|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so duben 05, 2008 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
To obracení bylo provizorní (tu trať chtěli zrušit), nebezpečné (couvající tramvaj) a v posledních letech umožňovalo obracet jen jeden vůz. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so duben 05, 2008 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Ano, prodlužuje... A proto se Laurová ruší... Neboť na obracecí kolej trojúhelníku v bezejmenné ulici si už léta brousí zuby jakási developerská firma, co vlastní pozemek, na kterém ta kolej stojí. Sice nevím, co s tím pozemkem chtějí dělat, nic nového tam asi beztak postavit nepůjde... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so duben 05, 2008 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
so duben 05, 2008 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Laurová |
|
|
Tak nám zrušili Laurovou. A ještě k tomu o tom web DPP jen mlčí a mlčí...
 _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st duben 02, 2008 1:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Honza: to jsem měl u starýho počítače, teď už vedu jen notebook (nerad bych, aby z něj něco trčelo)
Ale mám hezkou sbírku šroubků, u kterých jsem nikdy znovu nenašel, kam patří
TXB: Visty (ještě na XP jsem na to používal plugin do Total Commandera Back2Life, příjemná věcička) _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Já na tohle používám 200kb softík Restoration z roku 2002 Umí smazané soubory řadit podle data, takže není třeba nijak dlouho hledat. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 11:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
2 pepcza: a máš jako správnej íťák hardware poče volně rozhozený po stole ?
2 maku: a on tý hlášce (nebo libovolný jíný) ještě někdo věří ?
Naposledy upravil Honza dne út duben 01, 2008 11:46 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
pche a pak má člověk věřit hlášce... označené soubory budou nenávratně ztraceny  |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Honza: správnej ajťák přeci nezálohuje
katastrofa naštěstí zažehnána, po 45 minutovým vyhledávání mi File Scavenger našel i ty moje smazaný soubory (mezi dalšimi cca 30 tisíci)
a i kdyby se nepovedla obnova, tak bych holt musel dekompilovat moje vlastní knihovny (=vopruz), formátovat kód, zpětně konkretizovat...prostě práce jak na kostele a navíc bych si to ani nemohl vykázat, páč by mě jinak rádobyšéf-ředitel planety uškrtil. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pepcza: íťák ... klasika - stále platí: zkušenosti jsou sice sdělitelné, leč nepřenosné  |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
chvilka nepozornosti + SHIFT + DELETE + nezazálohovaná práce = jdu se oběsit _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne březen 30, 2008 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Náhodou jsem narazil na následující hodnocení seriálu Torchwood. Nenas... mě hodnocení seriálu, ale zvýrazněná pasáž:
citace: | Ne každý spin-off se povede - Torchwood je toho ukázkou. Doctor Who (2005) je geniální seriál, kombinující britský humor a nadsázku s lehkostí a Sci-Fi tematikou. Torchwood se s Doctorem Who v několika dějových liniích prolíná, ale je zcela jinak laděný. Je daleko akčnější a "vážnější", lehkost se kamsi vytratila. Jediný důvod k jeho sledování vidím ve zkrácení čekání na čtvrtou řadu Doctora Who. Nakonec poznámka - že se z mužského osazenstva Torchwoodu postupně klube partička homosexuálů, to je mi proti srsti. Až budou za dalších pár desítek let "zrovnoprávněni" zoofilové, pedofilové & spol., tak bude jistě módní, aby měl šéfhrdina platonickosexuální vztah se svým psíkem místo podřízeného a několika dalších postav mužského rodu. Takhle jsem si minulost "Face of Boa" opravdu nepředstavoval. |
Ani jsem netušil, že lze v člověku tak snadno vyvolat chu't někomu zakroutit krkem... _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Honza: v případě Javy tohle začíná být pravdivé až nepříjemně moc...
Maku: no..nebyl bych zase až tak hrr  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
pemel napsal: | pepcza napsal: | No moc si nestěžujte, až budete v práci, nečeká vás nic jiného  | Já pracuju už osmým rokem  |
Aspoň někdo tady v republice maká... Jsme na tebe hrdí.  |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 4:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Před chvilkou jsem zjistil, že už je pro vývojáře rozšíření dostupná nová verze vývojového prostředí, ve kterém se u nás ve firmě pracuje, a tam je překopáno snad všechno. |
Ty ještě neznáš základní íťácké pravidlo: Jak něco funguje, je na čase upgradovat  |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Romiri uživatel

|
|
|
studená sprcha po ránu  _________________ Podstatou sexualneho pudu je na 50% skryvana bisexualita. |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
pepcza napsal: | No moc si nestěžujte, až budete v práci, nečeká vás nic jiného  | Já pracuju už osmým rokem  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 1:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
No moc si nestěžujte, až budete v práci, nečeká vás nic jiného Před chvilkou jsem zjistil, že už je pro vývojáře rozšíření dostupná nová verze vývojového prostředí, ve kterém se u nás ve firmě pracuje, a tam je překopáno snad všechno. Jako by nestačilo, že už se současnou verzí jsem musel měsíc hledat vobezličky, jak docílit funkčnosti, kterou potřebuju
připadám si jak Sisyfos  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
U nás se bohužel kromě teorie práva a právních dějin mění skoro všechno. Správní právo, pracovní právo, evropské právo... Než se u nás nová učebnice dostane na pulty knihkupectví, tak už je půlka neplatná
Zápočet z pracovního práva jsem psal ještě podle starého Zákoníku práce a zkoušku už budu dělat podle nového  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 1:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
zkus si koupit 5 let starou nukleární medicínu, učit se z ní a pak jít na zkoušku Vysmějí se ti. Nebo farmakologie (1500), která když už konečně vyjde, je v mnoha směrech neaktuální.
Nicméně uznávám, že taková anatomie se příliš nemění. Stejně jako základy práva.
Půvab je navíc v tom, že všechno na sebe navazuje - nikdo soudný knížky neprodává. Je mu totiž jasný, že se při další zkoušce z čehokoli bude muset otevřít a zopakovat věci, co už jednou bral.
My medici jsme na tom prostě ve všech směrech hůř  |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 1:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Medicína se tak rychle mění, že si musíte kupovat nová vydání jako právníci? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Mě učebnice Interny po uplatnění největší slevy, co se dá sehnat, stála skoro 2000. Poslední dobou jsem nadšený, když cena knížky nepřesáhne 1000.  |
|
|
|
|
 |
po březen 24, 2008 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
To Manuel:
Jj, je to 6. vydání Začínám se pomalu učit na zkoušky, ale po loňské zkušenosti s Prof. Sládečkem jsem se rozohdl, že se tentokrát nebudu spoléhat jenom na výpisky a koupil jsem si raději učebnici  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne březen 23, 2008 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
pemel napsal: | Koupil jsem si novou učebnici správního práva. I po slevě na ISIC kartu jsem za ní zaplatil neuvěřitelných 930,-Kč  |
6. vydání, nebo je zas nějaká nová ...? |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Koupil jsem si novou učebnici správního práva. I po slevě na ISIC kartu jsem za ní zaplatil neuvěřitelných 930,-Kč  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 6:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Nemůžu usnout, ale nemůžu si ani nahlas pustit hudbu. |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: mBank |
|
|
Wítek napsal: | Já mám účet u Mbanky už skoro měsíc a zatím jen samé kladné ohlasy ... | Potvrzuji. Vždycky mě potěší, když na konci měsíce, poté co se započítají úroky a poplatky, je výsledek transakce kladný - tozn. úrok se opravdu připíše a netvoří jen zlomek strhnutých paušálních poplatků.
Kdysi jsem to počítal a vyšlo mi, že aby člověk pokryl měsíčním úrokem průměrné paušální poplatky běžného účtu, musel by mít na účtu právě cca. 750 000 Kč. No a teď se najednou ukazuje, že to jde i jinak. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Ráno jsem stoupnul na zasněženou zamrzlou louži a vyzkoušel jsem si jaké to je "bruslit na místě". Tak jsem manévroval, až jsem si škubnul zády tak šikovně, že i kdybych sežral všechen ibalgin na světě, tak to bolet nepřestane. Sláva pohotovým a spolehlivým Službám města Pardubic, které solí a pískujou vždy, když je to opravdu potřeba  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 4:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Hm, tak to mám zase smůlu .... falocentrické vidění světa se mi jaksi vyhýbá, takže radost tohoto druhu se nedostavuje  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Kdybys byla muž, tak by ses mohla radovat z prostého faktu, že aspoň (za něco) stojí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|