|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++
|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Bart: Jak bys to tedy správně, přesně a neurážlivě pojmenoval ty? |
bright: Podívej, je možný, že Ty jsi přišel v patnácti za rodiči, řekl jim: "Milí rodiče, jsem na kluky," oni ti odvětili: "To je v pořádku, tak si brzy najdi nějakého přítele a když budeš šťastný, budeme šťastní i my". Ale v jiných rodinách to takhle hladce probíhat nemusí, navíc každý z nás je jinak citlivý-přecitlivělý a každý se sám se sebou a s okolím vyrovnáváme odlišně. Co by Ti u jednoho mohlo právem připadat jako pohodlnost, je u jiného oprávněná panická hrůza z reakce netolerantního okolí. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
bright: viz můj předchozí příspěvek fakt jsem byl dost bázlivý dítě - a koktavý |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:23 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Honza: Nedokážu si představit tebe jako totálního mlčocha, kterej mlčí i v momentě, kdy se ho někdo na něco zeptá. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
House M.D. napsal: | Honza napsal: | House M.D. napsal: | Honza: já jsem na tom s komunikací fakt dost špatně, budu se sebou muset něco dělat... |
klídek, ono se to spraví většinou samo |
No ono to už možná tak trochu lepší je... teda aspoň se mi zdá |
Já vyrůstal v malý osadě kde se všichni znali, a když jsem v šestý třídě musel jít do jiný školy, tak jsem se tak děsně bál, že mě mamka musela do třídy skoro eskortovat, jinak bych asi šel za školu |
|
|
|
|
|
|
Autor |
Zpráva |
ttomp guru
|
|
|
House: Ono je to hlavně tím, že se teď v prváku na výšce stýkám s lidma, který prakticky vůbec neznám.
Já se do rozhovorů zapojuju většinou jako pasivní účastník - holt mě víc baví poslouchat než mluvit. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
ttomp: no asi tak 40 |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ttomp guru
|
|
|
Honza napsal: | ... já měl akorát televizi na petrolej ... |
Koukám, že ti těch let do důchodu zas tolik nechybí |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
Honza napsal: | House M.D. napsal: | Honza: já jsem na tom s komunikací fakt dost špatně, budu se sebou muset něco dělat... |
No ono to už možná tak trochu lepší je... teda aspoň se mi zdá |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:18 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
House M.D. napsal: | Honza: já jsem na tom s komunikací fakt dost špatně, budu se sebou muset něco dělat... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:17 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
ttomp: No, to já asi víc, ale jen v kruhu rodinném. Třeba někde na nějaký akci si k někomu jít sednout a připojit se do rozhovoru... to se stalo opravdu, když jsem musel něco říct... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
bright: co si nedokážeš představit ? |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Honza napsal: | jsem nebyl zrovna komunikativní typ | To si nějak ani nedokážu představit... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
Honza: já jsem na tom s komunikací fakt dost špatně, budu se sebou muset něco dělat... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ttomp guru
|
|
|
House: Jo, já tě chápu, jsem na tom stejně. Celkem často se mi stává, že za celej den řeknu třeba jenom 3-4 věty (nepočítám pozdravy). |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
House M.D.: to je vcelku normální, každej se musí trochu ořachnout, hele - máš výhodu, že máš net, já měl (jak už jsem tu psal) akorát televizi na petrolej a taky jsem nebyl zrovna komunikativní typ
Naposledy upravil Honza dne čt květen 22, 2008 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
ttomp napsal: | House: Ale pořád je ti šestnáct a navíc nejsi správný introvert - 23 příspěvků za 3 dny To já nebudu mít ani za rok. |
Když tady to jde tak nějak samo, já se na netu bavim mnohem snáz, než v reálnym životě. V reálnym životě je to prostě pro mě mnohem težší, než na síti... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
llukynek guru
Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
bright napsal: | Honza: A co bys jako dělal, kdybys nedělal? |
Dělal by, že dělá _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
bright: chtěl bych být bohatým flákačem. (viz Frýbová - Robin)
House M.D.: jo, v 16 jsem měl za sebou první neúspěšnej a první skoro úspěšněj vztah, to je asi normální, že to napoprvý nevyjde. Ale nikdy jsem se k žádnýmu klukovi nevracel, myslím, že to neni nejlepší řešení.
Naposledy upravil Honza dne čt květen 22, 2008 10:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 10:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Honza: A co bys jako dělal, kdybys nedělal? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ttomp guru
|
|
|
House: Ale pořád je ti šestnáct a navíc nejsi správný introvert - 23 příspěvků za 3 dny To já nebudu mít ani za rok. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Bart: Jak bys to tedy správně, přesně a neurážlivě pojmenoval ty? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:57 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
Vodafone + ttomp: teda vy děláte, jako byste stáli nad vlastním hrobem a chystali se ulehnout. Mě už taky neni 16, ale jediný deprese mě popadaj, když si představim, kolik let budu ještě muset makat, než se dostanu do důchodu. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:53 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++
|
|
|
bright napsal: | zdenda: Život je boj. Nicméně ustupovat rodičům, pokud na nich už není existenčně závislý, je podle mě životní pohodlnost. |
Jenže neexistuje jediný model rodiny ani vztahu mezi rodiči a potomkem, nebo mezi sourozenci. To je velmi individuální. Hovořit o "pohodlnosti" je nesprávné, nepřesné a v mnoha případech možná i urážlivé. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
|
|
ttomp napsal: | Vodafone: Jojo. Podle toho, co tu House psal, jsem si myslel, že by mohl být spřízněnou duší - dalším členem klubu depresivních introvertů. Pak ale přišla rána (vztah v 16) a soucit se změnil v nepokrytou závist |
No a teď sem jen zas depresivní introvert... a neni co závidět |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ttomp guru
|
|
|
Vodafone: Jojo. Podle toho, co tu House psal, jsem si myslel, že by mohl být spřízněnou duší - dalším členem klubu depresivních introvertů. Pak ale přišla rána (vztah v 16) a soucit se změnil v nepokrytou závist |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
zdenda: Život je boj. Nicméně ustupovat rodičům, pokud na nich už není existenčně závislý, je podle mě životní pohodlnost. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
no, tím jsem nemyslel, že tě napadnou jako gaye, ale třeba šikana ve škole. Pak se rád vyhneš jakémukoli důvodu, aby se ti někdo jakkoli třeba jen vysmál.
Jeniné maloměsto v čr je Pha, zbytek jsou vesnice. Takže to co jde v Pze už moc ne ve zbytku a znám konkrétní příklad z phy, kdy dotyčný to tají, neb rodiče to nezkousnou. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++
|
Předmět: Re: GAME OVER |
|
|
Vodafone napsal: | Tss. Já už to tu nečtu. Všude samý optimismus, 16 let, jeden vztah za sebou... Jenom mi to připomnělo kde jsem právě teď já a zbytečně rozesmutnělo. Grr. |
No taaaaaak, stejně to nebyl vztah, jako vztah, kterej by někam směřoval, aspoň to tedy tvrdila ta druhá strana... Já sem byl jiného názoru, ale co se dá dělat... Možná se umoudří... |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 9:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
Předmět: GAME OVER |
|
|
Tss. Já už to tu nečtu. Všude samý optimismus, 16 let, jeden vztah za sebou... Jenom mi to připomnělo kde jsem právě teď já a zbytečně rozesmutnělo. Grr. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
čt květen 22, 2008 8:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
zdenda napsal: | Setkal ses s tím, že by tě někdo prakticky i bezdůvodně fysicky napadl? Asi ne, jinak bys toto nepsal. | V Praze se tenhle venkovský sport nepěstuje mimo místa, kam nikdo normální nechodí jako např. pajzly na Žižkově a v Libni, stadiony, pochybný kluby... V rodině, v sousedství ani mezi kámoši se nepereme. Kdyby se přece jen někdo odvážil, bez milosti bych ho udal na policii. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|