|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út srpen 05, 2008 1:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
Předmět: |
|
|
House M.D.: Palec nahoru:) Pašák
Adam: ) Jen je nech, dyť je to krásný  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
út srpen 05, 2008 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Shmudla napsal: | PS: Miluju tě, zlato  |
Rausek napsal: | PS: Já tě taky hrozně miluji, ty muj šmudliku.  |
To je strašlivé a buzně růžové. Rozbouřené citečky a Sodoma s Gomoru i tady, na naší počestném GK? |
|
|
|
|
 |
út srpen 05, 2008 12:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tomík: No děkuju, přeji ti moc štěstí, až se do toho pustíš taky  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út srpen 05, 2008 12:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomík uživatel+
Založen: 16.6.2008 Příspěvky: 103 Bydliště: Okres Český Krumlov
|
|
|
House: Tak gratuluju Mě to teprve čeká _________________ Sorry girls... |
|
|
|
|
 |
út srpen 05, 2008 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tomík: Nejdřív to tušil, to proto, že jsem je na to naved a ví to proto, že jsem mu to řek naplno, potřeboval zchladit  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 11:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomík uživatel+
Založen: 16.6.2008 Příspěvky: 103 Bydliště: Okres Český Krumlov
|
|
|
House: Jak se to dozvěděl? _________________ Sorry girls... |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Taaak a ví to i otec, prej se s tim vyrovnává, a zejtra jedeme na nějakej výlet, to bude teda zábava  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 6:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
No jestli jste si pred ni dali dlouhy polibek na dobrou noc patrne tusi  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Tak to já takové problémy nemám. Babička neustále říká, že na holky mam pořád dost času a maminka se sice občas zvědavě optá na nějakou kamarádku či spolužačku, ale když se dozví, že je zadaná, tak toho zase nechá. Od návštěvy mého miláčka se ale moc neptá, takže asi něco tuší...
PS: Já tě taky hrozně miluji, ty muj šmudliku.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Já od chvíle, co jsem se poprvé vyoutoval (kamarádce) se cítím mnohem volnější. Můj slavný CO mamince do telefonu asi navždy zůstane ve zlatém fondu fóra, ale to byla náhoda opravdu. Jen nevím, jak to řeknu otci.
Co se týká svateb, to je dost děs. Já jsem na takové jedné byl před třemi týdny a přežil jsem ji pouze a JEN díky tomu, že jsem měl na telefonu svého miláčka (signál ale byl jen na náměstí, takže každá taková záchrana byla spojená s procházkou). Jinak babička pořád rozebírala kdy já budu mít svatbu - no znáte to.
PS: Miluju tě, zlato  |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hetrik uživatel

|
|
|
jojx: Tya aj ti zavidim to mati ma 6 sourozencu,otec 5 sourozencu a jejich potomci(tet a stryycuu)maji stejne stare deti jak ja takze je to vo hubu..aaale casu dost takze si s tim starosti nedelam (jo a cigáni nejsme to jako zas nee jenom naci aktivni prarodice byli ) |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
Založen: 3.8.2008 Příspěvky: 75 Bydliště: okres České Budějovice
|
|
|
Vodafone napsal: | Reach: Já to ale nevidím jako problém. Ostatně lidí, kterým se můžu vykecat, znám dost, a od sourozenců beztak čekám jenom naprostý nezájem. A hlavně se rozhodně nebojím, že by mi vyčítali, že jsou poslední, kdo se to o mě dozvídají. Příležitostí k dotazu jsem jim přichystal spoustu, že se nechytli - smůla pro ně... |
Jak jsem řekl, záleží na situaci. Ale zapomněl jsem podotknout, že záleží hlavně na lidech. U každého je to jiné . |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 3:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Ad švagrová: To opravdu ne, lesbička to nebude... Spíš je jediná z rodiny, která si všimla, že jako jediný stále nikoho nemám.
Reach: Já to ale nevidím jako problém. Ostatně lidí, kterým se můžu vykecat, znám dost, a od sourozenců beztak čekám jenom naprostý nezájem. A hlavně se rozhodně nebojím, že by mi vyčítali, že jsou poslední, kdo se to o mě dozvídají. Příležitostí k dotazu jsem jim přichystal spoustu, že se nechytli - smůla pro ně... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
|
|
|
Vodafone napsal: | Rodičům jsem to oznámil dávno, proti tomu už hledám víc jak rok vhodnou chvíli k tomu, vyoutovat se sourozencům. |
Tak tento problém se sourozenci jsem naštěstí řešit nemusel. Nemám sourozence:-). Někdy je to výhoda:-). Záleží na situaci. |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 2:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
bright napsal: | Vodafone: Švagrovou zřejmě zajímá, s jak velkým dědictvím pro své děti může počítat.  |
"já a slečny" - to spíš vypadá, jestli náhodou není lesbička  |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 2:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone: Švagrovou zřejmě zajímá, s jak velkým dědictvím pro své děti může počítat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
No, koukám, že jsem na tom zcela opačně... Rodičům jsem to oznámil dávno, proti tomu už hledám víc jak rok vhodnou chvíli k tomu, vyoutovat se sourozencům. Nakonec jsem dospěl k názoru, že oni se mnou detaily svého intimního života také neprobírají, takže dokud nemám bf, není vlastně co řešit. A oni se taky neptají. Zato švagrová každou chvíli přijde s nějakou poznámkou na téma "já a slečny"  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 2:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
|
|
|
Tak já už mám svůj CO také za sebou. Bylo to před pár měsíci, myslím, že v květnu. Ovšem k tomuto jsem se odhodlal až po několika letech. Řekl jsem to svojí mamince, která mě svou reakcí na toto z části překvapila a z části jsem si přál, aby to tak vzala. Samozřejmě emoce pracovaly u mě, a tak to ze mě lezlo jak z chlupaté deky. Ale nakonec jsem to řekl. V tu ránu ze mě spadl obrovský kámen a já jsem se mohl konečně opět znovu pořádně soustředit a přestat se trápit. Rozhodně je to velká úleva. Pak jsme to spolu ještě probrali a pak už mi bylo úplně skvěle:-). |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
jojx napsal: | rodiče jsou v zásadě jedináčci, prarodiče nežijí, mám jediného strýce a z jeho strany 2 bratrance a sestřenici, ale nevídáme se,takže nevidím důvod proč jim to na příštím pohřbu říkat (ostatně není zas tolik lidí na jejichž pohřbech či svatbách bychom se mohli sejít) |
Tak to jo. Útlé příbuzněnstvo je někdy výhoda.
Mě by vlastně taky zajímalo, kdo z příbuzných to o mně ví, kromě těch, co mě viděli s přítelem. Jelikož se taky moc nevídáme, tak jsem to nějak neřešil. |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
rodiče jsou v zásadě jedináčci, prarodiče nežijí, mám jediného strýce a z jeho strany 2 bratrance a sestřenici, ale nevídáme se,takže nevidím důvod proč jim to na příštím pohřbu říkat (ostatně není zas tolik lidí na jejichž pohřbech či svatbách bychom se mohli sejít) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
jojx napsal: | my jsme taková komorní rodina, bratr a švagrová už vědí, takže zbývají opravdu jen rodiče |
A co strýci, tety, bratranci, babičky, ...? Neříkej, že všichni umřeli v terezíně. Když bude nějaká velká rodinná oslava nebo nedej bože pohřeb a všichni se tam sejdou, někdo je na to musí taktně připravit. Jinak tě tam začnou hromadně ženit a dohazovat, věř mi, já to znám.
bright: to je přesně ono |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 1:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Úplně nejhorší jsou vlezlé tetičky, co se chtějí jednou za čas všechno dozvědet rok zpátky a dopředu. Obvykle se vyptávají na svatbách, kdy ji budu mít já. Chystám se jim to oplácet na příštích pohřbech.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
my jsme taková komorní rodina, bratr a švagrová už vědí, takže zbývají opravdu jen rodiče _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
jojx napsal: | (a to ještě není hotovo, zbývají rodiče) |
no to už je jenom takovej detail.
ale kdyby jenom rodiče! taky ještě všechny příbuzny, eee totiž všichni příbuzní!
počítej s tím, že ti v tom rodičové moc nepomůžou, páč nemaj s outováním takové zkušenosti, tak to nechaj všechno na tobě.
na druhou stranu rodičové bývají někdy fakticky tak mimo, že půlka rodiny to už dávno tuší, jen oni furt nic. takže ti nakonec možná naopak příbuzní budou pomáhat s rodičema. no každopádně lovu zdar, eee totiž hodně zdaru a čest! |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 12:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Rodičové bývají v tomhle ohledu obvykle největší mimoňové.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 11:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mě to v první chvíli vůbec nepřišlo tak, že by se mi ulevilo,
ale když hodnotím výsledky CO víc jak po roce, je to jednoznačné - začal jsem plně žít až od toho okamžiku
(a to ještě není hotovo, zbývají rodiče) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 12:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Hetrik: Gratulace! Si pašák Vsechny palce zvednuty:)
youngman: Popravde ja se odhodlal k CO po asi ctyr dnech tady co jsem si cetl CO prispevky a povzbuzovala mne rada lidi a ja jim za to opet dekuji citim se byt mnohem svobodnejsi:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 12:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hetrik uživatel

|
|
|
DIIIK.. No jasny ze je to jen o CO ale myslel sem to, jak rikal youngman ze se s nimi roztrhl pytel ale nwm jestli si nemam dat chvili pauzu je to mazec ale zase cekat jak na duuchod  |
|
|
|
|
 |
po srpen 04, 2008 12:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Hetrik: Gratuluju, sice opožděně, ale o to upřímněji  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Hetrik: gratuluji
řekl bych že prázdniny jsou nějak dobrý čas na CO , skutečně se tu s nimi teď roztrhl pytel, můj kamarád se také v pátek vyoutoval, řekl bych že hodně odvahy člověku dodá to když sem zavítá a přečte si ty příspěvky s úspěšnými CO, nej tak dál kluci  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|