|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červen 05, 2012 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: |
|
|
augustus166 napsal: | frustrovaní zoufalci, kteří za celý svuj život nic nedokázali a teď kolem sebe kopou |
S tím stoprocentně souhlasím. Ale mám pocit, že takových lidí je poměrně hodně, v tom vidím problém. V mém okolí se jich pohybuje celá řada, mají spoustu řečí o tom, že je zapotřebí "vyjít do ulic" nebo rovnou "udělat revoluci". A to vše jen proto, že nejsou úspěšní ve svém osobním nebo pracovním životě, že se v ničem nedokáží realizovat atd. Mají pocit, že za to může "společnost", "stát", "celková situace" nebo rovnou "ta krize", ale přitom sami nedělají nic proto, aby svoji situaci změnili. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 8:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | každý inteligentní člověk ví, že sexuální orientace je vrozená, nikoli naučená. Proto bych tudíž předpokládal, že jak současná západní společnost stále bohatne a je informovanější, mělo by stále ubívat lidí z tzv chudiny a tudíž by mělo ubývat i extrémních názorů...otázka však zůstává, je-li tato úvaha platná |
Ten poznatek není tak starý a vždy to známo nebylo. A sklonnost k primitivní nenávisti je spíš stav mysli, než nedostatek vzdělání. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Václav napsal: |
augustus166 napsal: | Češi jsou ale naopak ukázkou čiré lhostejnosti, tady se každý stará pouze a výlučně o sebe, kdyby před typickým Čechem někoho zastřelili, on překročí mrtvolu a jde dál, protože to není jeho starost!  |
To bych nepřičítal tak vyhraněně právě české společnosti, ale obecněji "chudší měšťácké společnosti". Lidem, z nichž většina není tak chudá, aby neměla o co přijít, ale ani tak bohatá, aby si mohla dovolit o něco přijít.
|
V nějaké knížce jsem četl, že homosexualita vždycky byla a je v privilegovaných vrstvách společnosti brána jako naprosto běžná a normální věc a nikdo se nad ní nepozastaví. Kdežto mezi chudinou musí takto orientovaný jedinec často čelit výbuchum xenofobie vůči své osobě. Určitě v tom také hraje velkou roli vzdělání, protože každý inteligentní člověk ví, že sexuální orientace je vrozená, nikoli naučená. Proto bych tudíž předpokládal, že jak současná západní společnost stále bohatne a je informovanější, mělo by stále ubívat lidí z tzv chudiny a tudíž by mělo ubývat i extrémních názorů...otázka však zůstává, je-li tato úvaha platná |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | nepleť si slova TOLERANCE a LHOSTEJNOS! |
Pouze cituju hojně tradovaný mýtus.
augustus166 napsal: | Češi jsou ale naopak ukázkou čiré lhostejnosti, tady se každý stará pouze a výlučně o sebe, kdyby před typickým Čechem někoho zastřelili, on překročí mrtvolu a jde dál, protože to není jeho starost!  |
To bych nepřičítal tak vyhraněně právě české společnosti, ale obecněji "chudší měšťácké společnosti". Lidem, z nichž většina není tak chudá, aby neměla o co přijít, ale ani tak bohatá, aby si mohla dovolit o něco přijít. Ze zastřeleného často teče krev, a oni by museli utrácet za čistírnu, která (zatím) není "zadarmo".
Honza napsal: | ono z nějakých výkřiků pod jedním článkem na netu nemůžeme dovozovat chování deseti milionů lidí, spíš můžem říct: ano, i u nás, stejně jako všude jinde na světě, žije pár debilů". |
V tom naprostý souhlas. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Václav napsal: | To určitě, mne jen nad takovými diskusemi vždy znovu napadá otázka, kde že je ta proklamovaná tolerance české společnosti ke gayům, a stále myslím, že to není tak slavné, jak si rádi namlouváme. |
Tak ono tihle agresivní diskutéři jsou většinou předposraní podpantofláci, v reálu by si na tebe netroufli, bo mají moc rádi svůj celistvej xicht. Na netu se anonymně vyřvou a pak: "ano miláčku, už jdu umýt nádobí a vyluxovat, to víš, že tě miluju..."
Myslím, že Česko je dost tolerantní, ono z nějakých výkřiků pod jedním článkem na netu nemůžeme dovozovat chování deseti milionů lidí, spíš můžem říct: ano, i u nás, stejně jako všude jinde na světě, žije pár debilů".
Když si přečteš všechny příspěvky v té diskusi, tak většina z nich je vpohodě.
Martin napsal: | né každý, kdo má internet, přispívá do diskusí. Nehledě na to, že i co se týká čtení tak si člověk vybírá pro něj zajímavá témata. |
Přesně, homofob využije příležitost a vyřve se, normální člověk, kterému nevadíme, nemá potřebu se pod takovým článkem realizovat.
Ono lidi jsou různě ujetý, třeba ve fitkařském topicu mi svého času jeden user soustavně předhazoval, jaký jsem trotl, když mě baví fitko a vůbec nebyl ochotnej pochopit, že je to sport jako každej jinej a že ho dělám prostě proto, protože je to věc, která mě baví. By se dalo říct, že trpěl kulturistofobií.
Tahle "stádová většina" je vlastnost každého národa, si nemysli, že jinde jsou na tom líp. 
Naposledy upravil Honza dne út červen 05, 2012 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | internetové výkřiky nejsou reprezentativní vůbec v ničem |
To je, řekl bych, pravda jen částečně. ... |
Mno já jsem to myslel především tak, že né každý, kdo má internet, přispívá do diskusí. Nehledě na to, že i co se týká čtení tak si člověk vybírá pro něj zajímavá témata. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Václav napsal: |
To určitě, mne jen nad takovými diskusemi vždy znovu napadá otázka, kde že je ta proklamovaná tolerance české společnosti ke gayům, a stále myslím, že to není tak slavné, jak si rádi namlouváme. |
nepleť si slova TOLERANCE a LHOSTEJNOS!
český národ není tolerantní, ba právě naopak, v rámci celé Evropy patříme k jednomu z nejvíce konzervativních dárodů vůbec...Češi jsou ale naopak ukázkou čiré lhostejnosti, tady se každý stará pouze a výlučně o sebe, kdyby před typickým Čechem někoho zastřelili, on překročí mrtvolu a jde dál, protože to není jeho starost!  |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
souhlasím s Majkem, tyhle diskuze pod články jsou naprosto o ničem, z 90% to píšou nějací frustrovaní zoufalci, kteří za celý svuj život nic nedokázali a teď kolem sebe kopou jak poraněná zvířata ve snaze, upoutat na sebe pozornost skrze své extrémní názory |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | internetové výkřiky nejsou reprezentativní vůbec v ničem |
To je, řekl bych, pravda jen částečně. Určitě nevypovídají o tom, co by tíž lidé řekli s rozvahou a s odpovědností. Vypovídají ale něco o tom, co v jejich myslích v nějaké podobě přítomno (také) je, je to takové "vzálené zurčení podzemních pramenů", o nichž je dobré vědět přinejmenším to, že existují. Před nějakými deseti lety by ta diskuse vypadala o hodně jinak, homofobní projevy by byly ve výrazné menšině. Jenže před deseti lety měl internet jen někdo, dnes skoro všichni.
Honza napsal: | Já jsem pro, aby každý občan měl právo být homofob a nenávidět mě. |
To určitě, mne jen nad takovými diskusemi vždy znovu napadá otázka, kde že je ta proklamovaná tolerance české společnosti ke gayům, a stále myslím, že to není tak slavné, jak si rádi namlouváme.
Naposledy upravil Vaclav dne út červen 05, 2012 8:00 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 7:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
charles napsal: | neděsí vás představa, že všichni tihle naši spoluobčané jsou zřejmě oficiálně zcela svéprávní a mají volební právo? Mě ano. |
Politici jsou taky svéprávní a když koukám na to, co dokážou, nevím, jak je to možný.
Já jsem pro, aby každý občan měl právo být homofob a nenávidět mě. Je to vcelku praktický, bo aspoň hned poznám, kdo je blbec a můžu se mu včas vyhnout. Není větší katastrofy na světě, než srážka s blbcem.
A taky by mě zajímalo, kdo z těch, co tam psali své mekty, by mi to, co tam psal, řekl face to face. No a budu vědět i to, kdo je srab.
bright napsal: | Lidská hloupost je konstantní, jen má v průběhu času různé projevy.  |
No, já ti nevím, Francouzi říkají (ve volném překladu): Inteligence má své meze, ale blbost je nekonečná! |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mě to tedy neděsí, už jenom proto, že internetové výkřiky nejsou reprezentativní vůbec v ničem. Taky sem si nevšiml, že by po ulicích běhali lidé vyhledávající zloděje a sekající jim končetiny, případně meloucí rodiče-vrahy v kafemlejnku.
A na lehčí notu - já tedy doufám, že si lidé rozumně najdou lepšího otloukánka - tj. důchodce.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
charles napsal: | jestliže jsou schopni se k tomuto tématu vyjadřovat právě tímto způsobem, jaké názory a postoje asi zastávají v jiných oblastech? |
Po přečtení "kdo jsi bez viny, hoď kamenem" se jdou porozhlédnout po uvolněné dlažbě? |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
bright napsal: | že čím víc bude populace ke gayům vstřícnější, tím pravděpodobněji si najde jiné otloukánky.  |
Já to myslel spíš obecně: jestliže jsou schopni se k tomuto tématu vyjadřovat právě tímto způsobem, jaké názory a postoje asi zastávají v jiných oblastech? Některé ty příspěvky totiž ani "názory" nazvat nelze, jsou to spíš jen takové výkřiky... |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | pravděpodobněji si najde jiné otloukánky.  |
Ale my možná můžeme být malinko sobečtí, ne? |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lidská hloupost je konstantní, jen má v průběhu času různé projevy. Což mě přivádí na myšlenku, že čím víc bude populace ke gayům vstřícnější, tím pravděpodobněji si najde jiné otloukánky.  |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
charles napsal: | neděsí vás představa, že všichni tihle naši spoluobčané jsou zřejmě oficiálně zcela svéprávní a mají volební právo? Mě ano. |
Mě taky. Dal bych hodně za to, kdyby se to týkalo výhradně přístupu k buzerantům. Ale netýká... A taky je to provedený důkaz, že jakkoli se s osvětou nesmí nikdy přestat, výsledky jsou většinou sporé. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pxetr uživatel
|
|
|
Mě to též děsí a to jsem se s nějakou masivní diskriminací nesetkal. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Pánové, vy si z toho sice děláte srandu (což chápu, ono na tohle se asi ani jinak reagovat nedá), ale neděsí vás představa, že všichni tihle naši spoluobčané jsou zřejmě oficiálně zcela svéprávní a mají volební právo? Mě ano. |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ehm, "ženské na sebe přirozeně sahají, né jako borci z fotbalu..." TAK jako borci z fotbalu fakt, ne, no  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 4:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Zas jedna hezká mravoučná novinářská vyprávěnka |
|
|
Václav napsal: | ... a k ní výživná čtenářská diskuse: |
Krása, hned jsem si vzpomněl na: http://www.youtube.com/watch?v=dexVz1fvKOk
Ale jinak je tam hafo perel, že je sem radši hnedka odcituju,
aby se ta moudra zachovala pro budoucí generace!
citace: | Hele táto víš jak si říkal, že každej pořádnej chlap to dělá s holkou do análu. Tak našemu synovi se to povedlo tak napůl.
Homosexualita je porucha sexuální orientace, která je u mladých kluků úplně běžná, je to součást dospívání. Experimetování se sexem, nezralost na převzetí role muže-otce v rodině. Až syn dospěje tak se to poddá, případně mu pomůže ten psycholog, psychoterapeut i v kooperaci s rodiči.
jsem přeštastný, že můj syn je normální, tak jak to má v přírodě být. Jsme tu hlavně proto, abychom se množili a ne, aby jsme si hráli s přirozením. Paní nezávidím
At vezme 2 litry mlíka,nechá ho 2 dny na slunci a pak to vypije dohromady se 3 zkaženými vejci a 0.5 kg řádně odvětralého zelí....pak uz by snad mohl vedet na co se pouziva prdel!
Aspon ze syn je pro kazdou pr*el...
Já si umím představit lesbičky, ale s borcama mi to jaksi nejde dohromady. U holek je to aji hezké a milé. Navíc ženy na sebe přirozeně sahají a mají k sobě jiný vztah než borci z fotbalu bo hokeje.
Tipuju, že gay se asi neudělá, když má pod sebou, nad sebou to je asi jedno v jaké milostné pozici, ženskou...
Tipujes spatna kazdej gay to aspon 1x zkusil i se zenskou
To musí být hrozná představa pro toho otce představovat si syna při sodomii s chlapem.
A dceru si při sexu s chlapem (třeba o 20 let starším a 50 kilo těžším) představujete rád?
Bejt muj tak ho veřejně prokleju a vydědim, paní lituju
Homosexualita je nemoc. Gay je pouze ten, kdo jí podlehl. Obdivuji lidi co s tim dokážou bojovat a maj ženu a děti.
Vyspěte se s chlapem, a uvidíte jaké to je.
vám se to říká, co?
Znova - homosexualita nikomu neubližuje.
Jen se nesmíš ohnout pro tužku
Taky by ho mohl přizabít a pak by teprve věděli, co je rodinná tragédie.
Proč by se neměli dočkat vnoučat? Teplouš není totéž co impotent.
No, nevím o tom, že by se děti rodily ze zadku...
Ten otec se měl synovi v dětství více věnovat, aby ten měl pozitivní mužský vzor, a aby z nudy nezačal zkoušet nějaké perverznosti. Pro otce to musí být neuvěřitelný pocit zmaru, když mu syn přivede představit svého partnera.
Stejně je to divná móda dneska ten homosexualismus....
Dříve se prostě chlapi ženili a ženský vdávaly ale dneska? Mrkněte se například do profilů holek na Lidé.cz. Každá třetí tam má, že je bisexuál nebo že"bere všechno"...
zeny bisexualni byly vzdy.Jen zalezi na dobe a okolnostech,jestli se muzou projevit...
Bejt tou paní, tak na to připravuji pána postupně aby to rozdýchal. Jednou jsem viděl dva kluky jak šli proti mně a drželi se za ruce. Když byli přede mnou tak se vyhryzli. Málem to se mnou seklo, když jsem to uviděl....
Já být tvoje dítě, utíkám daleko, i přes svou hetero orientaci. Raději bych zbytek života strávil s gay delfíny, než s tebou |
|
|
|
|
|
 |
út červen 05, 2012 2:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
út květen 22, 2012 6:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
st květen 16, 2012 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hm. Měli bychom ho přitáhnout na forum  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út květen 15, 2012 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
ne květen 13, 2012 11:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
so květen 12, 2012 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Podle Fox news asi už ne  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so květen 12, 2012 5:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | né "gayové způsobují tornáda" |
Počkej: a oni je fakt nezpůsobují? |
|
|
|
|
 |
so květen 12, 2012 9:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ovšem nemam uplně jasno, co dělal současný kandidát sociální demokracie pan Službapivu.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so květen 12, 2012 9:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ano, to mi došlo, číst umim Ovšem připomělo mi to toho Obamu, na jehož vyjádření reagovala republikánská média překvapivě né "gayové způsobují tornáda" ale "je jasné, že teď chce propagovat POPULÁRNÍ věci"
Ale k tématu - mno to je u Zemáka klidně možný, ovšem pochybuju že měl jako capart na becherovku, spíš výčepní lihovinou Nicméně v tomto ohledu bych tipoval spíš Dlouhé Bidlo Švejnara, vypadá zle (ovšem už není kandidát)
Vandase a Bobošíkovou patrně šikanovali (děti mají někdy i dobrý odhad), Schwarzenberka těžko, když rodiče dětí ze vsi pracovali sakumprdum na panství  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so květen 12, 2012 7:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Odkaz sice nemam, ale Obama se postavil za hm "marriage"  |
Tak já spíš měl na mysli, jak jsou na tom ti naši se šikanováním. Třeba jestli Zeman homosexuální spolužáky poléval becherovkou, říkal jim Kikino a sliboval jim akci "čisté ruce". Nebo tak něco. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|