| |
| |
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červen 11, 2007 3:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
| Předmět: Re: Rimmer |
|
|
| bright napsal: | Prudič je jméno použitelné v televizi. Ve skutečnosti to znamená něco jako Řiťolízal  |
Ehm ... tohle je poněkud žinantní tematika (daleko žinantnější než radar) - ale taková činnost (viz výše) může pramenit buď z nějakých erotických hrátek nebo obrazně v rámci činnost zvané též "rektální alpinismus", neboli podlézání výše postaveným.
Nevím, jestli to slovo v angličtině přímo implikuje něco z toho.
Já bych podle znalosti Rimmerovy osoby a jeho podlézavosti takřka preventivního charakteru usoudila, že u něj platí spíš možnost dvě, tj. podlézání.
.....
Což by snad nemělo jako nick těšit ani HM hochy.
.....
Na druhou stranu pokud někomu nevadí Rimmerovo zjevné přeložené chování, nemuselo by mu vadit ani toto  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
po červen 11, 2007 3:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
| Předmět: Re: Vířiví adventisté |
|
|
| Waky napsal: |
Dá se to nějak stáhnout do vlastního počítače, nebo to v tom odkazu "ulož" zůstane navždy?
(Jestli se to dá stáhnout, tak prosím primitivní návod typu "toto tlačidlo, dvakrát enter, levé tlačidlo ..." )
Díky moc  | Dá se to stáhnout:
1) otevři uvedený odkaz | kód: | | http://www.uloz.cz/show/file/15601-RDS03E06-vireni.avi |
2) Pod oknem s videm jsou čtyři malé obrázky aještě pod ním je napsáno:
| citace: |
Poslal: Vodafone
Popis: Scena o Vireni z Cerveneho trpaslika - epizoda Posledni den
Počet stažení: 266
|
3) Vpravo od slova Poslal je odkaz "stáhnout soubor"
4) Pokud by se to po liknutí na odkaz hned v něčem otevíralo, použij pravé tlačítko a "Uložit odkaz jako..." _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
| |
|
|
 |
po červen 11, 2007 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
| Předmět: Re: Rimmer |
|
|
| Waky napsal: | HT? To jako proč?
Asi mě považuješ za chytřejší, než jsem.
.....
O jménu Rimmer vím jen tolik, že to má být něco jako "prudič".
Takže na "HT - souvislost" se nechytám. |
Prudič je jméno použitelné v televizi. Ve skutečnosti to znamená něco jako Řiťolízal  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
po červen 11, 2007 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Rimmer |
|
|
HT? To jako proč?
Asi mě považuješ za chytřejší, než jsem.
.....
O jménu Rimmer vím jen tolik, že to má být něco jako "prudič".
Takže na "HT - souvislost" se nechytám. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
po červen 11, 2007 2:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
| Předmět: |
|
|
ad Red Dwarf: mě vždycky pobaví, když nějaký het kluk používá podle RD nick Rimmer a zřejmě si přitom neuvědomuje jeho pravý význam  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
po červen 11, 2007 2:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Vířiví adventisté |
|
|
| Vodafone napsal: | Tak jsem scénu o víření uložil sem (cca. 1MB)
| kód: | | http://www.uloz.cz/show/file/15601-RDS03E06-vireni.avi |
Jinak doufám nemusím představovat web o RD: http://www.cervenytrpaslik.cz |
Díky moc, nadšení, nadšení, nadšení
Už jsem se s tou scénou navždy rozloučila a nedoufala, že ji ještě uvidím.
Dá se to nějak stáhnout do vlastního počítače, nebo to v tom odkazu "ulož" zůstane navždy?
(Jestli se to dá stáhnout, tak prosím primitivní návod typu "toto tlačidlo, dvakrát enter, levé tlačidlo ..." )
Díky moc  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
so červen 09, 2007 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
| Předmět: RD |
|
|
Tak jsem scénu o víření uložil sem (cca. 1MB)
| kód: | | http://www.uloz.cz/show/file/15601-RDS03E06-vireni.avi |
Jinak doufám nemusím představovat web o RD: http://www.cervenytrpaslik.cz _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
| |
|
|
 |
so červen 09, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
| Předmět: Red Dwarf |
|
|
Ta epizoda se jmenuje poslední den (6. díl třetí řady, takže v TV to bude díl 18/52 ( takže za 18 týdnů ).
V celém díle jde o to, že společnost, co vyrobila Krytona oznamuje, že končí jeho životnost a proto bude Kryton deativován, rozebere se a uloží do krabice...
| citace: | Rimmer: "Asi bych si s ním měl promluvit. Možná potřebuje radu."
Lister: "Od tebe?"
Rimmer: "Dělal jsem na lince důvěry."
Lister: "Já vim. Jedno dopoledne."
Rimmer: "Déle jsem to nevydržel."
Lister: "Nedivim se ti. Volalo ti pět lidí a všichni spáchali sebevraždu. A to si jeden chudák splet číslo! Volal si o výsledky kriketu!"
Rimmer: "Není snad moje vina, že si všichni vybrali na skok z okna den, kdy jsem měl službu. Byly toho plné noviny. ´Den Lumíků´ tomu říkali." |
Hned v zápětí následuje diskuze o víření Nemám ale sílu to sem stenografovat  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
| |
|
|
 |
čt červen 07, 2007 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
| Předmět: Re: Vířiví adventisté |
|
|
| Waky napsal: | To mě už taky napadlo, že by bylo zajímavý to porovnat (co vlastně kdo dělal a místo čeho).
Jojx: nemohl bys o té scéně napsat něco víc? Třeba jak se jmenuje ten díl? (Jednou jsem ho hledala na kazetách, ale marně).A čí rodina trpěla touto teologickou úchylkou? nebo ještě nějaké další hlody? |
bohužel moje zásoby čeveného trpaslíka padly s mým nezazálohovaným diskem Ale on bude určitě někdo vědět co je tohle za díl - mělo by to být někde v první řadě _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
| |
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Vířiví adventisté |
|
|
To mě už taky napadlo, že by bylo zajímavý to porovnat (co vlastně kdo dělal a místo čeho).
Jojx: nemohl bys o té scéně napsat něco víc? Třeba jak se jmenuje ten díl? (Jednou jsem ho hledala na kazetách, ale marně).A čí rodina trpěla touto teologickou úchylkou? nebo ještě nějaké další hlody? _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nevíte někdo, jak to znělo v originále, jaké slovo v rodinné bibli postihl ten překlep? _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt červen 07, 2007 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
| Předmět: Re: Červený Trpaslík |
|
|
| Waky napsal: | Jé, tak to si zase uříznu ostudu, zdaleka neznám Trpaslíka tak dobře jako Vy, ale v názorech na něj se jistě shodnem...
Mně utkvěl obzvlášť v paměti díl, kdy robot Kryton (? Němec mi sedí na vedení a nemůžu si vzpomenout...) řeší otázku, co se stane s roboty po smrti, a vytasí se s robotovskou lidovou pověrou, že všichni přijdou do křemíkového nebe - to vyvolá bouřlivou náboženskou diskusi ostatních, a jeden (nevím kdo, Němec dělá s mou hlavou strašlivé věci ) vypráví historku z dětství o tom, jak doma celé roky v neděli vířili. Otec, matka, sestra i babička od rána do večera, při obědě i při večeři, stále něčím mávali a dělali průvan. Vypravěči to bylo divné, tak se snažil zjistit, co to má znamenat, ale nikdo mu to nebyl schopný vysvětlit kromě toho, že Bůh si to přeje .... až se podíval do rodinného vydání Bible a zjistil, že má tiskovou chybu, a stojí tam: Vír, naděje a láska  |
vířiví adventisté je vůbec moje nejoblíbenější pasáž  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
| |
|
|
 |
čt červen 07, 2007 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Červený Trpaslík |
|
|
Jé, tak to si zase uříznu ostudu, zdaleka neznám Trpaslíka tak dobře jako Vy, ale v názorech na něj se jistě shodnem...
Mně utkvěl obzvlášť v paměti díl, kdy robot Kryton (? Němec mi sedí na vedení a nemůžu si vzpomenout...) řeší otázku, co se stane s roboty po smrti, a vytasí se s robotovskou lidovou pověrou, že všichni přijdou do křemíkového nebe - to vyvolá bouřlivou náboženskou diskusi ostatních, a jeden (nevím kdo, Němec dělá s mou hlavou strašlivé věci ) vypráví historku z dětství o tom, jak doma celé roky v neděli vířili. Otec, matka, sestra i babička od rána do večera, při obědě i při večeři, stále něčím mávali a dělali průvan. Vypravěči to bylo divné, tak se snažil zjistit, co to má znamenat, ale nikdo mu to nebyl schopný vysvětlit kromě toho, že Bůh si to přeje .... až se podíval do rodinného vydání Bible a zjistil, že má tiskovou chybu, a stojí tam: Vír, naděje a láska  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
st červen 06, 2007 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
| Vodafone napsal: | | Waky napsal: | Tak mě už několikrát napadlo, když si vyměňujete tak zasvěcené informace o tom "Zoufalé manželky", máte někdo rád taky nějaký jiný seriál, třeba Červeného trpaslíka?
Já teda jo  |
- "A co to je?"
- "Nikdy jsem jí neviděl, nikdo jí neviděl, ale myslím, že je to bílá díra."
- "Bílá díra?"
- "Tak jako černá díra pohlcuje čas a prostor, bílá díra je vrací zpět."
- "A co to je?"
- "Bílá díra?"
- "A co to je?"
|
Moje nejmilovanější scéna vůbec |
|
| |
|
|
 |
út červen 05, 2007 12:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
| Vy chomáčky plesnivých rektálních chloupků!!! |
|
| |
|
|
 |
út červen 05, 2007 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
| Waky napsal: | Tak mě už několikrát napadlo, když si vyměňujete tak zasvěcené informace o tom "Zoufalé manželky", máte někdo rád taky nějaký jiný seriál, třeba Červeného trpaslíka?
Já teda jo  |
- "A co to je?"
- "Bílá díra?"
- "A co to je?"
- "Bílá díra?"
- "A co to je?"
....
Trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém,
ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaůtočili skutečně
masovou letákovou kampaní. A zatímco se z ní budou sbírat, nasadíme
cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné
koncerty. A pokud to bude málo, lituji, ale příjde čas triček. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
| |
|
|
 |
út červen 05, 2007 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Červený Trpaslík |
|
|
Tak mě už několikrát napadlo, když si vyměňujete tak zasvěcené informace o tom "Zoufalé manželky", máte někdo rád taky nějaký jiný seriál, třeba Červeného trpaslíka?
Já teda jo  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
ne duben 15, 2007 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
| Předmět: Re: 300....aneb bitva....u Thermopyl |
|
|
| Martin napsal: | | Adam napsal: | | Martin napsal: | Předpokládám, že už ste někteří viděli, a taky předpokládám, že víte o orientaci této historické jednotky....
Ale k věci - co si myslíte o tom filmu? |
slátanina. |
Neboli "komiksová adaptace". |
Nebavilo mě to. |
|
| |
|
|
 |
pá duben 13, 2007 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
| Adam napsal: | | Martin napsal: | Předpokládám, že už ste někteří viděli, a taky předpokládám, že víte o orientaci této historické jednotky....
slátanina. |
Neboli "komiksová adaptace". _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
 |
pá duben 13, 2007 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| Martin napsal: | Předpokládám, že už ste někteří viděli, a taky předpokládám, že víte o orientaci této historické jednotky....
slátanina. |
|
| |
|
|
 |
pá duben 13, 2007 6:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
| Předmět: 300....aneb bitva....u Thermopyl |
|
|
Předpokládám, že už ste někteří viděli, a taky předpokládám, že víte o orientaci této historické jednotky....
Ale k věci - co si myslíte o tom filmu? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
 |
út březen 13, 2007 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| Dnes jsem prošel kulturním šokem v podobě zhlédnutí filmu Cabinet of dr. Caligari. Doporučuju. Úžasná hororová groteska, jasný původ Burtonovy inspirace a především "soundtrack" - počátek filmové hudby s dozvuky pozdního romantismu, prvními náznaky nastupujícího jazzu a symfonické moderny. |
|
| |
|
|
 |
ne březen 04, 2007 9:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
| Předmět: Let's Dance |
|
|
Viděl jste někdo tenhle film? V originálu se to jmenuje 'Step Up'.
Co jsem se koukal na csfd.cz, tak to podle popisu musí být strašná kravina,
ale zase nemůže být úžasná písnička v blbým filmu, ne?
Navíc bych konečně zjistil, co lidi mají na tom herci Channing Tatum (nebo jak se jmenuje) |
|
| |
|
|
 |
čt leden 25, 2007 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
| Předmět: Re: Pravidla lži |
|
|
| Libor napsal: | Uvažuji zajít do kina (sám) na tento film. Viděl jej již někdo. JE to český snímek, který má odhalovat až na kůži lidské vztahy. Odehrává se v komunitě kde se léčí drogová závyslost. Lidé jsousvou situací a prostředím donuceni k takové upřímnosti až je to kruté.
Má cenu ten film vidět? |
Jestli to není ještě mimo (našla jsem náhodou) a ještě jsi film neviděl, tak já ho viděla těsně po vánocích, a líbil se mi, sice nemá nějakej výraznej konec, ale určitě stojí zato vidět.
Doporučuju. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
| |
|
|
 |
st leden 17, 2007 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
| sergej sudoplatov napsal: | | Správnej chlap má mít břicho jak Zeppelin, proplešatělý mastný vlasy, děravý zuby, od kouření zažloutlý prsty a bělmo, okousaný nehty, smrdutý dech, chlupatý hrudník jak orangután, musí krkat, prdět a sprostě klít, lámat do sebe jednu dvanáctku za druhou, žrát jen bůček a když si vyhrne předkožku, má vyletět masařka. |
Právě si popsal prvního gaye, který mi kdy učinil nabídku. Sedí to 100% přesně, jen poslední bod nemůžu potvrdit, protože tak daleko jsme se nedostali. Pokud se pamatuješ - zmínil jsem ho v Martinicích (hrobař a startky za třicet tři ) |
|
| |
|
|
 |
st leden 17, 2007 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
TOHLE čtu v autobuse a tlemím se jak magor.lidí okolo se mě začínají bát Vojto,v představivosti jsi míli přede mnou.gratuluji. |
|
| |
|
|
 |
st leden 17, 2007 6:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
| Stonerock napsal: | | Martin napsal: | | Ale než takovejhle chlap, to radši zase ženskou. |
Bacha na to, aby ta ženská ale nevypadala podobně jako ten chlap...  |
Nechcete si radši zajít na rum, pane Blum?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
 |
st leden 17, 2007 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| Martin napsal: | | Ale než takovejhle chlap, to radši zase ženskou. |
Bacha na to, aby ta ženská ale nevypadala podobně jako ten chlap...  |
|
| |
|
|
 |
st leden 17, 2007 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
:-& No v jistejch situacích bych si dal pozor, aby mi tim pupkem nezlomil vaz, a nebo na to, aby se ta masařka nedostala někam, kde nemá co dělat.
Ale než takovejhle chlap, to radši zase ženskou. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
 |
st leden 17, 2007 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Ježiš, Vojto, ty seš fakt neuvěřitelnej  |
|
| |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|