|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so říjen 18, 2008 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: |
|
|
Bart napsal: | Výsledky voleb.  | Chybí mi tady ten blicí smajlík. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so říjen 18, 2008 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Volby |
|
|
Výsledky voleb. 
Naposledy upravil Bart dne ne říjen 19, 2008 7:20 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so říjen 11, 2008 1:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Včera jsem zazpíval díky otoku krku velké Des. Dnes jsem zpět na Es. |
|
|
|
|
 |
po září 29, 2008 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
MdF: Bohužel ne... ale o víkendu mi bylo naznačeno, že je to takhle lepší  |
|
|
|
|
 |
ne září 28, 2008 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Můj první spam od "důvěryhodného zástupce akcionářů čehosi kdesi" z Nigérie  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne září 28, 2008 5:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
O lecčems ostatně vypovídá skutečnost, že tři nadšené zážitky z poslední strany a půl tohoto tématu jsou z kadeřnictví.
TXB: A fotky pro fanclub nemáš?  |
|
|
|
|
 |
ne září 21, 2008 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
TXB napsal: | že ten holič je náš |
A kterej neni  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 21, 2008 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
TXB: Já to mam podobně... ale já mam tetu kadeřnici, právě u ní jsem v pátek byl... nechtěla nic, jsem jí vnucoval stovku, marně, prej, že sem měl svátek (btw. v červenci )... účes byl skvělej a ten modrej pramen... škoda, že se za chvíli smeje, ale dneska už na hlavě nic moc... možná to nějak utvořim sám... ale bude to chvíli trvat, no uvidím v pondělí...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so září 20, 2008 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
...dělal dobře mně i tobě...  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
so září 20, 2008 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
To jsem si včera říkal taky... zašel jsem po delší době do holičství a ještě než jsem si pověsil bundu, mě překvapilo, že u jednoho z křesel stříhá... holič. Odjakživa chodím do stejného holičství a vždycky tam pracovaly jen holky/paní.
Když na mě přišla řada, dal jsem mu jen dvě základní instrukce (zkrátit o třetinu a vzadu jako na havla) s tím, že ostatní nechám na něm. Tohle říkám vždycky - a nezávisle na kadeřnici byl výsledek vždy více-méně stejný. Právě proto jsem byl až do poslední chvíle šokovaný tím, co mi na hlavě začalo vznikat.
V posledních dvaceti vteřinách z toho ale vylezlo něco, co jsem nejen do té doby na hlavě neměl, ale z čeho jsem byl přímo nadšený (nikdy by mě nenapdalo, že bych mohl být nadšený z účesu). Smůla je ovšem ta, že tohle sám nedokážu vytvořit; ráno jsem zjistil, že po účesu zbyla jen vzpomínka.
jo... a celou dobu jsem měl neodbytný pocit, že ten holič je náš |
|
|
|
|
 |
so září 20, 2008 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tak a já si nechal zadarmo udělat melíry a ještě jeden modrej pramen, kterej se za pár dní stejně smeje... ale teď vypadám líp  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út září 16, 2008 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Tak můj jmenovec spustil další z rozpustilých služeb:
Vodafone Pecka s Evropou 2
Stačí z jakéhokoli mobilu zavolat 777 88 22 22 a přiložit mobil ke zdroji nějaké hudby. Systém podle databáze se 4 miliony zahraničních a 20000 českých skladeb rozpozná, o co se jedná a pošle SMS s názvem skladby, ta stojí 20 Kč.
Měl jsem trochu obavu, zda to bude dobře rozpoznávat české cover verze, experimentálně jsem na "A ty se ptáš co já" prokázal, že asi ano.
Ještě další věci, co by stálo za to vyzkoušet
Klasickou hudbu
Dechovku
Evu a Vaška _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Bright: Snad ne na tom včerejším srazu? Přiznejte, kam to vaše povedený trio šlo po tom, co jsem už zamířil domů!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 10:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Kde proboha?  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 5:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Potkali jsme mezi buznama Gaye.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Waky: No právě kvůli té malé (tedy nulové) poruchovosti ho vlastním a vydělat jim na dalším nedám, tůdle...
Jaksefurtjmenovat: No já mám tu svou "babču" už 5,5 roku a taky jsem investoval akorát do nové baterie někdy před rokem...dá se s ním volat, SMSkovat, slouží mi jako budík i těžítko a to mi bohatě stačí  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ale oni mě ten novej mobil vnutili za korunu! Béééé  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 10:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
Předmět: Re: Nokia 3310 |
|
|
Waky napsal: | Jinak se prý přestala vyrábět, protože byla strašně málo poruchová a tudíž hrozilo, že bude malý odbyt novejch telefonů (jsou kategorie lidí, kteří nemusejí mít kdejaký nový pablesk, gamesu a MP3...) | Jo, já se k těmto lidem hrdě hlásím. Na mně výrobci mobilů nevydělaj ani ťuk, protože mám svůj "telefon" už 4 roky a když se mi porouchala baterka, světe div se, já jsem mobil nevyhodil, ale investoval 200 Kč do nové a "telefon" funguje vesele dál. Telefon uvádím úmyslně v uvozovkách, protože jej převážně používám spíše jako hodinky, budík a záznamník neuskutečněných hovorů, takže různé módní vymoženosti a technické novinky jsou pro mě zhola zbytečné. V neposlední řadě mě také napadla důležitá osvětlovací funkce "telefonu", a sice když jsem nedávno lezl ve štole a vyplivla mi baterka (rozuměj elektrická svítilna - pozn. autora). Bohužel mě to napadlo až venku.  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Nokia 3310 |
|
|
Taky si myslím, že nakonec úplně stačí (3310).
Měla jsem ji dlouho, pak jsem ji dala dceři a té se povedlo ten telefon tak zmordovat, takže umřel
Jinak se prý přestala vyrábět, protože byla strašně málo poruchová a tudíž hrozilo, že bude malý odbyt novejch telefonů (jsou kategorie lidí, kteří nemusejí mít kdejaký nový pablesk, gamesu a MP3...) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tak to mně bohatě stačí ta 3310  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | bright: Nechci, já chci iPod touch a ten mi bude stačit Ale Nokii 6555 |
"Nokia 6555 black je stylově uhlazený rozevírací přístroj s vnějším displejem s elegantními analogovými hodinami. Ztělesňuje styl i výkon bez kompromisu. Velký, 2" displej obohatí vaši zkušenost se zobrazením a 16 mil.barev Vám nabídne ostré obrázky"
No, zajímavé, ale mě stačí ta 5310.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
bright: Nechci, já chci iPod touch a ten mi bude stačit Ale Nokii 6555 _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 2:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
House: Že by ten iPhone?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 1:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Jsem to sem nestihnul napsat, ale mam novej mobil  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 11:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: ČT24 16:9 |
|
|
ČT24 ode dneška v 16:9. Sice o několik let později, než by se hodilo, ale aspoň že někdy.
Docela jsem se obával, zda to nepojmou jen jako uříznutí horní a dolní části obrazu. Není tomu tak a třeba západočeši konečně ocení předpověď počasí, aniž by jim moderátor zacláněl. Dokonce i rubriku "Před 25 lety" zpracovali vložením archivního materiálu do stylizovaného pilar boxu, takže lidem nechybí temena hlav. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po srpen 18, 2008 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
nová mikina, nové tričko a to že se zítra i ve středu uleju z práce  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po srpen 18, 2008 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Nechal jsem se ostříhat, podoba s Vetřelcem je nyní dovedena téměř k dokonalosti, jen si musím pořídit ještě takovou tu pěknou věc do pusy ... |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
3 dny do dovolené  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
 _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Jon: Tak nic  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|