| |
| |
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st září 19, 2007 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
| Předmět: |
|
|
| sergej sudoplatov napsal: | | No jo, ale já se stydim si ten časopis zakoupit, kvůli tomu co má na obalu, aby neměla trafikantka či trafikant podezření. Předčítat z něj nehodlám, pouze si přečíst ten článek. | Děláš si jen srandu, že jo?  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
st září 19, 2007 3:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
| Vodafone napsal: | | sergej sudoplatov napsal: | | Pokud bude toto číslo MF Plus někdo kupovat, nemohl by ho s sebou vzít do Chocerad? | Že bys ho tam předčítal nahlas?
Já myslel, že si tam jedeš užít lidi a ne časopis  |
No jo, ale já se stydim si ten časopis zakoupit, kvůli tomu co má na obalu, aby neměla trafikantka či trafikant podezření. Předčítat z něj nehodlám, pouze si přečíst ten článek. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
st září 19, 2007 3:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
| sergej sudoplatov napsal: | | Pokud bude toto číslo MF Plus někdo kupovat, nemohl by ho s sebou vzít do Chocerad? | Že bys ho tam předčítal nahlas?
Já myslel, že si tam jedeš užít lidi a ne časopis  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
| |
|
|
 |
st září 19, 2007 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
| koltko napsal: | V pátečním týdeníku MF Plus vyšel třístránkový článek: "Praha - gay centrum Evropy?"
V příspěvku jsou názory cizinců-turistů, zástupců gay cestovek či Gay iniciativy. Článek je doplněn fotkami z několika klubů... Čtenář zde najde i souhrnné informace o dalších evropských gaymetropolích. Časopis bude na stáncích do čtvrtku...
viz. http://www.mfplus.cz/Modules/MFPLus/Index.aspx |
Pokud bude toto číslo MF Plus někdo kupovat, nemohl by ho s sebou vzít do Chocerad? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
st září 19, 2007 10:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
| Předmět: Chippendales |
|
|
Ježíšmarjá
Čím vším se ty lidi jenom nebavěj ....
No, budu věřit, že se někdo na to vypraví dobrovolně.
Nechápu, proč by tam měly smět jenom děvy. Snad ať se podívá, kdo si koupí lístek, je-li ochotnej dát za to takový prachy.
....
Jiná věc je, že tam asi nebude k vydržení pro ty davy hysterickejch puberťaček. (odhaduju) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
st září 19, 2007 9:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
| Předmět: Chippendales |
|
|
V Praze budou opět vystupovat Chippendales Bohužel, lístky jsou nehorázně drahé Navíc jsem slyšel, že jejich představení jsou přístupná výhradně ženskému publiku
 _________________ Veritas vincit. |
|
| |
|
|
 |
út září 18, 2007 5:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
| bright napsal: | Že by stále ještě neskončila novinářská okurková sezóna? Btw, myslel jsem, že se GI loni dobrovolně rozpustila po uzákonění RP a ejhle, ona se nám k něčemu vyjadřuje.  |
jj máš recht, já to blbě četl, je tam někdejší předseda GI _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
| |
|
|
 |
út září 18, 2007 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Že by stále ještě neskončila novinářská okurková sezóna? Btw, myslel jsem, že se GI loni dobrovolně rozpustila po uzákonění RP a ejhle, ona se nám k něčemu vyjadřuje.  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
po září 17, 2007 7:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
|
|
V pátečním týdeníku MF Plus vyšel třístránkový článek: "Praha - gay centrum Evropy?"
V příspěvku jsou názory cizinců-turistů, zástupců gay cestovek či Gay iniciativy. Článek je doplněn fotkami z několika klubů... Čtenář zde najde i souhrnné informace o dalších evropských gaymetropolích. Časopis bude na stáncích do čtvrtku...
viz. http://www.mfplus.cz/Modules/MFPLus/Index.aspx _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
|
| |
|
|
 |
út září 11, 2007 3:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
| Předmět: Z tisku |
|
|
Škoda, že jsem v pondělí večer nejel metrem
iDNES.cz Mladík se vsadil a pak musel nahý do metra _________________ Veritas vincit.
Naposledy upravil pemel dne út září 11, 2007 4:04 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| |
|
|
 |
út září 11, 2007 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
|
|
|
...v životě jsem už dělal ledascos, a dnes jsem si přidal ke svému umu další zářez.... Od rána pomáhám tetce - shodou okolností z Chocerad - péct něco jako svatební koláčky. Máme ve čtvrtek firemní výročí, takže jsem byl takto zaúkolován... Tvoříme sedmset kousků.... Chvíli se máchám ve švestkových povidlech, pak zase v jablečných či v máku, ujídám tvaroh... Pak přidám žmolenku, oříšek a rozinku
Kromě toho, že jsem minimálně přibral pět kilo, už mi začíná být blivno... Zítra mě čeká ještě štrůdl... No co, ale zas jsem dobrá partie  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
|
| |
|
|
 |
ne září 02, 2007 2:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| Tomáš napsal: | | znásilněná panenka, která si podřezala žíly |
Děsivě geniální, geniálně děsivé... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
| Tomáš napsal: | | pemel napsal: | | Tomáš napsal: | | pemel napsal: | Kolik ti bylo, když jsi ten obrázek kreslil |
Hm, tak dva roky? Spíš rok a půl. Nevím přesně, datum jsem tam nenapsal. |
I ty kecko Proč jsi nezkusil nějakou uměleckou školu I když..., s psychologií má ten obrázek taky lecos společného  |
Dostal jsem se na střední uměleckou školu, ale po třech týdnech jsem se vrátil zpět na gympl s tím, že si to nechám jen jako koníčka... Živit se uměním - to chce nemalou dávku nadšení a naprostého odevzdání. |
naprosto chápu (a výjímečně i myslim vážně) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Tomáš napsal: | | bright napsal: | | Tomáš napsal: | Ta panenka byla znásilněna teplým plyšovým medvídkem, který se nedokázal vypořádat se svou orientací (odkaz ke klasickému pohledu na vraždící homosexuály a lesbičky). Panenka byla ovšem psychicky labilní a neunesla tak strašný zážitek plný brutálního násilí. Kdoví, jaké další komplexy si na ní ten medvídek léčil Je to humus. |
 |
To rozhodně není k smíchu... |
Samotný příběh není... _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
| Tomáš napsal: | | Živit se uměním - to chce nemalou dávku nadšení a naprostého odevzdání. | Pravda, pravda. Ačkoli jsem z úplně jiného spektra grafiky, tak jsem kdysi něco podobného taky řešil a došel jsem k podobnému závěru.
Na druhou stranu, mám aktuálně znalosti z 3D herní grafiky, že by mě klidně hned vzali v několika firmách na plný úvazek. Problém je, že stejně tak by mě klidně hned od dalšího dne vzali jinde jako PHP programátora za plat 2.5x větší . _________________ ...not gay enough  |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
| bright napsal: | | Tomáš napsal: | Ta panenka byla znásilněna teplým plyšovým medvídkem, který se nedokázal vypořádat se svou orientací (odkaz ke klasickému pohledu na vraždící homosexuály a lesbičky). Panenka byla ovšem psychicky labilní a neunesla tak strašný zážitek plný brutálního násilí. Kdoví, jaké další komplexy si na ní ten medvídek léčil Je to humus. |
 |
To rozhodně není k smíchu... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
| pemel napsal: | | Tomáš napsal: | | pemel napsal: | Kolik ti bylo, když jsi ten obrázek kreslil |
I ty kecko Proč jsi nezkusil nějakou uměleckou školu I když..., s psychologií má ten obrázek taky lecos společného  |
Dostal jsem se na střední uměleckou školu, ale po třech týdnech jsem se vrátil zpět na gympl s tím, že si to nechám jen jako koníčka... Živit se uměním - to chce nemalou dávku nadšení a naprostého odevzdání. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Tomáš napsal: | Ta panenka byla znásilněna teplým plyšovým medvídkem, který se nedokázal vypořádat se svou orientací (odkaz ke klasickému pohledu na vraždící homosexuály a lesbičky). Panenka byla ovšem psychicky labilní a neunesla tak strašný zážitek plný brutálního násilí. Kdoví, jaké další komplexy si na ní ten medvídek léčil Je to humus. |
 _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
| Tomáš napsal: | | pemel napsal: | Kolik ti bylo, když jsi ten obrázek kreslil |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
| Adam napsal: | A já myslel, že potřebuju psychologa Jsi nějak překvapivě mnohovrstevný heterosexuál..... udělám si na tebe zvláštní škatulku. |
| bright napsal: | Výklad: podvědomý strach z homosexuality a z něho pramenící nenávist k ženám |
Ta panenka byla znásilněna teplým plyšovým medvídkem, který se nedokázal vypořádat se svou orientací (odkaz ke klasickému pohledu na vraždící homosexuály a lesbičky). Panenka byla ovšem psychicky labilní a neunesla tak strašný zážitek plný brutálního násilí. Kdoví, jaké další komplexy si na ní ten medvídek léčil Je to humus.
| pemel napsal: | Kolik ti bylo, když jsi ten obrázek kreslil |
Hm, tak dva roky? Spíš rok a půl. Nevím přesně, datum jsem tam nenapsal. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Výklad: podvědomý strach z homosexuality a z něho pramenící nenávist k ženám  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
| Tomáš napsal: | | A když jsem se teď prohraboval starými obrázky, našel jsem pár věcí, na které jsem úplně zapomněl, jako třeba tahle znásilněná panenka, která si podřezala žíly... |
Kolik ti bylo, když jsi ten obrázek kreslil Povedl se ti
| Adam napsal: | A já myslel, že potřebuju psychologa Jsi nějak překvapivě mnohovrstevný heterosexuál..... udělám si na tebe zvláštní škatulku. |
Však už to tu jednou Tomáš psal
| Tomáš napsal: | Kušuj! Myslíš, že bych do tohohle fóra přispíval, kdyby mě nelákal vyšší a vyšší titul Ve skutečnosti jsem jen příliš soutěživý heterák, který se sem dostal omylem, ale to narůstající číslo pod avatarem mě natolik uchvátilo, že nemůžu přestat  |
Naposledy upravil pemel dne so září 01, 2007 7:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| Tomáš napsal: | A když jsem se teď prohraboval starými obrázky, našel jsem pár věcí, na které jsem úplně zapomněl, jako třeba tahle znásilněná panenka, která si podřezala žíly...
 |
A já myslel, že potřebuju psychologa Jsi nějak překvapivě mnohovrstevný heterosexuál..... udělám si na tebe zvláštní škatulku. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Tomáš napsal: | | třeba tahle znásilněná panenka, která si podřezala žíly... |
OMG pokud jde o téma, ale graficky velmi zdařilé. _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
wow ta panenka je opravdu dobrá (to není zvolání hosta restaurace) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
| Adam napsal: | Prozradí nám autor konečně, co ten skunk ve sutečnosti je?  |
Já vlastně sám nevím, něco mezi psem, vlkem a démonem... Možná ďábel. Mělo to být v komiksu.
Teď nedávno jsem to v počítači vybarvil takhle:
A když jsem se teď prohraboval starými obrázky, našel jsem pár věcí, na které jsem úplně zapomněl, jako třeba tahle znásilněná panenka, která si podřezala žíly...
 _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 6:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
| Adam napsal: | Prozradí nám autor konečně, co ten skunk ve sutečnosti je?  |
alegorie bulváru? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
| |
|
|
 |
so září 01, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Prozradí nám autor konečně, co ten skunk ve skutečnosti je? 
Naposledy upravil Adam dne so září 01, 2007 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| |
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Spíš vlkodlak  |
|
| |
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 5:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
| Adam napsal: | | Tomáš napsal: | | Adam napsal: | | Tomáš napsal: | během krátké doby jsem si již podruhé vyměnil avatar, tenhle obrázek jsem kdysi nakreslil, jsem na něj právem hrdý (tak honem, šup sem s pochvalou ) |
A co to je? Skunk požírající kříž?  |
Drzost některých lidí je bezbřehá  |
Já ale fakt nevim....  |
Že by drak  |
|
| |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|