|   | 

|   | 
		  | 
		  | 

Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
		 | 
		  | 

| 
		čt květen 22, 2008 7:14 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

zdenda guru+++

| 

| Předmět:  | 
				     | 

| 

| bright napsal: | 	 		  			| Bart napsal: | 	 		  | u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... | 	  

Jinými slovy pohodlnost čelit shora uvedenému.   | 	  

Setkal ses s tím, že by tě někdo prakticky i bezdůvodně fysicky napadl? Asi ne, jinak bys toto nepsal. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.

Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 6:15 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| Předmět: Re: ... | 
				     | 

| 

| llukynek napsal: | 	 		  			| House M.D. napsal: | 	 		  No vztah by se možná podařilo obnovit... ale nevim, jestli na to budu mit sílu   | 	  

Když něco opravdu chceme, tak k tomu sílu najdeme, ale hodně záleží i na povaze. Je to na Tobě. | 	  

No to je fakt... ale já nevim jestli chci... teda aspoň zatím | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 6:09 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
  | 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		  No vztah by se možná podařilo obnovit... ale nevim, jestli na to budu mit sílu   | 	  

Když něco opravdu chceme, tak k tomu sílu najdeme, ale hodně záleží i na povaze. Je to na Tobě. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 6:04 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| llukynek napsal: | 	 		  			| House M.D. napsal: | 	 		  ... rozchod pořád tak nějak bolí...   | 	  

To potkalo nebo potká každého. Někdo se s tím smíří a vybuduje později vztah s někým jiným, někdo se s tím nesmíří a možná se mu podaří vztah obnovit. Těžko říct, co je lepší. Asi vše záleží na momentální situaci. | 	  

No vztah by se možná podařilo obnovit... ale nevim, jestli na to budu mit sílu   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 6:03 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| bright napsal: | 	 		  Heh, my tu vymejšlíme moudra, aby neměl pocit, že je na světě sám, a aby se nebál, a on si zatím randí s klukama.   To je dneska mládež.      | 	  

Ehm... ale za to já nemůžu...   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 6:03 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Bart guru+++

| 

| 

| 

| bright napsal: | 	 		  			| Bart napsal: | 	 		  | u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... | 	  

Jinými slovy pohodlnost čelit shora uvedenému.   | 	  

Pořád si myslím, že slovo "pohodlnost" není pro tento případ zrovna výstižné. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:54 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

llukynek guru

| 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		  ... rozchod pořád tak nějak bolí...   | 	  

To potkalo nebo potká každého. Někdo se s tím smíří a vybuduje později vztah s někým jiným, někdo se s tím nesmíří a možná se mu podaří vztah obnovit. Těžko říct, co je lepší. Asi vše záleží na momentální situaci. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:54 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

Heh, my tu vymejšlíme moudra, aby neměl pocit, že je na světě sám, a aby se nebál, a on si zatím randí s klukama.   To je dneska mládež.      _________________ It's not easy to be green. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:49 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| llukynek napsal: | 	 		  			| House M.D. napsal: | 	 		  omg... no to já vim, že vztah není jen o sexu... jeden takovej menší vztah už byl... bylo to fajn...   ale už neni   | 	  

Tak jsi to měl říct, když jsem se ptal.   | 	  

No to by toho bylo ale moc a nechtěl bych to nějak rozvádět... rozchod pořád tak nějak bolí...   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:48 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

bright šaman

| 

| 

| 

| Bart napsal: | 	 		  | u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... | 	  

Jinými slovy pohodlnost čelit shora uvedenému.   _________________ It's not easy to be green. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:45 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

llukynek guru

| 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		  omg... no to já vim, že vztah není jen o sexu... jeden takovej menší vztah už byl... bylo to fajn...   ale už neni   | 	  

Tak jsi to měl říct, když jsem se ptal.   _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:40 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| llukynek napsal: | 	 		  			| House M.D. napsal: | 	 		  No, tak tohle je opravdu trochu moc...   Ale možná, že nastane taková doba, že i mě budou napadat podobné představy   | 	  

To byla jen legrace, i když nebylo by to špatný    Měl jsi sám napsat, co si pod tím představuješ. Ono totiž "to ostatní" není jenom sex, protože vztah není jenom o sexu, ale také o spoustě dalších věcí a některé z nich jsou možná i důležitější. | 	  

omg... no to já vim, že vztah není jen o sexu... jeden takovej menší vztah už byl... bylo to fajn...   ale už neni   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:33 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| Bart napsal: | 	 		  			| House M.D. napsal: | 	 		  			| Bart napsal: | 	 		  | Pohodlnost u synáčka??? Můžu soudit jen podle vlastní zkušenosti, ale u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... | 	  

Mam pocit, jako bych to psal sám... | 	  

Hochu, tím jsme se museli prokousat všichni. Hodně záleží na tom, jací jsou Tvoji rodiče, jaký máte vztah. Nějak dobu se to dá dusit a předstírat, že jsi někdo jiný, ale jednoho dne se to stejně provalí. Hlavně nevěš hlavu a nepropadej depresi. Není to přece žádná tragédie, zvládly to spousty jiných kluků, zvládneš to taky!    | 	  

Nj, jasný... I když deprese mam většinou z něčeho jinýho...   Ale to teď jaksi neni aktuální | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:32 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

llukynek guru

| 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		  No, tak tohle je opravdu trochu moc...   Ale možná, že nastane taková doba, že i mě budou napadat podobné představy   | 	  

To byla jen legrace, i když nebylo by to špatný    Měl jsi sám napsat, co si pod tím představuješ. Ono totiž "to ostatní" není jenom sex, protože vztah není jenom o sexu, ale také o spoustě dalších věcí a některé z nich jsou možná i důležitější. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:30 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Bart guru+++

| 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		  			| Bart napsal: | 	 		  | Pohodlnost u synáčka??? Můžu soudit jen podle vlastní zkušenosti, ale u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... | 	  

Hochu, tím jsme se museli prokousat všichni. Hodně záleží na tom, jací jsou Tvoji rodiče, jaký máte vztah. Nějak dobu se to dá dusit a předstírat, že jsi někdo jiný, ale jednoho dne se pravda stejně provalí. Hlavně nevěš hlavu a nepropadej depresi. Není to přece žádná tragédie, zvládly to spousty jiných kluků, zvládneš to taky!    | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:27 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| llukynek napsal: | 	 		  Hodina kvalitního análního sexu s vystřídáním nejméně 12ti poloh?   | 	  

No, tak tohle je opravdu trochu moc...   Ale možná, že nastane taková doba, že i mě budou napadat podobné představy   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:24 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

llukynek guru

| 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		     No tak to bych nechal, představ si něco sám... třeba to bude stejný s tim, co si představuju já... | 	  

Hodina kvalitního análního sexu s vystřídáním nejméně 12ti poloh?   _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:20 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| llukynek napsal: | 	 		  			| House M.D. napsal: | 	 		  | Na to ostatní | 	  

To by bylbej neřekl, i kdyby mu hubu roztrhli.    Mně zajímalo, co si pod tím pojmem "ostatní" představuješ... | 	  

No tak to bych nechal, představ si něco sám... třeba to bude stejný s tim, co si představuju já... | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:17 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| Bart napsal: | 	 		  | Pohodlnost u synáčka??? Můžu soudit jen podle vlastní zkušenosti, ale u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... | 	  

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:15 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

llukynek guru

| 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		  | Na to ostatní | 	  

To by bylbej neřekl, i kdyby mu hubu roztrhli.    Mně zajímalo, co si pod tím pojmem "ostatní" představuješ... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:14 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Bart guru+++

| 

| 

| 

| bright napsal: | 	 		  | Bart: To je klasický případ, že bez vysvětlení je bf hodně dlouho rodinou považován za kamaráda. Přání otcem myšlenky u rodičů a pohodlnost u synáčka. | 	  

Pohodlnost u synáčka??? Můžu soudit jen podle vlastní zkušenosti, ale u mě to rozhodně nebyla "POHODLNOST" nesdělit, že jsem gay rodičům či lidem z okolí, ale STRACH, obava z nepochopení, ze zavržení, ze scén a výčitek, z posměchu... | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:11 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| llukynek napsal: | 	 		  			| House M.D. napsal: | 	 		    No myslím, že na to ještě mam dost času   | 	  

Na co? | 	  

Na to ostatní | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:08 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

llukynek guru

| 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		    No myslím, že na to ještě mam dost času   | 	  

Na co? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:05 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

To Adam:

Je mi 16 a nepsal    a btw čtu se Haus   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:02 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

Adam šaman

| 

| 

| 

| House M.D. napsal: | 	 		  			| llukynek napsal: | 	 		  TO HOUSE M.D.:

Do heteráka buď zamilovanej a na to ostatní si pořiď někoho jiného      To byl jen vtip   | 	  

No myslím, že na to ještě mam dost času   | 	  

llukynek: .... ale ono je to dost přesné   

House (čtenou house): kolik ti je, jestli jsi to někde ještě nepsal, smím-li se zeptat? | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 5:00 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| llukynek napsal: | 	 		  TO HOUSE M.D.:

Zamilovanej do heteráka, hmm... To známe asi všichni    Do heteráka buď zamilovanej a na to ostatní si pořiď někoho jiného      To byl jen vtip   | 	  

No myslím, že na to ještě mam dost času   | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 4:49 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

llukynek guru

| 

| Předmět: ... | 
				     | 

| 

TO HOUSE M.D.:

Zamilovanej do heteráka, hmm... To známe asi všichni    Do heteráka buď zamilovanej a na to ostatní si pořiď někoho jiného      To byl jen vtip   _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 4:48 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| sengge napsal: | 	 		  | No to je věc k diskusi. Myslím, že CO svůj smysl má. Neudělat explicitní CO je podle mě ještě náročnější - v okamžiku, kdy se někdo tu informaci nově dozví, stejně určitý CO absolvuješ. Myslím si, že je strategičtější nejdřív lidem kolem sebe slovně říct, jak to s tebou je, a teprve potom například přijít s přítelem. Jinak sebe i jeho vystavuješ zbytečným nepříjemnostem. Ale možná jsi bojovník, který na to půjde opačně. | 	  

No to s tim přítelem nebude tak horký. Pro mě totiž neni jednoduchý navázat kamarádství, natož něco vážnějšího... | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 4:45 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| sengge napsal: | 	 		  | U koho začít, to je u každého asi dost jiné, ale určitě by to měl být někdo, u koho nehrozí špatná reakce (myslím, že to předem vytušíš) a kdo to nevykecá všude kolem. Čím více lidem to vyjevíš, tím to půjde snáz - můžeš to brát jako sérii generálek před náročnějším představením (pro spoustu lidí je to coming-out před rodiči). Hodně lidí to jako prvnímu říká dobré kamarádce nebo třeba sourozenci, sestřenici. | 	  

Nj, to je fakt. | 

| 

|   | 
		 | 

| 

| 
		čt květen 22, 2008 4:41 pm | 
		  | 

Autor | 
		Zpráva | 

House M.D. guru++

| 

| 

| 

| bright napsal: | 	 		  | House: Řekni to komu chceš a kdy chceš. Jen s tím zbytečně neotálej a neříkej to jako prvnímu heterákovi, do kterého jsi zamilovanej. | 	  

No jeden bejvalej kámoš taky gay to už ví... a říkat to heterákovi do kterýho jsem zamilovanej, to bych nesměl bejt při smyslech, aby se něco takovýho stalo... | 

| 

|   | 
		 | 

| 

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
  | 

| 

| 
		  |