|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
st prosinec 17, 2008 4:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++
|
Předmět: |
|
|
Rausek napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Rausek napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Láska je komplex citů, při kterých chceme, aby ten druhý byl šťastný - i třeba s někým jiným. | Ale nejvíce toužíme, aby to bylo s námi nebo abychom se na jeho štěstí mohli alespoň částečně podílet. |
I když by ten druhý nebyl šťastný? - myslím si, že láska je opravdu, že chceme, aby ten druhý bl šťastný. | To překrucuješ. Já s tím tvým souhlasím, jen jsem to doplnil. |
Nechtěl jsem nic překrucovat. |
|
|
|
|
|
st prosinec 17, 2008 2:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+
|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Rausek napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Láska je komplex citů, při kterých chceme, aby ten druhý byl šťastný - i třeba s někým jiným. | Ale nejvíce toužíme, aby to bylo s námi nebo abychom se na jeho štěstí mohli alespoň částečně podílet. |
I když by ten druhý nebyl šťastný? - myslím si, že láska je opravdu, že chceme, aby ten druhý bl šťastný. | To překrucuješ. Já s tím tvým souhlasím, jen jsem to doplnil. |
|
|
|
|
|
st prosinec 17, 2008 8:46 am |
|
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++
|
|
|
Rausek napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Láska je komplex citů, při kterých chceme, aby ten druhý byl šťastný - i třeba s někým jiným. | Ale nejvíce toužíme, aby to bylo s námi nebo abychom se na jeho štěstí mohli alespoň částečně podílet. |
I když by ten druhý nebyl šťastný? - myslím si, že láska je opravdu, že chceme, aby ten druhý bl šťastný. |
|
|
|
|
|
st prosinec 17, 2008 1:36 am |
|
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+
|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Láska je komplex citů, při kterých chceme, aby ten druhý byl šťastný - i třeba s někým jiným. | Ale nejvíce toužíme, aby to bylo s námi nebo abychom se na jeho štěstí mohli alespoň částečně podílet. |
|
|
|
|
|
út prosinec 16, 2008 11:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++
|
|
|
Láska je komplex citů, při kterých chceme, aby ten druhý byl šťastný - i třeba s někým jiným. |
|
|
|
|
|
st listopad 28, 2007 1:36 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
erthos napsal: | Asi jen dočasný talent:) | Falešná skromnost _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út listopad 27, 2007 10:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
bright napsal: | erthos napsal: | bright napsal: | erthos napsal: | Láska je jako květina která rozkvete s příchodem nového rána, kvete i v noci, když není vidět, kvete i když jí nikdo nezalévá, kvete prostě z čisté radosti že žije. |
Hezké. Kdo je autorem? |
Mé chvilkové autorství |
Máš talent! |
Asi jen dočasný talent:) |
|
|
|
|
|
út listopad 27, 2007 5:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
erthos napsal: | bright napsal: | erthos napsal: | Láska je jako květina která rozkvete s příchodem nového rána, kvete i v noci, když není vidět, kvete i když jí nikdo nezalévá, kvete prostě z čisté radosti že žije. |
Hezké. Kdo je autorem? |
Mé chvilkové autorství |
Máš talent! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út listopad 27, 2007 11:44 am |
|
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
Adam napsal: | erthos napsal: | Souhlasím s Pemelem, všechny keci kolem můžou jen připodobnit něco co se musí stejně prožít. Dokud se nespálíš, nepoznáš jaký to je(i když o tom můžeš debatovat a polemizovat celé roky tady na foru).
|
Zajímavý, že mě znáš tak dobře.... Ale nejkouzelnější je, že napíšeš tohle a o řádek níž to popřeš tím sladkobolným přirovnáním.
|
Nikde nic nepopírám. Ale chápu že někdo chce i lásku narvat do škatulky, nechat si jí zarámovat a vystavit na noční stolek a před spaním se na ní podívat, občas setřít prach. |
|
|
|
|
|
út listopad 27, 2007 11:41 am |
|
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
bright napsal: | erthos napsal: | Láska je jako květina která rozkvete s příchodem nového rána, kvete i v noci, když není vidět, kvete i když jí nikdo nezalévá, kvete prostě z čisté radosti že žije. |
Hezké. Kdo je autorem? |
Mé chvilkové autorství |
|
|
|
|
|
po listopad 26, 2007 2:35 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Pravda, už jsem jim chtěl psát, aby redefinovali aroganci na "tichou sebedůvěru". _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po listopad 26, 2007 2:31 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Blahopřeji k bujné fantazii! Nicméně by teď měli ve Wikipedii nově definovat pojem skromnosti. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po listopad 26, 2007 2:19 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Uděláme hlasování?
Nene, vážně, to vypovídá o mé nezměrné fantazii, jež patří spolu se skromností k mým nejlepším vlastnostem. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po listopad 26, 2007 2:15 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
To vypovídá o jediném... že mě vůbec neznáš. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po listopad 26, 2007 2:11 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
To je pravda, já u toho například vidim tebe. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po listopad 26, 2007 12:31 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Už vidím, jak si teď někdo pustí Caligulu coby milostný film. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po listopad 26, 2007 12:19 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
To sis možná spletl různé významy pojmu "milovat".
PS: Nejmenoval se ten film "Caligula"? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po listopad 26, 2007 12:10 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
V tom filmu tomu dali jen patnáct minut. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne listopad 25, 2007 11:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: To Fredka: |
|
|
Jo. Ale moc dlouho to netrvá. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
ne listopad 25, 2007 8:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
myslim v realu, filmy beru znacne s rezervou |
|
|
|
|
|
ne listopad 25, 2007 7:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
No samozřejmě, viděl jsem to v jednom filmu _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne listopad 25, 2007 7:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
jeste takova vec k tematu > myslite, ze je mozne milovat vice lidi zaroven? |
|
|
|
|
|
ne listopad 25, 2007 4:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
jojx napsal: | ... hádka o CO... |
tady se nekdo hadal, fňukík (To Adam: to měkké i ve slově fňukík, je schválně... ) |
|
|
|
|
|
so listopad 24, 2007 9:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
To bright: Nechápu nikoho, kdo nechápe, kde se ve mě bere nadřazenost
To Nikom: 1. 2. zřejmě bright jí rád ananas
To youngman: Ok, tak čtrnáct dní je málo. Takže na příští sraz přijdeš?
To jojx: This is just the beginning. Srdíčko, hvězdička, slzička, dušička, plamínek. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
so listopad 24, 2007 7:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
aaaa masový vrah iluzí se vrátil, destruktor všech něžňoučkých citečků a dusič vnitřě krásných lidiček _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
so listopad 24, 2007 7:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
další ufňukánek |
|
|
|
|
|
so listopad 24, 2007 7:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
tady šlo o lásku a zase je z toho hádka o CO, fňuk
moji romantická dušička vaším bestiálním přístupem trpí _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
so listopad 24, 2007 6:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
to Lukki:
Plně s tebou souhlasím. Ano, jsem si vědom, že mi tato diskuse nemůže nahradit skutečný resp. reálný CO. Beru to tu jako první krok, kterým nechci, když už jsem se do toho pustil, sknčit. Nedovedu si totiž představit, že bych měl zbytek života žít v přetvářce.
Jednu dobu jsem si říkal, že bych to možná i překousl, našel si manželku a snažil se na vše zapomenout skrze rodinu, dnes moc dobře vím, že to je utopistická představa. Ten vztah s ženou, který jsem si původně představoval, by musel být založený na obdivu, respektu, vzájemné empatii, ale to jediné co drží vztah dvou lidí ve chvílích dobrých i zlých pohromědě bych jí nabídnout, i kdybych chtěl, nemohl a sice lásku. Nakonec bychom v tom vztahu trpěli oba. Navíc bych nedokázal žít s pocitem a vědomím, že ženě, které si vážím, kterou obdivuju a respektuju, ve skutečnosti lžu a přetvářím se před ní. Na něco podobného bych neměl žaludek.
Omlouvám se vím, že to je trochu offtopic, ale v této souvislosit jsem si na to vzpoměl a muselo to ze mě ven. |
|
|
|
|
|
so listopad 24, 2007 5:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: To Bright |
|
|
bright napsal: | ... jen si mě tu berete bezdůvodně do úst |
To my kvůli tomu, že seš tak sladkej;) |
|
|
|
|
|
so listopad 24, 2007 5:30 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: Re: Hlavně Youngmanovi, trochu taky Brightovi a Adamovi |
|
|
To youngman:
Takze zaprve: Tohle forum ti sice ma pomoci, ale určitě nemůže suplovat opravdický CO (BTW nemám rád tohle slovní spojení). Ta anonymita je super, ale pouze jako prvni krok, jako uvedomneni si toho, ze opravdu neni zdrave si to nechavat cely zivot pro sebe. Tim te ale nechci trapit. Kazdej to ma proste uplne jinak. Jak sem sem jiz uz urcite psal, muj prvni prispevek byl asi potvrzeni ucasti na srazu. To bylo kvuli tomu, ze jsem dlouho jenom cetl. Pak jsem TO na jedny parbe rek' svymu Nej-friendovi. A teprve pak jsem na ten srazek jel. Mozna to ale u Tebe nemusi mit stejnej scenar. Takze nic neres radikalne
Peace! (BTW poprve jsem pouzil tenhle pozdrav, a docela se mi libi) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|