|  | 

|  |  |  | Časy uváděny v GMT + 2 hodiny |  |  

|  | út červenec 02, 2019 2:10 am |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Petr_K uživatel++

| 

| Předmět: Re: odpověď |   |  
				| 
 |  
				| 			| Honza napsal: |  	  | .... Na fejsu nejsem, protože jsem nepřišel na to, o co by byl můj život lepší, kdybych tam byl.
  .... |  Tak to je moc krásně řečeno Honzo
		|  |  

|  | pá duben 12, 2019 9:58 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Honza šaman

| 

| Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| No dovol! Já nejsem žádná konzerva!  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | pá duben 12, 2019 7:07 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| fREDka uživatel+

| 

| 
 |  
				| No, diskusní fora jsou na dnešní dobu moc pomalá. Dneska je to samé šup šup, hotovo a pryč. Tady je to asi jen pro konzervy  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | čt duben 04, 2019 4:13 am |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Vaclav šaman

| 

| 
 |  
				| 			| Honza napsal: |  	  | "Kdo je u tebe babička, ty spratku drzej!" |  
 Kdyby pratetička spratkovi jednu flákla (a pak si sedla), měl bych pro ní plné pochopení. Naštěstí takových oprsklíků není nadměrně.
  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | út duben 02, 2019 7:00 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Honza šaman

| 

| 
 |  
				| 			| Václav napsal: |  	  | hlavně ale si smutně říkám "Tak už je to tady." Nic moc.    |  
 Nesmíš se tomu tak poddávat. Mezi oblíbené příběhy z mého dětství patří ta, kdy se jakýsi skaut slušňáček pokusil o dobrý skutek tím, že chtěl pustit v autobusu mou pratetu sednout a řekl:"posaďte se babičko". Odměnou mu byl tetin ledový pohled a výkřik na celý autobus "Kdo je u tebe babička, ty spratku drzej!"

A pokud jde o film Občanský průkaz tak sorry, agitka dost podobná této https://www.youtube.com/watch?v=h8Xy6Rn_hmY snad jen s tím rozdílem, že tahle je aspoň zábavná. Zejména bych vyzdvihl hlášku v čase 3:25.
  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | so březen 30, 2019 8:50 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Vaclav šaman

| 

| 
 |  
				| 			| Honza napsal: |  	  | skončíš jako žlučovitý stařík, co schválně jezdí v přepravní špičce, aby mohl mládeži nadávat, že ho nepustí sednout.  |  
 To už jsi mi sliboval víckrát. Zatím, pokud mne někdo pustí sednout (naposledy moc roztomilý kluk, pozdních -náct, asi venkovánek, zatahal mne za rukáv), tak se trochu stydím, hlavně ale si smutně říkám "Tak už je to tady." Nic moc.
    |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | so březen 30, 2019 4:00 am |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Honza šaman

| 

| 
 |  
				| 			| mour napsal: |  	  | asi tak, nebýt (jenom) na fb je trochu akt rebelie  |  Já si teda představuju rebelie dost jinak. Na fejsu nejsem, protože jsem nepřišel na to, o co by byl můj život lepší, kdybych tam byl.

| mour napsal: |  	  | a bylo to v době doznívající puberty |  Tohle období je u chlapa někdy kolem 70 let, ne?

| Václav napsal: |  	  | stojíme před kinem, kde dávají Občanský průkaz, a se vstupenkami v ruce si spolu, než začne promítání, listujeme ve slátanině pana Krejčího a smějeme se jí |  Václave, Václave! Kde se v tobě bere ta zášť a zákeřná potměšilost. Měl bys s tím něco dělat, nebo skončíš jako žlučovitý stařík, co schválně jezdí v přepravní špičce, aby mohl mládeži nadávat, že ho nepustí sednout.
  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | st březen 27, 2019 7:47 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| mour tester

| 

| Předmět: Re: Proč sem lidi nechodí diskutovat? |   |  
				| 
 |  
				| 			| Václav napsal: |  	  | BTW, moure, máš nějaké téma k popovídání? Jo, a vítej mezi námi.
  |  těší mě
  s žádným tématem nepřicházím ale klidně něco vymyslím  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | st březen 27, 2019 7:32 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| mour tester

| 

| 
 |  
				| 			| bright napsal: |  	  | Náhradu za co? |  Myslel jsem náhradu za to nezávazně si zadiskutovat

| Honza napsal: |  	  | Asi hledá nějaké místo, kde by se dalo bavit bez selfíčkování lajkování a podobného šaškování. |  asi tak, nebýt (jenom) na fb je trochu akt rebelie

| Václav napsal: |  	  | Pravda je, že se tu už nediskutuje, ale neznamená to, že tu "nikdo není" |  To je dobré slyšet, jsem si myslel že se to tu smaže

Jinak já jsem tady (na tomto fóru) byl před 11 lety krátce, když jsem u sebe zjistil že jsem gay a bylo to v době doznívající puberty a objevoval jsem nový svět a tím i sám sebe a to je dnes už vlastně objeveno
  ale chodil jsem sem občas jako čtenář, rád si čtu o osudech lidí atd... |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | st březen 27, 2019 5:24 am |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Vaclav šaman

| 

| Předmět: Re: Proč sem lidi nechodí diskutovat? |   |  
				| 
 |  
				| 			| Honza napsal: |  	  | Asi hledá nějaké místo, kde by se dalo bavit bez selfíčkování lajkování a podobného šaškování.  |  
 No vidíš, a zrovna s Tebou bych selfíčko rád měl. Jak stojíme před kinem, kde dávají Občanský průkaz, a se vstupenkami v ruce si spolu, než začne promítání, listujeme ve slátanině pana Krejčího a smějeme se jí,
  . 
 Mourovu otázku naprosto chápu, ale seriózní odpověď neznám, resp. nabízí se jich spousta možných a těžko určit tu správnou. Pravda je, že se tu už nediskutuje, ale neznamená to, že tu "nikdo není" - stále tu je víc nebo míň  zalogovaných, a když si člověk klikne na "Kdo je přítomen", vidí, že procházejí vlákna nebo si vyřizují korespondenci.

Význam zdejšího fóra vidím ve shromáždění kvanta reálných životních příběhů a situací, většinou typických pro různé fáze života gaye (pravda, teplý funus zatím čeká na diskutéry). Jsou tu a jsou každému k dispozici: jak strašně by mi to bylo pomohlo, když jsem byl puboš a tápající adolescent... Proti současným sociálním sítím je obrovská výhoda, že celý obsah je stále k dispozici, nic nepropadá do ztracena. Ale už asi není nutno témata v diskusích rozebírat, protože by to nejspíš nepřineslo nic nového. Být tak internet v době, kdy bylo vynalezeno kolo: to by byl diskusní rachot... dnes už je kolo fádní.

Vlastně je to stejné, jako číst diskuse ve veřejných fórech, když se slavný parlament začne zabývat nějakým G/L téma, aktuálně manželstvím či adopcemi: už celá desetiletí ti samí lidé opakují ty samé názory, ti samí pámbíčkáři dnes ječí k záležitostem manželství ty samé zhovadilosti, jaké ječeli k registrovanému partnerství: nuda, a hlavně neúčelnost pokusů korigovat je věcným argumentem: jejich omezenost se nezmění.

Avšak objevit se tu občas na znamení, že diskusi lze kdykoli otevřít a na dotazy kdykoli reagovat, to mám za stejně důležité, jako samu existenci fóra. Je fajn, že Ty i bright to nejspíš vidíte podobně.

BTW, moure, máš nějaké téma k popovídání? Jo, a vítej mezi námi.
  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | st březen 27, 2019 2:22 am |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Honza šaman

| 

| 
 |  
				| Asi hledá nějaké místo, kde by se dalo bavit bez selfíčkování lajkování a podobného šaškování.  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | út březen 26, 2019 11:35 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| bright šaman

| 

| 
 |  
				| 			| mour napsal: |  	  | jenom hledám náhradu  |  Náhradu za co?
		|  |  

|  | út březen 26, 2019 4:15 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| mour tester

| 

| Předmět: odpověď |   |  
				| 
 |  
				| 			| Honza napsal: |  	  | Ahoj Moure, 
 asi to bude tím, že se (skoro) všichni zblbli do Facebooku, Iboysu a podobnejch webů.
  |  
 Děkuji za odpověď
  aspoň někdo nechci si stěžovat, to nic neřeší, spíš jenom hledám náhradu
  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | pá březen 22, 2019 11:12 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| Honza šaman

| 

| 
 |  
				| Ahoj Moure, 
 asi to bude tím, že se (skoro) všichni zblbli do Facebooku, Iboysu a podobnejch webů.
  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

|  | čt březen 21, 2019 8:07 pm |  |  

|  Autor | Zpráva |  
		| mour tester

| 

| Předmět: Proč sem lidi nechodí diskutovat? |   |  
				| 
 |  
				| Zdravím  proč tu skoro nikdo není?  A to ani na zahraničních webech, je všechno už jenom na fb nebo kam proboha ti lidé mizí?  |  |  
		|  |  |  
		|  |  

| Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.