|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so srpen 25, 2007 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Muž roku 2007 |
|
|
bright napsal: | TXB napsal: | Adam napsal: | Sakra, chlapi, co furt chcete??? |
Nevím, nevím, ale já bych si dokázal snáz vybrat z naší komunity, než z těhle "krasavců" či pemelových modelů. Asi jsem divnej  |
JMÉNA!!!  |
Co takhle udělat anketu "Muž Gay komunity"  |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Adam napsal: | Sakra, chlapi, co furt chcete??? |
Nevím, nevím, ale já bych si dokázal snáz vybrat z naší komunity, než z těhle "krasavců" či pemelových modelů. Asi jsem divnej  |
JMÉNA!!!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam napsal: | Sakra, chlapi, co furt chcete??? |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Adam napsal: | Pemel se skromností zřejmě sobě vlastní servíruje téměř každý den fotku polonahého nebo ještěvícenahého vysvaleného vyretušovaného modela. |
Adame, neříkej, že se taky rád nepodíváš Navíc nevím, co to má co dělat s mojí skromností
Adam napsal: | Když už jsme u toho, tak si nemyslím, že by kdokoliv z vás (nikdo) měl tu odvahu postavit se vedle takového kluka, byť v civilním stavu, a pokusit se o něj nebo s ním chodit. |
Věz, že kdyby mě takový kluk chtěl (o čemž ovšem pochybuju), tak já bych s ním klidně chodil
Adam napsal: | Jestli vám třeba Muž roku 2007 není dost recht, tak už vážně nevim, co bych měl dělat třeba já a na koho čekáte vy. |
Na koho čekám Na normálního kluka, který bude vypadat aspoň trochu k světu, nebude mít v hlavě slámu a bude mě mít rád  |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: |
V obličeji nic moc...  |
... pravil Mistr Universe a hodil nožku přes nožku. Sakra, chlapi, co furt chcete??? Pemel se skromností zřejmě sobě vlastní servíruje téměř každý den fotku polonahého nebo ještěvícenahého vysvaleného vyretušovaného modela, na kterém půl dne pracuje armáda fotografů, vizážistů a kosmetiček, kadeřníků a osvětlovačů a všichni se pak buď nadšeně připojují s pochvalným komentářem, nebo mají nějaké frky. Když už jsme u toho, tak si nemyslím, že by kdokoliv z vás (nikdo) měl tu odvahu postavit se vedle takového kluka, byť v civilním stavu, a pokusit se o něj nebo s ním chodit. Jestli vám třeba Muž roku 2007 není dost recht, tak už vážně nevim, co bych měl dělat třeba já a na koho čekáte vy. |
Klídek. Když je někdo tak ješitnej a pošetilej, že se chce proslavit svým xichtíkem a nahým tělem, tak musí počítat s tím, že ho budou všichni (nejen porota) podle nich hodnotit. To samé platí, když se někdo nechá za prachy fotit. Asi těžko pak může říkat, že se chtěl jen ukázat, ale jakýkoli komentáře k výsledku jsou mimo.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: |
V obličeji nic moc...  |
... pravil Mistr Universe a hodil nožku přes nožku. Sakra, chlapi, co furt chcete??? Pemel se skromností zřejmě sobě vlastní servíruje téměř každý den fotku polonahého nebo ještěvícenahého vysvaleného vyretušovaného modela, na kterém půl dne pracuje armáda fotografů, vizážistů a kosmetiček, kadeřníků a osvětlovačů a všichni se pak buď nadšeně připojují s pochvalným komentářem, nebo mají nějaké frky. Když už jsme u toho, tak si nemyslím, že by kdokoliv z vás (nikdo) měl tu odvahu postavit se vedle takového kluka, byť v civilním stavu, a pokusit se o něj nebo s ním chodit. Jestli vám třeba Muž roku 2007 není dost recht, tak už vážně nevim, co bych měl dělat třeba já a na koho čekáte vy. |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 8:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 12:42 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: re:muž roku |
|
|
koltko napsal: | Soutěž by mohla příště vysílat třeba Nova a to rovnou v hlavním večerním čase... Ženská obec by byla před obrazovkou určitě v plném počtu a zasněně by litovala, že něco takového nemá doma... Sledovanost by navyšovala i obec gayů - klubům by ten večer určitě klesly tržby, a sem tam i nějaký ten heteráč by se podíval, aby měl přehled o konkurenci.... Že to těm programistům ještě nedošlo...  | Problém je, že v "tradičním pojetí rodiny" to funguje tak, že zatímco muž ležice na gauči sleduje TV, žena v domácnosti vaří, myje nádobí, pere, žehlí, uklízí a přitom ještě hlídá děti. Takže nemá čas TV sledovat. Obec gayů je pro TV stanici velikostí nezajímavá, navíc nechce dostat cedulku "TV pro gaye". No a ta hrstka HTček, co by sledovali konkurenci, je tak malá, že by větší část koláče možná ukousl dokument na ČT2 . Takže n@va by do toho určitě nešla  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
Předmět: re:muž roku |
|
|
... shlédnul jsem fotky všech těch kluků, co byli v soutěži.. A zjistil jsem, že mi vlastně ani jeden z nich nějak nic neříká, takže bych mezi nimi těžko vybíral... Možná v reálu by to bylo jiné, tady hodnotím jen přitažlivost dle fotky... Kdybych ale musel jednomu dát hlas, asi by ho dostal ten sedmadvacetiletý Míra Straka...
Soutěž by mohla příště vysílat třeba Nova a to rovnou v hlavním večerním čase... Ženská obec by byla před obrazovkou určitě v plném počtu a zasněně by litovala, že něco takového nemá doma... Sledovanost by navyšovala i obec gayů - klubům by ten večer určitě klesly tržby, a sem tam i nějaký ten heteráč by se podíval, aby měl přehled o konkurenci.... Že to těm programistům ještě nedošlo...  |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
V obličeji nic moc...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so srpen 25, 2007 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2007 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Z tisku |
|
|
pepcza napsal: |
Tak to je zcela nová úroveň humoru..."jemně vyrýsované svalstvo"...něco mezi nechutně morbidním černým humorem a infantilními kaměňáky  |
No tak to počkej! Náhodou mi to zvedlo sebevědomí. Se svým vyrýsovaným svalstvem se stanu gay ikonou v Rusku! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2007 4:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Tak to je zcela nová úroveň humoru..."jemně vyrýsované svalstvo"...něco mezi nechutně morbidním černým humorem a infantilními kaměňáky  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2007 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Možná tak ikonou kremelských gayů-rektálních alpinistů  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2007 2:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | K tomu stáří: dneska jsem si štrádoval Hradcem a říkal si: "Dvacet leti žiju v centru Prahy a teď tahle ves." Už hledám šediny na skráních...  |
Z vlastní zkušenosti můžu prohlásit, že máš reálnou šanci uspět. I v 19 se může zadařit...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
C.Checo uživatel

|
|
|
Jarmilka je hezké jméno..U nás se ten novorozenec musí jmenovat od A  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Všem díky, kdybych mohl, vyleju do sebe celou láhev chillského bílého, zatím to musí počkat.
Waky: až na vzácné případy je mi jedno, co si o mě kdo myslí, ať si myslí co chce, já si budu myslet taky Znáš úsloví "Bože, chraň mě příbuzných, nepřátelům se ubráním sám"? Na 98% se jím řídím.
TXB: no pra-strejdou (nebo teda něčím takovým) jsem už od desíti a nevlastním strejdou asi tři roky ("adpotoval" si mě kamarádčin o 17 let mladší bratr)
Adam: je to malá neteřinka, sice má jiné jméno, ale já jí budu říkat jejím "pracovním" - Jarmilka, ale spíš "Cvička" Co se Mechova týče...cos čekal?
C.Checo: u mě je ten pocit stáří souhra mnoha faktorů _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
C.Checo uživatel

|
|
|
koltko napsal: | pepcza napsal: | Tak už je ze mě strejda. Mám radost, ale zároveň se najednou cítím starej...
Navíc mi asi moc dlouho nevydrží vyhýbání se příbuzným a poznámkám typu "jsi na řadě". Chjo
|
Blahopřeji Ti strýčku... To já to mám horší. Jedna ségra sice synka má, ale už jsme ho dva roky neviděli, bo jí ho vzal manžel, a pak mu ho soud přiřknul, že už je u něj zvyklej.... Ségra zatím další děcko nechce... Druhá ségra je ještě moc mladá, takže babičky, dědečkové a spol. mě už na kolenou přemlouvají, abych jim nějakou tu radost taky zplodil. Samozřejmě mají už pro ty jejich vnoučata z mé strany vybraná jména, pomalu mají rozpisy, kdy si je budou půjčovat... Jen čekám, kdy začnou kupovat oblečky  |
Tak to máš dobrý Mě zase mamka prosí, abych s vnoučaty ještě pár let počkal... |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Tak už je ze mě strejda. Mám radost, ale zároveň se najednou cítím starej... |
Gratuluju! Je to sameček, nebo samička?
K tomu stáří: dneska jsem si štrádoval Hradcem a říkal si: "Dvacet leti žiju v centru Prahy a teď tahle ves." Už hledám šediny na skráních...
pepcza napsal: | Navíc mi asi moc dlouho nevydrží vyhýbání se příbuzným a poznámkám typu "jsi na řadě". Chjo |
Na mě neustále útočí prarodiče, kdy už teda bude ta svatba a to pravnoučátko a nejlíp rovnou i druhý. Držim palce v odolávání rodinným nátlakům. |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
pepcza napsal: | Tak už je ze mě strejda. Mám radost, ale zároveň se najednou cítím starej...
Navíc mi asi moc dlouho nevydrží vyhýbání se příbuzným a poznámkám typu "jsi na řadě". Chjo
|
Blahopřeji Ti strýčku... To já to mám horší. Jedna ségra sice synka má, ale už jsme ho dva roky neviděli, bo jí ho vzal manžel, a pak mu ho soud přiřknul, že už je u něj zvyklej.... Ségra zatím další děcko nechce... Druhá ségra je ještě moc mladá, takže babičky, dědečkové a spol. mě už na kolenou přemlouvají, abych jim nějakou tu radost taky zplodil. Samozřejmě mají už pro ty jejich vnoučata z mé strany vybraná jména, pomalu mají rozpisy, kdy si je budou půjčovat... Jen čekám, kdy začnou kupovat oblečky  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Tak už je ze mě strejda. Mám radost, ale zároveň se najednou cítím starej... |
Buď v klidu. Strejdou jsem se stal, když mi bylo 5,5 roku. A tuplovaným v sedmi  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
pepcza napsal: | Tak už je ze mě strejda. Mám radost, ale zároveň se najednou cítím starej...
Ale mám radost |
Tak obrovskou gratulaci ke strejdovství, nekaž si radost přemítáním, co si kdo může a nemůže myslet, a užívej si neteře!  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
C.Checo uživatel

|
|
|
Ale mám radost |
Tak to mě to čeká v lednu...Ale, že bych si kvůli tomu v 16 připadal starý  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Tak už je ze mě strejda. Mám radost, ale zároveň se najednou cítím starej...
Ale mám radost _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út srpen 21, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Srpen |
|
|
Teda já jsem ostuda ... musím se přiznat, že když psal Pemel o "smutném výročí", vůbec jsem se nechytla, o co se jedná (pravda, přehlídla jsem předmět v nadpise), a teprve když jsem si pustila to video a viděla "Československý filmový týdeník", povyskočila jsem a vteřinu zauvažovala, jestli mám jen Lahosip, nebo už Matana  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út srpen 21, 2007 10:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
po srpen 20, 2007 4:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
út srpen 14, 2007 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Re: bankomatoví trpaslíci |
|
|
Vodafone napsal: | No zrovna u té společnosti Pharro, co je v článku zmiňovaná, bych věřil i tomu, že tam ti trpaslíci jsou...
Mám tu čest, potkávat jejich bankomat několikrát denně (nainstalovali nám ho do školy, asi rok poté, co ČS svůj bankomat ze stejného místa odstranila pro nezájem) a musím říct, že trpaslíci docela často stávkujou, neboť ve více než 50% případů na bankomatu svítí pouze "dočasně mimo provoz", v ostatních případech se tento nápis rozsvítí v okamžiku vložení karty  |
Se zdá, že ten trpaslík uvnitř pošel. Nejspíš se udusil...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út srpen 14, 2007 2:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: bankomatoví trpaslíci |
|
|
No zrovna u té společnosti Pharro, co je v článku zmiňovaná, bych věřil i tomu, že tam ti trpaslíci jsou...
Mám tu čest, potkávat jejich bankomat několikrát denně (nainstalovali nám ho do školy, asi rok poté, co ČS svůj bankomat ze stejného místa odstranila pro nezájem) a musím říct, že trpaslíci docela často stávkujou, neboť ve více než 50% případů na bankomatu svítí pouze "dočasně mimo provoz", v ostatních případech se tento nápis rozsvítí v okamžiku vložení karty  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|