Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Zábava mix Co ti dneska udělalo radost?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 100, 101, 102  Další

po červen 26, 2006 7:04 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Předmět: Citovat

No tak mě dnes přišla ta průkazka od Peti, takže dobré a jsem přijat do zaměstnání Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po červen 26, 2006 4:30 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Já jsem strááááááášně strááááášně šťastnej Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Před chvílí jsem se dozvěděl, že mě přijali na magisterský studium. Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

so červen 24, 2006 11:05 am
Autor Zpráva
bodyia
admin

Teď jsem byl v Brně a seděl tam v noci na zahrádce kdesi v centru města a připadal jsem si jako někde někde u mola na módní přehlídce. Moc hezká sbírka krásných tvářiček se procházela kolem. Máte se dobře, brňáci:-)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

pá červen 23, 2006 11:09 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

V Plzni to taky ujde... Wink

Na začátek stránky  

pá červen 23, 2006 1:17 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Hlavně po Ostravě.

Na začátek stránky  

čt červen 22, 2006 10:53 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: Kluci Citovat

Zjistil jsem, že v létě se po ulicích pohybuje 1176krát víc hezkých kluků než v zimě. Mr. Green

Na začátek stránky  

st červen 14, 2006 7:37 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Muzeum Citovat

Byl jsem v nadhernem nove otevrenem Arcidieceznim muzeu v Olomouci. Nadherne Wink S kamaradkou jsme si to uzili Wink V muzeu Wink

Na začátek stránky  

út červen 13, 2006 2:59 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Tak se mi podařilo sehnat další druh odznaku přepravdmní kontroly ČSAD.

Na začátek stránky  

ne červen 11, 2006 7:32 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Krasa Citovat

bodyia napsal:
Spolu s dnešním krásným počasím vyjelo do města bruslit i poměrně dost do půl těla svlěčených kluků... a bylo to moc hezkýWink Za tohle Pardubice miluju Cool

Uzij si to. dnes z aOlomci u jezer bylo rusni. a spousta polslecenych kluku na kolech.a pritom jeste nadherna priroda Wink

Na začátek stránky  

ne červen 11, 2006 7:23 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Spolu s dnešním krásným počasím vyjelo do města bruslit i poměrně dost do půl těla svlěčených kluků... a bylo to moc hezkýWink Za tohle Pardubice miluju Cool

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

ne červen 11, 2006 12:46 am
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

Předmět: Re: Bezva chvíle Citovat

murex napsal:
Libor napsal:
Dnes mě udělal radost Valbo. tím co píše. tím, že mě ukazuje, že mnoho věcí v co věřím žije i někdo další. Moc mě dodává sílu jít životem dál. Jen tím co píše. Mám potřebu jej pochválit.

Doufam, ze nenarazis na politiku... Confused

Jejda to ne, politiku raději už nechme být nebo to tu dopadne špatně a nikdo s nikým už nepromluví Very Happy Wink
Ale vážně, i mě udělal Valbo obrovskou radost, a politika to rozhodně nebyla.

V politice bychom se spolu neshodli ani náhodou. Ale chápu ho a jeho politické přesvědčení bych mu nevymlouval a uz vůbec né tak abych se na něj zlobil. Mnohé z toho co o politice napsal je trošičku možná i naivní ale dokážu to pochopit, vždyť je mladý a nemusí mít zkušenosti nebo nějaký rozhled jako ostatní. Píše to prostě tak jak to cítí. Je to ale úžasný kluk a díky tomu co napsal v tomhle vláknu, přál bych si bejt o 30let mladší a poznat právě jeho Embarassed Wink

Na začátek stránky  

so červen 10, 2006 7:32 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Předmět: Re: Bezva chvíle Citovat

Libor napsal:
Dnes mě udělal radost Valbo. tím co píše. tím, že mě ukazuje, že mnoho věcí v co věřím žije i někdo další. Moc mě dodává sílu jít životem dál. Jen tím co píše. Mám potřebu jej pochválit.

Doufam, ze nenarazis na politiku... Confused

Na začátek stránky  

pá červen 09, 2006 1:20 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Bezva chvíle Citovat

Dnes mě udělal radost Valbo. tím co píše. tím, že mě ukazuje, že mnoho věcí v co věřím žije i někdo další. Moc mě dodává sílu jít životem dál. Jen tím co píše. Mám potřebu jej pochválit. A taky jsme si koupil bezva snídani. A slyšel po půlnoci nádhernou starou píseň od BeachBoys Wink

Na začátek stránky  

čt červen 08, 2006 10:44 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Re: Super vztah s dcerou Citovat

Petr_K napsal:
bodyia napsal:

Perfekt, určitě jsi skvělý otec.
Můj Péťa už najaký čas dokončuje "coming out pro tatínky", dotazů od dospělých ženatých můžů chodí pořád hodně. Tak snad v létě rozšíříme tématickou rubriku o další blok.

Děkuju Wink

"Coming out pro tatínky", na první pohled možná trochu úsměvný ale přitom ve skutečnosti moc zajímavý a užitečný nápad. Péťovi přeju ať tento nový blok úspěšně dokončí a nezbývá než za to moc poděkovat.

Také mám nějaké ohlasy, na své stránky. A docela mě překvapilo kolik takových mužů existuje, občas mě někdo napíše, například že při čtení těch stránek si připadal že čte téměř úplně svůj příbeh.
Některé příběhy jsou bohužel hodně smutné, dokážu se do pocitů těch kluků vžít protože jsem to všechno prožíval taky, vím přesně o čem píší. A snažím se pomoct. Před chvílí jsem zrovna dokončil jednu odpověd, mejlík jednomu úžasnému človíčkovi který prožívá to samé co já kdysi, bohužel ale mnohem bolestivěji, má to o moc složitější.

Řekl bych že hodně z těchto mužů má největší problém se svým mnohdy neuvěřitelně homofobním okolím, jak mezi přáteli tak i v rodině, často pak ze strany rodičů kteří jsou již v jistém věku a nebyli by vůbec schopni něco takového akceptovat. Já mám v tomhle velké štěstí, aspoň si to myslím. V rodině zcela určitě, sice zatím jsem se svěřil pouze dceři ale názory ostatních z rodiny trochu znám takže nemám strach, pouze se s tím zatím nesvěřuji protože to nepovažuju za nutné. Nejdříve jsem začal u dětí ale to má svůj důvod. Děti jsou moji nejbližší a nejcennější na kterých mě záleží úplně ze všeho nejvíc, s nimi si buduju jiný vztah než byl dosud. Nechci být táta utorita ale kamarád, spolehlivý za kterým můžou kdykoliv přijít a nebát se otevřít svoje srdíčko, jsou už dávno dospělí a né děti. A ta důvěra musí být vzájemná, srdíčko musím otevřít i já a ten první krok je na mě. K tomu patří i to aby o mě vědli všechno a tohle je podstatná věc. Například i pro pochopení, proč jsme se s jejich mamkou rozešli....

K tomu není co dodat. Děláš jistě mnohým liedem lampičku na cestě k sobě samým. Wink

Na začátek stránky  

čt červen 08, 2006 4:41 am
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

bodyia napsal:

Můj Péťa už najaký čas dokončuje "coming out pro tatínky", dotazů od dospělých ženatých můžů chodí pořád hodně. Tak snad v létě rozšíříme tématickou rubriku o další blok.

Děkuju Wink

"Coming out pro tatínky", na první pohled možná trochu úsměvný ale přitom ve skutečnosti moc zajímavý a užitečný nápad. Péťovi přeju ať tento nový blok úspěšně dokončí a nezbývá než za to moc poděkovat.

Také mám nějaké ohlasy, na své stránky. A docela mě překvapilo kolik takových mužů existuje, občas mě někdo napíše, například že při čtení těch stránek si připadal že čte téměř úplně svůj příbeh.
Některé příběhy jsou bohužel hodně smutné, dokážu se do pocitů těch kluků vžít protože jsem to všechno prožíval taky, vím přesně o čem píší. A snažím se pomoct. Před chvílí jsem zrovna dokončil jednu odpověd, mejlík jednomu úžasnému človíčkovi který prožívá to samé co já kdysi, bohužel ale mnohem bolestivěji, má to o moc složitější.

Řekl bych že hodně z těchto mužů má největší problém se svým mnohdy neuvěřitelně homofobním okolím, jak mezi přáteli tak i v rodině, často pak ze strany rodičů kteří jsou již v jistém věku a nebyli by vůbec schopni něco takového akceptovat. Já mám v tomhle velké štěstí, aspoň si to myslím. V rodině zcela určitě, sice zatím jsem se svěřil pouze dceři ale názory ostatních z rodiny trochu znám takže nemám strach, pouze se s tím zatím nesvěřuji protože to nepovažuju za nutné. Nejdříve jsem začal u dětí ale to má svůj důvod. Děti jsou moji nejbližší a nejcennější na kterých mě záleží úplně ze všeho nejvíc, s nimi si buduju jiný vztah než byl dosud. Nechci být táta utorita ale kamarád, spolehlivý za kterým můžou kdykoliv přijít a nebát se otevřít svoje srdíčko, jsou už dávno dospělí a né děti. A ta důvěra musí být vzájemná, srdíčko musím otevřít i já a ten první krok je na mě. K tomu patří i to aby o mě vědli všechno a tohle je podstatná věc. Například i pro pochopení, proč jsme se s jejich mamkou rozešli....

Na začátek stránky  

st červen 07, 2006 9:48 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Petr_K napsal:
...Řekla mě o svých kamarádech které má mezi gay kluky a že to jsou ti nejleší kámoši jaké má, kterým může říct úplně všechno oproti jiným klukům. A zkrátka, "to je úplně jedno tati jestli si najdeš kluka, hlavně když nezůstaneš sám..." ...

Na začátek stránky  

st červen 07, 2006 4:02 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Re: Skeptický enviromentalista Citovat

Martin napsal:
http://www.blisty.cz/2006/6/7/art28817.html

Přesto si myslím, že bychom měli o ZEmi pečovat ne ji drancovat a prodávat. ZDravá příroda stejně jako bůh nejsou hodnotitelné ekonomicky, vědecky a rozumem. Přesto j ek životu potřebujeme. Co mě udělalo radost. Ze venku zpiva ptak. ZE jsme si dnes vsiml u fakulty pekneho zahonku s kvety.. Wink

Na začátek stránky  

st červen 07, 2006 3:30 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

Předmět: Skeptický enviromentalista Citovat

http://www.blisty.cz/2006/6/7/art28817.html

Na začátek stránky  

st červen 07, 2006 2:47 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Petr_k: myslím, že to bylo něco podobného, ne-li stejného, takže blahopřeji Very Happy

Na začátek stránky  

st červen 07, 2006 2:11 pm
Autor Zpráva
llukynek
guru

Petr_K napsal:
Bylo to už sice v sobotu, ale mám pořád obrovskou radost a tak se musím svěřit Wink

Moje dcera jenom něco tušila, protože jsem jí to nedávno pouze neurčitě naznačil. V sobotu jsme si spolu krásně povídali skoro celé odpoledne, pak mě řekla že bych si měl najít ženskou..... podívala se mě do očí a dodala "a nebo kluka?". Tak jsem to ze sebe vysypal, napřímo a na rovinu, všechno. Řekla mě že s tímhle nemá žádný problém a vůbec na tom nevidí nic divného, že to je úplně normální. Řekla mě o svých kamarádech které má mezi gay kluky a že to jsou ti nejleší kámoši jaké má, kterým může říct úplně všechno oproti jiným klukům. A zkrátka, "to je úplně jedno tati jestli si najdeš kluka, hlavně když nezůstaneš sám..."
Nejenom že se mě ulevilo, ale obrovsky to zase posílilo náš vztah. Ten už není založený na nějaké rodičovské autoritě, ale máme mezi sebou rovnocenný otevřený a úžasný vztah dvou blízkých dospělých lidí. Super pocit. U syna mě to ještě čeká, až se vrátí na Vánoce ze zahraničí. Držte mě kluci palce Wink

PS: Hezky jsem to tu ale obrátil na hlavu když tak nad tím přemýšlím. Většinou se zde řeší jak se svěřit rodičům a u mě je to úplně obráceně Very Happy

Smile Smile Smile

Na začátek stránky  

st červen 07, 2006 11:02 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

Petr_K napsal:
Bylo to už sice v sobotu, ale mám pořád obrovskou radost a tak se musím svěřit Wink

Moje dcera jenom něco tušila, protože jsem jí to nedávno pouze neurčitě naznačil. V sobotu jsme si spolu krásně povídali skoro celé odpoledne, pak mě řekla že bych si měl najít ženskou..... podívala se mě do očí a dodala "a nebo kluka?". Tak jsem to ze sebe vysypal, napřímo a na rovinu, všechno. Řekla mě že s tímhle nemá žádný problém a vůbec na tom nevidí nic divného, že to je úplně normální. Řekla mě o svých kamarádech které má mezi gay kluky a že to jsou ti nejleší kámoši jaké má, kterým může říct úplně všechno oproti jiným klukům. A zkrátka, "to je úplně jedno tati jestli si najdeš kluka, hlavně když nezůstaneš sám..."
Nejenom že se mě ulevilo, ale obrovsky to zase posílilo náš vztah. Ten už není založený na nějaké rodičovské autoritě, ale máme mezi sebou rovnocenný otevřený a úžasný vztah dvou blízkých dospělých lidí. Super pocit. U syna mě to ještě čeká, až se vrátí na Vánoce ze zahraničí. Držte mě kluci palce Wink

PS: Hezky jsem to tu ale obrátil na hlavu když tak nad tím přemýšlím. Většinou se zde řeší jak se svěřit rodičům a u mě je to úplně obráceně Very Happy

Stojí to za to. Užij si ten pocit radosti. Děláš radost svým štěstím i nám ostatním

Na začátek stránky  

st červen 07, 2006 12:24 am
Autor Zpráva
Petr_K
uživatel++

Předmět: Super vztah s dcerou Citovat

Na začátek stránky  

út červen 06, 2006 9:25 pm
Autor Zpráva
zdenda
guru+++

Já jsem si dnes zakoupil odznak revisora ČSAD Very Happy a přijde mi do konce týždňa Very Happy

Na začátek stránky  

út červen 06, 2006 12:59 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Radost Citovat

Byl jsem v rehabilitačním stacionáři. Jednomu klučinovi co nemluví se již daří dávat na jevo libost a nelibost. a to je moc důležité. Mám z toho velikou radost Wink

Na začátek stránky  

čt červen 01, 2006 9:15 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Předmět: Re: To bodyia Citovat

Adam napsal:
Povídej, rád si poslechnu něco o hadříkách:-)

Co bych povídal, jarní obměna:-) Kousky od Stones, Jozef Sloboda, Carl Gross, Pierre Cardin, Cinque. Decentní (Cardin) až extravagantní (Sloboda) + něco mezi (ti ostatní). Loni jsem navíc zmenšil konfekční velikost ze 106 na 98, resp. ze 36 na 32 u kalhot a řeším to do dneška, většinu původních věcí jsem musel dát pryč a tyhle nový hadříky je nahrazují a doplňují + teď jsem měl chuť je pořizovat;-)

Na začátek stránky  

čt červen 01, 2006 7:40 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Předmět: To bodyia Citovat

Povídej, rád si poslechnu něco o hadříkách:-)

Na začátek stránky  

st květen 31, 2006 10:33 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Marnivě jsem nakoupil výborný oblečení Cool

Na začátek stránky  

st květen 31, 2006 7:21 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Daří se s bakalářkou Wink

Na začátek stránky  

út květen 30, 2006 6:37 pm
Autor Zpráva
kinezi
uživatel

Předmět: Re: Saskovstvi Citovat

Je to celkem fajn.Braska dopadl v souctu obdobne jako ty. V cj ste dopadlistejne.Jen on ma z jazyka 2 a ty mas 1 dve on jen jednu Wink Dneska jsem nedalzkousku.Dulezitou.BBudu z tohodelatstatniceaja pochopil, ze chci byt specialni pedagog ne sasek.Zadny Wink terapeut..!! Jdu si dat dobry obed Wink[/quote]

A z čeho jsi dělal zkoušku? Myslíš si, že terapeut je šašek? Specialni pedagog nemůže být taktéž terapeut? Práce obou profesionálů se celkem dot prolíná (záleží na tom, jestli se jedná o logo-, tyflo-, surdo- pedii:-)-záleží, o jaké specializaci bychom konkrétně hovořili. My jsme měli část hodin u Vás na "Specce", měli jsme Doc. Vitáskovou, byla jedinečná, skvělá, spravedlivá a velice ochotná. Dělala mě oponentku diplomky:-)

Na začátek stránky  

út květen 30, 2006 11:43 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

Předmět: Saskovstvi Citovat

zdenda napsal:
vždy jsem říkal, že mý učitelé mne hosdnotí objektivně, ale dneska mne angličtinářka totálně nasrala. Uznávám o nemiocech jsem nwevěděl, ale článek jsem přeložil jen s malými chybami, a překlad vět bez chyby a popis mluvnice taky dobrý, sic malé zaváhání, ale i tak. No takže anj 4, čeština za 3 a odborné, on to byl spíš monolog a když, tak to byla konversace, takže jak el. zařízení voz. tak i elektro energet- oba za 1 Very Happy

Je to celkem fajn.Braska dopadl v souctu obdobne jako ty. V cj ste dopadlistejne.Jen on ma z jazyka 2 a ty mas 1 dve on jen jednu Wink Dneska jsem nedalzkousku.Dulezitou.BBudu z tohodelatstatniceaja pochopil, ze chci byt specialni pedagog ne sasek.Zadny Wink terapeut..!! Jdu si dat dobry obed Wink

Na začátek stránky  
Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 100, 101, 102  Další