|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jak se Vám líbí ČRo1 Radiožurnál po 1.1.2008 |
Radiožurnál neposlouchám |
|
33% |
[ 4 ] |
Nový styl se mi líbí |
|
8% |
[ 1 ] |
Nový styl se mi líbí, začal(a) jsem poslouchat ČRo1 |
|
0% |
[ 0 ] |
Nový styl se mi nelíbí, ale poslouchám dál |
|
16% |
[ 2 ] |
Nový styl se mi nelíbí, přestal(a) jsem poslouchat ČRo1 |
|
8% |
[ 1 ] |
Je mi to jedno |
|
33% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
|
čt únor 07, 2008 8:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
Předmět: |
|
|
No jo, vypada to, ze na tohle odvolani pani Tacheci jeji nezmerne sebevedomi preci jen nestacilo |
|
|
|
|
|
čt únor 07, 2008 6:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Epilog _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt únor 07, 2008 2:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Jak se zpívá v jedné, kdysi tu velmi populární písni: ...Barbie's such a bitch, she's just a witch, I really hate her, why does Ken date her.... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
Kenova auta, chaty, domu a jachty |
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 9:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Honza napsal: | A víš, proč je v obchodech rozvedená Barbie nejdražší hračka ? | Protože má největší výbavu ze všech včetně Kenova auta? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 9:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
A víš, proč je v obchodech rozvedená Barbie nejdražší hračka ? |
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 9:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: akceptace |
|
|
Jménem Barbie i jménem svým tímto tvoji opravu, zveřejněnou ve středu 6. února 2008 v 19.54 hodin, přijímám pod podmínkou, že již nikdy nezasáhneš do dobrého jména Barbie a jejích přátel. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 8:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
Předmět: oprava |
|
|
Zkusím to po právnicku opravit:
Slovo Barbie v příspěvku "st únor 06, 2008 7:45 pm" čtěte jako Barbora.
Dobrý ? |
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 8:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Neurážej Barbie, nebo ti Ken dá na budku _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 8:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
|
|
|
st leden 23, 2008 1:18 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Nechápu jednu věc. Oni si ji najali (nepochybně v regulerním výběrovém řízení), aby s Radiožurnálem něco pozitivního, neotřelého provedla. Ona nic nového nevymyslela, jen z něj podle šablony osvědčené z komerčních rádií udělala další neposlouchatelnou hrůzu. Z toho mi vyplývá, že tentýž shit prodala podruhé a ještě se k tomu tváří jako svatá Jana z IPB (nebo kde to po účinkování v ČT dělala mluvčí). To není profesionálka, ale plagiátorka sebe sama. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2008 11:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Maku guru++
|
|
|
hehe, ted sem na novinkách koukal na článek o tom, že se ČT omluvila té ředitelce Radiožurnálu... nikdy jsem si to rádio nepustil.. ani před ani po.. ale stačil jediný pohled na paní ředitelku a docela si dokážu představit, proč tak prskáte... |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2008 7:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Zyx napsal: | Já jsem ten dnešní rozhovor na Radiožurnálu slyšel celý.
Musí se uznat, že paní ředitelka naprosto dokonale ovládá "píárovštinu" a odpovídá tak, jak se jí to v tu chvíli hodí. Co na tom, že si občas protiřečí nebo odpovídá úplně na něco jiného... Prostě snaha o dokonalé vymývání mozků.
Ale vůbec největší perlou bylo její drama "O tiskovém mluvčí ministerstva dopravy"... |
Jj, historka o tiskovem mluvci byla fakt uzasne vykonstruovana. Rozhodne to mela pripaveny dopredu. Jen ta jeji scena trochu odporuje tomu, co rekla predtim. A sice, ze je stastna, ze zije v zemi, kde kazdy muze vyjadrit svuj nazor. Hmm, zda se, ze kazdy krome tiskovych mluvcich. Ti svuj soukromy nazor podle pani reditelky nejvetsi stanice verejnopravniho rozhlasu asi mit nesmi.
Jo a jeste byla hezka pasaz o tom, jak je spokojena se svym vystoupenim v Dobrem ranu. Rozhodne nedostatkem sebevedomi netrpi |
|
|
|
|
|
so leden 19, 2008 7:27 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Zyx uživatel
|
|
|
Já jsem ten dnešní rozhovor na Radiožurnálu slyšel celý.
Musí se uznat, že paní ředitelka naprosto dokonale ovládá "píárovštinu" a odpovídá tak, jak se jí to v tu chvíli hodí. Co na tom, že si občas protiřečí nebo odpovídá úplně na něco jiného... Prostě snaha o dokonalé vymývání mozků.
Ale vůbec největší perlou bylo její drama "O tiskovém mluvčí ministerstva dopravy"... |
|
|
|
|
|
so leden 19, 2008 7:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Jooo, Tachecí, to je síla Už jsem se tím několikrát bavil, její výstup v Dobrém ránu mě vždy zaručeně pobaví. Taková malá soukromá válka, která totálně postrádala smysl. Navíc ona sama vypadá jako karikatura, takže její projev je o to zábavnější.
Vlastně má můj obdiv. Že je to taková kráva a ještě to prezentuje v televizi _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
|
so leden 19, 2008 5:01 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Tak jsem dnes slysel cast rozhovoru s Tacheci na Radiozurnalu. To byla sila... |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 11:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
Pro mě je především zklamáním FAKT , že se paní Tachecí snížila k takovému způsobu "diskuze". "A přeji vám do budoucna lepší práci." No tomu říkám závěr. _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 11:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
hm pravda, nedokoukal jsem to, protože jsem u toho dostával záchvaty agresivity - být ten moderátor, došlo by k vraždě v přímém přenosu _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 10:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Kdyz ji vidim, tak bych vrazdil. Nemohl jsem se na to koukat, protoze bych asi rozkopal monitor. To je tak samoliba kr*va az to boli.
Mimochodem, mam informace od segry, ktera s ni prisla do styku v jedne firme a ktera mi rekla, ze jeji podrizeni je moc radi nemeli. Uprimne kdyz ji vidim, tak se ani nedivim |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 7:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Maku guru++
|
|
|
bright napsal: | U nás se takovejm říká pizda. | |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 7:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
U nás se takovejm říká pizda. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 7:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Zyx uživatel
|
|
|
Ano, ctěme fakta: "...v zemi, kde žije 8 milionů lidí..." |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 7:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
máslo guru
|
|
|
Ta je hustá. To je na facku _________________ ...not gay enough |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 7:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
|
|
Asi to tu ještě nebylo:
http://www.youtube.com/watch?v=KykARznNs70
(K obsahu: To je síla. K formě: zajímavé je, že je to bez loga a infoproužku a zároveň neořezané => muselo to uniknout přímo z ČT)
Jo a tabulky poslechovosti:
http://www.radiotv.cz/poslechovost/
Jinak jsem si dnes chvíli radiožurnál poslechl, a je to přesně, jako když před několika lety zimpulzovatěla frekvence 1 - zrušili se pořady a místo nich se objevil tříhodinový pel-mel Formule Frekvence jedna, kde mělo být od všeho trochu a ve skutečnosti tam nebylo od ničeho nic. Nerad bych se mýlil, ale mám pocit, že tehdy za tím paní Tachecí stála také... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
út leden 15, 2008 6:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Zyx uživatel
|
|
|
Nikom:
Shodou okolností má Sexy život s Radiožurnálem spojitost v osobě jeho dnešní šéfky, kterážto zmíněný pořad prosadila na Frekvenci 1.
Jinak v zásadě souhlasím s Tuxem.
Jsem asi děsně nemoderní a konzervativní staromilec, ale na některé zajímavé pořady jsem si prostě za ty roky zvykl. Teď mám pocit, že se z vysílání stal jeden obrovský monolit, kde dle ředitelky "každý najde všechno", ale tak nějak vlastně nenajde nikdo nic... |
|
|
|
|
|
po leden 14, 2008 11:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak seriózní je určitě třeba ČTK - Česká tisková kancelář. Ale tam nestačí naladit rádio, ale musí se ty informace vyhledávat. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
po leden 14, 2008 10:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Maku guru++
|
|
|
TuX napsal: | Nikom napsal: | Víte co nechápu? proč někdo vůbec poslouchá radiožurnál... není to nic proti, jenom co vás na tom zaujalo? Co tam dávají takového zajímavého? |
Proc jsem ho poslouchal? Protoze jsem ho povazoval co se tyka zpravodajstvi za nejserioznejsi medium, . |
To vážně existuje? |
|
|
|
|
|
po leden 14, 2008 10:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
Předmět: ČRo 2 - Praha |
|
|
U nás doma je na všech rádiích fixně naladěna stanice ČRo 2 - Praha. Jako teenagera mě to rozčilovalo. V posledním roce a půl jsem zjistil, že někdy tam mají opravdu zajímavé pořady a dokonce ho někdy i sám naladím. V současné době například pravidelně poslouchám každý čtvrtek od 20:00 pořad RozHraní, kde Tomáš Černý (btw. hlas trasy C pražského Metra ) seznamuje posluchače s tím, co je v Rozhlase nového, a navštěvuje různé části zákulisí ČRo.
ČRo 2 - Praha mě taky fascinuje šíří svého záběru. Na jedné straně "Dechovková hitparáda" (To teda pořád nevydýchám a okamžitě vypínám) na druhé straně nějaká rozhlasová hra (zkuste si nějakou poslechnout, není to vůbec špatný zážitek) a na třetí straně hodnotné pořady jako Meteor, RozHraní, nebo Klub osamělých srdcí seržanta pepře, který vede hudební publicista Jiří Černý. Kvalita zpravodajství je také na vysoké úrovni, sice nejde tak do hloubky jako Radiožurnál, ale co se děje se člověk dozví.
No a co se týká hudebního výběru této stanice, tak musím říct, že mi více-méně vyhovuje... Tak a teď se jdu zahrabat, protože čekám kamenování _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
po leden 14, 2008 9:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Nikom napsal: | Víte co nechápu? proč někdo vůbec poslouchá radiožurnál... není to nic proti, jenom co vás na tom zaujalo? Co tam dávají takového zajímavého? |
Ted se budu vyjadrovat ke staremu Radiozurnalu.
Proc jsem ho poslouchal? Protoze jsem ho povazoval co se tyka zpravodajstvi za nejserioznejsi medium, protoze zpravy na netu me cist nebavi, protoze nemam a nechci televizi a protoze kdyz jsem ho poslouchal cely den, tak jsem vedel, co se deje a dovedel jsem se spoustu zajimavych veci. A navic se to da poslouchat i pri praci, coz u televize ani internetu mozne neni. Navic tam meli zajimave rozhovory a rozbory ruznych aktualnich temat. Hudebni radio je super, jenze po tydnu znam nazpamet vsechno, co hraji, a po 14ti dnech zjistuju, ze vubec nevim, co se kde deje, protoze noviny nemam cas cist a ani me to nebavi a zpravy na hudebnich radiich nestoji za nic. A nebylo to jen o zpravach. Ve ctvrtek jsem se dozvedel, co ma v kinech premieru, kazdy den jsem se dovedel, jake jsou zajimave novinky v oblasti vedy a tak. Proste jsem mel pocit, ze vim, co se kde deje. Tak tolik asi k tomu, proc jsem poslouchal Radiozurnal. |
|
|
|
|
|
po leden 14, 2008 2:19 am |
|
Autor |
Zpráva |
máslo guru
|
|
|
Rozhlasový pořady jsou fajn. Jednu dobu jsem v autě trávil na cestách třeba celé dny, takže jsem samozřejmě poslouchal i to. Ono když člověk sedí v tom autě, tak dává větší pozor na to, co poslouchá, než kdykoli jindy v jiné situaci. _________________ ...not gay enough |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|