Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Zábava mix Co ti dneska udělalo radost?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 100, 101, 102  Další

po říjen 16, 2006 9:03 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Předmět: Citovat

No, tak jeden nejmenovaný ti už che přes tvůj rypáčik dát Evil or Very Mad počkej až poznáš jeho hněv

Jinak mi jeden kamarád pomáhá se sháněním Škody 1202, čímž mu velice děkuji. Very Happy ještě aby to klaplo a ve čtvrtek se pro ní jelo.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne říjen 15, 2006 11:20 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Doufám, že si za to jednou nenafackuju, ale jeden klučina z nejmenované seznamky. Razz

Na začátek stránky  

ne říjen 15, 2006 12:15 am
Autor Zpráva
Nikom
šaman

jo, spadaný listí... vzpomínání, melancholie.Přístí víkend sbalím mladýho a pojedem někam do hor... chce to na chvilku vypnout a nechat se unášet...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

so říjen 14, 2006 10:19 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

bodyia: tobě kávoviny voní? Shocked Zrovna tohle je jedna z mála věcí, které mi v Praze opravdu nechybí, v dětství jsem ten pach nesnášel. Ale když už jsme u těch vůní, tenhle týden jsem poprvé letos cítil vůni spadaného listí, to já zase rád Rolling Eyes

Na začátek stránky  

st říjen 11, 2006 6:05 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Certe Citovat

bodyia napsal:
Jako začínající puberťák jsem jezdil do Pardubic hrát, byť hradečák, basket. Ti kluci tady byli úžasní, do dvou z týmu jsem byl zblázněnej a celý to bylo hrozně emotivní období. Často v celém městě voněl slad z pivovaru a káva z kávovin... A dneska, když jsem vyrazil na nábřeží na brusle, cítil jsem úplně stejnou vůni jako tenkrát před mnoha lety. Úžasný, během skatingu jsem se rozpomněl na ty tváře, společný zážitky a vlastně nevědomý začátek všeho. Hezké, možná sentimentální, ale i to k padajícímu listí patří Wink
Twisted Evil Twisted Evil Certe Twisted Evil

Na začátek stránky  

st říjen 11, 2006 6:03 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Jako začínající puberťák jsem jezdil do Pardubic hrát, byť hradečák, basket. Ti kluci tady byli úžasní, do dvou z týmu jsem byl zblázněnej a celý to bylo hrozně emotivní období. Často v celém městě voněl slad z pivovaru a káva z kávovin... A dneska, když jsem vyrazil na nábřeží na brusle, cítil jsem úplně stejnou vůni jako tenkrát před mnoha lety. Úžasný, během skatingu jsem se rozpomněl na ty tváře, společný zážitky a vlastně nevědomý začátek všeho. Hezké, možná sentimentální, ale i to k padajícímu listí patří Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po říjen 09, 2006 3:26 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

bodyia napsal:
Velká pardubická (tedy až na miliardu lidí na závodišti:-/) a její vítěz, moc sympatickej kluk. Má pronikavě modrý oči a podezřele dlouhý řasy... hezkej Twisted Evil

Akorát jsem to chtěl napsat. Ale předběhl si mě Wink Mě se také opravdu moc líbí vítěz. Ten ků'n je fešák, ale jeho žokej je ještě krásnější Embarassed Idea

Na začátek stránky  

ne říjen 08, 2006 11:00 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Velká pardubická (tedy až na miliardu lidí na závodišti:-/) a její vítěz, moc sympatickej kluk. Má pronikavě modrý oči a podezřele dlouhý řasy... hezkej Twisted Evil

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

ne říjen 08, 2006 5:52 pm
Autor Zpráva
Nikom
šaman

Stonerock napsal:
Nikom napsal:
Ještě poznámka k těm vyšetřením... na každého se dostane... Twisted Evil

To je výhrůžka, nebo výzva? Wink

Laughing

Na začátek stránky  

ne říjen 08, 2006 1:29 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Nikom napsal:

To je výhrůžka, nebo výzva? Wink

Na začátek stránky  

ne říjen 08, 2006 10:52 am
Autor Zpráva
Nikom
šaman

Na začátek stránky  

so říjen 07, 2006 9:40 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

bodyia: to kdybych věděl, tak to bychom se sestrou nezakufrovali cestou z prahy do pardubic. Ale zase to vyvážily hned dvě radosti. Jedna chtěná a druhá náhodná.
1. konečně jsem se dokopal dojít si do IKEY pro svůj vysněný hrnek-kafáč (má určitě půl litru, možná i víc) a ke všemu byl ve slevě Smile

2. když jsme zakufrovali (částečně vinou objížďky a částečně mojí vinou), dorazili jsme do Žlebů a když jsem uviděl tamní parkoviště pod zámkem, vybavily se mi vzpomínky ze zhruba 5 let, když jsem tam byl s mateřskou školou na výletě. Prostě nostalgie.

Na začátek stránky  

so říjen 07, 2006 8:45 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Předmět: fireworks Citovat

Bylo to naprosto famózní, lepší ohňostroj jsme ještě neviděli. A sešli se tu snad celý Pardubice.
Jedna z povedenějších fotek, ale není tam moc vidět ta velikost akce:

Na začátek stránky  

so říjen 07, 2006 6:44 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

bodyia napsal:
Dnes máme v Pardubicích městské slavnosti, jako vždycky den před Velkou pardubickou. Jsou otevřeny instituce, večer je lampiónový průvod, zakončený 20min ohňostrojem. A letos poprvé bude odpalován z těžební lodi a to přímo před našimi okny Smile Teď zkouší zvukovou aparaturu, výkon je solidní, u lodi je asi dvacet techniků, kteří všechno připravují a kontrolují. ZajímavéWink Aaaa, už vím, proč je to na lodi! Právě testují vodní fontány... hmm, musím nastavit foťák na časosběrWink

Viel Spaß jak říkají němci

Na začátek stránky  

so říjen 07, 2006 6:07 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Dnes máme v Pardubicích městské slavnosti, jako vždycky den před Velkou pardubickou. Jsou otevřeny instituce, večer je lampiónový průvod, zakončený 20min ohňostrojem. A letos poprvé bude odpalován z těžební lodi a to přímo před našimi okny Smile Teď zkouší zvukovou aparaturu, výkon je solidní, u lodi je asi dvacet techniků, kteří všechno připravují a kontrolují. ZajímavéWink Aaaa, už vím, proč je to na lodi! Právě testují vodní fontány... hmm, musím nastavit foťák na časosběrWink

Na začátek stránky  

so říjen 07, 2006 9:20 am
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

pepcza napsal:

Jak reklama na jednu čokoládovou tyčinku Wink Laughing

Jé,. tu tyčku tu já můžu a tu reklamu ještě víc Embarassed Cool

Na začátek stránky  

pá říjen 06, 2006 11:02 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

alca napsal:
Včera jsem to sem nestihl napsat, tak dnes. Včera mi přijeli vyměnit do práce stůl z Kinnarpsu v Průhonicích tři chlapci. Ten jeden patřil mezi ty, u kterých se zachvějete vzrušením a oči se od nich nedají odlepit, protože fakt takhle krásných kluků na světě moc nechodí. Ten stůl byl moc velký a oni ho museli zvednout nad hlavu, aby prošli mezi ostatními, čímž se tomu bloďáčkovi vytáhlo tričko a odhalilo navíc slaďoučký břicho a já jsem musel na vzduch, abych ho tam nevykoukal Shocked Více takových zpestření!! Pray ...nebo že bych si objednal nějakou skříňku...?? Twisted Evil

Jak reklama na jednu čokoládovou tyčinku Wink Laughing

Na začátek stránky  

pá říjen 06, 2006 8:57 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Krásný den Citovat

Byl jsem u babičky. Mimo prace na zahrade jsme si stihli moc krasne popoidat. O vnitrni ceste cloveka, vire.. Vyjasnili jsme si drobna napeti, ktera se tahla od meho detstvi. Jsme si cimdal bliz. Bylo to nadherne. Mam babicku moc rad. Kdyz jsem jel zpatky do Prahy tak cesto na vlak krasne zpivali ptaci. Zapadalo slunce.. a ja se citil naplneny a stastny Wink Dekuji za tento nadherny darek

Na začátek stránky  

pá říjen 06, 2006 8:54 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

alca napsal:
Včera jsem to sem nestihl napsat, tak dnes. Včera mi přijeli vyměnit do práce stůl z Kinnarpsu v Průhonicích tři chlapci. Ten jeden patřil mezi ty, u kterých se zachvějete vzrušením a oči se od nich nedají odlepit, protože fakt takhle krásných kluků na světě moc nechodí. Ten stůl byl moc velký a oni ho museli zvednout nad hlavu, aby prošli mezi ostatními, čímž se tomu bloďáčkovi vytáhlo tričko a odhalilo navíc slaďoučký břicho a já jsem musel na vzduch, abych ho tam nevykoukal Shocked Více takových zpestření!! Pray ...nebo že bych si objednal nějakou skříňku...?? Twisted Evil

Twisted Evil

Na začátek stránky  

pá říjen 06, 2006 8:42 pm
Autor Zpráva
alca
admin

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt říjen 05, 2006 2:24 am
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Co mi dneska udělalo radost? Cédéčko tradiční řecký hudby, který mi dneska táta přivez' z Atén... Celej večer se mi pokojem line zvuk buzuki... Wink

Na začátek stránky  

po říjen 02, 2006 6:58 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: Kino, rozjímání v Havaně dva Pavlové od Prahy Citovat

Já se nepochlubil. Ve čtvrtek večer jsem byl s babičkou v kině.
Bylo to od Chytilové.nějaké radosti.
Moc dobrá prdel. bylo to z prostředí psycholožky. A ona měla moc hezkyho syna.
Hezkej kluk. Akorát furt hrál hry a chatoval.
Nebudu to dál rozvádět.

Jo a pak mne můj kamarád Pavel pozval do restaurace , kde jsem ho zavedl.
Jmenuje se havana a je to jedna z nejhezčích restaurací, jakou v brně znám.

Jsou tam rybičky a tak. Dlouho jsme se nevidli a já byl moc rád, že jsem s ním opět mohl být a že jsem si s ním mohl povídat.

A další kamarád pavel mi napsal jak se mám.- to mne moc potěšilo.

Akorát oba jsou od Prahy no. Ale bylo to prima.

Na začátek stránky  

po říjen 02, 2006 5:20 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Nic, letím do garáže. Tak za cca 1,5 hod mne čekejte Laughing

Na začátek stránky  

po říjen 02, 2006 5:17 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

zdenda napsal:
Že bych se jel podívat do Hradce a náhodou bych tam omdlel? Twisted Evil

Tak to sebou hejbni, já už letim na vlak Wink

Na začátek stránky  

po říjen 02, 2006 5:15 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Že bych se jel podívat do Hradce a náhodou bych tam omdlel? Twisted Evil

Na začátek stránky  

po říjen 02, 2006 2:14 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: :-) Citovat

Nikom napsal:
Přežil jsem první školní den. Famfáry, poplesk Wink

Teď už si připadám jako fakt drsnej medik a moje sebevědomí vylítlo až do nebes. Většinu školní doby se totiž už vyskytuju v nemocnici. smím-li radit, vyhněte se Hradecké fakultce, v opačném případě je docela pravděpodobné, že si vás příjdu. Prohlídnout,poslechnout,proklepat nebo prohmatat a možná dokonce všechno dohromady.

Ze bych si udelal vylet Embarassed Wink Wink

Na začátek stránky  

po říjen 02, 2006 2:02 pm
Autor Zpráva
Nikom
šaman

Přežil jsem první školní den. Famfáry, poplesk Wink

Teď už si připadám jako fakt drsnej medik a moje sebevědomí vylítlo až do nebes. Většinu školní doby se totiž už vyskytuju v nemocnici. smím-li radit, vyhněte se Hradecké fakultce, v opačném případě je docela pravděpodobné, že si vás příjdu. Prohlídnout,poslechnout,proklepat nebo prohmatat a možná dokonce všechno dohromady.

Na začátek stránky  

so září 30, 2006 9:32 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Předmět: Další zářezy na pažbu Citovat

No dneska se mi povedly v pražských ulicích senzační úlovky.Podařilo se mi ulovit Simcu Aronde z počátku 50. let a musel jsem se téměř vloupat na nádvoří autoservisu, který není v provozu. A jaké bylo mé překvapení, když se na tom samém nádvoří objevil Fiat 128 SC. A v jedné žižkovské ulici byly dvě Cortiny mk2 vedle sebe, jedna s u nás raritním řazením pod volantem. Ale nejlepší úlovek byl Ford Transit z 60. let, oblečený do barev dobrovolných hasičů z německého Schönbergu (nad tím jsem doslova slintal blahem). Aut bylo celkem asi 16 a samé vzácné kusy. K tomu ještě senzační počasí jak v létě a člověku se hned zdá svět hezčí. Sbírka úlovků se začíná slibně rozrůstat a jen škoda, že jsem takhle nefotil auta když sem byl malý, to bylo takových skvostů na ulicích habaděj.

Na začátek stránky  

pá září 29, 2006 4:34 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Odvážil jsem se odstavit pianino 15 cm od zdi, aby se zvuk lépe nesl. vyšlo to znamenitě Twisted Evil Basuje, až se klepou skleničky. Matka nasadila špunty do uší a sousedka právě potřetí odešla. Miluju velký zvuk!

Na začátek stránky  

st září 27, 2006 8:09 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Dnešní Pardubky:

Třída Míru bez trolejbusů? Nesmysl!
Jako vždy jde až na prvním místě o stamiliony

Třída Míru bez trolejbusů? Nesmysl, říkají někteří pardubičtí občané včetně Jiřího Palečka. Tak se zastupitelstvo města vyznamenalo a odhlasovalo, až na čtyři statečné, pěší zónu bez trolejbusů. Bylo pod "mediálním tlakem", že pro tuto variantu je prý 64 procent lidí. Bohužel už se nepřišlo na to, že pro bylo jen 395 lidí, tedy půl procenta Pardubáků.

Nemáme pěší zónu? To je klam!

Podlehlo klamu, stejnému jako tvrzení o budoucí nefunkční kráse. Klamné jsou i další argumenty pro odstranění trolejbusů. "V sousedním Hradci Králové je sice zóna bez drátů, ale ty tam nikdy neměli, leží mezi dvěma linkami MHD, které ji mají oživovat, ale prý nic moc. Klamné je i tvrzení, že my pěší zónu nemáme. Třída Míru byla pro pěší, cyklisty i trolejbusy, dříve než si, v Hradci vzpomněli. Korzování na třídě Míru je z dávných bájí, už tu nemáme ani kavárnu Corso. Třídu oživují právě cestující trolejbusy. "Čistou" pěší zónu mezi linkami MHD máme na Karlovině. Nákladné úpravy zde zničily zeleň, kterou má draze nahradit nová na třídě Míru. Pokusem je i Smetanovo náměstí, kde nikdo nekorzuje, ani nesedá. Čtvrtou pěší zónu, prý nejkrásnější v České republice a okolí, máme mít, za cizí peníze, na Masarykově náměstí. Minimálně neznalostí je tvrzení, že se linky prodlouží jen o pár metrů. Pro objetí 200 metrů dnešní trasy bude nutno tisíckrát denně udělat kilometrovou kličku. To dopravu předraží a zpomalí a pomůže (záměrnému?) omezování či dokonce likvidaci ekologické dopravy. A cesta od Zelené brány na třídu Míru či naopak kolem stadionů je hodná Kocourkova...

Na prvním místě jde o stamiliony

Jako vždy, až na prvním místě jde o stamiliony, o něž přijde chudá pardubická kasa. Toto rozhodnutí město ožebračí, jako za bývalého kraje, a povede ke vzniku pardubického chudinského ghetta. Proto lidé bděte, neblbněte a buďte rozumnými patrioty!
Jiří Paleček
Autor je jednatelem Klubu přátel Pardubicka

Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 100, 101, 102  Další