|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jste samotáři? |
Jsem typický extrovert, potřebuju kolem sebe neustále lidi |
|
6% |
[ 2 ] |
Jsem hodně rád s lidma, jen zřídka se uchyluji do samoty |
|
19% |
[ 6 ] |
Jsem rád s lidma i pouze sám se sebou |
|
41% |
[ 13 ] |
Jsem raději sám, ale být ve společnosti mi nedělá žádný problém |
|
25% |
[ 8 ] |
Jsem samotář a introvert, jsem už prostě takový |
|
6% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 31 |
|
po prosinec 04, 2006 9:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
Předmět: |
|
|
Heky napsal: | Osobně jsem radši sám bez společnosti jiných lidí která může velmi vyrušovat. Znám velmi málo lidí podobného smýšlení, což většinou způsobuje komunikační problémy na obou stranách.
Asi před dvěmi měsíci jsem s batohem vyrazil na tři dny do lesa. Jen tak se toulat, občas narazit na louku, uvařit si tam čaj, ponořit se do knihy a víc ke spokojenosti nepotřebuji. Za tři dny jsem potkal jenom dva lidi (a srnu). Ideálně strávený čas. |
Jedja, já chci taky! |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 9:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Osobně jsem radši sám bez společnosti jiných lidí která může velmi vyrušovat. Znám velmi málo lidí podobného smýšlení, což většinou způsobuje komunikační problémy na obou stranách.
Asi před dvěmi měsíci jsem s batohem vyrazil na tři dny do lesa. Jen tak se toulat, občas narazit na louku, uvařit si tam čaj, ponořit se do knihy a víc ke spokojenosti nepotřebuji. Za tři dny jsem potkal jenom dva lidi (a srnu). Ideálně strávený čas. _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
|
po prosinec 04, 2006 8:47 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Byt sam nemusi byt totez co byt osamocen |
|
|
Adam napsal: | Ideální dovolená: dva týdny hory nebo půjčený barák na od civilizace vzdáleném ostrůvku ve Středomoří. Žádní lidé, žádná televize. |
Krásné.Jás eliším možná vtom, že bych spíš sbáglem do hor nebo nekam do prirody na kola. Semtamsetkani s civilizaci.Al epak treba sam nebo ve dvou mck ddal slapat dopedalu. Nebo pekne dokopce.Prost eklid, samota, priroda... Mam nekdy docela velikou touhu mozna podobne jako pepcza mit vlastni byt. Vybaven podle sebe,byt vnem sam.Nekdy si pozvat anvstevu, ale pak zase zamknout a byt sam.S hudbou, knizkou,cajem...
Obcas strasne kecam.Abychna sebe upozornil. Hraji tajtrdliky,ale pritomme to vlastne vubec nedela dobre a nejsem to ja
Valboma pravduv mnohem.Povida smutny pribeh.Je opravdu rozdilbyt samkdyzchci.KDyz to potrebuji.Ale pak se s nekym domluvitabyt s nim.KDyz ma zajem. a pak byt zase sam.To je byt sam, ale ne osamocen. Vsak kdyz jsi sam proto, ze nemas s kym byt. ZE si s nikym nerozumis a nikdo nechce byt s Tebou tka to je strasne depresivni. Zazival jsem to spoustu let.Takze snad v mnohem rozumym Borkovi. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
ne prosinec 03, 2006 10:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Ideální dovolená: dva týdny hory nebo půjčený barák na od civilizace vzdáleném ostrůvku ve Středomoří. Žádní lidé, žádná televize. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 03, 2006 10:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
TXB napsal: | Nevadí mi být sám. Byl jsem i v situaci, kdy jsem byl doma sám, od rána do večera, téměř bez vycházení, deset dní. A v pohodě. Na druhou stranu mi nevadí být mezi lidma, ale mám problém s nimi najít společnou řeč. Mluvit o běžných záležitostech jen proto, aby se mluvilo, vůbec nemusím, což ve mě v očích ostatních dělá mnohem většího introverta, než opravdu jsem On je totiž trochu rozdíl mezi tím být introvert (tzn. být v jistých ohledech uzavřený) a nemít potřebu začínat rozhovor. |
Taky to mám takhle nějak. Jsem ze tří sourozenců, takže nějaké soukromí doma nepřicházelo v úvahu. Pak jsem bydlel na kolejích, kde byli jsme byli tři na nějakých 10 metrech čtverečních a pak na privátě zase ve třech lidech na pokoji. Když jsem pak místo bývalé spolužačky a její sestry bydlel sám v celým bytě. Bylo to pro mě něco úžasného. Rozhodně jedny z nejlepších měsíců, jaké jsem zatím zažil. Pustit si hudbu a přečíst knížku. Když jsem nechtěl, aby mě někdo otravoval, vypnul jsem icq a zvonění na mobilu.
Než abych vedl umělou konverzaci, radši mlčím. Jako introvert působím před lidma, které neznám, se známými "padají zábrany" a občas se řídím tátovým příslovím "Malou ostudu neděláme a z velký si nic neděláme.".
Nejsem krajní extrém ani jednoho, ale pokud mám blbou náladu, klidně na nikoho nepromluvím celý den. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 03, 2006 9:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
TXB napsal: | Nevadí mi být sám. Byl jsem i v situaci, kdy jsem byl doma sám, od rána do večera, téměř bez vycházení, deset dní. |
Z tohohle by mi hráblo...
Mám docela rád samotu, ale na velmi velmi omezenou dobu... |
|
|
|
|
|
ne prosinec 03, 2006 4:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Nevadí mi být sám. Byl jsem i v situaci, kdy jsem byl doma sám, od rána do večera, téměř bez vycházení, deset dní. A v pohodě. Na druhou stranu mi nevadí být mezi lidma, ale mám problém s nimi najít společnou řeč. Mluvit o běžných záležitostech jen proto, aby se mluvilo, vůbec nemusím, což ve mě v očích ostatních dělá mnohem většího introverta, než opravdu jsem On je totiž trochu rozdíl mezi tím být introvert (tzn. být v jistých ohledech uzavřený) a nemít potřebu začínat rozhovor. |
|
|
|
|
|
ne prosinec 03, 2006 3:34 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:30 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|