Gay komunita
     
         
         
 
Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  
   
 
 
Obsah fóra Gay komunita Od začátku Mám podezření, že manžel může být skrytý gay
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď

út únor 17, 2015 1:30 am
Autor Zpráva
Tom_c
guru++


Založen: 20.6.2013
Příspěvky: 931

Předmět: Citovat

Honza napsal:
Jo, když má o mně nějaký kluk zájem, tak podle určitých "náznaků" dokážu celkem rychle a spolehlivě poznat, že se mnou "flirtí" ale jinak poznám leda velký kulový.


Nemá zájem, ani neflirtí, jen zírá, jaký máš mamutí stehna a plochej zadek Wink
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

út únor 17, 2015 12:15 am
Autor Zpráva
Vaclav
šaman


Založen: 13.1.2010
Příspěvky: 3619
Bydliště: Praha

Předmět: Re: Mám podezření, že manžel může být skrytý gay Citovat

Manželka napsal:
Je něco, čeho bych si případně měla všímat, jak ho oťukat

Spolehlivý indikátor pro vnějšího pozorovatele určitě neexistuje, problémy v HT sexu samy o sobě rozhodně nejsou důkazem HM orientace. Určitě by bylo nejsnazší se prostě - v nějaké sdílné chvilce - zeptat, jenže moc záleží na tom, jak on sám je s tím (je-li to pravda) srovnaný a už schopný odpovědět pravdivě.

Myslím, že jste se ve vztahu sešli jako hodně rozdílní lidé, a tam je hlavní zdroj problémů. Jestli to došlo tak daleko, že s ním nechceš fyzicky nic mít, je otázka, jestli je ještě nějaká perspektiva, a jestli neřešením problému ho jen neodsuneš na pozdější dobu, kdy bude dítě třeba v pubertě a případný rozchod ho daleko víc zasáhne. Nemůžeš nemyslet na to, že být sama s maličkým dítětem je hodně špatné i pro to dítě, jenže problémy se můžou ještě víc vyhrotit, a na nějakých náhražkových řešeních se život postavit nedá, stejně ani na marné naději "třeba se něco stane".

Tohle všechno se ale debatami v diskusních fórech nerozlouskne. Vřele doporučuju spolupráci s odborníky, u těch je daleko větší šance (nikoli jistota), že můžou vaši situaci posoudit.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po únor 16, 2015 9:08 pm
Autor Zpráva
TuX
uživatel++


Založen: 26.12.2006
Příspěvky: 288
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

Rekl bych, ze hlavni problem je, ze s tebou nespi. Tak co nejdriv zacit resit tenhle problem misto zkoumani sexualni orientace?
No a jinak musim souhlasit s Honzou - lepsi hodnej tata a manzel, nez sexualni prebornik, kterej o svoje dite nema zajem.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po únor 16, 2015 6:26 pm
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Citovat

Ahoj manželko!

OT: hele, to je dobrý, fakt jsem netušil, že si někdy budu psát s manželkou! Very Happy

Sice se o nás říká, že máme jakýsi radar, podle kterého se dokážeme poznat na první pohled, ale já tomu moc nevěřím. Jo, když má o mně nějaký kluk zájem, tak podle určitých "náznaků" dokážu celkem rychle a spolehlivě poznat, že se mnou "flirtí" ale jinak poznám leda velký kulový.

Asi tak: Existují kluci, kteří jsou skoro asexuální - prostě je sex nebaví, nevědí, co znamená "dnes mi fakt brutálně hučí v klacku" a mají úplně jiné zájmy, než sex. Nechápu, jak je to možné, ale prostě to tak je.

Vysledoval jsem, že tahle "nemoc" se dost často vyskytuje u fanatických sportovců, u ajťáků a u pařanů - prostě místo sexu mají sport, nebo počítač. A ty sama píšeš, že manžel sedí u PC, takže by to mohlo být jedno z možných vysvětlení.

A jsou i kluci - resp. chlapi - kteří jsou gayové, (bisexuálové) ale z nějakého důvodu si to nepřiznali, nebo to zjistili, až bylo pozdě, takže se oženili a pak se více / méně úspěšně dokázali přetvařovat celý život, nebo podstatnou část života.

Takže poznat, jestli je manžel gay, bude asi dost složité. Leda že bys mi manžela půjčila na noc - jo, to bych ráno nejspíš věděl celkem přesně, jestli je, nebo není. Smile

To, že je v sexu dost submisivní, nemusí znamenat, že je gay, i někteří heteráci jsou neprůbojní. Píšeš že "se chce často "tulit" - no nevím, ale to moc gay není, já fakt nemám a ani jsem nikdy neměl potřebu tulit se k holce.

K tom že "on není zlý, je to hodný táta, ale necítím se vedle něj jako žena, ale spíš něco jako matka či chlap": Hele, žádné manželství asi není ideální. Sice si asi moc neužiješ v posteli ale furt je lepší mít hodného chlapa, který se umí postarat o rodinu, než sexuálního atleta, který na rodinu kašle, většinu času a prachů nechá v hospodě s kámošema a jediné, co pro "rodinné štěstí" udělá, je to, že každý den po půlnoci, když se vrátí z krčmy, vlítne do ložnice a brutálně manželku vyšuká na dvě doby a deset způsobů.

Pokud ti chybí sex, tak to můžeš pořešit nějakou sousedskou výpomcí, pokud je to pro tebe zkousnutelné, nebo si koupit robíka. Jako vím, že to asi není ideální, ale fakt netuším, jestli ideální manželství může existovat, nikdy jsem to nezkoušel. Skoro bych řekl, že už samotný institut manželství de facto vylučuje možnost, aby takový svazek byl ideální.

No, zkus se kouknout po netu, jestli najdeš něco, co by ti pomohlo, tohle téma je celkem časté:

Tady se "manžel gay" už řešil v tomhle vlákně - od příspěvku z 1. října 2012:
http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=1410

nebo tady: http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=895

Další web na tohle téma je tady http://petruv-svet.com/view.php?cisloclanku=2006050002

nebo zkus https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=man%C5%BEel+je+gay

Asi jsem ti moc nepomohl, ale fakt nevím, jestli je možné nějak zjistit sexuální orientaci někoho, kdo si vytvoří "hetero-look" a dobře se maskuje. A s tím, jak to funguje v manželství, taky moc zkušeností nemám.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po únor 16, 2015 2:47 pm
Autor Zpráva
Manželka
tester


Založen: 16.2.2015
Příspěvky: 1

Předmět: Mám podezření, že manžel může být skrytý gay Citovat

Prosím vás o radu, protože už jsem celkem dost zoufalá. Mám 2 roky manžela a s ním tříleté dítě. Od začátku byl trochu divný sex, který se ještě zhoršil, když jsem otěhotněla a vlastně to dospělo do stádia, kdy já už vůbec nechci s ním nic po fyzické stránce mít. Když jsme se seznámili, tak já cítila dost vášně, chtěla jsem s ním mít sex, ale on to stále odkládal, říkal, že on může mít sex jen ve vážném (a snad nějak ověřeném) vztahu. Dokonce když jsme spolu měli něco poprvé mít, tak z něj vylezlo že prý to neumí. Ale dřív už přítelkyně tedy měl. V sexu je dost submisivní, nejradši by byl, kdybych to vedla já. Je takový submisivní celkově, do ničeho se nežene, stále by jen dělal něco na Pc nebo poslouchal hudbu. No brzy jsem otěhotněla, hodně chtěl mít dítě, i já, tak proč ne. Pak se chtěl i dost oženit, spíš já odolávala, ale on moc chtěl... Říkala jsem si, je hodný, bude věrný (však ani se mnou se do sexu moc nehnal). O ženách nemluví, neřeší je, neflirtuje (no bohužel ani se mnou...)
Na svůj vzhled kašle, je mu jedno, jak vypadá, dokonce mám pocit, že to dělá schválně, aby si o něm někdo neřekl, že je šampon.
No průběžně jsem se vedle něj cítila méně a méně přitažlivá, jemu je prostě i jedno, jak vypadám já, nepochválí, nezaflirtuje, jde mu čistě jen o občasný sex, jehož kvalita pro něj není nějak významná. Taky se chce často "tulit".
Jestli se dívá na porno, netuším, ale asi jo, protože spolu fakt málo spíme, tak asi by to nevydržel (nevím?). Každopádně historii prohlížení ve svém počítači má zakázanou.
No jsem dost nešťastná, protože on není zlý, je to hodný táta, ale necítím se vedle něj jako žena, ale spíš něco jako matka či chlap.
Do toho občas má narážky na homosexuály, jako kdyby mu snad vadili, i když nevím, proč by mu měli vadit. Také si často sedá nohu přes nohu a má občas takové zženštilé pohyby - nevím, jestli se z toho dá něco vyčíst...
Pokud by byl homosexuál, který si to nechce přiznat, bylo by to pro mě celkem pochopitelné, ale nevím, konfrontovat ho s tím nechci, co když se pletu? Je něco, čeho bych si případně měla všímat, jak ho oťukat?
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  
Zaslat odpověď

 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


      Na začátek stránky  

Strana 1 z 1
Přejdi na:  

width=30/ Poslední příspěvky width=30/
         

 
   
Postaveno na phpBB, překlad Azu
Provozuje bodyia.cz
 
         
TOPlist