|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 6:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
da.jo napsal: | .......
No, s kámarády a známými to mám asi tak, že mě nejdříve přesvědčovali, abych byl gay, pak jsem jim vysvětlil, že to je pitomost, a pochopili to... S homofobií jsem se nesetkal. |
Tak to jseš šťastný člověk. Pokud jsi se ještě nesetkal s homofobií, tak asi žiješ někde na jiné planetě  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
jo tak přímo se mě zeptala jen jedna holka, šli jsme s Majklem do hospody za kámošem a s ním tam byli ještě dva právníci a vona. Představili jsme se a vona se po chvíli zeptala jestli jsem teplej a já řek jo, a vona že skoro všichni Víťové co zná jsou teplý, když vo tom tak přemejšlím tak je to vlastně skoro pravda  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Taky mě vždycky baví, jak se ti ubozí ht kroutí, červenají, gestikulují a vydávají taková podivná citoslovce nahrazující předmět jejich dotazu. A čím déle jejich agónie trvá a čím víc se do toho zamotávají, tím větší radost z toho mám.
U mě ve třídě kluci ale tenhle problém nemají. Vždycky se hned zeptali "Seš teplej?" nebo "Fakt seš gay?" a tím mi zkazili veškerou radost:-( Asi je to tím, že jsme taková přiteplená škola. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 4:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
jo to je fakt, i když to řekneš někomu, kdo není drbna a ještě mu řekneš aby to nikomu neříkal, tak se to stejně rozkecá. Třeba, když jsem přišel do Plzně tak jsem jako prvního poznal kámoše se kterým bydlím na pokoji. Chodíme spolu chlastat ... no vlastně ve většině případů chlastám s ním, ostatní osazenstvo se mění. No takže to byl první člověk v Plzni, kerej to věděl. Je to takovej zamlklej týpek, moc toho nenakecá a zas tak moc nikam nechodí, chodíme jen na pivo a občas do školy. No i přez tyhle rysy jsem asi po půl roce zjistil, že je to pěkná slepičí prdelka, protože to najednou věděl kdekdo. Mě to bylo volný, aspoň jsem to nemusel nikomu vysvětlovat, ale na druhou stranu je trochu na pytel hrát hetero před lidma kerý to už stejně ví Tak jsem mu řekl ať mě příště informuje komu to zase vyslepičil.
mimochodem to všichni vzali spíš jako senzaci než něco nechutnýho, něco jako když bych přijel v novým poršáku Stejně je sranda jak se na to žádnej heterák neumí zeptat. vždycky jen "je to pravda že si tooo, no víííš jako.... eeeee.... nooo..." a takhle to je skoro vždycky, tak je v tom nechám dusit aby to slovo museli říct  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Ale ale, ironie z vlastních zdrojů! To už se mi začíná líbít.
Jak říkám, nechápeš to a navíc mi sypeš sůl do ran. Děkuju pěkně. Věř mi, že co se týká tabu, tak na to si moc nehraju, a co se týká projevení lásky, tak si sakra dobře rozmyslím, kdo za to stojí a kdo ne. Čím to bude, že to byli vždycky jen kluci? Toť otázka, jež hýbe světem. Hmmmm  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 3:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: Re: to da.jo |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 3:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Počítej tím, že jak se to někdo doví, tak se to minimálně malinko rozšíří. O mě to věděla celá třída, na školu se to rozšířilo, ale většinou věděli, že někde tam je gay, ale kdo to už ne, protože jsme se osobně neznali. Střední je o něčem jiné, trochu a taky jak která. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 3:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to da.jo |
|
|
Mícháš hrušky s jabkama. Odhalovat nevyoutované pomocí šestého smyslu nemá s chozením nic společného. Jestli ze mě mluví zkušenost? Svým způsobem. Není to absolutní zkušenost, jsou to moje zážitky a názory - co mám, to dám.
Jestli jsem měl kluka? Už jsem to tu psal. Ne, že bych to nechtěl někomu vysvětlovat individuálně, ale nechce se mi to individuálně vysvětlovět TOBĚ. Navíc se mi nechce psát pětistránkový elaborát popisující zapeklitou historii více než ročního martýria a životní etapy, která na mně zanechala značné následky... |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 3:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Čtu tady o seznamování a balení a do toho najednou vpadne da.jo se svou politikou a sebestředným, klasicky zmatený seberozborem vlastní trisexuality. Slovy klasika: "I taková je realita."
Alkohol mi ani nepřipomínejte. Před týdnem jsem se děsně ožral vodkou s jedním miliardářem a blil ještě druhej den. Beztak moc nevydržím A stejně mi to nejde. Tenhle postup jsem už jednou vyzkoušel. Vlivem nedostatečné rezistence či adaptace mého organismu na funkční skupinu -OH jsem mžoural už po druhé skleničce a to mělo na objekt zájmu poněkud kontraproduktivní účinky. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Jde o to, aby třefil tu správnou - řekněme - míru  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Zagorka tester

|
|
|
Čtu tu vaše nazory a prožitky je to docela komicke ,ale je to realita.... Adame mam pro tebe radu na seznameni................poradne se napij do lehce opileho stavu a jdi do toho treba ti to pujde lepe |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 2:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Azarael - tak pokud je to celý tak to bych mohl zvládnout
Díky kluci  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
To máš blbý Mně to vždycky dlouhatáááánsky trvá. Probírám to ze všech stran a když toho člověka shledám po čtvrt roce kompatibilním, tak je to stejně heterák jak poleno.... A balení? Ani nestraš. Vždycky, když se s někým chci seznámit, musí mě k tomu dotlačit kamarádi. A to doslova fyzicky - násilím mě k objektu mého zájmu dostrkají a pak se už nedá couvnout. Bohužel tito lidé pak opravdu kompatiblní nejsou (nebo spíš já s nimi:-)), takže tak maximálně pokecáme. Když si to tak zpětně rekapituluju, je to docela komedie. Asi jednou napíšu knihu  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 2:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
joooo balení to je zapeklitá věc no ale myslím že se tomu nedá naučit...... vlastně není čemu ....... vono balení je vlastně to samý co povídání, prostě se skamarádíš. no a pak když se vidíte víckrát tak to většinou nějak samo vypline no je pravda že někdo musí udělat ten první krok, kerej mění kámoše na kluka s kterým chodíš (většinou se vezmete za ruku nebo si dáte pusu nebo tak něco) No a to je celý záhadný tajemství. Když bude mít víc skušeností ten druhej tak tě bude balit spíš on a pak se stačí nechat a když jich budete mít stejně tak zas nemáš co skazit  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 2:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam : Mno to je taky problém - já se zamiluju prakticky ihned a do kohokoliv Problém je, že ale neumím to, čemu se říká - balení. Neměl jsem moc šancí se tomu naučit. Protože holky mě nepřitahovali a že jsme na kluky jsem netušil.
Nemohl by mi někdo pomoci? Protože co, až se s tím vyrovnám a budu se chtít s někým seznámit... to to budu potřebovat...
Našel jsem už tři dušičky, s kteřými si mohu o všem popovídat, tak se z toho sand brzy vylížu...  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 1:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Myslim, ze je predcasne resit co bude, az bude... Postupuj az podle konkretni situace. A jestli si to chces naplanovat nejak dopredu, tak bych ti doporucoval asi variantu 3 s tim, ze to nekomu reknes, az mu budes opravdu duverovat. Jeslti to bude vhodne vybrana osoba, tak si nemyslim, ze by to mela hned vytroubit vsem okolo. A ze by se smali a ublizovali ti? No nevim, nemam moznost to nejak srovnavat. Ja chodim na gympl, celkem uznavany, takze jsou tady dost "intelektuali", ale hlavne uz "dospeli lide" takze si myslim, ze tady s tim neni zadny problem. Ale prece jenom to je urcite na stredni jine nez na zakladce a uz by tam meli byt lidi trochu rozumejsi, takze takove nemoderni postoje jako homofobie nejsou moc "in"  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 11:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Většinou to tak asi je. Můj jediný vztah-nevztah byl ale výjimka. Heterák nějakým způsobem zamilovaný do mě... Ale dodneška jsem to nepochopil  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 10:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
Hmm to zamilovávání jsem nějak neprožíval, já jsem takovej rozvážnej a asi moc vo věcech přemejšlim, to vede k tomu že neprožívám ty stavy akutní zamilovanosti, možná proto jsem se zamilováváním do heteráků neměl nikdy problém. Mě chvíli trvá než se do někoho zamiluju tak dva tři měsíce a i potom je to takový křehký ale tak po roce už bych za něj dal život . Chce to zachovat so odstup a chladnou hlavu když víš že je to heterák tak se zase pěkně odmilovat  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku, kdo nic neriskuje, nic nemá. Koukej na mě - nic neriskuju a taky nic nemám Někdy ti to vysvětlím blíž, je to trochu zamotanější. A že se zamiluješ? Tak na to vem jed. Kdo se nezamiloval ve škole? Jen počkej, co všechno se dovíš. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 10:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
ten poměr je dobrej a co se poměru kluků týká tak si myslím že zrovna na tomhle oboru nebudeš sám
Holky takový většinou nebejvaj, některý jsou k***y ale i tak homofobií většinou netrpí. S tím že to někomu řekneš a dostaneš ránu - no když přímo vyloženýmu heterákovi řekneš že ho miluješ tak se ani moc divit nebudu, ale když při nějakým normálním rozhovoru nebo diskusy když se dostane na téma řekneš že jsi tak si myslím že tě nikdo být nebude (to by museli bejt fakt nějaký náckové nebo totální im******vé.
No to jak se k tomu bude přistupovat třída teprv uvidíš, v každým případě bych jim s tím nedělal šoky, ale nejdřív je trochu otužoval a jak napsal Adam tak nejdřív dělat asexuála, já to s tím utáhl taky pěkně dlouho, ale trápit se celou střední je nesmysl  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 10:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Mno ale to se dost možná bude opakovat děj ze ZDŠ - někomu to řeknu a bum bác... vědí to všichni a potom je tu to rziko, že se boud smat.. ubližovat atd...
No jdu na podnikání-management a předpokládaný stav v mé třídě bude 2:1 pro holky takže to je pro mě dobré - za předpokladu, že to nebudou ****) Ale je to možnost, že to ještě změní takže doufám, že nikoliv. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 10:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
Trápit se celý čtyři roky? to není moc dobrej plán. Myslím že bych doporučoval kombinaci druhý a třetí varianty. Chovat se normálně a přirozeně. Jestli nejseš Vymazlená slečna (jakože asi ne) tak na to žádnej heterák nemá šanci přijít. No a potom když se na to někdo zeptá tak bych mu to normálně řekl. Tahle varianta je podle mě poměrně dobrá, není to žádnej extrém, ale kompromis.
Jo ještě byh do toho měl zakomponovat předpokládanej počet holek v budoucí třídě - kam to vlastně plánuješ  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 10:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
A co když se do někoho zamiluju? Co jsme koukal, tak tam jsou docela pěkní klucí  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 10:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to Maku |
|
|
Ještě je čtvrtá možnost. Nehrát vůbec nic a zároveň velké divadlo. Tak jsem to dělal já. Naprosto asexuální stvoření nevyjadřující se k ničemu. Když jsem pak uznal, že už to stačilo, pokročil jsem dále tam, kde jsem:-) |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 9:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Ale co.. jak píšete pujdu teď na střední školu a pujdu tam mnohem moudřejší. ZDŠ je pryč a já s nikým z ní nebudu a nechci dále udržovat styk.
Co udělám na střední? Mám na výběr z několika možností...
1) Budu si hrát od prvního až po poslední den na heterosexuála - to se mi ale moc nechce.
2) Od prvního do posledního dne budu otevřený a nebudu skrívat mou homosexualitu.
3) Budu hrát heterosexuala a svěřím se jen někomu, kdo bude ve škole mým opravdovým kámošem.
Takto bych to asi viděl - tím "od prvního dne" nemyslím skutečně první den..
Viděl bych to asi na tu první variantu. Něbot nechci zažít to, co na ZDŠ takže nemůžu být otevřený a po mé zkušenosti s "kámoši" to ani nikomu neřeknu. Budou to krušné 4 roky přetvářky.. ale myslím, že to pujde vydržet. Koneckonců v politice přetvářku dělat musí každý... Ikdyž tohle je něco jiného... vážně nechci zažít něco takového... nechci...
Naposledy upravil Maku dne pá červenec 21, 2006 10:04 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 21, 2006 9:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Maku napsal: | ......Skutečný homofob tam byl asi ten můj "nejlepší kamarád" a ostatní se jen přidali aby byli IN  |
Asi ano, takhle to opravdu chodí.
Ale přemýšlím nad tím kinem Maku. Jestli ten tvůj "nejlepší kamarád" od kterého jsi dostal v kině pěstí byl jeden a ten samý "kamarád" kterému jsi se během školního roku svěřil a on to o tobě rozhlásil po tříde, Pokud ano, pak jsi udělal chybu že jsi zrovna s ním šel do kina a ještě na Zkrocenou Horu. Já bych se už po té první zkušenosti s ním rozešel a v podstatě bych se mu spíš vyhýbal. Jestli se jednalo ale o jiného kluka, pak zřejmě bylo těch homofobů mězi kamarády a spolužáky víc, i když většina se už asi jenom přidala...
Ale ať je to jak chce, zkus na to zapomenout a netrap se tím. No já vím, radit je snažší ale ve skutečnosti to jednoduché není...  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|