s ním setkával, třásl jsem se strachy z toho, kdo nás všechno spolu uvidí a bude si myslet, že snad patříme k sobě – zkrátka naprosto naivní představy o tom, jak si lidi ukazují prstem na „teplouše a lidi, co se kolem nich motají“. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 6:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Re: Kde a jak jsi poprvé potkal nějakého dalšího gaye |
|
|
Vodafone napsal: | Libor napsal: | …To se stalo mě?… | Co my víme? Na to si musíš odpovědět sám!
Nechceš si občas příspěvky po sobě přečíst? Tlačítko „Náhled“ je tvůj kamarád. |
Díky. Místo ? jsem plánoval ! Stalo se. Kde a jak jsi potkal prvního gaye ty? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 6:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
Předmět: Re: Kde a jak jsi poprvé potkal nějakého dalšího gaye |
|
|
Libor napsal: | …To se stalo mě?… | Co my víme? Na to si musíš odpovědět sám!
Nechceš si občas příspěvky po sobě přečíst? Tlačítko „Náhled“ je tvůj kamarád. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 6:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
TXB napsal: | Asi v osmnácti na brigádě. Hrobař na penzi, vášnivý kuřák, někteří už vědí... |
Bylo to tak strašné?
A co ostatní hmm? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 5:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Asi v osmnácti na brigádě. Hrobař na penzi, vášnivý kuřák, někteří už vědí... |
|
|
|
|
|
so červen 06, 2009 5:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Kde a jak jsi poprvé potkal nějakého dalšího gaye |
|
|
Kde a jak jsi poprvé potkal nějakého dalšího gaye? Byl to kluk přes inzerát? To se stalo mě? Nanetu (chat, fórum...), ve škole, na nějaké akci...
Já nejdřív přes internet a pak jsem se dozvěděl, že můj spolusedící ve škole je také gay. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|