|  | volné diskuzní fórum 004.CZ  V2 |  |  |  |  |  | 

|  | 

|  |  |  | Časy uváděny v GMT + 2 hodiny |  |  

|  | ne srpen 26, 2007 5:09 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Vodafone guru++

| 

| Předmět: OT: Co je to vlákno |   |  
				| 
 |  
				| 	Tak jsi to pojďme prozkoumat postupně. Na tomto serveru se nacházejí celkem tři fóra: "Info", "Komunita" a "Zábava". Každé z těchto fór obsahuje jeden, nebo více témat (angl. topic). Fórum "Info" například obsahuje jen jedno téma - "Informace o webu". Uvnitř každého tématu je několik diskuzních vláken (angl. thread), kde každé vlákno by mělo obsahovat na sebe navazující příspěvky, odpovídající názvu vlákna, v rámci tématu, ve kterém je vlákno zřízeno.		| Artmguy napsal: |  	  | Vite mám dotaz uplne mimo misu... už ponekolikáté vidím slovo vlákno...nekolikrat bylo použito i  pri rozebirani meho pribeho jakože prvni vlakno,druhe....chci se zeptat,co to znamená?
 |  _________________
 naposled se vyspím
 v povlečení čistém,
 z počítače mažu
 operační systém…
 |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | ne srpen 26, 2007 5:03 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Artmguy uživatel

| 

| Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Vite mám dotaz uplne mimo misu... už ponekolikáté vidím slovo vlákno...nekolikrat bylo použito i  pri rozebirani meho pribeho jakože prvni vlakno,druhe....chci se zeptat,co to znamená?
 |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | ne srpen 26, 2007 4:55 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Vodafone guru++

| 

| Předmět: Re: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! |   |  
				| 
 |  
				| Tak postupně: Vítej.

Na tom není nic neobvyklého, že si svou orientaci uvědomuješ už v tomto věku.		| osminak napsal: |  	  | jsem gay ale je mi přes 13! |  
 	S tím tu taky nejsi sám		| osminak napsal: |  	  | Jsem děsně nadrženej! |    
 	Nejlepší asi bude nedělat nic. Zatím.		| osminak napsal: |  	  | Plz pomóc!Co mám dělat? |  
 	Nebo co? Myslíš že existuje nějaká léčba, nebo snad odvykací kůra? Neexistuje. Budeš se s tím prostě muset vyrovnat.		| osminak napsal: |  	  | Mám zůstat gayem,nebo ??? |  
 	Jak by sis tu pomoc konkrétně představoval? Můžu ti ale nabídnout pročtení celého vlákna "Coming Out" - viz zde:		| osminak napsal: |  	  | plz pomocte mi! |  http://gay2.komunita.cz/viewtopic.php?t=165
 operační systém…
 |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | ne srpen 26, 2007 4:54 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Artmguy uživatel

| 

| Předmět: Re: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! |   |  
				| 
 |  
				| 			| osminak napsal: |  	  | Ahoj,jsem gay ale je mi přes 13!Jsem děsně nadrženej!Plz pomóc!Co mám dělat?Mám zůstat gayem,nebo ???plz pomocte mi! |  
 to jestli zustaneš gayem nebo,o tom nerozhoduješ.třeba to je jen prechodne obdobi,kdy se teprve tvoje sexualní orientace urcuje v tobe samem.nakonec z tebe bude treba normální heterák
   jo a nadrženost k tomuhle veku jaksi patří....takže doporučuju hoodne lubrikačního gelu:P
 |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | ne srpen 26, 2007 4:08 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| osminak tester

| 

| Předmět: Ještě mi nebylo 15 a jsem gay! |   |  
				| 
 |  
				| Ahoj,jsem gay ale je mi přes 13!Jsem děsně nadrženej!Plz pomóc!Co mám dělat?Mám zůstat gayem,nebo ???plz pomocte mi! |  |  
		|  |  |  
		|  |  

| Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.