|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st leden 17, 2007 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
Nikom napsal: | sergej sudoplatov napsal: | a když si vyhrne předkožku, má vyletět masařka. |
o některých věcech by se opravdu nemělo žertovat  |
Zkušenosti ze špitálu? Povídej, přeháněj!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | a když si vyhrne předkožku, má vyletět masařka. |
o některých věcech by se opravdu nemělo žertovat  |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Správnej chlap má mít břicho jak Zeppelin, proplešatělý mastný vlasy, děravý zuby, od kouření zažloutlý prsty a bělmo, okousaný nehty, smrdutý dech, chlupatý hrudník jak orangután, musí krkat, prdět a sprostě klít, lámat do sebe jednu dvanáctku za druhou, žrát jen bůček a když si vyhrne předkožku, má vyletět masařka. |
Kde se dá něco takovýho vidět? Myslím ta show s masařkou?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Martin napsal: | No, to je silný slovo, víc mě zhnusí cesta MHD, ale ta absolutní pitomost koncepce umaštěnýho chlapáka, co za sebou nechává bordel, a kam šlápne, tam stolet tráva neroste mě bude pronásledovat v nočních můrách. |
Správnej chlap má mít břicho jak Zeppelin, proplešatělý mastný vlasy, děravý zuby, od kouření zažloutlý prsty a bělmo, okousaný nehty, smrdutý dech, chlupatý hrudník jak orangután, musí krkat, prdět a sprostě klít, lámat do sebe jednu dvanáctku za druhou, žrát jen bůček a když si vyhrne předkožku, má vyletět masařka. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po leden 15, 2007 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Červená řeka |
|
|
Včera dávali na ČT1 klasický western Červená řeka s Johnem Waynem a Montgomery Cliftem. Monty byl skvělej herec a gay, škoda, že tak brzy umřel. Dobrý byly v tom filmu hlášky typu: Máš hezkou pistoli, nechceš mi ji ukázat? Jasně, ale ty mi ji ukážeš taky. V jednom dokumentu o queer cinema tenhle rozhovor prezentovali jako skryté sexuální narážky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
V pohodě. Mě u mýho dědy, kterej už asi ve 40 (říká matka a babka) nabyl dojmu, že sprchovat se častěji jak 1x měsíčně je nezdravé. JO a JÍ SAMOTNOU MAJONÉZU LŽIČKOU!!!!!!!!! _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 5:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | No, to je silný slovo, víc mě zhnusí cesta MHD, ale ta absolutní pitomost koncepce umaštěnýho chlapáka, co za sebou nechává bordel, a kam šlápne, tam stolet tráva neroste mě bude pronásledovat v nočních můrách. |
Tahle koncepce mě pronásleduje zhmotněná v podobě mého otce. |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, to je silný slovo, víc mě zhnusí cesta MHD, ale ta absolutní pitomost koncepce umaštěnýho chlapáka, co za sebou nechává bordel, a kam šlápne, tam stolet tráva neroste mě bude pronásledovat v nočních můrách. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 5:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | No jo holt matador je pro pořádný chlapiska, a ne jak to žervé pro ty nafintěný buzny!  |
Takže viděl. Taky tě to tak zhnusilo? |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No jo holt matador je pro pořádný chlapiska, a ne jak to žervé pro ty nafintěný buzny!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Viděli jste už reklamu na sýr Matador? To, co zobrazuje, je přesně ten sterotyp, který se mi vybaví, když se řekne "heterák". Těší mě, že se to nevybaví jenom mně, ale je to fakt nechutný. Co si má člověk s takovými neperspektivnímis tvořeními říct? |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
pepcza napsal: |
V jako Vendetta jsem viděl. Není to tak špatný film, ale na druhou stranu je vidět, že bratrům Wachovským "ujela ruka", protože občas postrádám návaznost děje. Ale jinak taky doporučuji ke shlédnutí. |
no těm podle mě ujíždí ruka pravidelně... viz Matrix 2 a 3
Ale tenhle film se mi možná líbil kvůli tomu, že je svým způsobem nestandardní. |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 10:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Ha! pepcza-můza, to je mi novinka
V jako Vendetta jsem viděl. Není to tak špatný film, ale na druhou stranu je vidět, že bratrům Wachovským "ujela ruka", protože občas postrádám návaznost děje. Ale jinak taky doporučuji ke shlédnutí. |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 2:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: V jako Vendeta |
|
|
To Pepcza:
Ještě chci dodat, že mě inspiruješ
Jinak jsem dneska shlédnul (viry, které jsem se dneska měl naučit, prominou) V jako Vendeta. Velmi zajímavý film... Docela jsem uvažoval jestli o tom nenapsat do tématu: Gay film. Film se totiž odehrává v alternativní budoucnosti, kdy ve Velké Británii panuje totalitní režim, který není zrovna "gay friendly". Homosexuálové v něm sehrají jistou roli, ačkoli maskovaný hrdina-terorista gay není Není to super nový film, ale jestli jste ho ještě neviděli, určitě to napravte. |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 2:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Re: Seriály |
|
|
pepcza napsal: | Celý den je mi blbě, jak náběh na chřipku nebo angínu, tak ležím v posteli a čučím na seriál Heroes. Je to sci-fi/mysteriózní seriál o obyčejných lidech, u kterých se začínají projevovat zvláštní schopnosti (ano, je tu podobnost s X-Men). Je tu hned několik dějových linek, nebo spíš velkých cílů, hlavních postav, které se neustále proplétají a člověk si kouše nervy napětím, kdy se konečně propojí a učiní to vnímání a chápání děje pohodlnějším (naštěstí se tak nestane...teda zatím). Přidejte k tomu střih, kameru a konce jednotlivých epizod podobné Ztraceným a je z toho perfektní podívaná.
Dnes jsem shlédl kompletně celou první sérii a jsem nadmíru spokojen Ale taky zuřím, protože je nakousnutý hlavní děj (dost zajímavým způsobem) a druhá série ještě není
Příspěvek o ničem, já vím, ale třeba to někdo pochopí. Jdu si najít nějaký film, u kterého usnu, teď mám ozubená kolečka roztočená na maximum, takže potřebuju něco na zabití myšlení...
PS: Možná by stálo za zvážení založení samostatného vlákna pro seriály.(?) |
Naopak není to příspěvek o ničem... škoda, že mám teď zkouškové a nemám moc času. Ale jakmile se nějaký najde na tenhle seriál si posvítím... |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 1:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Seriály |
|
|
Celý den je mi blbě, jak náběh na chřipku nebo angínu, tak ležím v posteli a čučím na seriál Heroes. Je to sci-fi/mysteriózní seriál o obyčejných lidech, u kterých se začínají projevovat zvláštní schopnosti (ano, je tu podobnost s X-Men). Je tu hned několik dějových linek, nebo spíš velkých cílů, hlavních postav, které se neustále proplétají a člověk si kouše nervy napětím, kdy se konečně propojí a učiní to vnímání a chápání děje pohodlnějším (naštěstí se tak nestane...teda zatím). Přidejte k tomu střih, kameru a konce jednotlivých epizod podobné Ztraceným a je z toho perfektní podívaná.
Dnes jsem shlédl kompletně celou první sérii a jsem nadmíru spokojen Ale taky zuřím, protože je nakousnutý hlavní děj (dost zajímavým způsobem) a druhá série ještě není
Příspěvek o ničem, já vím, ale třeba to někdo pochopí. Jdu si najít nějaký film, u kterého usnu, teď mám ozubená kolečka roztočená na maximum, takže potřebuju něco na zabití myšlení...
PS: Možná by stálo za zvážení založení samostatného vlákna pro seriály.(?) |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 28, 2006 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | A už je hůř.  |
To je dost relativní. Tobě na kůlech něco vadí?!? (Tenhle je felační.) | ¨
Není kůl jako kůl. Ale kdyby byl nějakej cool kůl po ruce alias na dosah, tak by se pro něj nějaké využití našlo. |
To jsou humory na Štedrej den Nebylo to z hladu? |
Popsal bych to spíš jako syndrom prázdné pusy.  |
Ty překvapuješ čím dál tím víc  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 28, 2006 11:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | A už je hůř.  |
Není kůl jako kůl. Ale kdyby byl nějakej cool kůl po ruce alias na dosah, tak by se pro něj nějaké využití našlo. |
 |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 28, 2006 4:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | A už je hůř.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | A už je hůř.  |
To jsou humory na Štedrej den Nebylo to z hladu? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 12:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: podíval jsem se dnes na novou pohádku, ... |
|
|
valbo napsal: | Teď byla pohádka o lesní zemi.
no po dlouhé době sem se podíval na novou pohádku.
V polovině jsem přišel a tam takovej princ.
Měl opravdu něco do sebe.
Hm. Zahrál to moc hezky. Dal do toho tu opravdovost. Dal tam ten klučičí lesk.
Viděl ju někdo? |
Mohlo to být příjemné snění a pokoukání. Já se u rodičů na televizi nekoukám. Ani neplánuji nějakou vlastnit. tvůj zážitek ti samozřejmě přeji  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: podíval jsem se dnes na novou pohádku, ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:19 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | A už je hůř.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | ... a už vůbec ne ňáká pusinka Se mi zdá, že jseš na tuhle tělesnou partii ňák podezřele zaměřenej. Vzato čistě z freudovského hlediska...  |
No mohlo bejt i hůř... |
Nestraš! To už se radši vrátíme k diskusi o kůlech.  |
A už je hůř.  |
To je dost relativní. Tobě na kůlech něco vadí?!? (Tenhle je felační.) |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 9:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | ... a už vůbec ne ňáká pusinka Se mi zdá, že jseš na tuhle tělesnou partii ňák podezřele zaměřenej. Vzato čistě z freudovského hlediska...  |
No mohlo bejt i hůř... |
A už je hůř.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 6:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | ... a už vůbec ne ňáká pusinka Se mi zdá, že jseš na tuhle tělesnou partii ňák podezřele zaměřenej. Vzato čistě z freudovského hlediska...  |
No mohlo bejt i hůř... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Po mnoha mnoha letech vidím Hrátky s čertem. a vzpomněl jsem si, že už někdy v dobách pozdně předškolních a raně školních mě nepokrytě fascinoval pekelník Solfernus.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | ... a už vůbec ne ňáká pusinka Se mi zdá, že jseš na tuhle tělesnou partii ňák podezřele zaměřenej. Vzato čistě z freudovského hlediska...  |
No mohlo bejt i hůř... |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: to Stonerock |
|
|
Nikom napsal: | začínáš mě pěkně srát... |
No vidíš, tentokrát to máš správně... Zlepšuješ se!  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|