| |
| |
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
| Předmět: to Stonerock |
|
|
| začínáš mě pěkně srát... |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
| Předmět: |
|
|
Nejsem urputnej ani fonetizující ani nahněvanej a už vůbec ne ňáká pusinka Se mi zdá, že jseš na tuhle tělesnou partii ňák podezřele zaměřenej. Vzato čistě z freudovského hlediska...  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
| bright napsal: | | Manuel de Falla napsal: | | bright napsal: | Jsem rád, že se k tomu čestně přiznáváš, že nejenže rejpeš do Adama, ale i šťouráš do lidí. No fuj, styď se, hambáři jeden.  |
Neměl by to bejt spíš hanbář?!?  |
I ty prute, tedy vlasně brute? Ne ne, u nás se dycinky říkalo hamba, a ne hanba. Kapišto? |
Dobře, dobře ...
Nerad bych se dostal do křížku s urputně fonetizující nahněvanou pusinkou.  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Manuel de Falla napsal: | | bright napsal: | Jsem rád, že se k tomu čestně přiznáváš, že nejenže rejpeš do Adama, ale i šťouráš do lidí. No fuj, styď se, hambáři jeden.  |
I ty prute, tedy vlasně brute? Ne ne, u nás se dycinky říkalo hamba, a ne hanba. Kapišto? _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
| bright napsal: | Jsem rád, že se k tomu čestně přiznáváš, že nejenže rejpeš do Adama, ale i šťouráš do lidí. No fuj, styď se, hambáři jeden.  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jsem rád, že se k tomu čestně přiznáváš, že nejenže rejpeš do Adama, ale i šťouráš do lidí. No fuj, styď se, hambáři jeden.  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| bright napsal: | | Adam napsal: | | Na druhou stranu mě to šťourání vlastně docela baví. |
| Stonerock napsal: | | Přesně takhle jsem si chtěl do Adama rejpnout taky... |
No comment  |
No počkej, počkej - já taky šťouram:
| Stonerock napsal: | | Já se snažim do lidí kvůli chybám moc nešťourat... |
 _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 5:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Adam napsal: | | Na druhou stranu mě to šťourání vlastně docela baví. |
| Stonerock napsal: | | Přesně takhle jsem si chtěl do Adama rejpnout taky... |
No comment  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| bright napsal: | Vy dva jste se hledali, až jste se našli. Jeden šťourá, druhý rejpe.  |
Tohle téma bych neotvíral. Ale přesto; kdo šťourá a kdo rejpe? |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vy dva jste se hledali, až jste se našli. Jeden šťourá, druhý rejpe.  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| bright napsal: | Počkej, až (jestli vůbec někdy) začneš pracovat s lidmi. To je v zájmu zachování vlastní duševní pohody rychle přestaneš opravovat a napravovat  |
Já to nedělam proto, že bych chtěl někoho napravovat - co je mi do koho... Mě to "bolí" za tu češtinu jako takovou... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| bright napsal: | | Stonerock napsal: | Já se snažim do lidí kvůli chybám moc nešťourat, ale nic to nemění na tom, že mě hrubky naprosto drtí...  |
Počkej, až (jestli vůbec někdy) začneš pracovat s lidmi. To je v zájmu zachování vlastní duševní pohody rychle přestaneš opravovat a napravovat  |
Kdybych tady opravoval každou pravopisnou zrůdičku, nedělám nic jiného. Na druhou stranu mě to šťourání vlastně docela baví. Nic ve zlém. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Stonerock napsal: | Já se snažim do lidí kvůli chybám moc nešťourat, ale nic to nemění na tom, že mě hrubky naprosto drtí...  |
Počkej, až (jestli vůbec někdy) začneš pracovat s lidmi. To je v zájmu zachování vlastní duševní pohody rychle přestaneš opravovat a napravovat  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| Adam napsal: | Tak třeba ta disgrafie mě drtí docela dost....  |
 _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| bright napsal: | | Adam napsal: | | Překlep neni hrubka. A íčka jsou na opačných koncích klávesnice, tak to nikdo neokecá. |
Stejně si myslím, že lehká disgrafie ještě nikomu neublížila... protože není důležitá forma, ale obsah  |
Tak třeba ta disgrafie mě drtí docela dost....  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Adam napsal: | | Překlep neni hrubka. A íčka jsou na opačných koncích klávesnice, tak to nikdo neokecá. |
Stejně si myslím, že lehká dysgrafie ještě nikomu neublížila... protože není důležitá forma, ale obsah chachá  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne čt prosinec 21, 2006 4:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| bright napsal: | Mi to příde jako děsnej vopruz hrát si na úču s červenou propiskou  |
Já se snažim do lidí kvůli chybám moc nešťourat, ale nic to nemění na tom, že mě hrubky naprosto drtí...
| bright napsal: | | Navíc, jak chceš vopravovat dialekty nebo pro někoho typický překlepy? |
Podle mě se i v nespisovně psanym textu nechá rozhodnout, co je pravopisná chyba a co ne... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. 
Naposledy upravil Stonerock dne čt prosinec 21, 2006 4:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| bright napsal: | | Adam napsal: | Koukám, že se rozmáhá nová móda opravovat hrubky ostatním přispěvatelům. Asi taky podlehnu diktátu módy.  |
Mi to příde jako děsnej vopruz hrát si na úču s červenou propiskou Navíc, jak chceš vopravovat dialekty nebo pro někoho typický překlepy? |
Překlep neni hrubka. A íčka jsou na opačných koncích klávesnice, tak to nikdo neokecá. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Adam napsal: | Koukám, že se rozmáhá nová móda opravovat hrubky ostatním přispěvatelům. Asi taky podlehnu diktátu módy.  |
Mi to příde jako děsnej vopruz hrát si na úču s červenou propiskou Navíc, jak chceš vopravovat dialekty nebo pro někoho typický překlepy? _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| Adam napsal: | Koukám, že se rozmáhá nová móda opravovat hrubky ostatním přispěvatelům. Asi taky podlehnu diktátu módy.  |
Osobně v tom rozhodně nemínim pokračovat - tohle bylo myšleno pouze jako doplnění diskuze v jinym tématu... Moje bezbřehá zlomyslnost mi totiž nedovolila aspoň trochu nezkazit Nikomovi radost z jeho nový fíčurky...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| Stonerock napsal: | | Nikom napsal: | | Stonerock napsal: | | bright napsal: | | Brad Pitt a chlap? Přerostlej kluk, který neví, co od života chce, a který svým BMI vyvažuje nedostatek hereckého talentu:-P |
Já bych neřek', že je to jeho herectví tak špatný... Podle mě je mu to podsouváno právě pro to, jak vypadá. V takovym Sedm nebo Klubu rváčů se docela snese... |
Mě se teda v Klubu rváčů líbil velmi... |
Ale vždyť mně (btw., tohle žádná technika nevychytá... ) taky, akorát jsem ho nechtěl chválit tak nápadně...  |
Koukám, že se rozmáhá nová móda opravovat hrubky ostatním přispěvatelům. Asi taky podlehnu diktátu módy.  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| Nikom napsal: | | Stonerock napsal: | | bright napsal: | | Brad Pitt a chlap? Přerostlej kluk, který neví, co od života chce, a který svým BMI vyvažuje nedostatek hereckého talentu:-P |
Já bych neřek', že je to jeho herectví tak špatný... Podle mě je mu to podsouváno právě pro to, jak vypadá. V takovym Sedm nebo Klubu rváčů se docela snese... |
Mě se teda v Klubu rváčů líbil velmi... |
Ale vždyť mně (btw., tohle žádná technika nevychytá... ) taky, akorát jsem ho nechtěl chválit tak nápadně...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
| |
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
| Stonerock napsal: | | bright napsal: | | Brad Pitt a chlap? Přerostlej kluk, který neví, co od života chce, a který svým BMI vyvažuje nedostatek hereckého talentu:-P |
Mně se teda v Klubu rváčů líbil velmi...
Naposledy upravil Nikom dne čt prosinec 21, 2006 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| |
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
| Stonerock napsal: | | Já bych neřek', že je to jeho herectví tak špatný... Podle mě je mu to podsouváno právě pro to, jak vypadá. V takovym Sedm nebo Klubu rváčů se docela snese... |
Leda to... _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| bright napsal: | | Brad Pitt a chlap? Přerostlej kluk, který neví, co od života chce, a který svým BMI vyvažuje nedostatek hereckého talentu:-P |
Já bych neřek', že je to jeho herectví tak špatný... Podle mě je mu to podsouváno právě pro to, jak vypadá. V takovym Sedm nebo Klubu rváčů se docela snese... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
| |
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, když začínal, tak ještě hrát neuměl, a teď zase už nemůže.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
| Předmět: Re: to bright: |
|
|
| Martin napsal: | Vy se znáte přímo osobně? A s tim hranim to myslim až zas taková tragédie neni. Laurence Olivier z něj nikdy nebude, ale zase ono je dost těžký hrát, když má člověk půlku ksichtu umrtvenou botulotoxinem. |
Ne a ani po tom obzvláště netoužím Když začínal, tak to nebylo o moc lepší. Vlastně hraje stále jednu roli  _________________ It's not easy to be green. |
|
| |
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
| Předmět: To Nikom: |
|
|
Jojo, medicína. To určitě.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
| Předmět: to bright: |
|
|
Vy se znáte přímo osobně? A s tim hranim to myslim až zas taková tragédie neni. Laurence Olivier z něj nikdy nebude, ale zase ono je dost těžký hrát, když má člověk půlku ksichtu umrtvenou botulotoxinem. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
| |
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
| bright napsal: | Cože to studuješ? BMI = Body Mass Index ukazuje poměr výšky a hmotnosti lidského těla. |
kuva jsem ztrapněn a odhalen... |
|
| |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|