Gay komunita
     
         
         
 
Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  
   
 
 
Obsah fóra Gay komunita Vztahy Vztah s ex a co dál...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď

 
Má smysl jít znovu do vztahu s ex, když najednou zjistíte, že jste si báječně vyhovovali?
Ano
42%
 42%  [ 6 ]
Ne
35%
 35%  [ 5 ]
Nevím
21%
 21%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 14
      Na začátek stránky  

po listopad 12, 2012 10:26 pm
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Re: vyřešeno? Citovat

Majestic napsal:
Můj ex tohle ale po necelých dvou týdnech porušil s tím, že už jsem mu moc chyběl atd ...

Ten tvůj je teda fakt výstavní kousek!

Asi tak:
když neví rozšuklá šestnáctka, je to roztomilý,
ale když neví plnoletej chlap, tak je to tragédie! Smile

Měl by sis ma mladýho koupit krátkej řetěz a dlouhej bič. Smile

Majestic napsal:
...takže se budeš divit Honzo, ale ta nejméně pravděpodobná možnost ,z tvýho úhlu pohledu,se stala skutečností ....

Honza se divit nebude, Honza už toho viděl, ... Smile

Jen si mladýho drž zkrátka a hlídej ho, bo asi furt neví která bije, a nejspíš to bude ten typ, co když konečně dostane rozum, tak se z toho radostí zblázní a má zas ho.no. Smile

A gratulkuju k vítězství v duelu, pevnost byla dobyta (už po druhé) a teď už zbývá ohlídat, aby to vítězství nebylo Pyrhovo.

(A po žních k Turkovi!)
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po listopad 12, 2012 10:26 am
Autor Zpráva
Majestic
uživatel


Založen: 26.9.2012
Příspěvky: 8
Bydliště: Přerov

Předmět: vyřešeno? Citovat

Ahoj
Tak tady zase po měsíci a něco znova píši. Když už jsem tady obtěžoval se svým tématem,tak beru jako samozřejmost, že napíši jak to dopadlo, když to nějak dopadlo.

Jak psal níže Honza, existovalopár řešení, jak celou situaci vyřešit, resp. jak to může dopadnout.

Dopadlo to tak, že můj bývalý šel do sebe a my se rozhodli náš společný vztah ukončit a zkusit si, jak to ten či onen vydrží a hlavně, ať si může posoudit toho svýho aktuálního objeva bez toho, aby byl nějakým způsobem ovlivněný mnou. Dali jsme si tedy měsíc, že se nebudem vůbec bavit,kontaktovat se atd.
Můj ex tohle ale po necelých dvou týdnech porušil s tím, že už jsem mu moc chyběl atd.. Jenže situace se nevyřešila,protože bylo jasné, že by to probíhalo v zajetých kolejích. Proto jsem pak svýmu ex řekl, že si toho sice vážím,ale že bych rád pokračoval v tom, se nebavit, protože mě už ta dvojí hra nebaví a jsem tím unavený...Bylo mi řečeno, že si je vědom, že to trvá už moc dlouho, ale že tomu klukovi chce dát onu poslední šanci i když je to už na pomyslné hraně. Já si ale trval na svým, už mě ta hra nebavila a on to respektoval.
Ovšem uplynul přesně týden a zdá se, že mýmu ex došla trpělivost. Nebudu tady vypisovat, co vše si ti dva vyměnili za názory, jak se k sobě chovali atd. Prostě se rozhodl, že to s ním ukončí...takže se budeš divit Honzo, ale ta nejméně pravděpodobná možnost ,z tvýho úhlu pohledu,se stala skutečností ....
Teď je samozřejmě na mýho ex vyvíjen nátlak z každé strany atd., aby svý rozhodnutí zvrátil, ale já doufám, že se zlomit nenechá. Chci tak trochu věřit, že ví, co dělá.

A co se mě týče? Bude to divný, ale já očekával,že když se tohle stane, budu mít určitý pocit vnitřního uspokojení. Ale když to teď přišlo, tak se uspokojení nedostavilo .....nevíte někdo proč?
A nejhorší na tom je, že je mi toho jeho, už bývalýho mladýho, líto. Z toho co vím, tak se nechoval zrovna ve vztahu fajn,každé jejich setkání bylo o nějakých hádkách a obviněních atd.,ale prostě je mi ho líto...že by to bylo jen tím,že jsem si taky prošel rozchodem, resp. tím,že mě opustil? Nevím

PS:Do ničeho se nehrnu a předpokládám,že on se nebude taky hrnout...abych pravdu řekl, z mý strany ani nevím,jestli by byl nějaký vztah možný...ale vím,že pokud by on na tom trval a vztah chtěl,rád za něj zase zabojuji...jen ten podnět musí být od něj,ne od mě....tak či tak,dost ho to vše změnilo a v mých očích poněkud dospěl...a to je jen k dobru Smile

A těm, co se zde k mému problému nějakým způsobem vyjádřili, ze srdce děkuji Smile
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne září 30, 2012 10:29 am
Autor Zpráva
Majestic
uživatel


Založen: 26.9.2012
Příspěvky: 8
Bydliště: Přerov

Předmět: moudra ostatních Citovat

Budu trochu sentimentální, ale tohle jsem si přečetl v profilu jednoho kluka na ib (ano,semtam se tam koukám,ale profil nemám Smile a myslím,že je to docela trefně napsáno...kéž by to tak spoustě lidí docházelo :


"Dříve, než začneš podvádět, nebo budeš chtít vyměnit svýho stálýho partnera dobře si zvaž, zda vyměníš celé noci za chvilkový úlet ... Zda vyměníš polibky od někoho, kdo Tě pouze chce, za polibky od někoho, kdo Tě miluje ... Zvaž si, jestli si vybereš někoho, kdo si myslí, že si sexy, místo někoho, pro koho si ten nejkrásnější člověk na světě ... Zvaž si, že se vzdáváš někoho, kdo by kvůli Tobě obětoval všechno, kvůli někomu, kdo si Tě možná ani neváží ... A zejména si uvaž, zda zradíš důvěru někoho, kdo na Tebe myslí každou chvíli, a vybereš si někoho, kdo na Tebe v blízké době zapomene .."
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá září 28, 2012 8:33 pm
Autor Zpráva
Majestic
uživatel


Založen: 26.9.2012
Příspěvky: 8
Bydliště: Přerov

Předmět: Citovat

V pohodě, trochu rejpání nikomu neuškodí Smile
Ty možnosti jsi vystihl dobře,moc rád bych byl za tu 4. možnost, ale jak píšeš,to by musel i začít používat mozek.Na to,jak je inteligentní si myslím,že ho opravdu moc nepoužívá...
Takže zatím přichází v úvahu možnost 3. ,protože si myslím,že jsi to docela dobře odhadnul a víceméně to právě provozuju,takže bych to viděl,že mu dám ještě tak čas do Vánoc a pak už to nechám jen na něm a půjdu si svou cestou...jako ono ani tak nejde o sex jako takový,toho není problém mít dostatek u jiných,stačí jen chtít a nebát se,že něco chytneš,ale prostě je pravdou,že to raději budu dělat s někým,komu důvěřuji,než s někým cizím,neprověřeným....a v poslední řadě je faktem,že kupodivu i ten sex je teď s ním daleko více zábavnější,než tomu bylo dříve,resp. v závěru našeho ofic. vztahu...
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá září 28, 2012 7:17 pm
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Citovat

Majestic napsal:
akorat tou story z Bravička,jsi trochu přestřelil

No trochu jsem si rejpnul, to jo. Smile

Hele, teď máš tři možnosti:

- dál udržovat ten vztah-nevztah a bejt nešťastnej (nejhorší možnost)

- kopnout toho svýho do prdele a najít si někoho normálnějšího, sice budeš asi nějakou dobu sám, ale myslím, že je to lepší, než vztah se sobcem (lepší možnost)

- změnit status toho svýho ne-partnera na "ten co s ním provozuju sportovní sex", t. j. vůbec se na něj nevázat citově, a dokud nebude nikdo jinej, tak s ním šukat, (jen šukat, ale nemilovat!) a kopnout ho do prdele, až se objeví někdo lepší. (nejlepší možnost - a myslím, že už to takhle trochu provozuješ). Jen se tím nesmíš moc ukolíbat abys v tomhle stavu nezůstal zbytečně dlouho.

- no a pak je ještě celkem nepravděpodobná možnost, že ten tvůj konečně dostane rozum a pochopí, že si to dost posral, odkopne toho svého trotla a bude chtít zůstat s tebou - ale to by musel začít používat mozek.

bright napsal:
Ty by ses rád omužil? :O

tak to zrovna né, ale sichr je sichr. Smile
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá září 28, 2012 11:05 am
Autor Zpráva
Majestic
uživatel


Založen: 26.9.2012
Příspěvky: 8
Bydliště: Přerov

Předmět: Možná... Citovat

Dík Honzo...jako máš pravdu,bohužel skoro ve všem, co jsi napsal...akorat tou story z Bravička,jsi trochu přestřelil,ale tvůj pohled na věc ti brát nebudu....

Ano,je to sobec,ano,vyhovuje mu to....tenhle příspěvek jsem víceméně napsal hlavně proto,že mám v hlavě guláš a spíše jsem očekával,že se rozejdeme a ahoj...opravdu jsem nečekal,že to nabere telenovelácký směr....to fakt ne.

Ten jeho je sice tahanej za nos,ale kdyby byl trochu více inteligentní,tak už to dávno položil.Být s někým jen proto,že by se mi druzí vysmáli,že jsem to položil...no nevím.

Ani,ten můj je dost sobec,proto jsem se s tím svěřil i Vám,ať vidím druhé úhly pohledu.Mně ten stav nevyhovuje a upřímně jen čekám,jestli se neobjeví někdo dost dobrej na to,abych z radostí toho svýho "ex" kopl s takovým přístupem do zadku...hold hezcí kluci se asi jako sobci chovat můžou,pač žijou tím,že když na to příjde,tak si kdykoliv nabrknou někoho jinýho...možná to bude tímhle.Hold krása někdy některým přerůstá přes hlavu..

Ale budu-li upřímný-tam někde ve mě je má část,které to asi vyhovuje a víceméně nestrádá.Když si vezmu,že jsem vlastně svobodný,nikdo mě neřídí,můžu si dělat co chci atd...no,naštěstí u mě stále vyhrává ta část,která by raději opravdový vztah,než tuhle tajnou,hybridní záležitost...
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

čt září 27, 2012 8:40 pm
Autor Zpráva
bright
šaman


Založen: 27.9.2005
Příspěvky: 7541
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

Honza napsal:
Doufám, že tohle můj bf. nikdy číst nebude! Shocked

Ty by ses rád omužil? :O
_________________
It's not easy to be green.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

čt září 27, 2012 2:38 pm
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Citovat

charles napsal:
Honzo, nechápu, jak si zrovna ty můžeš dovolit napsat sem tuhle větu. Very Happy

bright napsal:
Každý není tak momentálně vyspělý jako ty. Smile

Pinďoura sice používám často a rád, ale né na myšlení.

Přece nebudu riskovat, že bych ho přemejšlením unavil
a pak už by se mu do jinejch věcí nechtělo! Smile

charles napsal:
hnusnej... Confused

Realista!

Václav napsal:
Jeden můj HT kamarád to vyjádřil trefně, když řekl, že s prvními láskami se neženíme, na ty se vzpomíná.

Doufám, že tohle můj bf. nikdy číst nebude! Shocked
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

čt září 27, 2012 10:17 am
Autor Zpráva
bright
šaman


Založen: 27.9.2005
Příspěvky: 7541
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

Honza napsal:
už přes dvacet, dost na to, aby přepínač myšlení přecvakl z polohy penis do polohy mozek.

Každý není tak momentálně vyspělý jako ty. Smile
_________________
It's not easy to be green.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

čt září 27, 2012 10:03 am
Autor Zpráva
charles
uživatel+++


Založen: 25.4.2011
Příspěvky: 475

Předmět: Citovat

Honza napsal:
už přes dvacet, dost na to, aby přepínač myšlení přecvakl z polohy penis do polohy mozek.


Honzo, nechápu, jak si zrovna ty můžeš dovolit napsat sem tuhle větu. Very Happy
A kromě toho jsi fakt dost hnusnej... Confused
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

čt září 27, 2012 12:35 am
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Citovat

Tak já budu hnusnej:

dost mi ten tvůj příběh připomíná různý story z Bravíčka. No, ještě, že se neptáš, jestli má spermie vočíčka nebo kde je na zádech klitoris. : -)

Tomu tvýmu je už přes dvacet, dost na to, aby přepínač myšlení přecvakl z polohy penis do polohy mozek.

Dost kluků zkouší ve vztahu doraz na mantinely a jde až tam, kam jim ten druhej dovolí. Je na tobě jak moc si necháš mladýho přerůst přes hlavu.

Píšeš o tom svým jako o bejvalým, ale on podle všeho vůbec není bejvalej, on je hoooodně současnej, akorát že teď navíc s bokovkou.

Oni se spolu hádaj, bokovkáč vyhrožuje, že si něco udělá a ten tvůj furt nevidí, že si narazil hysterickou pí.u? Hele, není ten tvůj taky trochu zaostalej?

Tvůj toho svýho bokovýho tahá za nos, občas si s ním šukne, má ho jako zpestření - a co ty - není už celkem čas definitivně to rozstřelit, ať už to dopadne jak chce?

Jo, jasně, že tomu tvýmu to vyhovuje. A není on trochu (dost) sobec? A co tobě? Taky ti to vyhovuje?
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

st září 26, 2012 3:47 pm
Autor Zpráva
Brio
uživatel+++


Založen: 27.12.2011
Příspěvky: 486
Bydliště: Hradec Králové

Předmět: Re: Vztah s ex a co dál... Citovat

Václav napsal:
Jeden můj HT kamarád to vyjádřil trefně, když řekl, že s prvními láskami se neženíme, na ty se vzpomíná.

Toto platí, mohu potvrdit z vlastní zkušenosti.

Jinak se celkově ztotožňuji s názorem Václava.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

st září 26, 2012 12:07 pm
Autor Zpráva
Vaclav
šaman


Založen: 13.1.2010
Příspěvky: 3619
Bydliště: Praha

Předmět: Re: Vztah s ex a co dál... Citovat

Úplně úvodem: pětiletý vztah naplněný na 100 % - to je přeci paráda, co by za to leckdo dal.

Když jste se seznámili, bylo Tobě 21, jemu 17 - v tomhle věku hodně velký rozdíl. Asi se v tom vztahu necítil jako úplně rovnoprávný: dospěl a "osvobodil se" - to lze chápat. Dokonce si opatřil podobně mladého kluka, jakým kdysi sám byl - založil si zkrátka podobný vztah, jaký jste měli, jen on je v něm teď Tebou - ten starší, zkušenější, ten, kdo má navrch. Vztah mezi vámi dvěma se tak z jeho pohledu napravil, zrovnoprávněl, takže klape.

Jak píše charles, budoucnost záleží spíš na něm, a bojím se, že až si s Tebou užije rovnoprávnosti, půjde dál. Jeden můj HT kamarád to vyjádřil trefně, když řekl, že s prvními láskami se neženíme, na ty se vzpomíná. Na Tobě, myslím, je, zda tu hru přijmout a užít aspoň toho, nebo se ušetřit budoucího trápení a utnout to hned.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

st září 26, 2012 11:26 am
Autor Zpráva
Majestic
uživatel


Založen: 26.9.2012
Příspěvky: 8
Bydliště: Přerov

Předmět: Citovat

Ano,záleží to na něm...samozřejmě si také neupírám svůj podíl v případném rozhodování, ale problém je v tom, že mu to možná svým způsobem vyhovuje a já nejsem schopný mu dát určité "ultimatum".
BTW: ta poznámka ohledně "ex" je docela výstižná...přijde mi totiž, že se vlastně nic od vztahu nezměnilo.Naopak, jsme spolu radši a proto,že oba chceme,vyhledáváme se navzájem,je tady stejný zájem z obou stran,zbavil jsem se pocitu sklíčenosti,kdy nevíte,co vám třeba ten druhý dělá za zády a prostě celkově z vás je žádaná osoba a tím "zlým" a parohatým, je někdo úplně jiný....a to nemluvím o sexu, který má najednou úplně jinou hloubku a pokaždé stojí za to...troufnu si říct, že je na úplně jiné úrovni, než když jsme spolu byli "oficiálně"....prostě je to celý nějaký divný...je snad lepší ve vztahu vůbec nebýt a mít raději něco takového?
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

st září 26, 2012 11:06 am
Autor Zpráva
charles
uživatel+++


Založen: 25.4.2011
Příspěvky: 475

Předmět: Citovat

No, to je hezkej příběh... Řekl bych, že další směřování zavisí hlavně na tom, jak se zachová/rozhodne tvůj ex (tedy pokud ho vůbec lze nazvat "ex").
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

st září 26, 2012 9:35 am
Autor Zpráva
Majestic
uživatel


Založen: 26.9.2012
Příspěvky: 8
Bydliště: Přerov

Předmět: Vztah s ex a co dál... Citovat

Řekl jsem si, že bych se s Vámi mohl podělit o svůj problém, resp. životní situaci, do které jsem byl vhozen. Rád bych totiž znal Vaše názory, ať budou negativní nebo pozitivní, abych si mohl udělat širší pohled na věc. Půjdu tedy rovnou k věci.
V lednu roku 2007, tj. v mých 21 letech, jsem se seznámil s jedním fajn 17ti letým klučinou. Nejprve jsme spolu asi půl roku chodili, kdy mě víceméně každodenně navštěvoval a pak jsme se k sobě nastěhovali. Já byl kluk, co už měl nějaký zkušenosti za sebou, on ve svém věku víceméně nic nezkusil, s klukem zatím nechodil. Upřímně, žel jsem do toho vztahu s tím, že jsem počítal s možností, že s někým ulítne apod. Jsem realista, člověk žije jenom jednou a jsem prostě smyšlení takového, že bych se s klukem kvůli blbého mimovztahového sexu, nerozešel. Samozřejmě záleží na formě. Nakonec jsme spolu byli 4 roky, 2 měsíce a 12 dní. Byl to jeho i můj první opravdový vážný vztah. Za tu dobu jsem já nikdy nezahnul (ale netvrdím, že myšlenky na to sem tam nebyly) a jemu se to podařilo 2x…sice nic hrozného, vždy šlo spíše o slabší formu nevěry a hlavně šlo jen o sex, ale stalo se. Bral jsem to tak, že má taky právo si něco zkusit, ale když si ve všem tak rozumíme, není důvod se rozcházet, stačí ho jen trochu potrápit a taky trochu hledat, jestli si za to nemůžu i sám.
12. Března 2012 se semnou ale rozešel, protože z 16ti letýho kámoše, kterého si našel na netu, se stalo něco více, resp. 16tka se do mého 21 letýho zabouchla. Mému ex asi něco chybělo, nevím, ale prostě se semnou rozešel. Udělal to i přes to, že jsme už něco vybudovali, měli společný bydlení ve vlastním bytě atd. Na otázku, proč, mi bylo odpovězeno, že nic není až tak blbě, jen si to chce prostě zkusit i s někým jiným. Rozešli jsme se tedy, on se po měsíci odstěhoval na kolej a já zůstal sám.
Neutli jsme to. To je asi hlavní problém. Prostě jsme se dál bavili, nedělali jsme divadlo ohledně dělení majetku, prostě kámoši. Já ho jezdil sem tam navštěvovat, někdy přijel on sám k nám na byt atd. Jednou, to už bydlel na privátě, to vyeskalovalo mezi mnou a jeho novým přítelem v to, že oficiálně jsme se měli přestat bavit. Fungovalo to jen týden, ale prostě jsme bez sebe nemohli být, tak jsme se začali zase vídat tajně. A prostě jsme se na to jednoho dne vykašlali a začali spolu mívat i pravidelně sex.
Je s tím klukem už cca půl roku, vztah mají na dálku, protože jsou od sebe cca 70 km. Aniž by to ten klučina věděl, tak jsem se svým bývalým strávil víceméně celý srpen a vídáme se doteď. Buď navštěvuji já jeho, nebo naopak on mě v našem bytě. Vím, že si za to ten klučina může i sám. Absolutně to po vztahové stránce zvrzal a můj ex si ho prostě přestal vážit a kdybych měl prezentovat, co o něm vykládá, nebylo by to hezký. Prostě ten jejich vztah nemá budoucnost, mladej do vysloveně posral, myslí si, že lásku je vhodné vyjadřovat po sms, ale když jsou spolu, tak se hádají o kravinách, pořád bejvalýmu vyhrožuje rozchodem kdykoliv má k tomu příležitost. Prostě když jsou spolu, tak to nevyužívaj pro společný chvíle, ale pro mýho ex je to plejáda scén ze strany jeho přítele. Ale kdykoliv je semnou, je za to rád, hezky se bavíme a prostě je celkově rád, že se vidíme. Jasně, každej by řekl, že se má teda rozejít, ale z toho co vím si myslím, že můj ex to nechce udělat proto, že se bojí, aby si ten mladej hezounek něco neudělal, což mu taky vyhrožuje, že by si něco udělal, pokud by se rozešli. A taky mi příjde, že to i mýmu ex vyhovuje. Má vlastně vše co chce, u mě nachází dost z toho, co jej činí šťastným a když se vidí s tím svým jednou za čas, tak to začal brát jako zpestření, nikoliv jako vztah. A samozřejmě, že mu to prostě takhle vyhovuje, ale mně prostě ne a ten stav mě začíná dost ubíjet. Nehledě na to, že ten jeho stávající je dost slepej na to, aby tohle vše, co se za jeho zády děje, vůbec prokoukl…přitom stačí tak málo. Ale ač jsem vše nenapsal, věřte, že se opravdu chová jako kretén a prostě se nedivím, že to až tak tomu mýmu ex nerve srdce, jej takhle tahat za nos…
Je to zamotaný, dost podstatných věcí jsem určitě vynechal, ale třeba se někdo zapojí do diskuze a nejasnosti vysvětlím v případné diskuzi. Asi vím, co mi na to vše spousta z vás dokáže říct, ale nechám se překvapit…..


Naposledy upravil Majestic dne st září 26, 2012 11:18 am, celkově upraveno 1 krát.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  
Zaslat odpověď

 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


      Na začátek stránky  

Strana 1 z 1
Přejdi na:  

width=30/ Poslední příspěvky width=30/
         

 
   
Postaveno na phpBB, překlad Azu
Provozuje bodyia.cz
 
         
TOPlist