Gay komunita
     
         
         
 
Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  
   
 
 
Obsah fóra Gay komunita Od začátku Coming out
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 51, 52, 53  Další

ne duben 22, 2012 5:50 pm
Autor Zpráva
Destiny
uživatel


Založen: 3.8.2009
Příspěvky: 96

Předmět: Citovat

Zdravím kockozmate,
blahopřeji ke coming outu. Je úžasné, že to bereš takhle v pohodě, a že lidé kolem Tebe to vzali dobře. Smile Člověku to dodá hodně sil. Přeji Ti hodně štěstí do života!
_________________
Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne duben 22, 2012 3:19 pm
Autor Zpráva
kockozmat
tester


Založen: 22.4.2012
Příspěvky: 2
Bydliště: budějice

Předmět: Citovat

Tak jsem se rozhodl, že taky něco málo sesmolím . To že jsem teplej vim už od školky (i když je zvláštní, že moje první dětská láska byla holka Very Happy ) . Celý můj dlouhý život ( je mi 17) jsem s tim nejen smířený ,ale spíš víc než spokojený . Svým kamarádům jsem to řekl minulý pátek a musím říct ,že jsem byl fakt potěšen jejich reakcemi ( i trochu překvapenej tím že nikdo nic netušil ... teď si říkam jestli mě opravdu tak málo znali Very Happy ) . Nicméně, můj sdělovací program (jak můj coming out s kamarádem nazýváme - jen pro představu ,on je hetero ) pokračuje doteď a musim to všem vřele doporučit . Moje nálada je asi tak tisícinásobně lepší a hlavně už zmizel ten divnej pocit ,že k lidem který mám rád jsem neupřímnej . Vlastně bych měl asi zmínit, že jsem si vždycky říkal ,že to ostatním oznámím až budu mít kluka, ale nakonec jsem změnil názor a doufám ,že to půjde naopak ( celkem bych se i divil ,kdyby se přes složitou komunikační ( drbající ) síť ,která vládne mezi gymplama v mojem městě nikdo nepřihlásil Smile ) .Zkrátka podrženo sečteno ,má rada na závěr zní takto : oznamte pravdu svým kamarádům co nejdřív, mě to trvalo 17 let a teď si říkám ,proč jsem to neudělal už dávno Smile
P.S.:omluvte prosím moji gramatickou nezpůsobilost
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne duben 22, 2012 1:48 pm
Autor Zpráva
honzik-atom
uživatel


Založen: 14.11.2011
Příspěvky: 24
Bydliště: Jižní čechy

Předmět: Citovat

Už jsem tu kdesi svůj CO psal , nebudu to tedy opakovat. Podle mě je asi nejzlomovější ta první láska . Asi mi každý může dát za pravdu,že zpětně když se na to podívá,má pocity všelijaké . Já například zpětně říkám,jak jsem mohl být tak blbej,že jsem žil s alkoholikem , který propadl i drogám ... Láska je hold slepá Wink
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne duben 22, 2012 11:56 am
Autor Zpráva
Vaclav
šaman


Založen: 13.1.2010
Příspěvky: 3619
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

Nick Guest napsal:
Jen to nesmí být sojka - udavačka, která všechno vyslepičí Krakonošovi. Wink

Myslíš, že Krakonoš je homofob? Ten už toho v těch lesích musel vidět...
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne duben 22, 2012 9:52 am
Autor Zpráva
Nick Guest
šaman


Založen: 10.10.2007
Příspěvky: 1914
Bydliště: Střední Čechy

Předmět: Citovat

Václav napsal:
Trautenberk píše moc hezky a myslí naprosto racionálně. Taky držím palce.


Píše opravdu pěkně a s držením palců se připojuji

Václav napsal:
Možná doplním, že už to, že si člověk najde někoho, s kým o "tom" může volně mluvit, hodně pomůže.


Jen to nesmí být sojka - udavačka, která všechno vyslepičí Krakonošovi. Wink
_________________
Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4)
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne duben 22, 2012 1:11 am
Autor Zpráva
Vaclav
šaman


Založen: 13.1.2010
Příspěvky: 3619
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

bright napsal:
Držím palce. První zamilovaní odezní a potká se někdo zajímavý. Wink Důležitý je zůstat sám sebou, nic si nenalhavat, být upřimný k jiným a nezbláznit se z toho.

Skvěle řečeno. Vlastně by se to dalo napsat k většině postů tohohle typu. Trautenberk píše moc hezky a myslí naprosto racionálně. Taky držím palce. Možná doplním, že už to, že si člověk najde někoho, s kým o "tom" může volně mluvit, hodně pomůže.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

so duben 21, 2012 11:23 pm
Autor Zpráva
bright
šaman


Založen: 27.9.2005
Příspěvky: 7541
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

Držím palce. První zamilovaní odezní a potká se někdo zajímavý. Wink Důležitý je zůstat sám sebou, nic si nenalhavat, být upřimný k jiným a nezbláznit se z toho.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

so duben 21, 2012 11:11 pm
Autor Zpráva
trautenberk
uživatel


Založen: 11.8.2011
Příspěvky: 12

Předmět: Citovat

Zdravím, tak po delší době jsem se odhodlal také sem něco napsat. Tak kde začít, třeba takhle, že jsem gay vím od cca 13 ti let, ze začátku jsem tomu nějak nevěnoval pozornost, nijak mě to vlastně neomezovalo. A postupně jsem se s tím smířil, vlastně mi ani nic jinýho nezbývalo Very Happy je pravdou že bych byl radši ht , ale to nikdy nebudu, tak nemá cenu se tím zabývat. Zřejmě však nebudu 100% gay, protože nemůžu říct že by se mi sex s ženou nějak hnusil, kdyby byla fakt pěkná, tak bych to možná i zkusil, ale asi bych nebyl schopen s ní navázat silný citový vztah jako s mužem.

Teď je mi 17 a doposud jsem o "tom" nikomu neřekl, vůbec si nedovedu představit jak budou všichni reagovat, mám strach zejména u rodičů a blízkých kamarádů. Myslím, že nikdo z nich nemá nejmenší tušení že bych byl gay, protože se absolutně vymykám modelu gaye, jsem hodně technický typ, zženštělý nejsem vůbec, spíš naopak, mám typicky mužské vlastnosti, móda mi téměř nic neříká, nesnáším nakupování a takové ty ženské záliby, víc se kamarádím s klukama, holky neznám téměř žádný atp. Takže až se to někdo dozví, tak mu to asi způsobí pořádnej šok. Kamarádi už na mě začínají naléhat, proč ještě nemám holku, že mi nějakou dohoděj apod. Většinou se vymluvím že nemám čas, nebo že žádný holky neznám, ale je mi jasný že se nebudu moci takto vymlouvat do nekonečna. S pravdou bych nejraději vyšel najevo až dodělám školu a také až nebudu závislý na rodičích. Možná by to urychlila skutečnost že bych si někoho našel, ale ta je minimální.

Docela se bojím reakce rodičů, hlavně táty, jeho postoj k 4% menšině je asi takový, že když je ve zprávách něco o gayích tak přepíná televizi se slovy "buzeranti zkurvený" tvrdí že prej je to proti přírodě. Máma ta má o něco lepší přístup, takovej neutrální. Paradoxně nejlepší přístup má babička, která říká " no a co, hlavně že se mají rádi".

Další problém je v tom, že jsem se zamiloval do kamaráda, ale on je ht. Crying or Very sad Známe se cca 2 roky, máme hodně společných zájmů a tak spolu trávíme docela dost času. Je to člověk, kterýho mám strašně moc rád a o kterého bych nechtěl nikdy přijít, vím že s ním nikdy nic mít nemůžu, ale mě stačí jenom když jsem s ním a je mi krásně. Nikdy jsem něco takovýho nezažil. Holku zatím nemá, měl jednu před tím, než jsem se poznali, co mi říkal, tak jí měl asi hodně rád, protože když ho nechala, tak z toho byl dlouhou dobu špatnej. Bojím se toho že si někoho najde, já bych mu to přál, chtěl bych aby byl šťastnej, ale strašně bych žárlil, je pro mě zdrcující představa co všechno by s ní dělal, moc bych jí záviděl. Ale nejpodivnější mi na něm přijde to, že mu nevadí blízký tělesný kontakt se mnou, nechá se ode mě klidně obejmout, sedne si mi na klín, nechá se hladit po vlasech a dokonce mu nevadí když s ním spím pod jednou dekou v objetí. Tím mě jednou poměrně šokoval, seděl jsem u jeho postele jen v trenkách a kecali jsme a já mu povídám "hele je mi zima jdu si lehnout" a on na to "tak pojď ke mě". Musím se přiznat že jsem docela čuměl Shocked Ale neváhal jsem a hned jsem zaplul k němu pod peřinu, chvíli jsme ještě kecali, potom usnul a já se na něj celou noc koukal a hladil ho po vlasech, občas se ho jen tak lehce dotknu, nebo se k němu přituli. Bylo to krásný. Jsem si jist, že to nemyslel po stránce sexuální, prostě to tak nebere. Ale jinak se k gayům staví spíš odmítavě, teda spíš k samotnému sexu, klasické "fuuj" nebo "to bych se poblil" atp. Né že bych se ho na to přímo zeptal, ale vypozoroval jsem to ve škole. Sem tam někdo plácne nějakou tu narážku, včetně mě. Ale zas někdy si z toho dělá taky srandu a dělá ze sebe buznu, ostatně jako většina celý třídy. Co myslíte, jak by se choval, kdybych mu to řekl?
Velmi mě mate jeho na jednu stranu odmítavý přístup a na druhou že mu nevadí blízký tělesný kontakt. Myslím, že to prostě tak nebere a jeho vztah ke mě je čistě přátelský. Znám ho velice dobře, ale v tomhle ohledu si netroufnu plně odhadnout jeho reakci, nejspíš by mě asi neodepsal (teda doufám) ale myslím že by se mnou omezil kontakt, což nechci. Poslední dobou jsem z toho docela nešťastnej, už mě nebaví to posraný divadlo, ale nechci to uspěchat.

Nejspíš by jsem se byl schopen "odmilovat", kdybych potkal někoho jiného, ale to mi přijde jako utopie. Vůbec nevím jak bych se měl s někým seznámit. Nejjednoduší se zdá seznamka, ale po tom co jsem zkouknul Iboys tak mě všechy ideály přešly. Když jsem tam viděl některý "lidi" , tak jsem čuměl jak půl prdele z kalhot, že něco takovýho vůbec může existovat Shocked Potom se člověk nemůže divit, že představa veřejnosti o gayích je taková, jaká je.

Omlouvám se že tady z toho dělám seznamku, ale přece jenom je zde serióznější skvadra než na jiných webech, tak kdyby měl někdo zájem tak mám 184cm na výšku a 68kg, jsem špinavej blonďák (barva vlasů, né že bych byl špinavej Very Happy ). Email: no.proste.mu.email@seznam.cz

Omlouvám za rozsáhlost mého příspěvku a za všechny chyby v textu, čeština není moje silná stránka. Všem co se pročetly až sem tleskám Smile
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

ne březen 25, 2012 11:25 pm
Autor Zpráva
Torehyrz
tester


Založen: 23.3.2012
Příspěvky: 2

Předmět: Citovat

Brio napsal:
Torehyrz napsal:
Podrobnostma vas nebudu zatezovat, nicmene uz to o ho me vi cela rodina.


A mě by ty podrobnosti zrovna zajímaly:-)


Very Happy

Rodicum to je celkem jedno, ale ze sirsi rodiny se ke me cas od casu donese par homofobnich poznamek. Very Happy
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá březen 23, 2012 10:10 am
Autor Zpráva
Brio
uživatel+++


Založen: 27.12.2011
Příspěvky: 486
Bydliště: Hradec Králové

Předmět: Citovat

Torehyrz napsal:
Podrobnostma vas nebudu zatezovat, nicmene uz to o ho me vi cela rodina.


A mě by ty podrobnosti zrovna zajímaly:-)
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá březen 23, 2012 2:19 am
Autor Zpráva
Torehyrz
tester


Založen: 23.3.2012
Příspěvky: 2

Předmět: Citovat

Minuly rok po maturite jsem mel plan. Najit si dalsi v poradi 3. holku. Nicmene jsem dostal nabidku od firmy, kde jsem si uz behem skoly privydelaval. Prechazeli na novy system a potrebovali cloveka na HPP. Nevahal jsem a navazovani znamosti jsem odlozil az na podzim, tedy v obdobi meho nastupu na vejsku. Jsem ten typ cloveka co neveri na seznamky a s lidma co se mu fyzicky a povahove nelibi si fakt nema co rict, takze hledani partnerky opravdu nemam na jednu navstevu klubu Smile.

Nicmene prvni den asi po 2-3 hodinach prace jsme byli s kolegou na coffee brake, on se zeptal, Jsi gay? Ac jsem na tuhle otazku nedpovidal poprve Very Happy , tak tentokrat jsem nedokazal elegantne odpovedet, protoze uz tou dobou jsem byl smirenej s faktem, ze me nektery kluci fakt dost pritahujou a ze se obcas podivam na gay porno. Za coz dekuju YouTube, kde jsem nahodou, pres subscribe comment dostal ke coming out videiim. Nakonec ze me tehdy neco vypadlo a cele to nejak vysumelo.

Snad jako kazdy tady jsem si prosel nejake weby typu iboys,.. Abych to zkratil... Jednoho dne sestra anebo jeji pritel zrejme nahodou na mem pocitaci objevili, ze jsem si prohlizel par profilu na iboys a dalsi podobne weby. V rodine mame kazdy svuj pocitac, nemeli jej vubec co pouzivat a v PC mam pres 50 GB HT porna, ja vim jsem nadrzenec Razz, byl to pro vsechny v rodine case closed - pripad uzavren. Podrobnostma vas nebudu zatezovat, nicmene uz to o ho me vi cela rodina.

V osobnim zivote jsem se posunul do stavu, ze si hledam bud fajn holku nebo fajn kluka a zbytek necham na osudu. Very Happy
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

so březen 17, 2012 12:00 am
Autor Zpráva
Hippie
uživatel++


Založen: 23.5.2009
Příspěvky: 306
Bydliště: Svitavy + - 18km

Předmět: Citovat

[quote= chuť na chlebík s česnekovo-sýrovou
[/quote]




Wink dal bych siiiii
_________________
Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

st únor 15, 2012 7:05 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman


Založen: 25.10.2005
Příspěvky: 7470
Bydliště: Teherán:)

Předmět: Citovat

Mno - kdo nezažil hulení, nezná pravej hlad!

A je jedno jestli posiluje nebo ne, ale na žranici dostaneš největší chuť po THC (není reklama, bo je to sloučenina). Laughing

Jindy totiž nedostaneš chuť na chlebík s česnekovo-sýrovou a potom eště uvařit ze starejch zásob bizarní kuřecí soté s petrželkovejma bramborama a polívku ze zmrzlý zeleniny, a pak zežrat dvě čokoládový bonboniéry Laughing
_________________
You have trapped me in your trap of logic!
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

st únor 15, 2012 6:35 pm
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Citovat

mikhail napsal:
Věř mi, že taky mám rád nejradši maso (nejradši tatarák Wink). Ale nejvíc mi chutná, když jsem pořádně vyhladovělý, a mám obrovské chutě cokoliv dobrého zchalovat (což jde nejlépe právě v kombinací s THC)... Ostatně taky si to můžeš někdy vyzkoušet, uvidíš jak ti bude chutnat Very Happy. Toto není propagace...xD


Nene, THC je pro vegetariány.
Když zahulit, tak jedině živé maso v nezpracované formě. Smile
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

st únor 15, 2012 3:17 pm
Autor Zpráva
mikhail
tester


Založen: 14.2.2012
Příspěvky: 2

Předmět: Citovat

Díky všem za podporu.

Honza napsal:
Gratuluju k CO. Jj, být gay je lepší než být feťák, a taky to tak neleze do peněz. Smile


No jestli to poleze míň do peněz, to se teprve uvidí... Přeci jenom spolu budem chodit často do hospy a dalších všelijakých farek, takže logicky utrácím na těchto místech o to víc Very Happy

Honza napsal:
Co furt všichni máte s tím vegetariánským kouřením trávy ?
Jako já si taky rád zahulím, ale maso je maso


Věř mi, že taky mám rád nejradši maso (nejradši tatarák Wink). Ale nejvíc mi chutná, když jsem pořádně vyhladovělý, a mám obrovské chutě cokoliv dobrého zchalovat (což jde nejlépe právě v kombinací s THC)... Ostatně taky si to můžeš někdy vyzkoušet, uvidíš jak ti bude chutnat Very Happy. Toto není propagace...xD
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

st únor 15, 2012 12:42 am
Autor Zpráva
Martin
šaman


Založen: 25.10.2005
Příspěvky: 7470
Bydliště: Teherán:)

Předmět: Citovat

Brio napsal:
Martin napsal:
Mi napadlo, jestli to nebude tim, že braní drog je taky věc, kterou se rodičům člověk asi nechlubí, tak mu pak další věci na který by rodiče mohli reagovat blbě nepřijdou tak nový. Wink Laughing


Akorát že drogy mají prokázané vedlejší účinky a homosexualita ne:-D


No leckterý lidi sou přesvědčený, že homosexualita také. Laughing
_________________
You have trapped me in your trap of logic!
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

út únor 14, 2012 11:53 pm
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Citovat

mikhail napsal:
To byl můj vnitřní CO...


Gratuluju k CO. Jj, být gay je lepší než být feťák,
a taky to tak neleze do peněz. Smile

Martin napsal:
mě pobavilo spojení mezi hulenim a branim Wink Laughing


Co furt všichni máte s tím vegetariánským kouřením trávy ?
Jako já si taky rád zahulím, ale maso je maso ! Exclamation
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

út únor 14, 2012 11:34 pm
Autor Zpráva
Brio
uživatel+++


Založen: 27.12.2011
Příspěvky: 486
Bydliště: Hradec Králové

Předmět: Citovat

Martin napsal:
Mi napadlo, jestli to nebude tim, že braní drog je taky věc, kterou se rodičům člověk asi nechlubí, tak mu pak další věci na který by rodiče mohli reagovat blbě nepřijdou tak nový. Wink Laughing


Akorát že drogy mají prokázané vedlejší účinky a homosexualita ne:-D
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

út únor 14, 2012 10:58 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman


Založen: 25.10.2005
Příspěvky: 7470
Bydliště: Teherán:)

Předmět: Citovat

Tak hlavně ať to pokračuje dobře. Smile

Btw - mě pobavilo spojení mezi hulenim a branim věcí v "pohodě" Laughing Takovejch gayů znám Laughing Mi napadlo, jestli to nebude tim, že braní drog je taky věc, kterou se rodičům člověk asi nechlubí, tak mu pak další věci na který by rodiče mohli reagovat blbě nepřijdou tak nový. Wink Laughing
_________________
You have trapped me in your trap of logic!
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

út únor 14, 2012 10:22 pm
Autor Zpráva
bright
šaman


Založen: 27.9.2005
Příspěvky: 7541
Bydliště: Praha

Předmět: Re: to asi nedáte, ale je to pravda :) Citovat

Vítej. Držím palce, ať se tvůj coming out vyvíjí dobře a láska zůstane.
_________________
It's not easy to be green.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

út únor 14, 2012 9:35 pm
Autor Zpráva
mikhail
tester


Založen: 14.2.2012
Příspěvky: 2

Předmět: to asi nedáte, ale je to pravda :) Citovat

Všechny vás zdravím. Pokusím se to vzít co nejvíce stručně...

Celý život jsem bojoval rozumem proti citu. Od 14 jsem míval občasné styky s kluky za účelem sexu. Vždycky po vyvrcholení jsem prožíval velké výčitky, a nabádal jsem se k tomu, abych už tohle nedělal. Mezi 15. a 16. rokem jsem začal chlastat a hulit. Tím jsem ještě více žil ve lži a nenávisti a vyvrcholilo to tím, že jsem si dal v 19 poprvé matro (krystal, perník, jak chcete...) (bohužel, ale to je život) a v tom jsem vlastně příležitostným, avšak někdy docela častým užíváním setrval až do pol. mých 23 let. Ale vždycky jsem si raději zahulil než tamto Wink

V posledním roce snad (možná i více) jsem byl víc a víc poháněn zlobou, lží a nenávistí. Taky jsem neměl rád "buzíky", choval jsem se proste semtam jako homofob Very Happy. V mládí jsem míval fašistické sklony atd... Pak se stala víceméně náhodná událost (která je taky na delší vyprávění), po které se mi natrvalo podařilo konečně přestat s tímhle bílým svinstvem (4 roky stačily).

Přelomovým okamžikem byla pro mě svým způsobem i smrt Václava Havla. Do té doby jsem stále v sobě nosil zlé stránky (kverulanství, malomyslnost, lež). Jakoby se ve mě probudil pud sebezáchovy, který mi říkal : "Takhle už to vážně nejde dál. Pokud se my lidi budeme nadále chovat jako dosud, vč. mě, tak to opravdu dotáhneme ledatak na to válčení. Život a zejména osobnost VH ve mě probudily uvědomění, že jestli to chceme my lidi někam dotáhnout, tak se musíme změnit. Tak, že začneme každý u sebe." Tak jsem si hesla VH "pravda a láska" vzal k srdci a začal jsem jim věřit.

Takhle jsem našel cestu k pravdě (v některých věcech jsem se změnil k lepšímu). Takže jsem logicky hledal i lásku, kterou jsem se snažil projevovat (ne tak okatě) vůči jiným. No a lásku jsem našel o něco málo později, viz další odstavec.

Svj CO (vnitřní) jsem zažil těsně po svých 24. narozeninách, a to koncem ledna tohoto roku (2012). Zjistil jsem to postupně. Začal jsem totiž cítit ke svému "dobrému" kamarádovi něco víc než jen kamarádství. Nebylo to poprvé, co jsem něco podobného podvědomě cítil k osobě stejného pohlaví. Tentokrát jsem chtěl ale zjistit, proč tomu tak je.

Pár následujících dní po tomto zjištění jsem pátral po informacích na internetu (zejména o homosexualitě a coming-outu). Začínal sem si uvědomovat, že snad mohu být na kluky, ted víceméně šokující pravdu o sobě. Ale tím pádem jsem rovněž odhaloval pravdu o sobě. Tedy jsem nalézal odpověďi na otázky: "Proč jsem vlastně tak trochu divný, jiný než ostatní. Proč jsem dělal v životě takové podivné věci. Proč jsem nikdy nebyl schopen najít vztah s holkou? Proč se nejraději bavím se svou partou a ne s žádnýma holkama (jen někdy)? Jsem já blázen nebo snad to je pravda, kterou by se podstatně vše vysvětlilo?"

Po shlednutí pár filmů s gay & coming-out tématikou (Letní bouře, Beautiful thing, Edge of 17, Shank) jsem již měl jasno. Už jsem prostě nemohl dále žít ve lži (ostatně jako skoro celý můj život), tak jsem se s tím úplně nejvíc v pohodě vyrovnal (asi proto, že už tak 8 let kouřím trávu a nestydím se za to Very Happy, beru hodně věcí "v pohodě"). Samozřejmě nejdřív jsem myslel, že bohužel, stalo se, nic s tím asi neudělám, ale nato jsem si uvědomil, že vlastně být na kluky nemusí být zas tak špatné, s kluky si rozumím dobře. Věděl jsem, že to budu mít v životě těžší, ale i zajímavější a snad i lepší. Prostě jsem objevil výhody toho, být na kluky.

A od té doby jsem nejšťastnější člověk na světě xD. To byl můj vnitřní CO...
A hned jsem si začal hledat kluka. Právě teď v pátek 10.2. jsem našel svou 1. lásku (a doufám že poslední Smile). Moc se milujeme, sice spolu nejsme každý den kvůli jisté vzdálenosti od svých bydlišť, ale to se změní...Wink. Prostě tzv. 2. adolescence, pozdě ale přece. proč? Nevím, asi osud to tak chtěl...

Vnější CO u mě terpve probíhá, pomalu, ale jistě. Je jasné, že to řeknu všem svým známým. Rodičům časem, pár svým kámošům už jsem to řekl, ale ti byli šokování ještě více než já (nedivím se jím, zatím se se mnou radši nebaví, hold asi to nejsou takoví kamarádi jak jsem si myslel, že se známe spolu...). Nejdřív však všechno řeknu svému nejlepšímu kámošovi a pak už to snad půjde jako po másle. v podstatě je to jako hra, kdy ostatní budou na tahu xD...

Děkuju všem, kteří jste to vydrželi číst až dokonce. Text je dlouhý, určitě tam budou nějaké nesmyslné souvislosti, ale snažil jsem se nastínit i svoji minulost, abyste věděli, co všechno se může stát v životě 1 bezvýznamného spoluobčana Very Happy
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po únor 06, 2012 9:32 pm
Autor Zpráva
man86
uživatel+


Založen: 24.4.2009
Příspěvky: 221
Bydliště: České Budějovice

Předmět: Citovat

Brio jsem další borec. To co jsi tu napsal je vážně síla a větší borec než my, kteří jsme to dočetli, jsi ty, který to "jakš takš" zvládá a pere se s tím. Je smutný, že ještě dnes někdo věří, že homosexualita se dá léčit. Jednou jsem se s tím setkal - moje sestra měla rande, kluk se jí zeptal na rodinu a ona se zmínila, že jsem gay. Zeptal se, proč si nenechám předepsat nějaký prášky, abych se vyléčil. Další rande nebylo...
Je paradox, že moje matka v 56 letech vzala mou orientaci s takovou samozřejmostí a vyrovnaností a jiní, často i mladší lidé s tím mají takový problém. Ačkoli byla asi prvních 14 dní přesvědčena o tom, že se o tom nebudeme nikde šířit, tak dnes (snad i s hrdostí) každému říká, že její syn žije s přítelem, má nás oba ráda a těší se, až jí navštívíme.
Jsem neskutečně rád, že celá moje rodina (včetně té širší) se zachovala tak, jak se zachovala. Je mi ale trochu líto, že někteří hodní kluci takové štěstí neměli jen proto, že jejich rodiče přijali názory své doby za vlastní a nejsou otevřeni změně, ani pokud se jedná o jejich dítě.
Moc bych ti přál Brio, abys našel víc pochopení tam, kde se ti ho nedostává. Drž se chlape. JSI BOREC!!!
_________________
Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?".
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po leden 30, 2012 11:17 pm
Autor Zpráva
xts
uživatel++


Založen: 23.3.2011
Příspěvky: 327

Předmět: Citovat

Další borec! Wink

Nakolik je možný, aby se v tomhle tvoji rodiče nějak změnili nevím a chápu, že to je naprd, ale tak aspoň už na nic hnejsi závislý a můžeš si žít po svým.

(Mně matka prakticky vyčetla, že jsem si už dávno nikoho nenašel a začla dávat moje kontakty okolním gayům, což bylo vtipné. A teta je začla i zastavovat na ulici Very Happy Very Happy Otcovi jsem to neříkal, divil bych se, kdyby se to k němu už nějakým kanálem nedostalo, ale on je všeobecně málomluvnej. Kdysi ale s matkou byl nucen koukat na Zkrocenou horu a nijak znechuceně nevypadal Smile )
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

so leden 14, 2012 7:59 pm
Autor Zpráva
charles
uživatel+++


Založen: 25.4.2011
Příspěvky: 475

Předmět: Citovat

Václav napsal:
Honza napsal:
Jj, tady se vědci teda pomnějou. Smile

Zvlášť znalci seníků...

Laughing
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

so leden 14, 2012 7:29 pm
Autor Zpráva
Vaclav
šaman


Založen: 13.1.2010
Příspěvky: 3619
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

Honza napsal:
Jj, tady se vědci teda pomnějou. Smile

Zvlášť znalci seníků...
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

so leden 14, 2012 7:03 pm
Autor Zpráva
Honza
šaman


Založen: 25.3.2007
Příspěvky: 4671
Bydliště: Čechy

Předmět: Citovat

Brio napsal:
Smile Kdo to dočetl až sem, tak je borec/borkyně Laughing Laughing


Taky jsem borec.

Docela mě překvapuje, že rodiče mají ještě dnes snahu tahat své děti k sexuologovi na léčbu buzerantství. Kdyby se ještě svítilo loučema ... ale v době netu ... Smile

Václav napsal:
I pro ty budoucí editory a historiky.


Jj, tady se vědci teda pomnějou. Smile
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

so leden 14, 2012 2:21 am
Autor Zpráva
Brio
uživatel+++


Založen: 27.12.2011
Příspěvky: 486
Bydliště: Hradec Králové

Předmět: Re: CO Citovat

K těm dokumentům. Já tu složku otevřel až ve chvíli, kdy jsem psal příspěvek o svém CO. Není to nějaká moje každovečerní četba, to vůbec ne. Vlastně ani z hlavy bych nedal do kupy, co přesně tam těch x let bylo, jen vím, že přepsané SMS od prvních gayů, se kterými jsem byl v kontaktu a když mě balili:-) Možná je tedy nespláchnu, ale znovu zapečetímSmile

honzik-atom napsal:
Brio - smekám , sepsal jsi to nádherně . Já to mám s rodiči podobně jako ty - velké tabu i přes to , že nejsou zas tak moc staří. Ze začátku byla velká snaha"léčit" mě nebo s tím něco dělat. Také se pořád na něco ptali,ale brzy to utichlo . Na prvního přítele nereagovali moc dobře - obzvlášť táta z toho byl dost špatný. S přítelem už nejsem a od té doby je to u nás totální tabu... Naštěstí již brzy budu bydlet ve svém a 100% čekám ,že se mnou rodina ukončí kontakt ....

Drž se:)
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

so leden 14, 2012 1:03 am
Autor Zpráva
Vaclav
šaman


Založen: 13.1.2010
Příspěvky: 3619
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

Nick Guest napsal:
Nevěřili byste, jak velký nedostatek je dokumentů žánru ego-historie, a přitom jsou tak důležité zvlášť pro poznání gay každodennosti a tzv. malých dějin. Opravdu ty věci neničte.

Možné řešení, které je spíš podnětem pro bodyiu: což zařadit WEB 004.cz i s GK do tohoto projektu: http://www.webarchiv.cz/? Nestojí to nic, a určitě je to cesta k uchování obrazu kouska života současné zdejší společnosti. I pro ty budoucí editory a historiky.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá leden 13, 2012 11:45 pm
Autor Zpráva
Nick Guest
šaman


Založen: 10.10.2007
Příspěvky: 1914
Bydliště: Střední Čechy

Předmět: Citovat

Václav napsal:

Budiž, ale nechť je Brio ihned uloží v Památníku písemnictví. Takto si pěstuje jen bič na nervy.


Teď je relativně šťastné období pro gay-historii. Nedávno vyšla jedna zdařilá (kolektivní) monografie na toto téma a brzy mají vyjít dvě další (např. tato). Nevěřili byste, jak velký nedostatek je dokumentů žánru ego-historie, a přitom jsou tak důležité zvlášť pro poznání gay každodennosti a tzv. malých dějin. Opravdu ty věci neničte.

Václav napsal:
Také rád, že stále mlád?


Myslel jsem to sice obráceně, na staroušky se dívám velice smířeně a benevolentně a nejsem schopný jim mít něco opravdu za zlé, ale máš pravdu, i opačná varianta by byla vlastně povzbuzující. Smile
_________________
Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4)
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá leden 13, 2012 10:54 pm
Autor Zpráva
Vaclav
šaman


Založen: 13.1.2010
Příspěvky: 3619
Bydliště: Praha

Předmět: Citovat

Nick Guest napsal:
Ne, rozhodně to prosím nedělej - mysli na budoucí editory a historiky!

Budiž, ale nechť je Brio ihned uloží v Památníku písemnictví. Takto si pěstuje jen bič na nervy.

Nick Guest napsal:
Asi zkomolím starou myšlenku (která se mi líbí, ale jíž se sám řídit neumím), že úplně dospělí jsme až tehdy, když dokážeme rodičům odpustit jejich chyby.

Také rád, že stále mlád?
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 51, 52, 53  Další

 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


      Na začátek stránky  

Strana 4 z 53
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 51, 52, 53  Další
Přejdi na:  

width=30/ Poslední příspěvky width=30/
         

 
   
Postaveno na phpBB, překlad Azu
Provozuje bodyia.cz
 
         
TOPlist