|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
so listopad 04, 2006 3:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
Předmět: |
|
|
fanfán napsal: | zdenda napsal: | Bohužel, ale na netu má člověk trochu jistotu, že fakt protisedící osoba je stejně orientovaná, zkus to aplikovat na ulici, to trochu nejde. |
S tím netem bych byl opatnější, tam člověk často neví, koho má doopravdy proti sobě.
A na ulici to chce trochu kuráže. Není to tak dávno, co jsem v metru se zakoukal do jednoho kluka, potom ho "nenápadně" sledovat, když přestupoval z jedné linky na druhou, potom už jsme de facto udělali kolečko, takže mi došlo, že si se mnou pěkně hraje a začal si dělat opravdové naděje. Bohužel, v další stanici se sešel s nějakým jiným... |
sorry, ale to se nedá. Já každé ráno v trolejbuse čumím na jednoho, tomu už to musí být jasné, sic nenápadně ale stále, nuž uvidíme, jestli přisedne, nebo jestli bude nějaký trapas. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 3:00 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
zdenda napsal: | Bohužel, ale na netu má člověk trochu jistotu, že fakt protisedící osoba je stejně orientovaná, zkus to aplikovat na ulici, to trochu nejde. |
S tím netem bych byl opatnější, tam člověk často neví, koho má doopravdy proti sobě.
A na ulici to chce trochu kuráže. Není to tak dávno, co jsem v metru se zakoukal do jednoho kluka, potom ho "nenápadně" sledovat, když přestupoval z jedné linky na druhou, potom už jsme de facto udělali kolečko, takže mi došlo, že si se mnou pěkně hraje a začal si dělat opravdové naděje. Bohužel, v další stanici se sešel s nějakým jiným... _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 2:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Dimas napsal: | V klubech - sex, sex, sex ... Hrůza |
No to je hrůůůůůza _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 2:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Dimas napsal: | Hmmm... Je to taky pro mě hrozně aktuální ! Jsem v zoufalství !!!
Na netu jsou většinou kluci - divní - buď se schovávájí anebo jsou nějaci postižení anebo hledají úlet V klubech - sex, sex, sex ... Hrůza
A však zatím net je pro mě takovým zlatým středem !! |
Bohužel, ale na netu má člověk trochu jistotu, že fakt protisedící osoba je stejně orientovaná, zkus to aplikovat na ulici, to trochu nejde. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
pá listopad 03, 2006 11:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Dimas uživatel
|
|
|
Hmmm... Je to taky pro mě hrozně aktuální ! Jsem v zoufalství !!!
Na netu jsou většinou kluci - divní - buď se schovávájí anebo jsou nějaci postižení anebo hledají úlet V klubech - sex, sex, sex ... Hrůza
A však zatím net je pro mě takovým zlatým středem !! _________________
|
|
|
|
|
|
po říjen 23, 2006 5:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: ...... |
|
|
fanfán napsal: | Tak, Libore, toto téma už tady nějakou dobu je, nějaké ty typy tady taky padly, tak jak jsi na tom? |
Nijak... Marne hledam neutralniho smejlika... Nic co by nejak vystupovalos normy. stale si vice rozumim s heterakama..
Presto diky za tipy _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po říjen 23, 2006 1:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Tak, Libore, toto téma už tady nějakou dobu je, nějaké ty typy tady taky padly, tak jak jsi na tom? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
čt říjen 19, 2006 10:40 am |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: ..... |
|
|
Helenka by tu byla. A dalsi typy, napady, triky...
Prosim, nevim jak se seznamit s gay klukem, ktery by stal za pratelstvi nebo i neco dalsiho... Ja vim to vykristalizuje. Ale kde podobne fajn kluky objevit.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
ne říjen 15, 2006 12:12 am |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Nikom napsal: | ehm... takže tě prostě odhalil podle Heleny 2002? |
Vlastně už ani nevím. Ale je to možné. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so říjen 14, 2006 11:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
ehm... takže tě prostě odhalil podle Heleny 2002? |
|
|
|
|
|
so říjen 14, 2006 11:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Nikom napsal: | Hrůza, co je telecom schopný udělat, aby prodal to svoje šiťácký ADSL...
Ne tyjo... dobrý příběh. Jenom škoda že to nekončí obligátním: a byli šťastní až do smrti... a že je to vlastně dost smutný |
Proč? Mě to smutné nepřijde. A že to dopadlo tak, jak to dopadlo? To se prostě stává. Život jde dál.
I když jak to teď po sobě čtu, tak si říkám, že jsem to napsal docela sugestivně. (A hlavně si říkám, že jsem si to po sobě měl přečíst a odstranit tam nějaké stylistické chyby. Tak příště.) _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so říjen 14, 2006 1:18 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
Hrůza, co je telecom schopný udělat, aby prodal to svoje šiťácký ADSL...
Ne tyjo... dobrý příběh. Jenom škoda že to nekončí obligátním: a byli šťastní až do smrti... a že je to vlastně dost smutný |
|
|
|
|
|
pá říjen 13, 2006 8:23 am |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | Proč ne ve škole? To je docela líheň a snese se to |
Protože je to forma uzavřeného prostředí (stejně jako např. zaměstnání) do kterého připad vztah je problém a ještě větší problém může nastat v případě rozchodu. (Klasický případ: rozchod, který chtěl pouze jeden z dvojice, druhý je tedy v situaci, kdy ho třeba stále chce a nejlepší pro něj by bylo zapomenout, ale takto ho má stále na očích.) |
Vidíš, mě to ani tak dramatický nepřipadá. Máme ve třídě dva páry, pak několik něpříč paralelkami a trvá to v jednom případě už čtvrtý rok, jinak rok a víc. To ani nezmiňuju nižší ročníky. Btw. taky jsem se seznámil ve škole |
|
|
|
|
|
čt říjen 12, 2006 11:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Adam napsal: | Proč ne ve škole? To je docela líheň a snese se to |
Protože je to forma uzavřeného prostředí (stejně jako např. zaměstnání) do kterého připad vztah je problém a ještě větší problém může nastat v případě rozchodu. (Klasický případ: rozchod, který chtěl pouze jeden z dvojice, druhý je tedy v situaci, kdy ho třeba stále chce a nejlepší pro něj by bylo zapomenout, ale takto ho má stále na očích.) _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
čt říjen 12, 2006 10:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | fanfán napsal: | - Anebo to přijde samo od sebe. Já jse například letos na jaře zažil románek s mladíkem, který po domech nabízel připojení k internetu... |
tak to zní velmi zajímavě... připojení k internetu
chci detaily, co nejvíc! ploším vrším |
Připojuji se k prosbě. Prahnu po úplně děsně moc detailních detailech |
No dobře, ale nic tak rychlého od toho nečekejte...
Byl jsem doma, dost nahlas jsem si pouště cédéčko, když tu někdo zazvonil. Jdu otevřít a oproti běžným zvyklostem ani nevypínám hudbu.
Otevřel jsem, za dveřmi dva mladíci. Mluvil jeden z nich - ten atraktivnější. Že prý jsou od Českého Telecomu, že ještě u tohoto čísla nemají internet, že bla bla bla... Já jsem namítl, že takto narychlo to rozhodnout nelze, a že pokud ano, tak budd vědět, kam se případně ozvat. Říkal jsem si, že to je zdržení, ale velmí pohledné. On že tada dobře, a když se loučil, tak se na mě tak jednoznačně podíval a řekl: "Vy posloucháte Helenu 2002?". (Tu jsem opravdu poslouchal.)
Asi za čtvrt hodiny mi volal, jestli jsem se už nerozhodl. Já jsem řekl, že ještě ne a na to on, že zavolá později. Já namítl, že to nebude mít cenu, protože odcházím, čímž jsem mu elegantně vytvořil možnost říct si o číslo mého mobilu, což využil.
Po nějaké době mi volal znova, ale s tím, že už ho nezajímá, jestli si pořídím to připojení, ale jestli se nemůžeme vidět.
Ještě ten den večer jsme se sešli v Café Café. Byl jsem docela nervózní, co tomu podniku řekne, protože on nevypalal jako typ, který tam běžně chodí. Jemu se tam ale líbilo, tedy až na obsluhu, která se ale po mém příchodě rapidně zlepšila, takže i to bylo OK.
Slovo dalo slovo a už jsme šli po náměstí, tam on měl zaparkované auto a jestli prý nechci k němu na něco k pití. No, moc jsem toho nevypil, nebyl čas a program byl nabitý...
Druhý den jsem odjížděl na hory.
Cestou tam jsem - pro sebe zcela neovykle - v autě spal, snad až někde za Linzem a po několika kávách jsem se dá se říct probudil.
Ten týden jsem ze zahraničí poslal snad více esemesek, než za několik posledních let dohromady.
Bohužel jeho pracovní povinnosti nám neumožnily vidět se dříve, než až několik dní po mém návratu. Navíc ta noc nebyla až tak dobrá, jako ta první, protože to bylo uprostřed pracovního týdne, kdy on přichází domů až pozdě večer a odchází snad ještě před ránem. Prostě pár písniček, jedno číslo a usnout, a ráno brzo vstávat...
Jedinou nadějí byly víkendy, ale dost planou, protože žádný, který bysme oba měli volný, jsme nenašli.
Málo možností se vídat a hlavně rozdílná očekávání byly příčinou, proč nemělo cenu pokračovat.
Ten večer jsme si to chtěli někde v klidu vyříkat, proto jsme chtěli zajít na něco k pití někde v Centru Chodov. Chodili jsme těmi rozlehlými prostorami, kolem zavřených obchodů, v naději, že někde bude otevřený nějaký bar. Snad jakoby ty zavřené mříže, zhaslé neony a prázdné židle něco předznamenávaly. Narazili jsme pouze na pracovníka úklidové firmy, který nám vysvětlil, že celý komplex už je půl hodiny zavřený a jak že jsme se vůbec dostali dovnitř.
Po dalším hledání jsme někde na Jižním městě našli alespoň volnou benzínku, kde jsme náš vztah v klidu a definitivně ukončili.
Dnes se občas vidíme ve Valentinu, řekneme si čau a možná si i - leč každý zvlášt - vzpomeneme na pár jarních nocí... _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
čt říjen 12, 2006 7:36 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | pak taky takový ty mazlíky vypucovaný sladky a von to neni a neni gay... |
Mazlík vypucovanej sladkej? |
no ty k nim nepatris - ackoliv |
Jenom mazlík. Bez vypucovanosti a sladkosti se klidně obejdu
Nikom napsal: | fanfán napsal: | - Anebo to přijde samo od sebe. Já jse například letos na jaře zažil románek s mladíkem, který po domech nabízel připojení k internetu... |
Připojuji se k prosbě. Prahnu po úplně děsně moc detailních detailech |
|
|
|
|
|
čt říjen 12, 2006 6:38 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
|
|
|
fanfán napsal: | - Anebo to přijde samo od sebe. Já jse například letos na jaře zažil románek s mladíkem, který po domech nabízel připojení k internetu... |
|
|
|
|
|
čt říjen 12, 2006 5:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Adam napsal: | ottos napsal: | pak taky takový ty mazlíky vypucovaný sladky a von to neni a neni gay... |
no ty k nim nepatris - ackoliv |
|
|
|
|
|
čt říjen 12, 2006 3:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
ottos napsal: | pak taky takový ty mazlíky vypucovaný sladky a von to neni a neni gay... |
|
|
|
|
|
čt říjen 12, 2006 8:15 am |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Libor napsal: | (Stejne s eme vetsinou libi heteraci, ne kluci kteri jsou na pohled vyrazni svou homosexualitou) |
no nevim jestli se to dá odhadovat od oka - znám několik ( slovy dva ) kluky do kterých bych v životě neřek že mohou být gayové spíš naopak - a pak taky takový ty mazlíky vypucovaný sladky a von to neni a neni gay... |
|
|
|
|
|
st říjen 11, 2006 6:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
fanfán napsal: | No kde se dá...
Za sebe mohu říct, že jsem nikdy nepoužil žádné seznamky (ani v časopisech, ani na internetu). Jinak možností je tolik...:
- Noční podniky (diskotéky, sauny,...) - tam je to jaksi na "pořadu dne", stačí se připojit, pochválit oblečení, anebo postavu, a je to...
- Kavárny (a pod.) - elegantní forma seznamování na takovýchto místech je poslat po obsluze lístek se svým telefoním číslem, může se připojit i nějaké pití, a čekat, co z toho bude. Ideálním místech pro toto v Praze je Café Muzeum.
- Naopak bych byl obezřetný ze seznamování v práci/škole. Zdejší vztahy jsou zkomplikovány právě profesí jako takovou, z čehož mohou vzniknout nepříjemné komplikace.
- Anebo to přijde samo od sebe. Já jse například letos na jaře zažil románek s mladíkem, který po domech nabízel připojení k internetu... |
Románek to jo.. Ja bych, radeji nejaky dlouuuhy zivotni roman... Nebo pratelske povidky.. Seznamky me unavuji, mam dojem ze je to tam porad o tom samem. Lide, kteri podobne jako ja nemaji v sobe srovnano mnoho zivotnich veci. Nebo to proste nejikri, chaty...to same. Diskoteky, kluby..nemam rad. Skola, prace..nejsme prubojnej (Stejne s eme vetsinou libi heteraci, ne kluci kteri jsou na pohled vyrazni svou homosexualitou) Tak kde tedy to zkusit? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
st říjen 11, 2006 5:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
V poslední době výhradně přes kamarády/známé nebo via internet. Do klubů/saun/gay barů prakticky nechodíme.
Ale na seznamky bych nezanevřel, tam jsme se potkali i s Péťou |
|
|
|
|
|
st říjen 11, 2006 4:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Proč ne ve škole? To je docela líheň a snese se to |
|
|
|
|
|
st říjen 11, 2006 11:42 am |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
No kde se dá...
Za sebe mohu říct, že jsem nikdy nepoužil žádné seznamky (ani v časopisech, ani na internetu). Jinak možností je tolik...:
- Noční podniky (diskotéky, sauny,...) - tam je to jaksi na "pořadu dne", stačí se připojit, pochválit oblečení, anebo postavu, a je to...
- Kavárny (a pod.) - elegantní forma seznamování na takovýchto místech je poslat po obsluze lístek se svým telefoním číslem, může se připojit i nějaké pití, a čekat, co z toho bude. Ideálním místech pro toto v Praze je Café Muzeum.
- Naopak bych byl obezřetný ze seznamování v práci/škole. Zdejší vztahy jsou zkomplikovány právě profesí jako takovou, z čehož mohou vzniknout nepříjemné komplikace.
- Anebo to přijde samo od sebe. Já jse například letos na jaře zažil románek s mladíkem, který po domech nabízel připojení k internetu... _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
st říjen 11, 2006 9:27 am |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Kde se seznamujes s klukama? |
|
|
Kluci, kde se seznamujete s klukama? Nevim jak na to. Seznamky, XKO, bary, kamaradi?? To neni ono.. tohle vsechno jsem delal. Potkal spoustu kluku. Nektere i fajn. Rad bych poznal bezva gay kluka (kluky). ale nevim jak na to. Oslovit na ulici. To nepoznam jestli je fajn?
Krasny den a diky za tipy _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|