|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek: teď mi došel význam tvého avataru... Co máš proti tučňákům?  |
VŠECHNO |
 _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 9:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | Wítek: teď mi došel význam tvého avataru... Co máš proti tučňákům?  |
VŠECHNO _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 8:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
rog napsal: | Tomáš napsal: | Vy jste fakt... Ale nemám vám to za zlé, jsem snadný terč, chudák, který vám to nemůže oplatit, protože je natolik morálně na výši, že si odpustí jakékoliv poznámky na vaší adresu, vy přidrzlí sprostí neurvalí prudiči! |
Tomasi, protoze zdejsi komentare jdou trochu mimo me, tak to nekomentuju... chci se jen zeptat, jestli si nechces jit zitra zabehat - muzu prakticky cely den (nemuzu pouze od dvou do ctyr) - je mi jedno kam. Od patku uz nebudu v Praze, tak to plati jen na zitrek - nebo az pak zase v pondeli. |
Ber to tak, že cokoliv tu řekneš, bude později použito proti tobě. Někteří lidé na fóru mají neuvěřitelnou paměť na blbosti a talent na překrucování
Na tom běhání by bylolepší se domlouvit přes soukromé zprávy, ale když už to tadyteď píšu... - dneska se ještě nepřidám, mám školu, a přestože Etika v psychologii není zrovna moc stravitelná, dám jí ještědruhou šanci  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 8:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek: teď mi došel význam tvého avataru... Co máš proti tučňákům?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 8:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | rog napsal: | bright napsal: | rog napsal: | Wítek napsal: | takovy rande se tady domlouvaji  |
Ne, me umysly jsou naprsoto ciste... Takovej borec nejsem, abych od prvniho setkani s gayem cekal neco vic a bral to hned jako rande. Jen se snazim najit nejakou prirozenou cestu, jak nekoho s podobnym udelem poznat, jsem dost stydlivy, nevim, jak mezi vas....pristi prazky sraz me mine a jit nekam do gaybaru...ne diky, to fakt ne...Navic behani ma i jinou vyhodou - muzeme pri tom povidat, ale taky nemusime, takze i kdybychom si nemeli co rici, tak to nebude tak blby, jako kdybychom sedeli nekde u piva a mlceli. |
Obavám se, že lidí "s podobným údělem", tj. stydlivých gayů, kteří by udýchali mluvení při běhu, tady bude jako šafránu. |
No, tak s behanim tu asi moc neuspeju - skoda. Nastesti tech sportu delam vic - ze bych to tady zkusil pres tenis? To bys treba udychal i ty Brighte, ne? |
Děkuji za důvěru ve mě vloženou, ale nesportuji. Většinou. Nějak mě od dětství míjí důvody pro sportování. Zkrátka, nebere mě to, jak by asi mělo, soudě podle zaujetí sportíků kolem mě. |
Rogu podivej se do me Fitness poradny ... nekdy si pripadam ze jsem tady jediny ktery sportuje  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 1:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
rog napsal: | bright napsal: | rog napsal: | Wítek napsal: | takovy rande se tady domlouvaji  |
Ne, me umysly jsou naprsoto ciste... Takovej borec nejsem, abych od prvniho setkani s gayem cekal neco vic a bral to hned jako rande. Jen se snazim najit nejakou prirozenou cestu, jak nekoho s podobnym udelem poznat, jsem dost stydlivy, nevim, jak mezi vas....pristi prazky sraz me mine a jit nekam do gaybaru...ne diky, to fakt ne...Navic behani ma i jinou vyhodou - muzeme pri tom povidat, ale taky nemusime, takze i kdybychom si nemeli co rici, tak to nebude tak blby, jako kdybychom sedeli nekde u piva a mlceli. |
Obavám se, že lidí "s podobným údělem", tj. stydlivých gayů, kteří by udýchali mluvení při běhu, tady bude jako šafránu. |
No, tak s behanim tu asi moc neuspeju - skoda. Nastesti tech sportu delam vic - ze bych to tady zkusil pres tenis? To bys treba udychal i ty Brighte, ne? |
Děkuji za důvěru ve mě vloženou, ale nesportuji. Většinou. Nějak mě od dětství míjí důvody pro sportování. Zkrátka, nebere mě to, jak by asi mělo, soudě podle zaujetí sportíků kolem mě. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 1:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
|
|
bright napsal: | rog napsal: | Wítek napsal: | takovy rande se tady domlouvaji  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 1:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
rog napsal: | Wítek napsal: | takovy rande se tady domlouvaji  |
Obavám se, že lidí "s podobným údělem", tj. stydlivých gayů, kteří by udýchali mluvení při běhu, tady bude jako šafránu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 12:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
|
|
Wítek napsal: | takovy rande se tady domlouvaji  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2007 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
rog napsal: | Tomáš napsal: | rog napsal: | Díky za odpovědi ohledně prvních setkání a srazů. Docela jsem se pobavil Akorát nevím, jestli se teď ještě víc těším, nebo jsem víc nervózní. Asi obojí najednou. ... I když to patří asi do jiného vlákna, zeptám se tady: nechodíte někdo běhat? - na ten sraz 19. 10. nemůžu přijít právě protože poběžim v Amsterdamu pulmaraton, tak teď budu po odpoledních po Praze běhat. Najde se nějaký nadšený běžec? |
Hohoho, právě jsem si zjistil, že půlmaraton měří 21,0975 km, takže mé hrdé zvolání, že běhám (nikoliv závodně, ale tak občas pro zábavu a udržení v kondici), ztrácí na síle a jenom špitnu, že se třeba někdy přidám a vypustím u toho duši (ale do úterý teď budu mimo, tak až potom) Ale ty stejně nejspíš potřebuješ někoho, kdo by tě nezdržoval. |
Ne Tomáši, vůbec se neboj, že bys mě zdržoval. A taky si nemysli, že deně běhám koňský dávky - prostě rád běhám (a sportuju obecně), takže jestli taky rád běháš i ty, tak si někdy určitě půjdeme zaběhat společně.  |
takovy rande se tady domlouvaji  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
|
|
Tomáš napsal: | Vy jste fakt... Ale nemám vám to za zlé, jsem snadný terč, chudák, který vám to nemůže oplatit, protože je natolik morálně na výši, že si odpustí jakékoliv poznámky na vaší adresu, vy přidrzlí sprostí neurvalí prudiči! |
Tomasi, protoze zdejsi komentare jdou trochu mimo me, tak to nekomentuju... chci se jen zeptat, jestli si nechces jit zitra zabehat - muzu prakticky cely den (nemuzu pouze od dvou do ctyr) - je mi jedno kam. Od patku uz nebudu v Praze, tak to plati jen na zitrek - nebo az pak zase v pondeli. |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2007 1:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | odpustí jakékoliv poznámky na vaší adresu, vy přidrzlí sprostí neurvalí prudiči! | Hlásím se k autorství toho druhého citátu  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2007 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
rog napsal: | Manuel de Falla napsal: | ... ale jestli máš fetiš na boty, bude se ti s Tomášem běhat dobře. (Nebo možná spíš naopak.)  |
Co tím naznačuješ?  |
rog napsal: | Ne abys nám ho moc zaběhnul Mohl by si ošoupat své nové botky samochodky |
Vy jste fakt... Ale nemám vám to za zlé, jsem snadný terč, chudák, který vám to nemůže oplatit, protože je natolik morálně na výši, že si odpustí jakékoliv poznámky na vaší adresu, vy přidrzlí sprostí neurvalí prudiči! _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2007 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
swa napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | 3 L jsou moc potřeba naštěstí já je mám  |
Čteš fórum, miluješ fretku a běháš na MHD?  |
tak toto bohužel znám z praxe...běh za odjíždějící tramvají je dobrej..občas se řidič smiluje  |
Tohle si často ušetřím, neboť místo MHD použiju ve městě i na dlouhé vzdálenosti vlastní dolní končetiny.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po říjen 08, 2007 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | 3 L jsou moc potřeba naštěstí já je mám  |
tak toto bohužel znám z praxe...běh za odjíždějící tramvají je dobrej..občas se řidič smiluje  _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
 |
so říjen 06, 2007 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | 3 L jsou moc potřeba naštěstí já je mám  |
Brighte Brighte ... zamysli se kolik L máš ty  |
Zamyslel jsem se a 3L sice nemám, ale 3l určitě  |
3 litry a čeho ???  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so říjen 06, 2007 8:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | 3 L jsou moc potřeba naštěstí já je mám  |
Brighte Brighte ... zamysli se kolik L máš ty  |
Zamyslel jsem se a 3L sice nemám, ale 3l určitě  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so říjen 06, 2007 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | 3 L jsou moc potřeba naštěstí já je mám  |
Brighte Brighte ... zamysli se kolik L máš ty  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so říjen 06, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | 3 L jsou moc potřeba naštěstí já je mám  |
Čteš fórum, miluješ fretku a běháš na MHD?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so říjen 06, 2007 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
rog napsal: | Vodafone napsal: | Od jaké rychlosti se dá mluvit o běhu? Stačí 5 - 7 km/h? Pokud ano, tak bych se třeba taky přidal  |
Tak tomu bych říkal spíš svižná turistika, na joging už je to pomalý, o běhu už se nedá bavit vůbec... Nicméně běh - nebo alespoň jogig - všem doporučuju. Neznám lepší prostředek duševní očisty. Už jsem k běhání přemluvil několik spolužaček z VŠ - žádná nelituje, jedna se mnou dokonce uběhla minulý rok pražský pulmaraton. Ovšem radši bych přemluvil nějakýho spolužáka, ještě lépe někoho z vás
BTW v Německu jsem se dočetl toto: aby náš mozek fungoval co nejlépe, potřebuje 3L (lesen, lieben, laufen) - 2L splňuju ažaž (běhání, čtení), to třetí L mi zatím chybí...
Všem ostatním přeju dostatek kvalitní četby a pohybu, ale hlavně hodně lásky. |
Rogu souhlasím 3 L jsou moc potřeba naštěstí já je mám  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so říjen 06, 2007 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
|
|
Vodafone napsal: | Od jaké rychlosti se dá mluvit o běhu? Stačí 5 - 7 km/h? Pokud ano, tak bych se třeba taky přidal  |
Tak tomu bych říkal spíš svižná turistika, na joging už je to pomalý, o běhu už se nedá bavit vůbec... Nicméně běh - nebo alespoň jogig - všem doporučuju. Neznám lepší prostředek duševní očisty. Už jsem k běhání přemluvil několik spolužaček z VŠ - žádná nelituje, jedna se mnou dokonce uběhla minulý rok pražský pulmaraton. Ovšem radši bych přemluvil nějakýho spolužáka, ještě lépe někoho z vás
BTW v Německu jsem se dočetl toto: aby náš mozek fungoval co nejlépe, potřebuje 3L (lesen, lieben, laufen) - 2L splňuju ažaž (běhání, čtení), to třetí L mi zatím chybí...
Všem ostatním přeju dostatek kvalitní četby a pohybu, ale hlavně hodně lásky. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 05, 2007 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
rog napsal: | Manuel de Falla napsal: | ... ale jestli máš fetiš na boty, bude se ti s Tomášem běhat dobře. (Nebo možná spíš naopak.)  |
Co tím naznačuješ?  |
myslím, že vím, co tim Manuel myslel....
BTW: docela s tim fetisem souhlasim, taky sem si koupil boty na sport. salovky, ale nestali me buhvi kolik tisic, asi jenom 2  _________________ Psychologist: Do you have anything to say?
Justin:I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And i'm good at it too.
Psychologist: Well, that's a start. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 05, 2007 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | jakože vy budete utíkat před brightem?  | No samo. Musím mít přece výhled  |
jo ty už vlastně vidíš do dálky  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 05, 2007 12:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | jakože vy budete utíkat před brightem?  | No samo. Musím mít přece výhled  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 05, 2007 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
rog napsal: | bright napsal: | Ne abys nám ho moc zaběhnul Mohl by si ošoupat své nové botky samochodky  |
Očividně se chceš taky přidat, takže kdy se budeme zabíhat ve třech?  |
jakože vy budete utíkat před brightem?  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 04, 2007 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
rog napsal: | bright napsal: | Ne abys nám ho moc zaběhnul Mohl by si ošoupat své nové botky samochodky  |
Já a sport? Očividně je načase, abys osobně poznal naši partu. Jedinej, kdo je schopnej s tebou běhat, je fakt jenom Tomáš. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 04, 2007 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Od jaké rychlosti se dá mluvit o běhu? Stačí 5 - 7 km/h? Pokud ano, tak bych se třeba taky přidal  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
čt říjen 04, 2007 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
|
|
bright napsal: | Ne abys nám ho moc zaběhnul Mohl by si ošoupat své nové botky samochodky  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 04, 2007 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ne abys nám ho moc zaběhnul Mohl by si ošoupat své nové botky samochodky  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 04, 2007 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ... ale jestli máš fetiš na boty, bude se ti s Tomášem běhat dobře. (Nebo možná spíš naopak.)  |
Co tím naznačuješ?  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|