| |
| |
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st září 27, 2006 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
| Předmět: |
|
|
Dnešní Pardubky:
Třída Míru bez trolejbusů? Nesmysl!
Jako vždy jde až na prvním místě o stamiliony
Třída Míru bez trolejbusů? Nesmysl, říkají někteří pardubičtí občané včetně Jiřího Palečka. Tak se zastupitelstvo města vyznamenalo a odhlasovalo, až na čtyři statečné, pěší zónu bez trolejbusů. Bylo pod "mediálním tlakem", že pro tuto variantu je prý 64 procent lidí. Bohužel už se nepřišlo na to, že pro bylo jen 395 lidí, tedy půl procenta Pardubáků.
Nemáme pěší zónu? To je klam!
Podlehlo klamu, stejnému jako tvrzení o budoucí nefunkční kráse. Klamné jsou i další argumenty pro odstranění trolejbusů. "V sousedním Hradci Králové je sice zóna bez drátů, ale ty tam nikdy neměli, leží mezi dvěma linkami MHD, které ji mají oživovat, ale prý nic moc. Klamné je i tvrzení, že my pěší zónu nemáme. Třída Míru byla pro pěší, cyklisty i trolejbusy, dříve než si, v Hradci vzpomněli. Korzování na třídě Míru je z dávných bájí, už tu nemáme ani kavárnu Corso. Třídu oživují právě cestující trolejbusy. "Čistou" pěší zónu mezi linkami MHD máme na Karlovině. Nákladné úpravy zde zničily zeleň, kterou má draze nahradit nová na třídě Míru. Pokusem je i Smetanovo náměstí, kde nikdo nekorzuje, ani nesedá. Čtvrtou pěší zónu, prý nejkrásnější v České republice a okolí, máme mít, za cizí peníze, na Masarykově náměstí. Minimálně neznalostí je tvrzení, že se linky prodlouží jen o pár metrů. Pro objetí 200 metrů dnešní trasy bude nutno tisíckrát denně udělat kilometrovou kličku. To dopravu předraží a zpomalí a pomůže (záměrnému?) omezování či dokonce likvidaci ekologické dopravy. A cesta od Zelené brány na třídu Míru či naopak kolem stadionů je hodná Kocourkova...
Na prvním místě jde o stamiliony
Jako vždy, až na prvním místě jde o stamiliony, o něž přijde chudá pardubická kasa. Toto rozhodnutí město ožebračí, jako za bývalého kraje, a povede ke vzniku pardubického chudinského ghetta. Proto lidé bděte, neblbněte a buďte rozumnými patrioty!
Jiří Paleček
Autor je jednatelem Klubu přátel Pardubicka _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
| |
|
|
 |
st září 27, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Kamarádka, ze jsme si nasel kudy nechci jit. A nasel sve povolani. To co chci delat davno. Psychopeda, doprovaze tlid s mentalni retardaci. Ne lidi opravovat  _________________ Jsem... |
|
| |
|
|
 |
st září 27, 2006 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nová skla (plasty) do brýlí...
LINEIS FUSIO + Crizal Alizé (max. ztenčené plasty s indexem lomu 1,74, se sedmivrstvou antireflexní vrstvou Super Diafal, hydrofobně-oliofobní vrstvou a tvrzeným povrchem Supra). Sice mi moc z výplaty nezbylo ale když jsem vyšel z optiky ven na ulici, nevěřil jsem vlastním očím, takže těch peněz nelituju Pokud o něčem podobném uvažujete, můžu z vlastní zkušenosti jedině doporučit. |
|
| |
|
|
 |
st září 27, 2006 12:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
| Předmět: Re: Alkohol nepiju, ale přeju též pohodové psaní všem tady n |
|
|
| valbo napsal: | ... Ale Adam tu těch příspěvků má téměř trojnásobek, co Adame.
je vidět, že ten internet žereš teda.
Ale aspoń chodíš do přírody a nekouříš, myslím teda nezdravě, to druhé nevím. Po tom mi nic není ani vlastně. I když, bych si klidně přečetl, nějaký
... ....
... te´d mám někdy obavu, není tu Lukyinek a Da.jo, že ... jsem pak výraznější, když tu byli Ti dva, byl sem takový schovaný. ... . |
Na netu jsem často, to víš, do školy to bez toho nejde. Občas se divím, že toho stíhám tolik
Nemusíš mít strach, ty ses nedal přehlídnou ani v dobách lukýna a Freuda.
Ad kouření: Jen počkej, zajíci
Tak a co mě dneska fakt potěšilo? Na tělocviku jsem přehodil koulí (nebo převrhl?) hranici kryplíka, tak jásám a slavím! |
|
| |
|
|
 |
st září 27, 2006 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
| Adam napsal: | Dneska jsem konečně sehnal pořádnou nahrávku Šostakovičových klavírních koncertů. Tahle snaha trvala dva roky a jsem docela rád, že si to dneska konečně poslechnu. Jen pro otrlé posluchače  |
Gratuluji, udelal sis velikou radost. At se Ti pekne posloucha  _________________ Jsem... |
|
| |
|
|
 |
st září 27, 2006 10:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
| Předmět: Alkohol nepiju, ale přeju též pohodové psaní všem tady na GK |
|
|
Tak rok působení GK.
No to je hezké.
mně je známé jen datum 21.11
to jsem sem spolu s uživatelem Adamem vstoupili.
¨
Ale Adam tu těch příspěvků má téměř trojnásobek, co Adame.
je vidět, že ten internet žereš teda.
Ale aspoń chodíš do přírody a nekouříš, myslím teda nezdravě, to druhé nevím. Po tom mi nic není ani vlastně. I když, bych si klidně přečetl, nějaký
... .
musím se ale přiznat, že mne to tu taky baví, prostě se to s nějakým chatem nedá srovnat. Akorát si tu místy připadnu, jako jeden z největších sprosťáků, paradoxně, ale no,
te´d mám někdy obavu, není tu Lukyinek a Da.jo, že ... jsem pak výraznější, když tu byli Ti dva, byl sem takový schovaný. ... . _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
| |
|
|
 |
út září 26, 2006 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dneska jsem konečně sehnal pořádnou nahrávku Šostakovičových klavírních koncertů. Tahle snaha trvala dva roky a jsem docela rád, že si to dneska konečně poslechnu. Jen pro otrlé posluchače  |
|
| |
|
|
 |
út září 26, 2006 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
též zvedám, ale něco co není z vína po víně je mi tak nějak...pokud ovšem neprojde hadem  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
| |
|
|
 |
út září 26, 2006 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
| Předmět: Re: GK první narozeniny |
|
|
| bodyia napsal: | Aaa, já na to včera zapomněl, ale GK 25. září oslavila svoje první narozeníny! Tímto zdvihám virtuální champagne a připíjím na zájem uživatelů a rychlost databáze do dalšího roku.  |
Gratulujem jak tomuhle rychle rostoucímu baby, tak také pyšnému rodiči, který - ač pohlaví mužského - tohohle caparta přivedl na svět! |
|
| |
|
|
 |
út září 26, 2006 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
| Předmět: GK první narozeniny |
|
|
Aaa, já na to včera zapomněl, ale GK 25. září oslavila svoje první narozeníny! Tímto zdvihám virtuální champagne a připíjím na zájem uživatelů a rychlost databáze do dalšího roku.  |
|
| |
|
|
 |
út září 26, 2006 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
| Adam napsal: | Tak ta anglická verze je drsná  |
jj, anglickou i českou verzi miluju. nejvíc mě dostává Kohoto  |
|
| |
|
|
 |
po září 25, 2006 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak ta anglická verze je drsná  |
|
| |
|
|
 |
po září 25, 2006 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
| |
|
|
 |
po září 25, 2006 1:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
| Předmět: krásný pohled |
|
|
téda - dneska jsem viděl na smíchově dva pěkný kloučky - takový dva mazlíky, no prostě k nakousnutí, slurp......  |
|
| |
|
|
 |
po září 25, 2006 8:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
| Nikom napsal: | | ottos napsal: | | a pořád nás přibejvá - to dělá asi to klima tady v prahe... |
Aby vás Al-kaida pěkně nezredukovala...  |
neboj neboj - množíme se geometrickou řadou a máme utajený líhně... |
|
| |
|
|
 |
ne září 24, 2006 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
| Nikom napsal: | | ottos napsal: | | a pořád nás přibejvá - to dělá asi to klima tady v prahe... |
Tolik inteligence koncentrované do jednoho místa v republice - holt mají z nás strach i v Al-kaidě... proto na nás zkouší bububu. Ale my se nedáme...  |
|
| |
|
|
 |
ne září 24, 2006 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
| ottos napsal: | | a pořád nás přibejvá - to dělá asi to klima tady v prahe... |
|
| |
|
|
 |
ne září 24, 2006 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dnešek byl opět ve znamení hudby. Hráli jsme si s kamarádem na počítači a dělali takové jednodušší aranže k novým písničkám do autorského muzikálu našeho školního dramaťáku. Udělali jsme dost práce a fakt jsme se nasmáli. Vznikly docela dobrý parodie. Až to bude komplet, tak vám to třeba pustim, bude-li zájem  |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| Stonerock napsal: | | Adam napsal: | | Mark napsal: | | Stonerock napsal: | To víš, už se dřív stmívá, takže taky dřív vstávam...  |
Jo tak to chápu. Člověče s tvým biorytmem bys byl skvělá bordelmamá. Ale to ber jako žert, nechci tě shazovat. |
No tak to je ale přesný. Docela si Péťu v tý roli dovedu i představit.  |
Mě??? Nebyl's to náhodou ty, komu tak sluší tyrkysový boa?  |
 |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
| Stonerock napsal: | | Adam napsal: | No tak to je ale přesný. Docela si Péťu v tý roli dovedu i představit.  |
adam s tyrkysovým boa??? to jsem o něco přišel....  |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| Adam napsal: | | Mark napsal: | | Stonerock napsal: | To víš, už se dřív stmívá, takže taky dřív vstávam...  |
Jo tak to chápu. Člověče s tvým biorytmem bys byl skvělá bordelmamá. Ale to ber jako žert, nechci tě shazovat. |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| Mark napsal: | | Stonerock napsal: | To víš, už se dřív stmívá, takže taky dřív vstávam...  |
Na tom něco je... Evidentně jsem se minul povoláním... I když nevim, jestli bych si na tak zodpovědnou funkci troufnul...  |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
| Adam napsal: | | Mark napsal: | | Stonerock napsal: | To víš, už se dřív stmívá, takže taky dřív vstávam...  |
žádný koment |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| Mark napsal: | | Stonerock napsal: | To víš, už se dřív stmívá, takže taky dřív vstávam...  |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
| Stonerock napsal: | To víš, už se dřív stmívá, takže taky dřív vstávam...  |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
| a pořád nás přibejvá - to dělá asi to klima tady v prahe... |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
| Adam napsal: | | Abych se vrátil k tématu - udělalo mi radost, že inženýr je zahnán do rohu pražskou úderkou GK. |
Znásilňovači jedni.
Kolik vás bude příště?
Tomu říkám pražská férovka. |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
| Abych se vrátil k tématu - udělalo mi radost, že inženýr je zahnán do rohu pražskou úderkou GK. |
|
| |
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
| Mark napsal: | | Stonerock napsal: | | Mark napsal: | | Drahoušci, už jste někdy slyšeli o funkci klávesy Delete? |
Já vim, že jsme to téma s Adamem poněkud zahnojili... Ale že to bude vadit zrovna tobě, to mě fakt překvapuje...  |
Co tu dělá sova, ta má ožít až po půlnoci... |
To víš, už se dřív stmívá, takže taky dřív vstávam...  |
|
| |
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
| Mark napsal: | | Co tu dělá sova, ta má ožít až po půlnoci... |
o půlnoci ožívají duchové... |
|
| |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|