|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
ne květen 31, 2009 6:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
Předmět: |
|
|
Hohó, já sem to dodělal do padesátky, několik rakeťáků a jedna Vlna, samo vše updatovaný co to šlo _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
ne květen 31, 2009 6:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++
Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
http://www.superhry.cz/games/1299/ zahrajte si to ,sem ve 30 lvl a de t o(/rada:lasery jo nic jinýho) _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
|
ne květen 31, 2009 5:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
|
|
To je taky pravda, ale stejně doporučuju od toho utýct, nemáš to zapotřebí. _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
ne květen 31, 2009 5:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
... žádnej problém ve vztahu není jen z jedné strany.... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
ne květen 31, 2009 3:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
|
|
Hippie napsal: | Lito"myšáku" taky ses rozjel co?konečne to tady ožilo |
Asi tak ... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
ne květen 31, 2009 3:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Re: Co dělat ? |
|
|
Litomyšlák napsal: | Hippie napsal: | Zdenouš napsal: | ahoj kluci stalo se vám někdy že vás váš kluk neustále ponižoval že jste byli ti nejhorší nejhloupější? Všechno dělám špatně nevim co mám dělat...
Cokoliv udělám je špatně, např. když sem si udělal řidičák tak snad jako každej sem měl počáteční problémy (někam zacouvat atd...) v tu chvilku sem byl podrobenej nespočtem nadávek atd... pořád mě podsouvá že mám jen učňak a on má maturitu a tudíž sem blbej mě to pokaždý hrozně mrzí hrozně ho miluju ale nevím co mám dělat... setkali jste se někdy s něčím podobným ve vztahu co jste dělali ? | říkal by ti to kdyby tě miloval? |
Hippie má pravdu, podle mě tě jen sprostě využívá jako fackovacího panáka. Chápu, že asi pro tebe bude těžký ho nemilovat a nechat ho být, ale být tebou, pošlu ho někam a nenechal bych si to líbit. |
To vypadá, jako by si léčil nějaké svoje mindráky. Pokud tedy není sexuálně zaměřený tímto směrem. Je to těžké, když někoho miluješ, ale v tomhle případě se přidám na stranu předchůdců - pryč od toho |
|
|
|
|
|
ne květen 31, 2009 2:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++
|
|
|
Lito"myšáku" taky ses rozjel co?konečne to tady ožilo _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
|
ne květen 31, 2009 1:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++
|
|
|
Hippie napsal: | Zdenouš napsal: | ahoj kluci stalo se vám někdy že vás váš kluk neustále ponižoval že jste byli ti nejhorší nejhloupější? Všechno dělám špatně nevim co mám dělat...
Cokoliv udělám je špatně, např. když sem si udělal řidičák tak snad jako každej sem měl počáteční problémy (někam zacouvat atd...) v tu chvilku sem byl podrobenej nespočtem nadávek atd... pořád mě podsouvá že mám jen učňak a on má maturitu a tudíž sem blbej mě to pokaždý hrozně mrzí hrozně ho miluju ale nevím co mám dělat... setkali jste se někdy s něčím podobným ve vztahu co jste dělali ? | říkal by ti to kdyby tě miloval? |
Hippie má pravdu, podle mě tě jen sprostě využívá jako fackovacího panáka. Chápu, že asi pro tebe bude těžký ho nemilovat a nechat ho být, ale být tebou, pošlu ho někam a nenechal bych si to líbit. _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
|
st květen 27, 2009 4:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++
|
|
|
Zdenouš napsal: | ahoj kluci stalo se vám někdy že vás váš kluk neustále ponižoval že jste byli ti nejhorší nejhloupější? Všechno dělám špatně nevim co mám dělat...
Cokoliv udělám je špatně, např. když sem si udělal řidičák tak snad jako každej sem měl počáteční problémy (někam zacouvat atd...) v tu chvilku sem byl podrobenej nespočtem nadávek atd... pořád mě podsouvá že mám jen učňak a on má maturitu a tudíž sem blbej mě to pokaždý hrozně mrzí hrozně ho miluju ale nevím co mám dělat... setkali jste se někdy s něčím podobným ve vztahu co jste dělali ? | říkal by ti to kdyby tě miloval? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
|
po květen 25, 2009 6:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
|
|
|
po květen 25, 2009 6:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Jestli jsi z Budějc, tak se nedivím... vždyť tady chcíp pes ještě sto let před opicema |
|
|
|
|
|
po květen 25, 2009 2:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Zdenouš uživatel
|
|
|
Ahoj kluci všem moc díky za odpověď, zkoušel jsem to už metoudou najít si nějakého "kamaráda" ale zatim to nějak neklaplo pokud by měl někdo z Českých Budějovic zájem tak dejte vědět zatim ahoj a díky |
|
|
|
|
|
po květen 11, 2009 6:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
MightyMike tester
|
|
|
Záleží na tom kam az pujdeš ne? Nevěra to být nemusí.....ale keždy má jiné hranice,to uznávám. A co bys dělal ty Martine?? Kdybys byl takhle zamilovaný? |
|
|
|
|
|
ne květen 10, 2009 1:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Aneb nevěřa = řešení problémů ve vztahu _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
ne květen 10, 2009 12:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
MightyMike tester
|
|
|
Jestli se chová takhle tak te s nejvetší pravdepodobností nemiluje....k človeku ktereho miluješ by ses takhle nechoval, nebo snad ano? Máš dve možnosti, pokud ho miluješ moc tak se dus dále a nech tomu volný průbeh, ale jestli je to neunosné tak si nekoho hledej,ne na vztah ale jen tak na pokec (ze začátku) co víš možna se ti ten nekdo zalibi a zjistiš že je lepší než ten tvuj....nemá pravo se k tobe takhle chovat, takže mu to neříkej a zajdi sem tam s nekym na kafe nebo pivko..... |
|
|
|
|
|
so květen 09, 2009 9:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Láska |
|
|
Je důležité mít rád jak toho druhého, tak sebe sama. Je důležité, aby sis řekl co je pro tebe přijatelné a co již ne Je důležité milovat jak druhé, tak i sebe sama _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
so květen 09, 2009 8:22 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+
|
|
|
Ahoj, v takové míře, že by mě kluk přímo ponižoval a ukazoval na to, že sem blbej to zase ne. Ale tak jsou oblasti, ve kterých jsem docela neschopnej a několikrát na to bylo poukázáno. Trochu mě to zamrzelo, ale tak život šel dál a pro příště se s tím musí něco dělat.
Ono je důležité ujasnit si, kdy už to přeroste přes míru. Chápu, že ho miluješ, ale pokud tě ponižuje, dělá z tebe blbce a ty se kvůli tomu trápíš, tak to asi není úplně v pořádku. Radím ti promluvit si s ním o tom a pokud to nepomůže, tak se musíš prostě rozhodnout jestli ho miluješ natolik, abys to dokázal snášet... |
|
|
|
|
|
so květen 09, 2009 7:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Zdenouš uživatel
|
Předmět: Co dělat ? |
|
|
ahoj kluci stalo se vám někdy že vás váš kluk neustále ponižoval že jste byli ti nejhorší nejhloupější? Všechno dělám špatně nevim co mám dělat...
Cokoliv udělám je špatně, např. když sem si udělal řidičák tak snad jako každej sem měl počáteční problémy (někam zacouvat atd...) v tu chvilku sem byl podrobenej nespočtem nadávek atd... pořád mě podsouvá že mám jen učňak a on má maturitu a tudíž sem blbej mě to pokaždý hrozně mrzí hrozně ho miluju ale nevím co mám dělat... setkali jste se někdy s něčím podobným ve vztahu co jste dělali ? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|