|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út leden 15, 2008 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Nicom: Mně prakticky šlo s jen na ty dva dívat a ta jedna scéna sle jsou nádherní. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Yossi and Jagger |
|
|
Nikom napsal: | zdá se mi to, nebo mají v Izraeli hezký kluky? | Nezdá  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 2:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Yossi and Jagger |
|
|
tak jsem "Yossi and Jagger" taky skouknul... ale nemám z toho nějaký velký pocity. Ten film mě přišel nějak podivně řídký. Nepochopil jsem, co se jím jako chtělo sdělit...
Na válečný film tam bylo málo války - o izraelské armádě (což si myslím že je velmi zajímavé téma) toho řeklo hrozně málo. Na romantickej film tam bylo málo romantiky. Nepodařilo se mi přiblížit se k hlavním postavám, takže jejich osudy mě nějak nedokázaly dojmout.
Celé je to vyprávěné jako z rychlíku a pocity z toho mám asi stejně takové.
Co oceňuju je to, že se dokázali vyhnout klišé s "odhalením" nebo šikanou. Taky jsem si myslel, že tam dojde k nějaké zradě ze žárlivosti...
Další pozitivum je vzhled herců, respektive herce (zdá se mi to, nebo mají v Izraeli hezký kluky?) |
|
|
|
|
 |
ne leden 13, 2008 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Moc dík za YaJ. Hezký film:-))
A blahoslaven buď dial up  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
so leden 12, 2008 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright: No potěš koště...  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so leden 12, 2008 12:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
pá leden 11, 2008 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Alcarmo napsal: | Kucíííííííí, nemáte někdo Shortbus?  |
měl by být snad na Rapidu
Naposledy upravil Honza dne po březen 24, 2008 9:27 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2008 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
|
|
Kucíííííííí, nemáte někdo Shortbus?  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2008 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
to je tak vyčůrané, už zase stahuji  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2008 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Oskar: no tak asi ho mám, neb se mi vždy mění konec.. Je to byzdrát a snad jsem dokonce u starého modemu viděl nápis dial up.
no tak jeden díl trval cca 30 mi, stažení. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2008 6:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Druhým problémem bude, že novou veřejnou IP adresu po každém připojení dostaneš snad jenom u dial-up připojení. A to je zas pekelně pomalé... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2008 3:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
zdenda napsal: | nové zjištní.
Co takhle kdybych se odpojil od netu, ono mi to hodí novou IP adresu a já zas budu stahovat, nedokáže se to takto obejít? |
pokud tě identifikují jen podle IP adresy tak ano, za předpokladu, že z té nově přidělené před tím nikdo nestahoval - a pokud při přihlášení dostaneš vždy novou IP. |
|
|
|
|
 |
út leden 08, 2008 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
nové zjištní.
Co takhle kdybych se odpojil od netu, ono mi to hodí novou IP adresu a já zas budu stahovat, nedokáže se to takto obejít? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po leden 07, 2008 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Honza: PC jsem nikdy nerozumněl, pro mne jak je to vyšší 1MB velké nic si pod tím nepředstavím. Když někdo řekne, že má např auto výkon 35kW, tak si něco představím, ale tu ne.
Děkuji, návod je pro 5ti leté děcko, takže i pro mne.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po leden 07, 2008 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
so leden 05, 2008 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Zajímavé, ale narazil jsem na jeden malý technický problém. Asi to je větší než 100 GB a nechce to pustit. A jinak to celkově mluví v anj na mne, takže bohužel nevím co s tím.
Byl by návod k použití?  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
so leden 05, 2008 1:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Tak jsem objevil o5 ameriku. Má někdo film i s ČS titulky-Yossi and Jagger? |
v českym dabingu jsem ho našel na: http://rapidshare.com/users/HLZBD0/4
Naposledy upravil Honza dne ne březen 16, 2008 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá leden 04, 2008 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Tak jsem objevil o5 ameriku. Má někdo film i s ČS titulky-Yossi and Jagger? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st leden 02, 2008 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Říká vám něco fil "For a lost soldier"? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st leden 02, 2008 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Nick Guest: Kdybys ten odkaz rozkliknul, zjistil bys, že kluci tam nejsou zrovna teenageři. Naštěstí.  |
Bohužel.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 28, 2007 11:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 1:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
bright napsal: | zjistil bys, že kluci tam nejsou zrovna teenageři. | Však ty už taky nejsi žádný teenager  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nick Guest: Kdybys ten odkaz rozkliknul, zjistil bys, že kluci tam nejsou zrovna teenageři. Naštěstí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 16, 2007 2:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | bright: A svlíkáš se na to?  |
Nemůžu odpovídat za brighta, ale řekl bych, že se nesvlíká... Ostatně, není ani boy...  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 14, 2007 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright: A svlíkáš se na to?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 13, 2007 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Naked Boys Singing |
|
|
Doporučuju všem film Naked Boys Singing. Ani ne tak kvůli nahotě, jako pro skvělé pěvecké a taneční výkony. Navíc jsou samotná myšlenka a texty písní hodně vtipné. Poslouchám je jako kulisu k práci a občas zpívám s nimi.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so listopad 17, 2007 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
milda.sleha uživatel

|
Předmět: Re: Povzdech Brňáka |
|
|
Nick Guest napsal: | milda.sleha napsal: | to se snad ani nedá učíst...
 |
Po setkání s uměleckó kritikó
beru rychle lexaurin a trittico
 |
no ne nadarmo jsem z bohnic...
 |
|
|
|
|
 |
so listopad 17, 2007 3:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Povzdech Brňáka |
|
|
milda.sleha napsal: | to se snad ani nedá učíst...
 |
Po setkání s uměleckó kritikó
beru rychle lexaurin a trittico
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
so listopad 17, 2007 3:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
milda.sleha uživatel

|
Předmět: whow... |
|
|
to se snad ani nedá učíst...
 |
|
|
|
|
 |
so listopad 17, 2007 3:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
milda.sleha uživatel

|
Předmět: gay filmy a mezipatra... :) |
|
|
je faktem, že letos jsem slyšel na mezipatra spíše negativní ohlasy... staré, negay, nekoukatelné filmy apod...
snad vyjma jednoho filmu, ale nepamatuju si název, je možné, že je to právě ten doporučovaný níže...
ale je faktem, že letos jsem nebyl ani na jediném, a tak sám nemohu objektivně posoudit...
ano, v českých podmínkách se vyloženě nabízí srovnání s pražským febiofestem, který má svou gl sekci a karlovarským festivalem, kde se objevují také filmy s gl tematikou... ale nesmíme zapomínat, že zatímco karlovy vary jsou opravdu mezinárodní, febiofest opravdu profesionální, tak mezipatra se z malé brněnské přehlídky filmů rozrostly do poloprofesionálního festivalu a i když ne tématicky, tak mají přece jen hodně konkurence... "malých" filmových festivalů je už jako hub... ať už to je bollywood, famufest a spoustu specializovaných... takže prosadit se už není tak jednoduché, zejména když si dali organizátoři za cíl vyrazit z brna a prahy ještě do dalších měst za dalšími zájemci...
faktem je, že mezipatra jsou jediným festivalem u nás, který je čistě gay a lesbický... a to je oceněníhodné... protože nikdo jiný nenašel odvahu vyjít tedy s něčím jiným, lepším, když se mu to zdá málo... a televize včetně té veřejnoprávní a filmoví a dvd distributoři se do rizika menšinového žánru ženou jen zřídka...
sám jsem stál v pozadí úplně prvního gay filmového festivalu v čeladné, která však neměla charakter jako mezipatra, a přesto bylo velmi náročné připravit jej a vím, co to vše obnáší... až poté brněnský stud připravil v rámci výročí 10 let gl hnutí a soho v čr první veřejnou filmovou přehlídku v brně pod názvem duha nad brnem, která po dvou letech přerostla v mezipatra...
a za ta léta se vyvíjejí mezipatra, stejně jako se vyvíjí společnost, gl komunita a filmové dění, takže samozřejmě je potřeba tyto trendy sledovat a brát si z nich nějakou reflexi... a je asi těžké proniknout do světa mezinárodního filmu a festivalů, které by mohly být dobrým zdrojem nových kvalitních filmů, protože to by potřebovalo plnou profesionalizaci festivalu a je otázkou, kam by se mezipatra posunula a zda by to vůbec ustála...
vždyť každý rok od fera feniče jsou slyšet dopředu nářky nad financováním jeho festivalu, tak jak pak ufinancovat gay festival, který si prostě velké sponzory nenajde... a vstupné to fakt nezaplatí... zejména, když lidé chodící na podobné festy si zvykli na "festivalové vstupné", které nedosahuje výše komerčního, jak jsme na něj už zvyklí z multiplexů...
a příští rok bude ve znamení prudkého zvýšení nákladů, což pocítíme úplně všichni, takže je otázkou, kam to dostane mezipatra a febiofest... a u febiofestu je otázkou, zda vůbec bude, díky tomu, že neustále odsouvaná digitalizace téměř zruinovala připravovanou febio tv... tak snad pomůže to, že festival už dávno jede zcela odděleně od produkčního febia...
tak snad i mezipatra přežijí ve zdraví a budou na nás juchat z pláten kin zase se šťavnatými kousky... protože gay filmů je u nás po čertech málo...
:m) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|