| |
| |
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so září 23, 2006 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
| Předmět: |
|
|
| bodyia napsal: | Utopické představy? Hmm, tento bohužel asi ano.
Ad live music - proč ne, ale v mém případě je to trochu komplikovaný kvůli technice, která je spolu poměrně složitě propojená, po posledním koncertě jsem všechno zpátky zapojoval tři dny a to jsem měl nástrojů o dost míň než teď Takže bych live performance navrhoval někdy u nás doma na party, ono i jenom hezky vypadá, když to všechno svítí  |
Počkej Boďo, stačily by jedny klávesy. V jednoduchosti je krása. Propojit klávesy+počítač+zesák snad není až takový ořišek. |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Utopické představy? Hmm, tento bohužel asi ano.
Ad live music - proč ne, ale v mém případě je to trochu komplikovaný kvůli technice, která je spolu poměrně složitě propojená, po posledním koncertě jsem všechno zpátky zapojoval tři dny a to jsem měl nástrojů o dost míň než teď Takže bych live performance navrhoval někdy u nás doma na party, ono i jenom hezky vypadá, když to všechno svítí  |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
| bodyia napsal: | | Adam napsal: | Dneska jsem absolvoval další kolo zkoušení klavírků Pod rukama mi prošlo asi dvacet nástrojů v hodnotě od 20 tisíc do 2 milionů a musím říct, že kvalita českých nástrojů se blíží a dokonce vyrovná klavírům zahraničním, přičemž rozdíl v cene je třeba 1 300 000.
Jedno pěkné koncertní křídélko se mi velice zamlouvá a cena taky není tak strašidelná (ta cifra je strašidelná, ale za ten nástroj - kdo by to nedal). |
Aaa, závidím!!! Taky bych testoval;-) Ačkoliv můj středobod zájmu má většinou zdířku pro 220V, klasický klavírky taky můžu. V německu jsem si zahrál na Yamahu C7, což je střední třída za 30t.€ a moc líbilo. Ale ještě raději bych doplnil svoji sbírku synth o raritní kousky, po kterých mé srdce touží, částka podobná, radost asi větší btw: včera mi z eBay dorazil další pěknej japonskej kousek z přelomu 80/90y, taky moooc hezky hraje, taky veliká radost.
A hodně mě potěšil burčák dneska v baru Che's, docela jsme to s Péťou přehnali a vyprávěli si voplzlý fantazie o hošíkovi, kterej seděl se svojí dívčinou u stolu vedle. Ale ten chlapeček byl famózní!! |
No tak Bóďo, kroť se. Hošík patří do utopických přestav.
Ale napadlo mě, že když jsi takovej umělec, a stejně tak i Adam, že byste při příštím setkání taky mohli něco zahrát naživo. Vždycky jsem to obdivoval, vidět jak někdo hraje na nějaký nástroj. Zážitek z hudby je naprosto jiný, než jen reprodukce. Daleko víc to na mě působí, ta hudba mě doslova vtahuje do své podstaty. |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
| Adam napsal: | Dneska jsem absolvoval další kolo zkoušení klavírků Pod rukama mi prošlo asi dvacet nástrojů v hodnotě od 20 tisíc do 2 milionů a musím říct, že kvalita českých nástrojů se blíží a dokonce vyrovná klavírům zahraničním, přičemž rozdíl v cene je třeba 1 300 000.
Jedno pěkné koncertní křídélko se mi velice zamlouvá a cena taky není tak strašidelná (ta cifra je strašidelná, ale za ten nástroj - kdo by to nedal). |
Aaa, závidím!!! Taky bych testoval;-) Ačkoliv můj středobod zájmu má většinou zdířku pro 220V, klasický klavírky taky můžu. V německu jsem si zahrál na Yamahu C7, což je střední třída za 30t.€ a moc líbilo. Ale ještě raději bych doplnil svoji sbírku synth o raritní kousky, po kterých mé srdce touží, částka podobná, radost asi větší btw: včera mi z eBay dorazil další pěknej japonskej kousek z přelomu 80/90y, taky moooc hezky hraje, taky veliká radost.
A hodně mě potěšil burčák dneska v baru Che's, docela jsme to s Péťou přehnali a vyprávěli si voplzlý fantazie o hošíkovi, kterej seděl se svojí dívčinou u stolu vedle. Ale ten chlapeček byl famózní!! |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
| Adam napsal: | Dneska jsem absolvoval další kolo zkoušení klavírků Pod rukama mi prošlo asi dvacet nástrojů v hodnotě od 20 tisíc do 2 milionů a musím říct, že kvalita českých nástrojů se blíží a dokonce vyrovná klavírům zahraničním, přičemž rozdíl v cene je třeba 1 300 000.
Chceš říct, že za nějaký nástroj bys obětoval život?  |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 7:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dneska jsem absolvoval další kolo zkoušení klavírků Pod rukama mi prošlo asi dvacet nástrojů v hodnotě od 20 tisíc do 2 milionů a musím říct, že kvalita českých nástrojů se blíží a dokonce vyrovná klavírům zahraničním, přičemž rozdíl v cene je třeba 1 300 000.
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 12:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jen tak pro představu, co se vše mělo v Pcích dít.
dole jsou 2 nákresy.
http://www.trolejbus.cz/investicni-ukol59.htm _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
| |
|
|
 |
so září 23, 2006 12:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
To je hezké, ale někomu by mohlo dojít, že i trolejbus to dokáže. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
| |
|
|
 |
pá září 22, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
| zdenda napsal: | Jsou to předběžné náklady, to je pravda,ale zároveň takové dost minimální.Ale na MHD jsou už vyčísleny přesně.
Ano, to máš pravdu, už dlouho se o tom uvažuje., ale je to zbytečně obrovská částka. V Pze prosím. Tam mají obrovské peněžní možnosti, ale Pce, no ty jsou přecejenom menší.
Zdroj: ředitel DPmP
Normálně na západě i východě můžou tram. jezdit přes pěšku, tak proč by nemohla tady. MHD má sloužit lidem a dovézt je co nejblíž jejich potenciálním cílům a domovům |
Moc rad jezdim tramvaji po pesi zone  _________________ Jsem... |
|
| |
|
|
 |
pá září 22, 2006 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jsou to předběžné náklady, to je pravda,ale zároveň takové dost minimální.Ale na MHD jsou už vyčísleny přesně.
Ano, to máš pravdu, už dlouho se o tom uvažuje., ale je to zbytečně obrovská částka. V Pze prosím. Tam mají obrovské peněžní možnosti, ale Pce, no ty jsou přecejenom menší.
Zdroj: ředitel DPmP
Normálně na západě i východě můžou tram. jezdit přes pěšku, tak proč by nemohla tady. MHD má sloužit lidem a dovézt je co nejblíž jejich potenciálním cílům a domovům _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
| |
|
|
 |
pá září 22, 2006 5:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
| Zdenda: No, archtektonický studie vždycky počítali s vyloučením dopravy na Tř. Míru. Zajímalo by mě, z čeho čerpáš náklady na úpravu třídy na pěší zónu, zatím je hotová jenom studie, žádný projekt a finanční/časový harmonogram pokud vím není... Ale i kdyby to stálo miliardu a město na to mělo, tak proč ne? |
|
| |
|
|
 |
pá září 22, 2006 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
| Co je špatnýho na novým nádraží v Brně? |
|
| |
|
|
 |
pá září 22, 2006 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Ano hlasovali, ale co si budem povídat, obálková methoda funguje a někomu se to velice oplatí. Pro představu:
Úprava na pěší zónu:ca 80 mil.
Úprava troleje-15,5 mil,
Úprava nám. Rep. aby stíhala pobírat MHD-2 mil
Náklady na provoz po obj. trase-3,6 mil ročně. Takže na 100 mil. jsme jak na koni
Za tohle máš 3-4 km trolejbusové trati v plné palbě a něco zbyde na vozy.
Takže stále říkám, že za 300m pěší z=óny je to moc.
No a jak říkal Džugašvili-"nezáleží, jak kdo hlasoval, ale jak se to spočítá. Před nějakými 4 lety byli lidé pro zachování MHD na tř. Míru.
To je to samé jak výstavba nového nádraží v Brně. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
| |
|
|
 |
čt září 21, 2006 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Dneska jsem měl první den školy a nestačil jsem se divit, kolik bylo všude pěknejch kluků. Nechápu, kde se jich tolik vzalo - před prázdninama jich tam určitě tolik nebylo! Ale současně si musim postěžovat - rozptylujou mě! Při přednášce ze Základů teorie informace jsem imrvére čuměl jinam než na tabuli...  |
|
| |
|
|
 |
čt září 21, 2006 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
| zdenda napsal: | | že se vrátím k Pcím. Tak reko třídy Míru na pěšku by mělo stát 80-100 mil. Sorry, ale za 300 je to zbytečné.Jsou potřebnější místa. |
Řekněme, že dopravní problémy moc neřeším, na Tř. Míru to mám kousek, chodíme tam pěšky, jeden rok jsme tam i bydleli a prostě vize širokého bulváru nenásilně navazujícího z Perštýnského náměstí se mi náramně líbí. Teď se tam navíc staví dva nový shopping parky, třetí hned na začátku po vzoru dubajské plachetnice je už taky v přípravě + společensko-obchodní censtrum Palace Pardubice na hliněným plácku před Tescem/hotelem Labe s termínem dokončení příští Vánoce, prostě mám pocit, že město ožije a změna třídy Míru na pěší zónu je logický pokračování. A předpokládám, že zastupitelé si spočítali, kolik to město bude stát, navíc hlasování bylo jednoznačné (20 ku 4). |
|
| |
|
|
 |
čt září 21, 2006 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
že se vrátím k Pcím. Tak reko třídy Míru na pěšku by mělo stát 80-100 mil. Sorry, ale za 300 je to zbytečné.Jsou potřebnější místa. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
| |
|
|
 |
čt září 21, 2006 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
| zdenda napsal: | Ano, když 90% návštěvníků jsou studenti a ti, co se přišli jen ze zvědavosti/setrvačnosti podívat  |
Kde jsi vzal 90% ?
To nepřeháněj, těch tam zas tak moc nebylo, řekněme 50%.
A je to jen dobře, technické profese jsou žádané. Kdo dneska stojí o absolventa školy s čistě managerskou průpravou. Kdo si něco koupí od člověka, který ani nerozumí předmětu svého prodeje.
Za ty studenty jsem rád, pro zemi jsou lepší tuzemští odborníci, než dovoz z východu. Podívej na Německo, jak přemlouvají schopné lidi třeba od nás, aby šli dělat tam. |
|
| |
|
|
 |
čt září 21, 2006 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Ano, když 90% návštěvníků jsou studenti a ti, co se přišli jen ze zvědavosti/setrvačnosti podívat  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
| |
|
|
 |
čt září 21, 2006 6:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
| zdenda napsal: | | Mark-no tak to sis na výstavišti užíval co? Poslední dobou jde MSV do háje a to krutě. |
Tak vystavovatelství už není co bývalo. Kdysi se tam opravdu uzavíraly kontrakty, dnes je to spíš jen otázka prestiže tam být. Každopádně do kytek to nejde, rozhodně né v této době, kdy průmysl docela znatelně roste. |
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Mark-no tak to sis na výstavišti užíval co? Poslední dobou jde MSV do háje a to krutě. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Vkládám ho jako obrázek. Tady je odkaz:
http://img57.imageshack.us/img57/7986/drooloi8.gif
ten zkopíruješ do příspěvku, označíš, klikneš na tlačítko "Img" a je hotovo. Při psaní příspěvku to bude vypadat takhle:
| kód: | | [img]http://img57.imageshack.us/img57/7986/drooloi8.gif[/img] |
po odeslání takhle:
 |
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
| Předmět: to TXB |
|
|
Kde si vzal ten slintající smajlík? Ten by se mi často hodil. Zvlášť teď po přečtení tvého příspěvku mám úplně uslintané tričko.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
| Předmět: Podobně jakio mark. Ano A já to sleduju celé září den co den |
|
|
Ano.
když sem dnes volal známym z Bohdanče, tak sem se dozvděl, že volám do Brna na výstaviště.
radši sem na to zapomenul.
protože mi došel můj kolegáček a já s ním začal laškiovat.
To bylo hezky.
Pak mne v parku pozdravil můj oblíbený kamarád z autobusu. no to bylo mo fajn.
A včra mne přemluvili kluci a já si byl zahrát florbal.
No a pak sem s nima kecal po hře.
No prostě po těch prázdninách na intru nvím, kam mám koukat. |
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jel jsem z práce autobusem a cestou přistoupili tři kluci - odhadoval bych jim kolem sedmnácti. Samozřejmě si sedli blízko mě, abych měl pěknej výhled Dva z nich (vypadali jako členové klubu "mladí metrosexuálové") měli kratší nagelovaný tmavohnědý vlasy, jeden vlnitý, druhej rovný, jeden jasně modrý oči, druhej modrozelený Třetí (špinavej blonďák) si sedl vedle mě, ale moc jsem na něj neviděl, protože byl otočenej k nim. Jeden z nich vystoupil, ale v zápětí přistoupil další kluk, ktterý se s nima znal, takže zaujal místo předchozího a bavili se dál. Světle hnědý rovný vlasy, brýle... už to nebyl takovej klasickej "hezoun", ale vůbec nevypadal špatně. No... dít se tohle častějc, tak ani nelituju peněz, co dávám každej půlrok za lítačku
| bodyia napsal: | Pardubický zastupitelstvo včera schválilo změnu Třídy míru (kdo aspoň trochu zná, je to třída končící prakticky u Grandu, resp. Zelený brány) na pěší zónu. Totálně bez aut a městské dopravy, měly by vzniknout parkové plochy, nová zeleň, zahrádky restaurací. Už se těším
Teď se toho v Pradubicích architektonicky děje v centru opravdu hodně, tak za rok, dva bude město hodně jiné. |
To máte dobrý, u nás v Budějkách na pěší zóně zeleň zrušili a nahradili ji krásnou betonovou dlažbou  |
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
No bejt celej den na stánku na výstavišti a koukat po těch pěknejch klucích co chodí okolo ...
Nádhera  |
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 4:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
| bodyia napsal: | Pardubický zastupitelstvo včera schválilo změnu Třídy míru (kdo aspoň trochu zná, je to třída končící prakticky u Grandu, resp. Zelený brány) na pěší zónu. Totálně bez aut a městské dopravy, měly by vzniknout parkové plochy, nová zeleň, zahrádky restaurací. Už se těším
Teď se toho v Pradubicích architektonicky děje v centru opravdu hodně, tak za rok, dva bude město hodně jiné. |
Ano, o5 se ukázali zastupitelé jak přemýšlí. Schválená objízdná trasa je kombinací těch nejhorších částí všech variant.
Každý trolejbus, který bude muset přes nám. Republiky najede o 900 m víc, což ročně udělá zvýšení nákladů v řádech miliónů a DP není banka, která si menší zvýšení vklidu pokryje. Pro představu. Za 3 mil. Kč, což to minimálně dělá můžeme zakoupit- cca 70% středněpodlažního autobusu s euro-poslední, 1/3 trolejbusu nízkopodlažního, nebo 2-3 GO strarých trolejbusu(někdy i 4 GO), Při nabíhání na nový tarif, tak 10 automatů na výdej jízdenek. Jinak na západě(i východě-Brno, Prešov) je normální, že MHD jede přes pěšku. Další možnost je zúžení jízdního pruhu(nikolii nějaká stavba silnice, prostě vše v jedné rovině) na průjezd jednoho tr a byly by vytvořeny výhybny. Sloupy mohou vypadat jak z 30. let a je klid. A nějaký architekt chtěl historický ráz a kostky. Co je hist. ráz? to už se rovnou můžem vrátit do r. 1850, kdy tam byla prašná cesta.
Jinak-Nezáleží jak kdo hlasoval, ale jak se to spočítá-Džugašvili. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 11:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Nojo a vy zrovna uvažujete...  |
|
| |
|
|
 |
st září 20, 2006 11:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Pardubický zastupitelstvo včera schválilo změnu Třídy míru (kdo aspoň trochu zná, je to třída končící prakticky u Grandu, resp. Zelený brány) na pěší zónu. Totálně bez aut a městské dopravy, měly by vzniknout parkové plochy, nová zeleň, zahrádky restaurací. Už se těším
|
| |
|
|
 |
út září 19, 2006 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Burčák....tedy čtyři burčáky....placené firmou jen kdyby se přestala točit ta podlaha, stůl, okno, ...  |
|
| |
|
|
 |
po září 18, 2006 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Nejvíc neděle, dělal jsem na Ikarusu 280.10(linkový) průvodčího v Jablonci a tam byl obrat lidí. Sice jízdenek jsem prodal asi jenom 5, ale i to jest úspěch.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
| |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|