|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út březen 21, 2006 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Kolik máš opravdových přátel?
Tři.
Kdyby ses měl narodit jako zvíře, který by to bylo? Proč?
Asi orel skalní. Fantazie lítat si vysoko v horách, v tom klidu a nádheře... Úplně se rozplývám.
Co dostaneme, když vynásobíme šest devíti?
0110110
Přemýšlels někdy o Ježíši?
Jako dítě, poté co jsem si přečetl Bibli. Ježíše beru jako historickou postavu, kterou lidé začli uctívat. Otázka je, do jaké míry museli.
V ideálním případě, jak často bys měl sex?
Nelze říci přesně. Protože, chuť na sex hodně závisí na náladě, myšlenkách a příležitosti. Někdy bych chtěl každý den, jindy uteče týden a ani si na něj nevzpomenu.
Máš nejakú fóbiu? Z čoho?
Mám z pavouků a štírů.
Aký cudzí jazyk sa ti páči, pôsobí na teba sexy? A naopak, ktorý jazyk neznášaš?
Líbí se mi slovenština a němčina (rozumím málo) a francouština (nerozumím vůbec). Ostatní jsou neutrální.
Stalo se Ti, ze jsi nekdy nemohl nadsenim dospat? Co to bylo?
Stávalo se, když jsem byl ještě dítě. Před Vánocema jsem se strašně těšil a jak jsem dostal dárky (kromě pitomých hadrů taky mou oblíbenou stavebnici Merkur) tak jsem se budil už o půl šesté abych si mohl hrát. Zlatý časy, tehdy jsem se uměl radovat jinak než teď.
Kdybys mel vzit do ruk yjednu vec a prinest tobe blizkemu cloveku ukazat neco co te vystihuje co by to bylo? Lisilo by se to kdyby to byl kluk (napadnik) nebo nekdo jiny?
To je zapeklita otazka. Nevim, asi bych donesl takovou tu skleněnou kouli, ve které srší ten paprskovitý výboj - je taky tak proměnlivá, ale přitom charakteristická. Nelišilo.
Smiroval jsi nekdy nahe kluky?
No, někdy ano. Třeba v posilovně ve sprše nebo na bazéně se mi oko na někoho přilepí. Ale jen výjímečně.
Nosis batoh? Libi se Ti kluci s batohem?
Teď už jen když jdu do přírody. Je mi jedno jestli má kluk batoh nebo igelitku.
Chodis nekdy nahy nebo na ostro? Libi se Ti kdyz kluk chodi bez spodniho pradla?
Nahý ne. Naostro - v létě když chodím běhat si beru jenom bermudy - lepší chlazení.
Hráli jste si někdy s někým na doktora?
Ano s přítelem před jeho státnicema - praktickou částí - jsem dělal figurínu/pokusného králíka.
Pouzivas slovo miluji te casto? Nebo slovo laska?
Málokdy. Přesto, že to tak cítím, tak mi dělá problém to říct do očí.
Umis navazovat kontakty s klukama, co se ti libi? Co te zajimaji??
Vůbec, tady bych asi propadnul.
Je nějaká činost, kterou jste se i přes opakované pokusy nenaučili?
Bohužel nikdy asi nebudu umět zpívat.
Jste praváci nebo leváci?
Pravák. Od narození.
Predstiral jsi nekdy, ze jsi mladsi/starsi???
No nepředstíral, já vypadám o hodně mladší, ale každému kdo se zeptá řeknu věk na rovinu. |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
Předmět: Re: ?? |
|
|
Libor napsal: | Mark napsal: | zdenda napsal: | No tak pokud říkáš Marku, že Tvůj přítel má vousy jak železné koště, eeee, nechtěl bys mi ho vždy půjčit než se oholí
|
Jasně že jo, aspoň budu zachráněn před smrtí uškrábáním  |
Zdendo, radsi nechci domyslet co bys s Markovym pritelem delal Snad ne uklidove prace? Nebo snad neco jineho, treba ho nekam srkat..treba do komina..Hlavou... Misto kominicke stetky  |
No tohle, on zase takový koště není. Ono stačí jen těch zanedbaných 1 až 2 milimetry a děsně to škrábe a píchá  |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ?? |
|
|
Mark napsal: | zdenda napsal: | No tak pokud říkáš Marku, že Tvůj přítel má vousy jak železné koště, eeee, nechtěl bys mi ho vždy půjčit než se oholí
|
Zdendo, radsi nechci domyslet co bys s Markovym pritelem delal Snad ne uklidove prace? Nebo snad neco jineho, treba ho nekam srkat..treba do komina..Hlavou... Misto kominicke stetky  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
zdenda napsal: | No tak pokud říkáš Marku, že Tvůj přítel má vousy jak železné koště, eeee, nechtěl bys mi ho vždy půjčit než se oholí
|
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Par otazek |
|
|
fiosdar napsal: | Stalo se Ti, ze jsi nekdy nemohl nadsenim dospat? Co to bylo?
ked mam vela napadov, tak nemozem zaspat, ale ze by som predbel celu noc, to sa mi zatial nestalo
Kdybys mel vzit do ruk yjednu vec a prinest tobe blizkemu cloveku ukazat neco co te vystihuje co by to bylo? Lisilo by se to kdyby to byl kluk (napadnik) nebo nekdo jiny?
myslim, ze by sa to nelisilo. a co by to malo byt ? asi Gandalf
Smiroval jsi nekdy nahe kluky? Priznavam se, ze merim 194 cm a obcas se u nas na kolejich tak nenapadne mrknu pres zaves od sprchy je-li na co..Stydim se, ale me to strasne laka..Nekteri kluci jsou pekny i zatim poloprusvitnym carem igelitu:-))
v prezliekarnach som sa rad pozrel na spoluziakov, ale ze by som kvoli tomu chodil do sprch alebo tak, tak to nie .
nosim batoh. a
Chodis nekdy nahy nebo na ostro? Libi se Ti kdyz kluk chodi bez spodniho pradla?
no, obcas doma, ale mame to vadi a na ostro skor na dovolenke. |
Co je to gandalf? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 5:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Odpovedi |
|
|
Uvědomuji si 4.
Velbloud. Abych dokazal pracovat a pritom vydrzet strasne moc. a take si uzit pricod do oazy. Myslim si, ze velbloud vydrzi hrozne moc. Dokaze toho spousta. A neni moc narocny. Ke spokojenosti mu staci jen trocha
mmmt musim si vzit kalukulacku
Nejen o jezisi i o budbhovi. Mohu si z jejich zivota mnohe vzit, vylozit po svem a inspirovat se.
V ideálním případě, jak často bys měl sex?
Kdyz bych sitil naklonost, laskua touhu..Jsem hodn edotekovy tip. Kdybych mel kazdy den pohlazeni, pomazleni a sladke pusinky tak by z toho nekdy byl i sex. A jindy ne..Nemma rad sex z donuceni, povinnosti a kazdy den..Ale doteky a mazleni alespon chvilku kazdy den..treba nekolikrat..Opravdovy sex tak 3x-4x tydne(myslim i oralni a analni sex)... Ikdyz v 18 jsme to videl jinak a s prvnim klukem tuplem.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Tak na ostro je silně nepřirozené a nepříjemné. A na klukovi asi taky ne.
Nešmíroval jsem, ikdyž, možná, když jsme byli v nějakém sprše, tak ze zvědavosti jsem se podíval.
Tak nejvíc se mi líbí čeština a slovenčina (protože jim asi aspoň z části rozumím) No maďarština je taky pěkná a ruština je taky perfektní, ale pokud partner, tak jedině asi z ČR, nebo SR. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 1:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Au! Joj! Né!
Hm, a to som ešte nepovedal svoj názor na prirodzenú oravčinu a "ľúbozvučnú" šťreďošľoveňčiňu, ...
Ale - PEACE!
 |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 12:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Esteban Trueba napsal: | Sexy jazyk - jednoznačne španielčina! Neviem prečo, ale má veľmi veľa "s,ň,r,..." a úžasný prízvuk. Ide pod kožu.
Na druhej strane neznášam taliančinu - je hrozne uhavkaná.
Franina je pre mňa už len komunikačný jazyk - vnímam ju ako slovenčinu = neutrálne.
Fakt - možno som to už spomínal, ale čeština mi znie úžasne vznešene, donc Shakespeara čítam len české preklady.
A ešte: Ha! Východniari ma ukameňujú (i keď som jeden z nich) ale to tunajšie gadžovanie je fakt shit (sorry). Brátyslafčina sa mi naopak zdá byť super frajerská - nehanbite sa za ňu Blaváci!
Hough! |
pockaj, idem si po kamene.
franina sa mi velmi paci, spanielcina menej. zeriem japoncinu a cinstinu. cestina ma svoje caro, ale rodny jazyk je rodny jazyk . a blavactina je podla mna prznenie rodneho jazyka do neskutocnych podob, ale je to moj nazor radsej mam prirodzene narecia _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
út březen 21, 2006 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
Předmět: Re: Par otazek |
|
|
ked mam vela napadov, tak nemozem zaspat, ale ze by som predbel celu noc, to sa mi zatial nestalo
myslim, ze by sa to nelisilo. a co by to malo byt ? asi Gandalf
Smiroval jsi nekdy nahe kluky? Priznavam se, ze merim 194 cm a obcas se u nas na kolejich tak nenapadne mrknu pres zaves od sprchy je-li na co..Stydim se, ale me to strasne laka..Nekteri kluci jsou pekny i zatim poloprusvitnym carem igelitu:-))
v prezliekarnach som sa rad pozrel na spoluziakov, ale ze by som kvoli tomu chodil do sprch alebo tak, tak to nie .
nosim batoh. a
no, obcas doma, ale mame to vadi a na ostro skor na dovolenke. _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Sexy jazyk - jednoznačne španielčina! Neviem prečo, ale má veľmi veľa "s,ň,r,..." a úžasný prízvuk. Ide pod kožu.
Na druhej strane neznášam taliančinu - je hrozne uhavkaná.
Franina je pre mňa už len komunikačný jazyk - vnímam ju ako slovenčinu = neutrálne.
Fakt - možno som to už spomínal, ale čeština mi znie úžasne vznešene, donc Shakespeara čítam len české preklady.
A ešte: Ha! Východniari ma ukameňujú (i keď som jeden z nich) ale to tunajšie gadžovanie je fakt shit (sorry). Brátyslafčina sa mi naopak zdá byť super frajerská - nehanbite sa za ňu Blaváci!
Hough! |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
Eee, úplně jsem to nepochopil. OK, tak moje otázky:
V ideálním případě, jak často bys měl sex? |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Máš nejakú fóbiu? Z čoho?
Aký cudzí jazyk sa ti páči, pôsobí na teba sexy? A naopak, ktorý jazyk neznášaš? |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Par otazek |
|
|
Chodis nekdy nahy nebo na ostro? Libi se Ti kdyz kluk chodi bez spodniho pradla? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No tak v Pratru jsem byl, protože z naší školy se pravidelně jezdí do V9dně-němčináři a pak drzí angličtináři, co si to vyptaj. No nezkusil jsem tam nic, pár spolužáků akorát natočil a když byli spokojeni, tak jsem se vypařil, přece když mám kameru, nebudu lítat po Prátru, před ním jezdí tramvaje
No tak pokud říkáš Marku, že Tvůj přítel má vousy jak železné koště, eeee, nechtěl bys mi ho vždy půjčit než se oholí
Pravák, ač občas si přehodím fce rukou
Ano, jakýkoli sport mi nejde.
Ty romantický chvíle jsem neplánoval, co se má stát, se stane
Šňupací tabák-nikdy
Podprsenku, myslím sestře, ale jen rozepnout, nic víc,( kdyby se toho někdo chtěl chytnout) _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Ptat se |
|
|
Rarach napsal: | Jste praváci nebo leváci?
Pravák, ale už jistou dobu používám myš levou rukou, protože pravá mě pobolívá (od myšování, samozřejmě!)
Dostali jste se někdy do situace, že jste museli rozepínat podprsenku?
Mnohokrát. Než jsem se srovnal se sebou, chodil jsem s holkama.
Hrát fotbal, v tom jsem typický (?) gay. Rukama si s míčem poradím, ale nohama...
nosíte krátké nebo delší vlasy. Které vám přídou víc sexi?
Holá hlava! Protože mě postihlo brzký vypadávání. A sexy mi přijdou nejvíc hustý, silný tmavý kudrny... joj
Kdo odpovida muze si vybrat nejakou neobvyklou otazku. Tak se muzes ptat
děláte něco pro zlepšení svého vzhledu? Posilovna, dieta, solárko...
Snažím se trochu cvičit, občas bazén. Ale já vypadám úžasně od přírody Ehm, no dobře... snažím se trochu bojovat s tělesným porostem, ale jsem línej a mám toho požehnaně.
Skočil bys padákem? Jen tak ze zvědavosti jaký je volný pád.
Asi ne... trochu bych chtěl, ale bojím se
Zkoušeli jste někdy šňupací tabák?
Taky, já toho vyzkoušel víc, než zdrávo.
a co vousy? máte nemáte? Líbí nelíbí. Je lepší líbání s vousama nebo bez nich?
Nosím goatee (kolečko), občas ho shodím, aby byla změna. Vousy, podobně jako vlasy, hodně záležej na člověku, každýmu sluší něco jinýho. Nemám obecnou preferenci. | _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
Pravák, ale už jistou dobu používám myš levou rukou, protože pravá mě pobolívá (od myšování, samozřejmě!)
Mnohokrát. Než jsem se srovnal se sebou, chodil jsem s holkama.
Hrát fotbal, v tom jsem typický (?) gay. Rukama si s míčem poradím, ale nohama...
Holá hlava! Protože mě postihlo brzký vypadávání. A sexy mi přijdou nejvíc hustý, silný tmavý kudrny... joj
Snažím se trochu cvičit, občas bazén. Ale já vypadám úžasně od přírody Ehm, no dobře... snažím se trochu bojovat s tělesným porostem, ale jsem línej a mám toho požehnaně.
Asi ne... trochu bych chtěl, ale bojím se
Taky, já toho vyzkoušel víc, než zdrávo.
Nosím goatee (kolečko), občas ho shodím, aby byla změna. Vousy, podobně jako vlasy, hodně záležej na člověku, každýmu sluší něco jinýho. Nemám obecnou preferenci. |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 1:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jojo |
|
|
Azarael napsal: | Máte nějaké své rituály (viz Lepší už to nebude)?
jo mám několik, třeba když jdu jíst tak každej příbor třikrát protočím a pak s nima o sebe cinknu, ani nevím proč to dělám no a takovejch je víc.
stoprocentní pravák. Levá ruka je úplně levá na cokoli, proto na ní mám tolik jizev. Na druhou stranu se to dá asi nacvičit (třeba když jsem se učil na piáno)
ne. Jednou chtěla ségra zapnout ale to byla moje jediná a poslední zkušenost s podprdama.
výmik na hrazdě jsem neudělal ani kdybych se na hlavu postavil a sto kusů rozkrájel. a to jsem co se síly týká nebyl žádný vořezávátko.
Plánuje pro chlapce, kterého máte rádi romantické chvíle, aby to dopadlo co nejdokonaleji. Aby mu bylo dobre??) Dari se to?? NEjaky trapas?
jo pokoušel jsem se ale moc často tonevyjde je lepší tomu nechat volnej průběh než to někam tlačit.
Je neco coTi prijde moc romanticke a tve srdce pak zjihne..Co na Tebe od kluka plati?
Když je nesmělej a přitom mu to kouká z vočí jak by něco chtěl a tlačí vám to tím upřeným pohledem do hlavy a jako by říká noták pochop to podívej se na mě vždyť to musíš vidět co chci
Pouzivas slovo miluji te casto? Nebo slovo laska? U me to docela devalvovalo..
ne používám ho spíš vyjímečně když ho ale už řeknu tak to má ode mě velkou váhu a není to jen nějaká všední fráze. |
Tak s tim pohledme je to jasne...Kolikrat to citim z toho druheho kluka a ja nic..Nebo to vysilam i ja..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 1:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
Máte nějaké své rituály (viz Lepší už to nebude)?
jo mám několik, třeba když jdu jíst tak každej příbor třikrát protočím a pak s nima o sebe cinknu, ani nevím proč to dělám no a takovejch je víc.
stoprocentní pravák. Levá ruka je úplně levá na cokoli, proto na ní mám tolik jizev. Na druhou stranu se to dá asi nacvičit (třeba když jsem se učil na piáno)
ne. Jednou chtěla ségra zapnout ale to byla moje jediná a poslední zkušenost s podprdama.
výmik na hrazdě jsem neudělal ani kdybych se na hlavu postavil a sto kusů rozkrájel. a to jsem co se síly týká nebyl žádný vořezávátko.
Plánuje pro chlapce, kterého máte rádi romantické chvíle, aby to dopadlo co nejdokonaleji. Aby mu bylo dobre??) Dari se to?? NEjaky trapas?
jo pokoušel jsem se ale moc často tonevyjde je lepší tomu nechat volnej průběh než to někam tlačit.
Je neco coTi prijde moc romanticke a tve srdce pak zjihne..Co na Tebe od kluka plati?
Když je nesmělej a přitom mu to kouká z vočí jak by něco chtěl a tlačí vám to tím upřeným pohledem do hlavy a jako by říká noták pochop to podívej se na mě vždyť to musíš vidět co chci
ne používám ho spíš vyjímečně když ho ale už řeknu tak to má ode mě velkou váhu a není to jen nějaká všední fráze. |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Otazky |
|
|
S tim jablkem to uplne neslo, no. Pak jsme zkousel i pomeranc a podobne nesmysly:-))
Planovite kratsi, ale ted uz je mam o neco delsi..Jsou cinnosti u, kterych jsou dlouhe vlassy neprakticke. Jsou kluci, kterym moc slusi kratke vlasy a jinym zase delsi ZAlezi na klukovi
Nekdy trosku strniste mam. Nebavi me se hoit kazdy den.. Libi se me oholoeni kluci. Vzrusuje me i to jak se holi. ale jemnoucke strniste dotykajici se na krku, to je rozkose...
Ano, kdyz jsem se fanaticky vrhnul na viru
Ne, k cemu by me to bylo?
Ano, bylo me jako na potvoru tez 12. NEjvic me zaujaly takove jakoby vory. U nas jsme to jeste neznaly. Jelo se nahoru v jakesi radoby klade a pak sup vodnim korytem dolu
Neeeee
Ano, smaozrejme zalezi na konkretnich podminkach, vztahu a tom druhem chlapci
Jsem pravák. Levou se nesvedu ani oholit, takze se musim vselijak natacet...
Podprsenka..hmmmm Vis, kluci podprenku vetsinou nenosej. Ale tricko a trenky ty sundavam rad
Šít
Hráli jste si někdy s někým na doktora?
Plánuje pro chlapce, kterého máte rádi romantické chvíle, aby to dopadlo co nejdokonaleji. Aby mu bylo dobre?? ) Dari se to?? NEjaky trapas?
Umis navazovat kontakty s klukama, co se ti libi? Co t ezajimaji?? Ja neeee  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 4:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
S pánem bohem do toho:
Občas se snažim provozovat nějaký ty sportovní aktivity, ale docela to bolí... Myslim si, že v rámci možností jim docela zdravě, a v případě, že na sobě začnu pozorovat nějaký zbytečný kila navíc, tak se snažim trochu krotit. Solárko? Ani párem volů... Nechci za pár let skončit scvrklej jak hrozinka...
Někomu sluší krátký, někomu dlouhý, někomu sluší všechno, někomu nic... Jedině asi ani jeden extrém bych nemusel - ani úplně dohola, ani příliš dlouhý. Co se mě týče, tak si myslim, že mi úplně krátký nesluší, i trošku delší zase při mym typu vlasů vyžadujou aspoň nějakou minimální pozornost (kterou jim obvykle nejsem ochotnej věnovat ), takže výsledek je takovej nějakej kompromis...
Plánovitě je nemam, ale v praxi většinou větší či menší strniště... A ostatních? Určitě nevyžaduju, u někoho se nějaký mírný snesou, u většiny jedině to strniště... A knír je to nejasexuálnější, co si vůbec dovedu představit...
změnili jste někdy nějak zásadně svoje Imago? něco že když vás někdo potkal po delší době skoro váds nepoznal?
Na nějaký velký změny mam příliš málo fantazie a odvahy... (Btw., jseš si jistej, že imago? )
Jeden ze střednědobejch životnich plánů...
Byli jste v Prateru ve Vídni? Na jaké atrakci?
Na všech možnejch... Bylo mi asi 12...
Tak to teda fakt ne...
Bol by si ochotný sa kôli láske presťahovať do iného mesta i keď sa ti tam vôbec nechce?
Příliš obecná otázka... Závisí to na tom, proč by se mi tam nechtělo a současně co všechno bych ztrácel odchodem z toho města, kde žiju... Z principu rozhodně neříkam ne, ale takhle se na to fakt nedá zodpovědně rozhodnout.
Asi ani ne... Ale jo, vlastně jeden jo... Vcelku novej... Před každou zkouškou si vždycky večer (resp. v noci, nebo dokonce nad ránem ), potý, co definitivně zaklapnu skripta, pustim muziku, naleju si něco dobrýho a chvíli jen tak relaxuju... A pak usnu jak kotě... Btw. tohle zimní zkouškový = 6 zkoušek = 2 lahve portskýho...
Píšu pravou, v některejch věcech se chovam jako levák a na některý činnosti potřebuju obě ruce - btw., je to normální, že se nejsem schopnej učesat nebo oholit jenom jednou rukou? Vpravo pravou, vlevo levou...
Tak tohle se mě fakt netýká... Nezapomeňte - 11 s rozptylem 2...
Z principu dělam jenom to, co mi jde...  |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Re: Hafo odpovědí! |
|
|
No právě, já jsem o tom přemýšlel, a nenapadlo mne čím člověk vyvrtá dostatečně velkou díru, ještě ke všemu zrovna do jednoho z nejdvrdších plodů...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: Hafo odpovědí! |
|
|
Martin napsal: |
Libore, co to jablko? Prosimtě já si nějak nedokážu představit, jak si to prováděl? |
To by aj mňa zaujímalo  |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Hafo odpovědí! |
|
|
Byl nejaky den, ktery bys chtel uplne vygumovat?
Ano, a někteří zde vědí, který to byl.
Vodíš se po ulici se svým přítelem za ruku. Jako nutkání mu vyjádřit cit, jako provokaci HT, jako...??
Jako nutkání vyjádřit cit, ale nejsem na to nějak vysazenej.
Pamatujes si na prvni erekci, nebo masturbaci? Bylo to tak, ze jsi o tom nekde slisel.Nebo te nejaky kluk vzrusil? To me ti kluci az pozdeji, drive to byli spis expedimenty. Treba strkat cosi do jablka... Az pak predstavy a sny o klucich
Na první erekci si nevzpomínám, to bylo už hoodně dávno. Pamatuju si, jak sem se na to ptal babičky, jestli mi něco neni. (Řekla mi ať na to hlavně nešahám ). Masturbaci jo, říkal jsem si čim to bude, že se člověk udělá a jestli by to nešlo nějak "ošulit". Když bylo po akci, tak jsem si říkal "Tohle už je ono? No to teda není nic moc... " Nicméně jsem měl nevysvětlitelnou touhu to zkusit znova
V hospodě, že jsem starší. Jinak nebylo potřeba.
Kdyz mluvis o tom, ze jsi na kluky je slovo, ktereho se vyhybas?
No, buzerant. Buzna mi nevadí, ale buzerant to je hnus.
posilovna 4x týdně, solárko 2x týdně. Žeru strašně, myslím, že člověk má jíst, na co má chuť. Tělo si řekne samo
osíte krátké nebo delší vlasy. Které vám přídou víc sexi?
Krátké a krátké.
Nemam ze zásady. Ani se mi nelíbí ale stejně jako u líbání jsou čas od času fajn jemné "mladické" fousky Normální fousy sou ovšem jako líbat krabici s železnejma pilinama.
změnili jste někdy nějak zásadně svoje Imago? něco že když vás někdo potkal po delší době skoro váds nepoznal?
Nee. Poznávají mne i lidi, na který si absolutně nepamatuju
Už se stalo.
Na Ruským kole a ještě ke všemu pracovně (pracovní párty )
Jo, tabák taky.
Bol by si ochotný sa kôli láske presťahovať do iného mesta i keď sa ti tam vôbec nechce?
Možná, ale stavěl bych tu otázku jinak. Proč moje láska nerespektovala moje "nechtění". To bych sa čudoval.
Kúpil by si si s priateľom niečo napolovicu? Auto, Byt,...
Tak maximálně jídlo Ne vážně, v těhle věcech je lepší mít jasno.
Byl ve škole nějaký učitel, kterého jste z nějakého důvodu nesášeli nebo naopak jste ho měli rádi?
Takže na první střední škole sem nesnášel: třídní, chemikářka, 2 zástupkyně, ředitelka, statistikářka, školník, učitelka na stroje, učitel na konverzaci, psycholožku, zeměpisářku, účtařku, ekonomikářku, výchovnou poradkyni.
A měl jsem rád: Dějepisáře, češtinářku, matikářku (a oni vice versa)
Na druhé sem nesnášel: Ekonomikářku, 2 angličtináře, sekretářku ředitele, jednu češtinářku, statistikáře, psycholožku, ekonomikáře, účetního, výchovnou poradkyni.
A měl jsem rád: Zástupce, angličtinářku, angičtináře, školnici (oni vice versa, kromě angličtináře)
Hlavně při vstávání: Budík, zapnout televizi, postavit na kafe, vytuhnout na pohovce, udělat kafe, vyčistit zuby, protáhnout se, sprcha, oblíknout se, dát si kafe, dát hrneček do myčky, dát pusu příteli, obout boty, auto, vykoumaná cesta do práce, práce. JAKÁKOLIV odchylka mě nesmírně nasere!
Pravák, ale umím psát i levou. A příbory držím jako levák
Ani sám nevim kolikrát. Pravou i levou, i tak aby ta holka nepostřehla o co se vlastně snažim.
Psaní románů.
Libore, co to jablko? Prosimtě já si nějak nedokážu představit, jak si to prováděl? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Hromada odpovědí |
|
|
Stříhám se maximálně na 6 mm a pak to nechávám narůst. Jakmile ten porost dosáhne cuchavého charakteru, přestane mě bavit o to pečovat je čas to shodit. Jinak vlasy mi jsou celkme fuk. Líbí se mi všechno od skihaeda až k culíku. Od člověka k člověku.
co vousy? máte nemáte? Líbí nelíbí. Je lepší líbání s vousama nebo bez nich?
Nemám, svině nerostou. Teda rostou všude, nic moc hustě, ale ne na špičce dolní čelisti. A mně se tak strašně moc líbí brady (teda ne ty kozí).
Vždycky jsem chtěl.
V Turecku jsem to jednou v hospodě měl ze společenských důvodů - nechtěl jsem urazit toho Osmana s dýkou (nebo spíš mečem?) u pasu. Bylo mi pak blbě a ještě k tomu jsem se to...
Byl bych ochoten se přestěhovat. Klidně i do ciziny, když bych aspoň trochu uměl jazyk. No v nejhorším bych se i naučil. Hlavně, aby se on třeba odstěhoval se mnou.
Kúpil by si si s priateľom niečo napolovicu? Auto, Byt,...
Koupil, ale jen s tou smlouvou. Jsem pragmatik.
Třeba od 21. 3.
Zásadně ne. Jenom jednou jsem se nechal z dlouhých vlasů ostříhat na ježka, toho obarvil na tmavě modro a vzal si nový brejle. K tomu to bylo po prázdninách a ve škole si mě ne a ne stotožnit s tou potvorou, co odtamtud 30. června vypadla.
Co tam?!
Byl nejaky den, ktery bys chtel uplne vygumovat?
Těch bylo. Asi první den na gymplu. První věc, kterou jsem udělal bylo to, že jsem rozflákal okno hozeným cédéčkem (?) a tak se to se mnou nějak začalo táhnout:-) Recidivista
Pamatujes si na prvni erekci, nebo masturbaci? Bylo to tak, ze jsi o tom nekde slisel.Nebo te nejaky kluk vzrusil? To me ti kluci az pozdeji, drive to byli spis expedimenty. Treba strkat cosi do jablka... Az pak predstavy a sny o klucich
Censored. Ale je, jenže se to nedá publikovat. Každopádně jsem byl dost vyjukanej z toho, jak to končí
Nikdy. Nejsem dobrý herec.
Kdyz mluvis o tom, ze jsi na kluky je slovo, ktereho se vyhybas?
Nesnášim slovo "homosexuál" - je dlouhé a sterilní. Nepoužívám ani "gay". Nejde mi to do pusy a je to nějak hnusné. Prostě řeknu, že jsem na kluky, nebo teplej nebo před zasvěcenými dobrými kamarády o sobě mluvim jako o buzně. Ta nadsázka se mi líbí.
Byl ve škole nějaký učitel, kterého jste z nějakého důvodu nesášeli nebo naopak jste ho měli rádi?
Je nějaká činost, kterou jste se i přes opakované pokusy nenaučili? |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
Předmět: Re: Murex |
|
|
murex napsal: | Práve dnes mi totiž kamarádka povedala, že sa kôli priateľovi asi presťahuje z Bratislavy do Bulharska (on je totiž Bulhar) A vravela, že život v Bulharsku bude pre ňu dosť ťažký (kvôli ich mentalite) ale že priateľa má rada a po 4 rokoch spoločného chodenia si nevie predstaviť fungovanie takého vzťahu na diaľku, rozísť sa s ním kôli tomu nechce a tak nie je inej možnosti. |
Tak to obdivuji, já nevím ale do Bulharska? To bych se hoooooooooodně dlouho rozmýšlel. Ještě že je na světě láska, protože ta v tomto případě rozhodla. |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Mark napsal: | Přestěhovat se kvůli příteli, i když by se mi nechtělo. Toť otázka. To záleží na tom, proč by se mi tam nechtělo. A proč by on trval na to abych se tam musel stěhovat. Pokud by dejme tomu měl v tom městě byt, nebo dům a slušnou práci a já ve svém městě nic z toho, tak bych to asi uznal a přestěhoval se. Ale jen proto, že jemu by se nechtělo stěhovat, protože je zvyklý tam žít a já bych měl přitom zajištěné bydlení a slušné příjmy v jiném městě, tak to by z toho byl docela slušný konflikt. Člověk musí myslet na budoucnost. Můj přítel se přestěhoval do Brna, aby jsme mohli žít spolu. Naštěstí už od malička chtěl žít v Brně. Já bych byl ochoten se přestěhovat za svou láskou jinam, i když na vesnici bych asi nešel, spíš větší město.
|
Práve dnes mi totiž kamarádka povedala, že sa kôli priateľovi asi presťahuje z Bratislavy do Bulharska (on je totiž Bulhar) A vravela, že život v Bulharsku bude pre ňu dosť ťažký (kvôli ich mentalite) ale že priateľa má rada a po 4 rokoch spoločného chodenia si nevie predstaviť fungovanie takého vzťahu na diaľku, rozísť sa s ním kôli tomu nechce a tak nie je inej možnosti. |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
llukynek napsal: | Mark napsal: | ... plánujeme koupi bytu napůl (na hypotéku nebo úvěr, snad to nějak půjde, to vyřizování bude dost zajímavé ), to je asi to největší gesto vzájemné důvěry. |
Nechci nic předjímat, ale je bezpodmínečně nutné, aby při koupi takovéto nemovitosti nebo jiného majetku vyšší ceny byla ošetřena práva obou stran!!! Dejte si na to pozor! Teď se sice milujete, ale nikdo neví, co může přijít, a pak z toho mohou být veliké problémy. Jestliže skutečně budete ten byt kupovat, investujte do právníka a sepište smlouvu. |
S tím počítáme. Každý bude vlastníkem 50% bytu. Snad to půjde. Při případném rozchodu by ten, kdo by zůstal v bytě, musel asi toho druhého vyplatit. Nebo by se byt prodal a každy by dostal polovinu. Hypoteticky. |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
Mark napsal: | ... plánujeme koupi bytu napůl (na hypotéku nebo úvěr, snad to nějak půjde, to vyřizování bude dost zajímavé ), to je asi to největší gesto vzájemné důvěry. |
Nechci nic předjímat, ale je bezpodmínečně nutné, aby při koupi takovéto nemovitosti nebo jiného majetku vyšší ceny byla ošetřena práva obou stran!!! Dejte si na to pozor! Teď se sice milujete, ale nikdo neví, co může přijít, a pak z toho mohou být veliké problémy. Jestliže skutečně budete ten byt kupovat, investujte do právníka a sepište smlouvu. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
K tomu šňupacímu tabáku: Jen jsem zjišťoval jestli je někdo takovej blb jako já. Já jsem ho kdysi v pubertě s nejlepším kamarádem vyšňupal skoro půl krabičky. Toho nejlevnějšího samozřejmě. Chtěli jsme vědět co na tom je ho šňupat. No bylo mě z toho tak špatně, že jsem se pozvracel a ještě týden jsem smrkal hnědou hmotu. Fuj, když si na to vzpomenu tak na mě jdou mrákoty.
Přestěhovat se kvůli příteli, i když by se mi nechtělo. Toť otázka. To záleží na tom, proč by se mi tam nechtělo. A proč by on trval na to abych se tam musel stěhovat. Pokud by dejme tomu měl v tom městě byt, nebo dům a slušnou práci a já ve svém městě nic z toho, tak bych to asi uznal a přestěhoval se. Ale jen proto, že jemu by se nechtělo stěhovat, protože je zvyklý tam žít a já bych měl přitom zajištěné bydlení a slušné příjmy v jiném městě, tak to by z toho byl docela slušný konflikt. Člověk musí myslet na budoucnost. Můj přítel se přestěhoval do Brna, aby jsme mohli žít spolu. Naštěstí už od malička chtěl žít v Brně. Já bych byl ochoten se přestěhovat za svou láskou jinam, i když na vesnici bych asi nešel, spíš větší město.
Ano koupil bych si s ním na polovinu cokoliv. Už se známe dost dlouho tak plánujeme koupi bytu napůl (na hypotéku nebo úvěr, snad to nějak půjde, to vyřizování bude dost zajímavé ), to je asi to největší gesto vzájemné důvěry. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|