| |
| |
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so leden 26, 2008 1:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
| Předmět: |
|
|
| pepcza napsal: | Včerejší koncert Róisín Murphy. Byl naprosto úžasný. Všechny vnitřní orgány mi rezonovaly s každým base, vyřval jsem si hlasivky až do aleluja. No prostě senzační!
Vtipný byl poměr hetero x homo v publiku, cca půl na půl  |
Jé to ti závidím tak tady máš malou připomínku
http://www.youtube.com/watch?v=IQjmfGm_Q6I |
|
| |
|
|
 |
pá leden 25, 2008 11:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Včerejší koncert Róisín Murphy. Byl naprosto úžasný. Všechny vnitřní orgány mi rezonovaly s každým base, vyřval jsem si hlasivky až do aleluja. No prostě senzační!
Vtipný byl poměr hetero x homo v publiku, cca půl na půl  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
| |
|
|
 |
čt leden 24, 2008 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak to teda gratuluju. Doufám že toho rytíře z Eisenachu i někdy uvidíme.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
čt leden 24, 2008 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Tak mi kamarád dnes předal doklady k jednomu luxusnímu, vynikajícímu východoněmeskému vozu.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
| |
|
|
 |
ne leden 20, 2008 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
| Předmět: S Galesem v Národní galerii |
|
|
Stalo se. Teploměr ukazoval deset nad nulou, takže jsem zimní kabát nechal viset na ramínku v předsíni a z hlubin šatní skříně s ohledem na počasí i cíl cesty vydoloval starý tibetský plášť; kupodivu se dá ještě nosit. Pan Ladislav, student dějin umění a náš průvodce, měl lehký melír a sestřih "na havla" a ve světlém saku a džínách, které bledly směrem od stehen ke kotníkům, působil odhodlaně. Výklad nám poskytl erudovaný, maličko profesorský, zájem o teorii genderu prozrazující, jejíž úskalí, jak zřejmo odjinud, zná. Někdy jsem v duchu říkal sobě "Ó!", "Hrome!", ale i "U ďasa!" - to když před Čermákovým Únosem Černohorky mluvil o "sadomasochistickém strachu z žen", "emancipaci" a "nové ženě" jako příčinách rozšíření homosexuality ve druhé polovině 19. století. Pan Preisler se sesouval do sluje nevědomí, a díky tomu sesutí víme o jeho panice z žen a máme Černé jezero. Nahý mladík na jedné z verzí obrazu je k divákovi otočen zády, sleduje nahou ženu v jezeře a podle pana Ladislava "má problém". Pan Ladislav neuvedl, zda s erekcí. My jsme to panu Ladislavovi odpustili. Pan Schumacher s námi ovšem nebyl.
Pan Mirek všechny převyšoval tělesnými rozměry, humanitním vzděláním, schopností číst ve staroslověnštině a připraveností rázně polemizovat s panem Ladislavem. Pan Pavel přijel na motorce, s helmou a v kožené bundě s "indiánskými" střapci a vše si uložil v šatní skříňce pod zámek. Pan Vojtech měl pod sakem vestu, přijel výtahem a držel se stranou a pan Jindřich celou věc pokládal za "vyhozené peníze", s čímž jsme ovšem principiálně nesouhlasili. Pan kustod, který docela dobře mohl být student na brigádě, nás provázel po několika sálech a zpovzdálí zaujatě naslouchal. Po skončení prohlídky se mě plaše tázal, zda jsme nějaká "společnost přátel". Pravil jsem, že i tak to lze vyjádřit, a odkázal jej na webové stránky sdružení Gales. Pan Petr nám ve vestibulu rozdal dotazníky pro svou seminární práci, kterých měl tři verze: pro věřící gaye, pro nevěřící gaye a pro věřící heterosexuály. Udělalo mi radost, že nevěřící heterosexuálové jej vůbec nezajímají. Bylo to zkrátka povedené odpoledne. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
| |
|
|
 |
so leden 19, 2008 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
| Tomáš napsal: | Můj přítel - udělal super oběd Tedy, vychutnal bych si ho víc, kdybych neměl slabší kocovinu, ale i tak to bylo vynikající. |
Simte... kdy ty nemáš kocovinu.. to je desný.. moc piješ  |
|
| |
|
|
 |
so leden 19, 2008 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Můj přítel - udělal super oběd Tedy, vychutnal bych si ho víc, kdybych neměl slabší kocovinu, ale i tak to bylo vynikající. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
| |
|
|
 |
so leden 19, 2008 2:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
| máslo napsal: | pepcza: Utrácíš za blbosti . |
to víš, byly prémie, svrbí mě peníze
jako v základu toho umí tak standardně, ale až si prostuduju pár šokovných tipů, hned to bude umět i telefonovat (Skype), zobrazovat PDFka, atd atd  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
| |
|
|
 |
so leden 19, 2008 2:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
pepcza: Utrácíš za blbosti . _________________ ...not gay enough  |
|
| |
|
|
 |
so leden 19, 2008 12:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Pořídil jsem si toto: http://www.apple.com/ipodtouch/ _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
| |
|
|
 |
st leden 16, 2008 1:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
| |
|
|
 |
út leden 15, 2008 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Dneska cestou ze školy jsme málem bourali. Ptáte se, co je na tom zábavného či potěšujícího. Zjistil jsem, že hodně lidí používá v danou situaci stejný slovník.
Řidič prudce zabrzdil a my jen viděli, jak kolem autobusu projíždí nějaké auto s chlapem (což bylo pro to, co udělal dost velké překvapení - čekal jsem ženu). No a tu chvilku celkem 7 lidí.. ano 7 lidí včetně mě řeklo "to je umělec"... nechápu, co na tom je ale poprvé jsem to slyšel říci takhle sborově Čekal bych různé reakce ale že 7 lidí řekne stejnou větu...
P.S. Blahopřeji ke splněné zkoušce. |
|
| |
|
|
 |
po leden 14, 2008 4:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Dal jsem dnes velmi těžkou zkoušku (za 3). _________________ ...not gay enough  |
|
| |
|
|
 |
ne leden 13, 2008 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel: Ještě, žes nebyl na Hradě.  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
ne leden 13, 2008 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Právě jsem se vrátil z Luhačovic. V sobotu odpoledne jsem absolvoval masáž a pobyt v solné jeskyni a večer byla degustace vína  _________________ Veritas vincit. |
|
| |
|
|
 |
čt leden 10, 2008 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
| |
|
|
 |
čt leden 10, 2008 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: No je pravda, že jsem tam znal všechny chlapečky jménem (narozdíl od holčiček).  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt leden 10, 2008 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
| Předmět: sám? |
|
|
Ano, sám jsem tomu věnoval tichou vzpomínku
Ale co mi udělalo radost: Získal jsem podrobnou dokumentaci ČKD od tramvají T3SU a KT8D5 Pak taky ještě T3M, ale to je v ruštině a z toho tedy přečtu jen obrázky  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
| |
|
|
 |
st leden 09, 2008 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
| Předmět: Re: 1. výročí |
|
|
| Vodafone napsal: | | Tak jsem dnes v tichosti oslavil první výročí svého Coming outu. | Sám? _________________ ...not gay enough  |
|
| |
|
|
 |
st leden 09, 2008 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ne každej zaháněl už v jeslích holčičky z písečku kyblíčkem, bo si chtěl stavět bábovičky jenom s chlapečkama, brighte  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
 |
st leden 09, 2008 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nehodnotil jsem, jen jsem vyslovil své překvapení. Hodnotící soud nemívá formu otázky + připojený smajlík. Následně to Vodafone uvedl svým odkazem na pravou míru tak, že před rokem došlo k završení jeho dlouhodobého vnitřního coming outu a k začátku coming outu vnějšího. Což je v tomto věku celkem běžné. _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
st leden 09, 2008 12:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
| Předmět: Naprostý souhlas |
|
|
| Tomáš napsal: | | bright napsal: | To jste prošli vnitřním coming outem až tak pozdě?  |
brighte, nehodnoť, obzvláště takovéhle věci. Ne každý to musí mít tak jednoduchý. Lidská psychika je neuvěřitelně složitá, přiznání si odlišné orientace také není nejlehčí.
Neexistuje "pozdě". Existuje pouze dřív a později - v porovnání s někým jiným, kteréžto srovnání ovšem nemá příliš valného smyslu. |
Váhala jsem, jestli sem nemám něco napsat, ale Tomáš to napsal výstižně a dříve za mě, takže už není co dodávat. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
st leden 09, 2008 12:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
| bright napsal: | To jste prošli vnitřním coming outem až tak pozdě?  |
brighte, nehodnoť, obzvláště takovéhle věci. Ne každý to musí mít tak jednoduchý. Lidská psychika je neuvěřitelně složitá, přiznání si odlišné orientace také není nejlehčí.
Neexistuje "pozdě". Existuje pouze dřív a později - v porovnání s někým jiným, kteréžto srovnání ovšem nemá příliš valného smyslu. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
| |
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
| Předmět: Oskar-Vodafone :) |
|
|
Tak ono je otázka zda to tak nazvat, v každém případě 8.1.2007 je zlomové datum v mém životě a dokonce jsem ho uvedl i ve svém prvním příspěvku zde. Tam je ostatně i přesně popsáno jak to se mnou bylo a je  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
| |
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To jste prošli vnitřním coming outem až tak pozdě?  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Nu, je pravda že jsem to o sobě zjistil poměrně pozdě. Do té doby jsem to spíše vůbec neřešil, tyto otázky (orientace, vztahy, sex...), maximálně si tak občas koupil v trafice Inspiraci nebo Leo abych se při jejich prohlížení utvrdil, že jsem opravdu hetero a že ty různé náznaky, že to je právě opačně, že to je jen zdání. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Také jsem myslel sám sobě. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
| |
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
no tak já beru, že jsem to zjistil úplně sám o sobě  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
| |
|
|
 |
út leden 08, 2008 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
No tak například já jsem to poprvé řekl přímo rodičům, předtím nikomu jinému. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
út leden 08, 2008 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
A já na to svoje úplně zapomněl taky to už bude pár let coming out myslíte jako rodičům nebo někomu, komu jste to řekli poprvé?  _________________ There must be kept the Balance |
|
| |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|