Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Od začátku Coming out
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 51, 52, 53  Další

pá červen 02, 2006 8:38 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Předmět: Citovat

Asi Tě nepotěším, ale podobnou zkušenost má asi většina. Něco podbného jsem zažíval cca před rokem a 3 týdny jsem skoro nejhedl, takže neboj, časem to přejde, jen se drž.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá červen 02, 2006 8:10 pm
Autor Zpráva
theby
uživatel+

Předmět: Já Citovat

já už to vim asi na jisto je mi čerstvě 13 a holky mě vůbec neberou koukal jsem s kámošem v obchodě na boty a já byl u něho docela blízko 1-4cm a málem jsem myslel ... bylo mi docela trapně přídu domů lehnu do postele a kouknu na 004 nevim co dál musim to řešit a nevim co mám dělat dál je mi nanic pff jsem skoro mrtvej jsem nejsem jsem jsem nebo že by ne??? má někdo podobnou zkušenost? Embarassed Embarassed Question Question Rolling Eyes Crying or Very sad

Na začátek stránky  

so květen 13, 2006 2:11 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

the.cracker napsal:
Tak uz je to teda venku... Zatim mezi kamosama. Vcera vecer na to nejak prisla rec a dobre. Vsichni to berou uplne v pohode. Je to ted celkem dobry pocit... Smile Tak jeste v kurhu rodinnem, ale do toho se mi teda vubec nechce, na to spechat nebudu.

nikam nespěchej, a nabírej sílu, rpotože říci doma to chce hodně odvahy, držím palce Wink

Na začátek stránky  

so květen 13, 2006 12:01 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

the.cracker napsal:
Tak uz je to teda venku... Zatim mezi kamosama. Vcera vecer na to nejak prisla rec a dobre. Vsichni to berou uplne v pohode. Je to ted celkem dobry pocit... Smile Tak jeste v kurhu rodinnem, ale do toho se mi teda vubec nechce, na to spechat nebudu.

Drzime palecky

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

so květen 13, 2006 10:18 am
Autor Zpráva
llukynek
guru

Předmět: ... Citovat

the.cracker napsal:

Šikulka Wink

Na začátek stránky  

so květen 13, 2006 9:57 am
Autor Zpráva
the.cracker
uživatel+

Na začátek stránky  

čt květen 11, 2006 9:55 am
Autor Zpráva
fiosdar
uživatel+

Předmět: Re: To murex Citovat

Adam napsal:
Nezabudne. Jenom si zvykne.

zvykne. nahradi. vytesni.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
      Na začátek stránky  

po květen 08, 2006 12:14 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Mamka a bracha Citovat

Petr_K napsal:
murex napsal:
.......... Myslím, že mama to znáša ťažko (rúcajú sa jej svojim spôsobom sny) Najhoršie bolo, keď mi povedala, že keby to mala vedieť, tak by deti radšej nikdy nechcela...

Co na to říct murexi. Mamince se hroutí sny o tvé budoucnosti kterou si představovala jinak, o vnoučatech které bude mít jako babička ráda atd..., tím žes jí to řekl i o bráškovi je ta rána dvojnásobná. Víš, mnohdy něco řekneme a pak nás to moc mrzí ale nedá se to už vzít zpět, já jsem ve svém životě takových pár momentů také zažil kdy jsem někomu řekl něco co mě potom hrozně mrzelo. Tvojí maminku možná nyní trápí to co ti řekla mnohem víc než cokoliv jiného, možná ti to nikdy nepřizná ale určitě je to tak.

Oznámit to rodičům po telefonu asi nebylo nejšťastnější řešení ale tyhle momenty se někdy nedají plánovat, můžeme si naplánovat nejvhodnější okamžik a nakonec to provedeme úplně jindy a jinak, tak už to je. Ty jsi cítil v dané chcíli potřebu jí to říct, řekl jsi to a dělal jsi v daný okamžik to nejlepší co jsi cítil. Taky k tomu nemám moc co říci ale přijmi i ode mne aspoň upřímnou podporu, moc ti přeju ať celé tohle bolestivé období které zrovna prožíváš úspěšně překonáš.

Je strasne tezke bourat druhym sny. Kazdy ma ty sve. Ma mamka si v mnoha vecech predstavuje radost a stesti jinak nez ja. Prijmout a smirit se je rozdil. A tak to asi ma byt. Ma mamka prijala, ale nekdy se uplne nesrovnala JEste me ceka prolomeni tech hrazi. Zatim nespecham. Nemam partnera. Nevim jak bude vypadat muj dalsi zivot. a tak neni aktuelni resit to jak mamka vnia to, ze jse gay. Je urcite nasnadne kdyz priznavas, ze jsi gay nechat to na druhem. At to udela sam. Tato priznani ikdyz vetsna z nas planuje dopadnou jinak nez v nasich predstavach. Jinak zacnou. alepson v mem pripade to tak bylo. Nevim jaky mate vztah s braskou Mate velikou sanci se priblzit. Popovidat si a najit spoleny postup, podporu...Je to jiste dramaticke odbdobi. Prilezitost zaroven. Takova, ktera me ejste ceka. a to jit k lidem bliz. Mamce i brachovi.. a snad najit ty spolecne lidske veci.. Neni to snadne.. Drzim palecky.Myslim na Tebe..

Na začátek stránky  

út květen 02, 2006 8:56 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

o
o

o

O To mi ale odpadol kameň zo srdca! Hovoril si už s bráškom? Viem, že som príliš zvedavý a nič ma do toho nie je, ale daj vedieť, ak budeš chcieť, ako to dopadlo. Ináč, Wink predvčerom bolo v Košiciach čosi počuť, akýsi srdcervúci rev Wink Aký má tvoj brat hlas? Ono to bolo čosi medzi barytónm a tenorom.
Rolling Eyes To bol pokus o vtip, tak sa určite nehnevaj! Rolling Eyes

Na začátek stránky  

út květen 02, 2006 7:53 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

ešte sa k tomu naposledy vyjadrím. s tým bratom fakt neviem, či som urobil správne, ale ona o ňom už dlhšiu dobu pochybovala (pretože sa divne správa, oblieka, atď.) a do telefonu mi naznačovala, že sa bude snažiť z neho dostať či je tiež gay alebo nie, lebo že má podozrenie... no a zo mňa to vtedy nejak vyletelo, že to podozrenie je možno opodstatnené. No a potom už sa nedalo cúvnuť... Na druhej strane, predstava, ako sa snaží z ničnetušiaceho brata dostať, či je gay - no neviem... A ja som mame povedal, aby bratovi o tom nehovorila, tak neviem, či sa s ním o tom bavila... v každom prípade, už sme odvtedy niekoľkokrát spolu telefonovali a bavili sa spolu aj o tom aj o iných veciach... takže vyzerá to tak, že sa ma nezriekli... Smile

Na začátek stránky  

po květen 01, 2006 10:18 pm
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

murex napsal:
.......... Myslím, že mama to znáša ťažko (rúcajú sa jej svojim spôsobom sny) Najhoršie bolo, keď mi povedala, že keby to mala vedieť, tak by deti radšej nikdy nechcela...

Co na to říct murexi. Mamince se hroutí sny o tvé budoucnosti kterou si představovala jinak, o vnoučatech které bude mít jako babička ráda atd..., tím žes jí to řekl i o bráškovi je ta rána dvojnásobná. Víš, mnohdy něco řekneme a pak nás to moc mrzí ale nedá se to už vzít zpět, já jsem ve svém životě takových pár momentů také zažil kdy jsem někomu řekl něco co mě potom hrozně mrzelo. Tvojí maminku možná nyní trápí to co ti řekla mnohem víc než cokoliv jiného, možná ti to nikdy nepřizná ale určitě je to tak.

Oznámit to rodičům po telefonu asi nebylo nejšťastnější řešení ale tyhle momenty se někdy nedají plánovat, můžeme si naplánovat nejvhodnější okamžik a nakonec to provedeme úplně jindy a jinak, tak už to je. Ty jsi cítil v dané chcíli potřebu jí to říct, řekl jsi to a dělal jsi v daný okamžik to nejlepší co jsi cítil. Taky k tomu nemám moc co říci ale přijmi i ode mne aspoň upřímnou podporu, moc ti přeju ať celé tohle bolestivé období které zrovna prožíváš úspěšně překonáš.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po květen 01, 2006 10:09 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Adam napsal:
Když jde mámě primárně o rodinu, tak jí brzo dojde, že kluk s klukem dítě nezplodí a akceptuje to.

Jedna věc je to vzít jako fakt, a druhá věc je se s tim vnitřně vyrovnat. Každý mámě to určitě neni jedno kvůli tomu klukovi jako takovýmu, kromě toho tu ale v některejch případech hraje obrovskou roli ještě jedna věc - snad trochu sobecká, ale naprosto pochopitelná touha po vnoučatech. Pokud se nemýlim, tak ses někdy, Adame, zmiňoval o hetero-sestře, takže tohle asi neznáš. Já jsem jedináček, takže to z posledních tejdnů znam až moc dobře... A pokud murex nemá kromě gay-bráchy další sourozence, tak tomu bude vystavenej asi taky... Sad

murex napsal:
Myslíte, že som urobil správne, že som to povedal aj o bratovi?

No... Teda... Na rovinu... Tohle se fakt nedělá... Shocked Ale zase na druhou stranu - možná, že fakt bude lepší, když už to všechno bude venku najednou... I když stejně bych radši bráchovi nějakou dobu moc nelez' na oči... Wink Ale každopádně držim palce, ať to všechno nějak zvládneš/zvládnete! A tobě doporučuju mokrej hadr na hlavu a nohy v teple... Wink Drž se!

Na začátek stránky  

po květen 01, 2006 3:18 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Předmět: To murex Citovat

Nezabudne. Jenom si zvykne.

Na začátek stránky  

po květen 01, 2006 1:09 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

Murex, celý večer som na to musel myslieť. Už si hovoril s bratom? + Akokoľvek nad tým premýšľam - laická odpoveď: fakt by ste sa mali všetci čo najskôr stretnúť osobne, Možno by ťa to aj, aspoň na chvíľu, odpútalo od myšlienok na toho nešťastníka!?

Na začátek stránky  

po květen 01, 2006 12:41 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

jak u koho, u mě třeba 3 týdny, ale jinak ještě to úplně nevymizelo

Na začátek stránky  

po květen 01, 2006 11:27 am
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Předmět: Re: .. Citovat

Libor napsal:
At delas cokoli delas to nejlepsi co ted dovedes. Posilam Ti idskou podporu.. Pro Tvou maminku stejne jako pro vas s braskou je to slozite. Jak jsi se to dozvedel o brachovi ty?

Libore, diky... O bratovi to viem, lebo ako gay som to dokazal rozpoznat.
Inak este pred 2 tyzdnami by som si nikdy nepomyslel, ze vyjdem s pravdou tak skoro von. Ono to cele vzniklo z nestastnej lasky. A prave ta ma zoziera a trapi niekolkonasobne viac ako C/O. A najhorsie pre mna na tom je, ze som na to vsetko uplne sam, nemam sa s kym o tom ani len porozpravat.
Prepacte mi tie moje citove vylevy, no nedalo mi inak... Ake mate skusenosti, ako dlho trva az clovek zabudne? Nemyslim tym zabudnut uplne (to sa ani neda a ani by som to nechcel), ale zabudnut natolko, aby clovek mohol normalne fungovat dalej???

Na začátek stránky  

po květen 01, 2006 10:28 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: .. Citovat

murex napsal:
Mama mi povedala, že by to o mne nikdy nepovedala, že skôr mala pochybnosti o bratovi... Zo mňa nejak spontánne vyleteleo, že tie pohybnosti o bratovi boli možno opodstatnené... A tak už som potom musel za brata priznať, že aj on je gay... Takže mama to mala dvojnásobne zložité... A chudák brat, ten je momentálne na víkend v KE a ja som sa mu postaral o "nepríjemnosť". Myslíte, že som urobil správne, že som to povedal aj o bratovi? Viem, že radšej by to mal povedať on sám, ale možno na druhej strane by mi mohol byť za to vďačný... Kto vie...

(pre neznalých, môj brat je tiež gay - viď diskusia Jiný gay v rodině)

At delas cokoli delas to nejlepsi co ted dovedes. Posilam Ti idskou podporu.. Pro Tvou maminku stejne jako pro vas s braskou je to slozite. Jak jsi se to dozvedel o brachovi ty?

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 10:13 pm
Autor Zpráva
Rarach
uživatel

Murexi, držím Ti palce! Jak řekli jiní, horší než na začátku už to nebude. Chce to jen čas, to je nejlepší doktor jak známo. Rodiče to teď prostě musí "sežvýkat".
Ale s tím bráchou, teda, obecně by se nikdo neměl outovat bez jeho vědomí, ale když je to tvůj bratr, tak je to trochu jiné a aspoň to mají rodiče za sebou najednou. Smile

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 9:47 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Adame, jak jsem zjistil, už se o nic nestarám, buď vyslovením jména jedné obce, u které byla jedna gay akce, takže to znamená, jako kdyby řekl-jsem gay a kamarád se o mě prokecl, tak mi to trochu usnadnil, ač jsem chtěl vidět výraz toho známého, no nic, někdy příště, aspoˇjn nebyly nervy.

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 7:31 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Když se chce člověk přiznat, přemýšlí o nejvhodnějším způsobu, plánuje. A pak, v okamžiku lámání chleba ztuhne a opustí ho odvaha. sám jsem volil osobní sdělení z očí do očí, ale to je fuk. Buď rád, že to máš za sebou. A je jedno jakým způsobem.
Kdyby to na mě někdo vyžvanil, tak ho ještě ten samý den zabiju - zvlášť, kdyby to byl někdo cizí. Ale bráchu? Teď na tebe bude třeba pár dní nebo týdnů naštvaný, ale časem ho to přejde a možná ti i poděkuje. Stejně by to časem určitě prasklo a kdyby to rodiče museli vydýchávat nadvakrát, tak by to asi bylo horší. Takhle jsou oba postaveni před hotovou věc a máte to z krku naráz všichni.
Rodičům se nevyhýbej. Jeď za nimi, hned jak budeš moci. Neboj se. Horší než bezprostředně po TOM už to nebude. Jen lepší. a když se od tebe ihned neodstřihli, tak to neudělají ani teď.

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 7:16 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

Question Shocked Exclamation Evil or Very Mad Question Crying or Very sad Exclamation Mám taký pocit, že niekto to tu neprežije (chlapče, dávaj na seba pozor, hrozí bratovražda!). Toto boli moje posledné slová k téme. Buďte radi, že to máte obaja za sebov, i keď na shakespearovský spôsob. Bože! Embarassed
Hough!

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 5:43 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Mama mi povedala, že by to o mne nikdy nepovedala, že skôr mala pochybnosti o bratovi... Zo mňa nejak spontánne vyleteleo, že tie pohybnosti o bratovi boli možno opodstatnené... A tak už som potom musel za brata priznať, že aj on je gay... Takže mama to mala dvojnásobne zložité... A chudák brat, ten je momentálne na víkend v KE a ja som sa mu postaral o "nepríjemnosť". Myslíte, že som urobil správne, že som to povedal aj o bratovi? Viem, že radšej by to mal povedať on sám, ale možno na druhej strane by mi mohol byť za to vďačný... Kto vie...

(pre neznalých, môj brat je tiež gay - viď diskusia Jiný gay v rodině)

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 5:37 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Esteban Trueba napsal:
S tým slovom "kruté" som to možno prehnal, ale viem si veľmi dobre predstaviť, ako by som zareagoval na mieste rodiča - tá nemohúcnosť niečo v tom momente vykonať, zariadiť, vyšetriť, vylepiť, ... Wink Preto by som asi volil, k čomu som sa zatiaľ neodhodlal, povedať do rovno do očí (To som múdry, až by som sa za to udrel).
Viem, že teraz prežívaš vo vnútri peklo, a zatiaľ asi židna úľava, ako to tu už bolo spomínané nenastala, no to isté prežívajú aj vaši, preto by som asi tie dva týždne nečakal a fičal la Slovensko (ak už niekto nie je na ceste z Košíc do Čiech).
To, čo som napísal, si veľmi nepripúšťaj, nebolo to vlastne myslené ani ako kritika, len akési zamyslenie. Drž sa a teraz už s hrdosťou (tú ja ešte nemám) do toho!
Matej

Viem, že to nebola ideálna forma, ale ja som to potreboval dostať zo seba dnes, lebo inak by som sa k tomu už asi nedostal.. A neľutujem, že som to povedal. Myslím, že žaidne odcudzenie sa tu nehrozí... O tie 2 týždne domov určite pôjdem, skôr by to stejne nešlo. A aspoň budú mať rodičia čas o tom popremýšľať...

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 5:23 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

S tým slovom "kruté" som to možno prehnal, ale viem si veľmi dobre predstaviť, ako by som zareagoval na mieste rodiča - tá nemohúcnosť niečo v tom momente vykonať, zariadiť, vyšetriť, vylepiť, ... Wink Preto by som asi volil, k čomu som sa zatiaľ neodhodlal, povedať do rovno do očí (To som múdry, až by som sa za to udrel).
Viem, že teraz prežívaš vo vnútri peklo, a zatiaľ asi židna úľava, ako to tu už bolo spomínané nenastala, no to isté prežívajú aj vaši, preto by som asi tie dva týždne nečakal a fičal la Slovensko (ak už niekto nie je na ceste z Košíc do Čiech).
To, čo som napísal, si veľmi nepripúšťaj, nebolo to vlastne myslené ani ako kritika, len akési zamyslenie. Drž sa a teraz už s hrdosťou (tú ja ešte nemám) do toho!
Matej

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 5:06 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Zaprvé, kruté je to v prvom rade pre mňa, Domov do KE sa chystám o 2 týždne, takto aspoň zistím, či tam vôbec pôjdem... Znovu som telefonoval s mamou, stále sú tam snahy nájsť niečo BI (ale v mojom prípade je zbytočné hľadať prvky BI), Myslím, že mama to znáša ťažko (rúcajú sa jej svojim spôsobom sny) Najhoršie bolo, keď mi povedala, že keby to mala vedieť, tak by deti radšej nikdy nechcela... Na to som jej povedal, že aj keď som homosexuál, tak neľutujem ani minútu života. Je z toho smutná, ale nemám pocit, že by sa ma chcela zriecť alebo niečo podobné... Už to vie vraj i otec.

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 4:55 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Koukám, že se to outování nějak rozjelo...
To murex: Klid, to se přežene. Když jde mámě primárně o rodinu, tak jí brzo dojde, že kluk s klukem dítě nezplodí a akceptuje to. Měj s ní trpělivost. Drž se.

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 4:51 pm
Autor Zpráva
Esteban Trueba
uživatel+

Prepáč, Murex, som posledný, čo má do toho hovoriť + fakt si viem predstaviť ako sa teraz cítiš, ale cez ten telefón to bolo od teba dosť kruté, nemyslíš? Ale aspoň to už máš za sebov. Držím palce!

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 3:34 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Pred chvíľou som telefonoval s mamou, a keďže som si povedal, že už nemože byť horšie ako je, tak som jej to povedal... No a reakcia bola hrozná... Snažila sa ma presvedčiť, aby som sa zamiloval do holky a potom sa ma pýtala, že ako si chcem založiť rodinu keď som homosexuál... Som úplne na dne... Sad

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 12:46 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Mourek Citovat

nokin napsal:
Taky nemůžu říct, že by se mi nějak extrémně ulevilo. Ale aspoň už to nemusím skrývat a dělat, že se na kluky nedívám a můžu říkat, který mourek se mi líbí Twisted Evil a tak....

Ty rikas klukovi mourek..to je moc roztomile Smile Wink

Na začátek stránky  

ne duben 30, 2006 9:15 am
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Taky jsem si nějak nevšiml nějaké úlevy, akorát už ví na čem jsou, takže nečekají holku, pokudto přenesu, tak tady je asi ta největší úleva.

Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 51, 52, 53  Další