|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po březen 06, 2006 12:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Sen |
|
|
Me by se libily kopce a jezero..Jsme inspirovan Zkrocenou horou. Krasna priroda pro krasne chvile s chlapcem, ktery v sobe nosi prekrasny pohar lasky.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so březen 04, 2006 9:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
no mám slabost pro Krymské hory, takový průsmyk Pjerevaľnoje...  |
|
|
|
|
 |
so březen 04, 2006 2:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: To Adam |
|
|
Adam napsal: | Já bych věděl hned o několika takových místech. Jsou ve Středním Polabí. To je kraj, kde jsem jako předškolák trávil většinu roku s našima na chalupě. Pochází odtamtud i řada mých předků. Tak jsou moje kořeny, ne v Praze. Ačkoliv je to skoro placka, je tam nádherně. Spousta chvil, o kterých vždycky v zimě sním, se mi tam ve zbytku roku vyplní. I bez toho kluka, ale to už bych nevěděl kam s očima. Na jaře nádherné kvetoucí lužní lesy a třešňové sady, v létě zlatá obilná pole a suché bory, napodzim smutná oraniště se šípkovými mezemi. A každé počasí má něco do sebe. Ať už je letní bouřka nebo krásný den babího léta. Můžu říct, že těch vysněných chvil už bylo mnoho a vychutnávám si je čím dál víc s tím, jak často se opakují. I když pokaždé trochu jinak. |
Vidíš, mě zase roviny deprimujou... Já mam rád hory, v poslední době začínam mít docela slabost pro Šumavu... Samozřejmě, že právě tam je i to moje vyhlídnutý místo...  |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jen tak byt |
|
|
Nektere chvile jsou s nekym. Jine sami. Kolikrat je krasne byt sam. Vnimat co Te obklopuje. Jit treba pesky na Svaty kopecek. Za zapadu slunce. Vnimat odlesk lanu obili. Nebo byt treba v kostele. Vnimat co nas obklopuje. Podobne chvile lz ezazit ve dvou. I sam. Je krasne si pripomenout, ze sen naseho zivota nemusi byt nutne vazan s necim a nekym. Ono je krasne jen tak byt a vnimat...A to nam vsem moc preji _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Stonerock |
|
|
Já bych věděl hned o několika takových místech. Jsou ve Středním Polabí. To je kraj, kde jsem jako předškolák trávil většinu roku s našima na chalupě. Pochází odtamtud i řada mých předků. Tak jsou moje kořeny, ne v Praze. Ačkoliv je to skoro placka, je tam nádherně. Spousta chvil, o kterých vždycky v zimě sním, se mi tam ve zbytku roku vyplní. I bez toho kluka, ale to už bych nevěděl kam s očima. Na jaře nádherné kvetoucí lužní lesy a třešňové sady, v létě zlatá obilná pole a suché bory, napodzim smutná oraniště se šípkovými mezemi. A každé počasí má něco do sebe. Ať už je letní bouřka nebo krásný den babího léta. Můžu říct, že těch vysněných chvil už bylo mnoho a vychutnávám si je čím dál víc s tím, jak často se opakují. I když pokaždé trochu jinak. |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Les |
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Takových je moc, takže se pokusím vypíchnout jednu:
teplý červencový večer, zapadající slunce, my sedící na kraji suchého vonícího borového lesa na kopci a koukáme do kraje. Tak asi takhle  |
Tyjo, Adame, my bychom se snad měli dát dohromady - minimálně na představě ideálního rande bychom se stoprocentně shodli... Ty mi normálně čteš myšlenky... Mimochodem, já už to místo mam dokonce vyhlídnutý...  |
Nadherna predstava. Tech mist je nekolik... Moc krasne je to treba na Cerne hore Jeste ten chlapec k tomu  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 2:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Takových je moc, takže se pokusím vypíchnout jednu:
teplý červencový večer, zapadající slunce, my sedící na kraji suchého vonícího borového lesa na kopci a koukáme do kraje. Tak asi takhle  |
Tyjo, Adame, my bychom se snad měli dát dohromady - minimálně na představě ideálního rande bychom se stoprocentně shodli... Ty mi normálně čteš myšlenky... Mimochodem, já už to místo mam dokonce vyhlídnutý...  |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Nech toho, neb zanevřu na zimu já už ci takyýýýýý |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 11:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Predstava s beruskou |
|
|
Nikome ta predstava co pises je krasna. Zazil jsem s byvalym pritelem nadherne chvile. Treba pod rozkvetlym stromem:-) Nebo na hradbach. Kdy jsme se libali skrz takove okenko ve zdi. Zdalo se stredoveke a vsude zpivali ptaci. Me by se libilo nejake krasne rande. Treba i ne tak romanticke. Ale muselo by to byt s klukema muselo by to jiskrit a byt plne lasky. Co treba takhle. Je vecer, neni moc hezky. Jdete emstem. Stavite se v cajovem kramku. Tedy stavime. Ja i on. Vybirame si caj. Pole vune i podle toho jak, ktery chutna .U jednoho ze vzorku se potkaji vase oci. I nosy. Citite, ze je to ten caj, ktery si koupite. Aniz byste cokoli rekli. Citis ten cit. Mlcite, drzime se za tlapku. On se zasavi. Na kapote auta co stoji u chodniku je snih. On nakresli prstem srdicko. Pak prijde krasny pohled. Pohlazeni a polibek. Tohle jsem zazil. Bylo to tak krasne, ze bych si to klidne zopakoval.
Nebo dalsi predstava.. ) Nebo neco letniho:-)Je leto. Je opravu teplo. Jsme venku na louce. Jdeme vedle sebe. V tom si vsimnu, ze on ma na rameni berusku. Seberu ji prstem. Sednu si na bobek. On se priblizi. Sedne si tez. Oba se shybame nad beruskou. Spolecne ji dame na list mimo cestu. Sedime tak na bobku. Divame se na sebe. Lehneme si do travy. Ja si polozim hlavu na jeho brisko. drzime se pritom za ruku:-)Je to krasne..Tohle mam moc rad  _________________ Jsem...
Naposledy upravil Libor dne st únor 15, 2006 7:07 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
pá únor 10, 2006 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jo, skutečnost a toto nebyl můj KAMARÁD, ale snad už moje láska na věky. Dobrý kamarád je jinde |
|
|
|
|
 |
pá únor 10, 2006 12:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
to Zdenda: Teda to byla skutečnot? A to byl JENOM kamarád? Hezký příběh
Moje randíčko: Je jaro, docela teplo. Řídký les se suchým listím a menší přítmí. Stojíme proti sobě, objímáme se a dotýkáme se tvářemi. Pak si dáme letmý polibek (je to jako zásah elektrickým proudem) a na chvíli si oddálíme. Díváme se do očí. Pak se znovu políbíme, tentokrát daleko důkladněji. ááááááááááááááááááááááááááááááááá.... musím toho nechat. Vidím jenom toho jednoho kluka  |
|
|
|
|
 |
pá únor 10, 2006 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To zdenda |
|
|
No tak aspoň že tobě to vychází podle tvých představ. Ten klid, ale zároveň rozrušení z tebe kouká. Že by to byla láska? Amare et sapere vix deo conceditur * Milovat a být při smyslech je dopřáno stěží Bohu (Publilius Syrus).
Dnes jsem s tou latinou trochu otrvaný, ale napadá mě to fakt samo. Promiňte mi to  |
|
|
|
|
 |
čt únor 09, 2006 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
TAk se stalo, jeli jsme spolu v bu¨se, já v jeho klíně..........usnul ....no a pak se přijelo do Jihlavy, škoda, a nejlepší část cesty-uvíznutí na dálnici musel vedle sedící kluk nespat, byli jsme na 5 a úžasné, prostě romantika jak Brnoooooo  |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Stojíme na skále vysoko nad krajinou, v podvečer, zvedá se vítr a opírá se do našich těl. Pevně se objímáme, na celém světě jsme teď jen my dva... |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
to víš, lepší lidi když umíš hledat, tak najdeš, respektive nehledáš, protože kdo hledá, nenajde a kdo nehledá, bude nalezen. |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
Předmět: To: Zdenda |
|
|
Teda ty máš kamarády, kam na ně chodíš  |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
mě prostě imponuje starší a silnější kluk (starší tak o cca 7-9 let) |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Zdenda |
|
|
Teda Zdendo, máš zvláštní choutky.. Jsi první o kom vím, že jeho vysněnou chvílí je být připlácnut ke zdi mnohem silnějším klukem. Pak teda závisí na tom, co všechno má na sobě  |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Zimni sen |
|
|
Je tma. Pada sih. Na Kampe sviti stare lucerny. Jdeme vedle sebe. Je ticho.Jen snih chrupe. Zastavime se pod jednou z lamp. Chytneme za ruce.divame se do oci. Citim ja i on, ze je nam spolu dobre. Poseptam mam te rad. Ve stejnou dobu se nase ruce priblizi, i tvare a rty. Pak jako odpoved prijde polibek.Jeho rty i jemne vousky se dotknou tech mych.. Opet se chytneme za ruce a mlcky spolu jdeme. Usmivame se..Je nam dobre. Preteka laska..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Tma, dálnice, my na zadní sedačce autobusu se držíme za ruce a nejlépe-líbáme se, ale aspoň to držení. Jinak teda ležíme na posteli a jen se mazlíme, nebo pereme (to druhé ve mě probudili kamarádi, výborná činnost, sice si připadám jak hadr na holi, protože kamarád je velice silný a mých 60kg mu nedělá problémy. Tak jsem jednou na jedné straně postele, najednou letím vzduchem a jsem připlácnut jeho tělem na stranu druhou, ale je to perfektní  |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Takových je moc, takže se pokusím vypíchnout jednu:
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vysněné chvíle |
|
|
Jaké je Tvoje vysnene rande.Cas s klukem... J atech snu mam..Romantika, ca, dest, nebo treba zasnezene mesto a stare lucerny..Jeje MAs nejake podobne vysnene chvile, s princem tvych snu? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|