|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Vodafone napsal: | pemel napsal: | Škoda, že není vidět trochu níž | Možná by ta fotka přestala být zajímavá... |
Přesně! Včera jsem se seznámil s jednou holkou, která mi tvrdila, že nahatej chlap "v klidu" je směšnej, není na něm nic vzrušujícího. Docela jsme zabředli do debaty o penisech, vagínách, úborech zdravotních sestřiček, "tenkrát poprvé" atd. Velmi zajímavá osůbka... |
A kde bere tu jistotu, že ženské orgány nejsou směšné?  |
Snažil jsem se jí vysvětlit, že z Freudova hlediska mají ženy problém s uznáním a pochopením svých pohlavních orgánů a jejich život je ovládán závistí penisu... Nevím, jestli tuto teorii tak úplně docenila  |
Obávám se, že i tato Freudova teorie už byla překonána. Ženy mužům nezávidí absolutně nic, zato si závidí mezi sebou - hezký prsa a mohovité muže (s mozkem i bez něj ). _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 4:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Snažil jsem se jí vysvětlit, že z Freudova hlediska mají ženy problém s uznáním a pochopením svých pohlavních orgánů a jejich život je ovládán závistí penisu... Nevím, jestli tuto teorii tak úplně docenila  |
Z toho vyvozuji, že jsem průměrná žena. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Vodafone napsal: | pemel napsal: | Škoda, že není vidět trochu níž | Možná by ta fotka přestala být zajímavá... |
Přesně! Včera jsem se seznámil s jednou holkou, která mi tvrdila, že nahatej chlap "v klidu" je směšnej, není na něm nic vzrušujícího. Docela jsme zabředli do debaty o penisech, vagínách, úborech zdravotních sestřiček, "tenkrát poprvé" atd. Velmi zajímavá osůbka... |
Snažil jsem se jí vysvětlit, že z Freudova hlediska mají ženy problém s uznáním a pochopením svých pohlavních orgánů a jejich život je ovládán závistí penisu... Nevím, jestli tuto teorii tak úplně docenila  |
závist je všemocná  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Vodafone napsal: | pemel napsal: | Škoda, že není vidět trochu níž | Možná by ta fotka přestala být zajímavá... |
Snažil jsem se jí vysvětlit, že z Freudova hlediska mají ženy problém s uznáním a pochopením svých pohlavních orgánů a jejich život je ovládán závistí penisu... Nevím, jestli tuto teorii tak úplně docenila  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 3:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Vodafone napsal: | pemel napsal: | Škoda, že není vidět trochu níž | Možná by ta fotka přestala být zajímavá... |
A kde bere tu jistotu, že ženské orgány nejsou směšné?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 3:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | Škoda, že není vidět trochu níž | Možná by ta fotka přestala být zajímavá... |
Přesně! Včera jsem se seznámil s jednou holkou, která mi tvrdila, že nahatej chlap "v klidu" je směšnej, není na něm nic vzrušujícího. Docela jsme zabředli do debaty o penisech, vagínách, úborech zdravotních sestřiček, "tenkrát poprvé" atd. Velmi zajímavá osůbka... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | ok, takže nohy do vody, košík na hlavu, počkáš až přijde mlha... a?  |
no a jak to vidíte dál dědo? ... no pak bude zima a napadne sníh  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 2:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
ok, takže nohy do vody, košík na hlavu, počkáš až přijde mlha... a?  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 1:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | Vodafone napsal: | pemel napsal: | Škoda, že není vidět trochu níž | Možná by ta fotka přestala být zajímavá... |
myslíš, že má křivý nohy?  |
...a když pak stála ve vodě, takže ty nohy byly nečitelný a bylo už takhle na večer a padala mha...  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | Škoda, že není vidět trochu níž | Možná by ta fotka přestala být zajímavá... |
myslíš, že má křivý nohy?  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 12:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
pemel napsal: | Škoda, že není vidět trochu níž | Možná by ta fotka přestala být zajímavá... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá srpen 31, 2007 12:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Škoda, že není vidět trochu níž
 |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 7:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
TXB napsal: | Nikom: Pokud se nám na příštím srazu předvedeš ve stejné poloze a oděvu, abych to mohl objektivně srovnat, tak přede všemi klidně prohlásím, že ti v ničem není podobnej. Ale takhle fakt člověk neví... |
To bych Vám rozhodně udělat nemohl;) |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 12:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pohledem a trništěm mi připomíná zákazníka firmy, ve které jsem loni pracoval  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Mazlík do postýlky
 |
|
|
|
|
 |
st srpen 29, 2007 12:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Nikom napsal: | Maku napsal: | pemel napsal: | Kluk k nakousnutí
|
Nikome? Ty si chodil do posilky?  |
není mi podobnej... |
Souhlasim, neni podobnej, ale ten Jirkův návrh stejně neni špatnej  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út srpen 28, 2007 7:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Artmguy uživatel
|
|
|
TXB napsal: | Nikom: Pokud se nám na příštím srazu předvedeš ve stejné poloze a oděvu, abych to mohl objektivně srovnat, tak přede všemi klidně prohlásím, že ti v ničem není podobnej. Ale takhle fakt člověk neví... |
myslím,že bych uvital vicero osob předvádejicich de v tehle poloze...jen tak,pro srovnání  |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Tomáš napsal: | Lukki napsal: | Nikom napsal: | Lukki napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Černobílé fotky mají své kouzlo |
co to má s vlasama? |
Coby, moderní super-účes...  |
a sakra, to mě nenapadlo... |
No já se jenom lek, a chvilinku si myslel, že jsi ten účes chtěl kritizovat  |
No proč bys ho taky nebránil, když jsi měl tuhle na hlavě něco podobného, že?  |
tak nějak  |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nikom: Pokud se nám na příštím srazu předvedeš ve stejné poloze a oděvu, abych to mohl objektivně srovnat, tak přede všemi klidně prohlásím, že ti v ničem není podobnej. Ale takhle fakt člověk neví... |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Maku napsal: | pemel napsal: | Kluk k nakousnutí
|
není mi podobnej... |
Ani v nejmenším. |
ano souhlasim tendle chlápek nikomovi neni ani v nejmenšim ani trošililinku podobnej... vubec v ničem...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 5:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Maku napsal: | pemel napsal: | Kluk k nakousnutí
|
není mi podobnej... |
Ani v nejmenším. |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Maku napsal: | pemel napsal: | Kluk k nakousnutí
|
není mi podobnej... |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
máslo napsal: | Teda vy ste baby... |
mám pocit, že jsi trochu... jakbychto... lacinej? jo to bude přibližně ono. Seš strašně lacinej, ty chlapáku. |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
pemel napsal: | Kluk k nakousnutí
 |
|
|
|
|
 |
po srpen 27, 2007 4:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Kluk k nakousnutí
 |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Lukki napsal: | Nikom napsal: | Lukki napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Černobílé fotky mají své kouzlo |
co to má s vlasama? |
No proč bys ho taky nebránil, když jsi měl tuhle na hlavě něco podobného, že?  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Teda vy ste baby.... mně to přijde ok, co má na té hlavě . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Lukki napsal: | Nikom napsal: | Lukki napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Černobílé fotky mají své kouzlo |
co to má s vlasama? |
Není co kritizovat, ukázková oběť útoku travní sekačky  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Nikom napsal: | Lukki napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Černobílé fotky mají své kouzlo |
co to má s vlasama? |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Lukki napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Černobílé fotky mají své kouzlo |
co to má s vlasama? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|