|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
st prosinec 20, 2006 7:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: |
|
|
Proxy to nebude, občas se mi to taky stává a jsem připojený přes mobil. Spíš si myslím, že začíná blbnout samo phpBB forum. Už jsem jednou něco podobného zažil.
PS: díky, začínal jsem si myslet, že blázním a že hledám nikdy nenapsané příspěvky. |
|
|
|
|
|
st prosinec 20, 2006 6:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | Nikom napsal: | No to doufám... protože v opačném případě by to zanamenalo, že jsem na tom black-listu s tebou a jsou to rovnou brighto&nikomofobové |
To zní skoro jako nějaká diagnosa: brightonikomofobia |
asi o tom napíšu odborný lékařský článek... myslím, že to stojí za to... |
To si piš, že to stojí za to. Popiš příznaky, já vymyslím způsob léčby. Doporučuji elektrošoky probíjejícím compem a/nebo pár přes zadek. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st prosinec 20, 2006 6:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | Nikom napsal: | No to doufám... protože v opačném případě by to zanamenalo, že jsem na tom black-listu s tebou a jsou to rovnou brighto&nikomofobové |
To zní skoro jako nějaká diagnosa: brightonikomofobia |
asi o tom napíšu odborný lékařský článek... myslím, že to stojí za to... |
|
|
|
|
|
st prosinec 20, 2006 6:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Nikom napsal: | No to doufám... protože v opačném případě by to zanamenalo, že jsem na tom black-listu s tebou a jsou to rovnou brighto&nikomofobové |
To zní skoro jako nějaká diagnosa: brightonikomofobia _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st prosinec 20, 2006 5:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
bright napsal: | Nikom napsal: | Mám taky podobný problém... někde jsem něco napsal a pak jsem zjistil, že to tam není. Tak jsem to tam zase napsal. Když jsem tam pak vlezl tak jsem tam měl 2 skoro stejné příspěvky. No a pak zase zmizely....
teda tady se děje něco fakt divnýho... něco nadpřirozenýho... docela mi z toho naskočila husí kůže |
Občas jsem lehce paranoidní, že jsem se ocitl na nějakém black listu brightofobů Ale je to nejspíš způsobeno naším proxy serverem, který si při načítání aktualizací webových stránek dělá co chce. |
No to doufám... protože v opačném případě by to zanamenalo, že jsem na tom black-listu s tebou a jsou to rovnou brighto&nikomofobové |
|
|
|
|
|
st prosinec 20, 2006 12:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Nikom napsal: | Mám taky podobný problém... někde jsem něco napsal a pak jsem zjistil, že to tam není. Tak jsem to tam zase napsal. Když jsem tam pak vlezl tak jsem tam měl 2 skoro stejné příspěvky. No a pak zase zmizely....
teda tady se děje něco fakt divnýho... něco nadpřirozenýho... docela mi z toho naskočila husí kůže |
Občas jsem lehce paranoidní, že jsem se ocitl na nějakém black listu brightofobů Ale je to nejspíš způsobeno naším proxy serverem, který si při načítání aktualizací webových stránek dělá co chce. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st prosinec 20, 2006 12:24 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Re: Příspěvky za zásluhy |
|
|
Waky napsal: | Co si chudák Bright nezaslouží?
Vyjádřit se k utopencům a hospodám? |
Njn, chtěl jsem se podělit o své zážitky od Rudolfa... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st prosinec 20, 2006 1:44 am |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Mám taky podobný problém... někde jsem něco napsal a pak jsem zjistil, že to tam není. Tak jsem to tam zase napsal. Když jsem tam pak vlezl tak jsem tam měl 2 skoro stejné příspěvky. No a pak zase zmizely....
|
|
|
|
|
út prosinec 19, 2006 1:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Příspěvky za zásluhy |
|
|
Co si chudák Bright nezaslouží?
Vyjádřit se k utopencům a hospodám? |
|
|
|
|
|
po prosinec 18, 2006 9:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Re: Dotaz |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Může mi někdo vysvětlit, proč mně nit Intimnosti - Doteky /doteky s klukama i holkama / mazlení/objímání - již několik hodně dnů vytrvale odmítá přijímat jakékoli mé příspěvky (nové či reakce na cizí)? Už jsem kvůli tomu málem roztloukl monitor klávesnicí Děkuji předem. |
Asi si to nezasloužíš. |
Já, takový dobrák od kosti , tedy vlastně chci říct nebezpečná sexy bestie , že si něco takového nezasloužím? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po prosinec 18, 2006 8:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Dotaz |
|
|
bright napsal: | Může mi někdo vysvětlit, proč mně nit Intimnosti - Doteky /doteky s klukama i holkama / mazlení/objímání - již několik hodně dnů vytrvale odmítá přijímat jakékoli mé příspěvky (nové či reakce na cizí)? Už jsem kvůli tomu málem roztloukl monitor klávesnicí Děkuji předem. |
Asi si to nezasloužíš. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
po prosinec 18, 2006 6:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Dotaz |
|
|
Může mi někdo vysvětlit, proč mně nit Intimnosti - Doteky /doteky s klukama i holkama / mazlení/objímání - již několik hodně dnů vytrvale odmítá přijímat jakékoli mé příspěvky (nové či reakce na cizí)? Už jsem kvůli tomu málem roztloukl monitor klávesnicí Děkuji předem. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 17, 2006 10:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++
|
|
|
Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Určitě, už jenom proto že se o tobě zmiňuju. |
Aneb - o kom se nemluví, jakoby ani nebyl... |
Hmm... |
|
|
|
|
|
ne prosinec 17, 2006 9:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Určitě, už jenom proto že se o tobě zmiňuju. |
Aneb - o kom se nemluví, jakoby ani nebyl... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 17, 2006 6:53 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
|
|
|
Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | Když tak koukam na svuj aktuální počet příspěvků (660), tak mě napadlo jedno "vylepšení" - mohla by se zavést nová kategorie přispěvatelů, která by ale byla specifická tim, že by jí každej dosáhl jenom na krátkou dobu: Podle mě by bylo stylový, kdyby se z člověka při 666 příspěvcích stal SATAN. Ale jenom dočasně - při 667 příspěvcích by z něj byl spátky guru... |
Nebo by se z něj mohl stát ADAM, to je podobné |
Mám se cítit polichoceně? |
Určitě, už jenom proto že se o tobě zmiňuju. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
ne prosinec 17, 2006 6:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | Když tak koukam na svuj aktuální počet příspěvků (660), tak mě napadlo jedno "vylepšení" - mohla by se zavést nová kategorie přispěvatelů, která by ale byla specifická tim, že by jí každej dosáhl jenom na krátkou dobu: Podle mě by bylo stylový, kdyby se z člověka při 666 příspěvcích stal SATAN. Ale jenom dočasně - při 667 příspěvcích by z něj byl spátky guru... |
Nebo by se z něj mohl stát ADAM, to je podobné |
Mám se cítit polichoceně? |
|
|
|
|
|
ne prosinec 17, 2006 6:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
|
|
|
Stonerock napsal: | Když tak koukam na svuj aktuální počet příspěvků (660), tak mě napadlo jedno "vylepšení" - mohla by se zavést nová kategorie přispěvatelů, která by ale byla specifická tim, že by jí každej dosáhl jenom na krátkou dobu: Podle mě by bylo stylový, kdyby se z člověka při 666 příspěvcích stal SATAN. Ale jenom dočasně - při 667 příspěvcích by z něj byl spátky guru... |
Nebo by se z něj mohl stát ADAM, to je podobné _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
so prosinec 16, 2006 10:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Když tak koukam na svuj aktuální počet příspěvků (660), tak mě napadlo jedno "vylepšení" - mohla by se zavést nová kategorie přispěvatelů, která by ale byla specifická tim, že by jí každej dosáhl jenom na krátkou dobu: Podle mě by bylo stylový, kdyby se z člověka při 666 příspěvcích stal SATAN. Ale jenom dočasně - při 667 příspěvcích by z něj byl spátky guru... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
čt prosinec 14, 2006 10:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman
|
|
|
Naruším zde rozjetou diskusi, kde si uživatelé vzájemně zvyšují svá ega prezentováním svých jistě právem získaných titulů, poněvadž se mi zdá, že zvláště některé rubriky jsou plné komerčního spamu, který je sem buď rychle dodáván, nebo ho nikdo nemaže. Tak snad s tím někdo něco udělá, poněvadž např. rubrika Od začátku je tím už totálně zku**ená. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 1:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Gratulace k povýšení... |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 11:44 am |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Tož přijmi ke svému guruovství gratulaci od břídilské pouhopouhé uživatel+ |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 1:20 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Velevážené dámy (resp. dámo...) a pánové,
tímto vás zdraví čerstvě zrozený guru...
Má úcta. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 03, 2006 1:29 am |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
so prosinec 02, 2006 2:46 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
TXB napsal: | Ne. Dosažením 1300 se ti nuluje počítadlo a jedeš znova od začátku |
Z toho budou mít nekteří diskutéři polytrauma. Jsou domyšleny důsledky? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
so prosinec 02, 2006 12:06 am |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
TXB napsal: | Ne. Dosažením 1300 se ti nuluje počítadlo a jedeš znova od začátku |
V tom případě tu hodlám zanechat limitovaný počet příspěvků a to sice 1299... |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 8:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Ne. Dosažením 1300 se ti nuluje počítadlo a jedeš znova od začátku |
|
|
|
|
|
pá prosinec 01, 2006 7:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
bodyia napsal: | Stupně jsou 5, 100, 233, 366, 500, 700, 900, 1100 a 1300. |
za 1300 je gk závislák? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út listopad 28, 2006 1:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
út listopad 28, 2006 12:32 am |
|
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+
|
|
|
nokin napsal: | Nikom napsal: | děkuji za gratulace... |
Aspoň mě může těšit, že guru+ chodí ve stejných botách jako uživatel |
ja myslel, ze tohle nemelo bejt publikovany _________________
|
|
|
|
|
|
po listopad 27, 2006 11:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Nikom napsal: | děkuji za gratulace... |
Aspoň mě může těšit, že guru+ chodí ve stejných botách jako uživatel |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|