|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so září 29, 2007 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  | Obzvlášť minulej víkend, co?  | Tam byli všichni jasní Ale vážně, zkus se venku pozorně dívat, koho kluci pozorují, nebo se jim dívat zpříma do očí, když tě míjejí... Vyčteš z toho plno zajímavých informací.  | upozornění: nezaměňovat s hrou na nemrknanou či oční přetlačovanou  | Myslel jsem třeba typickou situaci v metru. Všichni znuděně koukají nikam a v tom nastoupí pěknej kluk. Stačí nezírat hned na něj, ale pozorovat, kdo všechno zaznamenal, že vešel a jak dlouho si ho prohlíží. Občas je to velmi překvapující zjištění  |
Z toho většinou nemůžeš usuzovat, já třeba v metru čumím naprosto na každého, kdo mě nějakým způsobem zaujme (v tom nejneškodnějším slova smyslu). |
Přesně, podle toho se nic nepozná, já taky v MHD očumuju kdekoho, ale prostě ne že by se mi ten dotyčný/dotyčná líbil(la), ale prostě mě něčim zaujmou (třeba i bradavice na nose důchodkyně s trsem černých chlupů), nebo prostě jen tak někam čumim, a ani nevnímám na koho, když si tak přemýšlím, duchem někde na Marsu. |
A z mý zkušenosti i heteráci koukají na chlapy a srovnávají takže podle mě to nepoznáš ... pokud to zrovna není tetička  |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
On je podle mě rozdíl mezi tím prvního gaye potkat a prvního gaye osobně poznat  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No vlastně prvního gaye jsem osobně poznal tady na tomto fóru, a to až ve svých 23ti letech. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 5:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Se pořád povídá o tom vrozeném radaru, ale já žádný fakt nemám, kromě nějkřiklavějších případů fakt nepoznám sexuální orientaci nějakého kolemjdoucího. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  | Obzvlášť minulej víkend, co?  | Tam byli všichni jasní Ale vážně, zkus se venku pozorně dívat, koho kluci pozorují, nebo se jim dívat zpříma do očí, když tě míjejí... Vyčteš z toho plno zajímavých informací.  | upozornění: nezaměňovat s hrou na nemrknanou či oční přetlačovanou  | Myslel jsem třeba typickou situaci v metru. Všichni znuděně koukají nikam a v tom nastoupí pěknej kluk. Stačí nezírat hned na něj, ale pozorovat, kdo všechno zaznamenal, že vešel a jak dlouho si ho prohlíží. Občas je to velmi překvapující zjištění  |
Z toho většinou nemůžeš usuzovat, já třeba v metru čumím naprosto na každého, kdo mě nějakým způsobem zaujme (v tom nejneškodnějším slova smyslu). |
Přesně, podle toho se nic nepozná, já taky v MHD očumuju kdekoho, ale prostě ne že by se mi ten dotyčný/dotyčná líbil(la), ale prostě mě něčim zaujmou (třeba i bradavice na nose důchodkyně s trsem černých chlupů), nebo prostě jen tak někam čumim, a ani nevnímám na koho, když si tak přemýšlím, duchem někde na Marsu. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  | Obzvlášť minulej víkend, co?  | Tam byli všichni jasní Ale vážně, zkus se venku pozorně dívat, koho kluci pozorují, nebo se jim dívat zpříma do očí, když tě míjejí... Vyčteš z toho plno zajímavých informací.  | upozornění: nezaměňovat s hrou na nemrknanou či oční přetlačovanou  | Myslel jsem třeba typickou situaci v metru. Všichni znuděně koukají nikam a v tom nastoupí pěknej kluk. Stačí nezírat hned na něj, ale pozorovat, kdo všechno zaznamenal, že vešel a jak dlouho si ho prohlíží. Občas je to velmi překvapující zjištění  | Z toho většinou nemůžeš usuzovat, já třeba v metru čumím naprosto na každého, kdo mě nějakým způsobem zaujme (v tom nejneškodnějším slova smyslu). | Vsadil bych se, že těm zajímavejm objektům mužského pohlaví věnuješ přece jen o sekundu delší pozornost. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  | Obzvlášť minulej víkend, co?  | Tam byli všichni jasní Ale vážně, zkus se venku pozorně dívat, koho kluci pozorují, nebo se jim dívat zpříma do očí, když tě míjejí... Vyčteš z toho plno zajímavých informací.  | upozornění: nezaměňovat s hrou na nemrknanou či oční přetlačovanou  | Myslel jsem třeba typickou situaci v metru. Všichni znuděně koukají nikam a v tom nastoupí pěknej kluk. Stačí nezírat hned na něj, ale pozorovat, kdo všechno zaznamenal, že vešel a jak dlouho si ho prohlíží. Občas je to velmi překvapující zjištění  |
Z toho většinou nemůžeš usuzovat, já třeba v metru čumím naprosto na každého, kdo mě nějakým způsobem zaujme (v tom nejneškodnějším slova smyslu). _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | TXB napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  | Obzvlášť minulej víkend, co?  | Tam byli všichni jasní Ale vážně, zkus se venku pozorně dívat, koho kluci pozorují, nebo se jim dívat zpříma do očí, když tě míjejí... Vyčteš z toho plno zajímavých informací.  | upozornění: nezaměňovat s hrou na nemrknanou či oční přetlačovanou  | Myslel jsem třeba typickou situaci v metru. Všichni znuděně koukají nikam a v tom nastoupí pěknej kluk. Stačí nezírat hned na něj, ale pozorovat, kdo všechno zaznamenal, že vešel a jak dlouho si ho prohlíží. Občas je to velmi překvapující zjištění  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
bright napsal: | TXB napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  | Obzvlášť minulej víkend, co?  | Tam byli všichni jasní Ale vážně, zkus se venku pozorně dívat, koho kluci pozorují, nebo se jim dívat zpříma do očí, když tě míjejí... Vyčteš z toho plno zajímavých informací.  |
upozornění: nezaměňovat s hrou na nemrknanou či oční přetlačovanou  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Wítek napsal: | pepcza napsal: | TXB napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Zajímavý popis ... příjde mi až neskutečný kolik gayů nás může obklopovat avšak já v mém okolí žádného v dospívání nepostřehl ... |
Když něco nechceš vidět, neuvidíš to.
|
zato já je/nás vidím všude  |
Já poslední dobou taky... přijdu do práce a... jeden buzerant větší než druhej  |
No vidíš, na tyhle jsem zapomněl  |
tak bych se sebou měl asi něco dělat ale já opravdu moc lidí v okolí nehodnotím jako gaye
asi to pro mě není důležité  |
z toho si nic nedělej, jsem takovej chodící radar, ale třeba před dvěma týdny, když ze záhadných důvodů projevoval v kavárně číšník značnou pozornost vůči mé osobě, vůbec nic mi nedocvaklo, až když mě kámoška "nakopla"  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  | Obzvlášť minulej víkend, co?  | Tam byli všichni jasní Ale vážně, zkus se venku pozorně dívat, koho kluci pozorují, nebo se jim dívat zpříma do očí, když tě míjejí... Vyčteš z toho plno zajímavých informací.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  |
Obzvlášť minulej víkend, co?  |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | zato já je/nás vidím všude | Já poslední dobou taky  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pepcza napsal: | TXB napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Zajímavý popis ... příjde mi až neskutečný kolik gayů nás může obklopovat avšak já v mém okolí žádného v dospívání nepostřehl ... |
|
Já poslední dobou taky... přijdu do práce a... jeden buzerant větší než druhej  |
No vidíš, na tyhle jsem zapomněl  |
tak bych se sebou měl asi něco dělat ale já opravdu moc lidí v okolí nehodnotím jako gaye
asi to pro mě není důležité  |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
TXB napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Zajímavý popis ... příjde mi až neskutečný kolik gayů nás může obklopovat avšak já v mém okolí žádného v dospívání nepostřehl ... |
|
No vidíš, na tyhle jsem zapomněl  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Zajímavý popis ... příjde mi až neskutečný kolik gayů nás může obklopovat avšak já v mém okolí žádného v dospívání nepostřehl ... |
|
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | Zajímavý popis ... příjde mi až neskutečný kolik gayů nás může obklopovat avšak já v mém okolí žádného v dospívání nepostřehl ... |
|
zato já je/nás vidím všude
bright napsal: |
Wítek napsal: | I. gay kterého jsem potkal byl v 16 přes net naivně jsem věřil fotce kterou mi poslal ... snad ani nebyla jeho ... tak jsem utekl z auta. |
Tebe rodiče v dětství neučili, že nemáš nastupovat k cizím pánům do auta, i kdyby ti nabízeli sladkosti?  |
 _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 3:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Zajímavý popis ... příjde mi až neskutečný kolik gayů nás může obklopovat avšak já v mém okolí žádného v dospívání nepostřehl ... | Když něco nechceš vidět, neuvidíš to.
Wítek napsal: | I. gay kterého jsem potkal byl v 16 přes net naivně jsem věřil fotce kterou mi poslal ... snad ani nebyla jeho ... tak jsem utekl z auta. | Tebe rodiče v dětství neučili, že nemáš nastupovat k cizím pánům do auta, i kdyby ti nabízeli sladkosti?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Někdy mám pocit, že začínám duševně dospívat, moudřet, či co, ale pak to zase odezní a je mi dobře Jinak já jsem měl ve dvanácti víc rozumu, než teď ve čtyři a dvaceti, takže mě se tohle dospívání nad dvacítkou asi netýká  |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 3:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TXB napsal: | to nebylo ani během dospívání - jedině ten učitel - toho jsem dostal asi v patnácti-šestnácti... to ostatní bylo od devatenácti/dvaceti vejš |
Tak pro někoho je dospívání i ve 20 nemyslíš ?  |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 3:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
to nebylo ani během dospívání - jedině ten učitel - toho jsem dostal asi v patnácti-šestnácti... to ostatní bylo od devatenácti/dvaceti vejš |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TXB napsal: |
rog: první gay, se kterým jsem byl v osobním kontaktu, byl jeden učitel na střední... první gay, který mi učinil nějakou nabídku, byl starý tělnatý hrobař během jedné mé brigády první gayové, se kterými jsem se setkal osobně a ktěří to o mně věděli, byli bóďa a alca (zdravím) a první gay, se kterým jsem si vyšel ven jen tak ve dvojici, byl z iboys a prvního gaye, se kterým jsem se líbal, jsem poznal na diskusním fóru, které s homosexualitou nijak nesouvisí (prostě jsem odhadl, že by mohl být... a byl, tak jsme se setkali i osobně... a pak ještě několikrát)  |
Zajímavý popis ... příjde mi až neskutečný kolik gayů nás může obklopovat avšak já v mém okolí žádného v dospívání nepostřehl ... o to jsem měl všechno horší. I. gay kterého jsem potkal byl v 16 přes net naivně jsem věřil fotce kterou mi poslal ... snad ani nebyla jeho ... tak jsem utekl z auta. Až druhý můj kontakt musím podotnkout že mezi I. a II. setkáním byl asi rok vypořádávání se s realitou jaká jsem naivka. II. kluk byl trpělivý a když jsem ani na 2 rande nepřišel dal mi 3 šanci. A pak jsme spolu asi měsíc něco měli ... |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
rog: první gay, se kterým jsem byl v osobním kontaktu, byl jeden učitel na střední... první gay, který mi učinil nějakou nabídku, byl starý tělnatý hrobař během jedné mé brigády první gayové, se kterými jsem se setkal osobně a ktěří to o mně věděli, byli bóďa a alca (zdravím) a první gay, se kterým jsem si vyšel ven jen tak ve dvojici, byl z iboys a prvního gaye, se kterým jsem se líbal, jsem poznal na diskusním fóru, které s homosexualitou nijak nesouvisí (prostě jsem odhadl, že by mohl být... a byl, tak jsme se setkali i osobně... a pak ještě několikrát)  |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: tak se také zapojuji.... |
|
|
Hodně štěstí v tvém "novém" životě!
rog napsal: | Jak vy jste vůbec potkali prvního gaye? Náhodně, plánově, přes vlastní kamarády nebo díky této komunitě? | Už jsem to tu někde psal. První gayové, které jsem kdy viděl, byli přátelé přátel mých rodičů. První stejně staré gaye jsem potkal na střední. První gaye, s kterými jsem se skamarádil, jsem poznal přes net. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 2:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
|
|
Wítek napsal: | Zdravím tak se nám představ ať aspoň tušíme s kým povídáme jinak přeji hezký den  |
Taky zdravím, .. něco o mě: momentálně ještě píšu z domova, od pondělí se však chystám do Prahy, kde po dlouhých letech dojíždění budu opět bydlet na koleji. Měl by tobýt takový zlom v mém životě, poněvadž se dosud neznám osobně ani s jediným gayem a to bych chtěl v Praze rychle změnit. Brzy to bude rok, co jsem započal svůj postupný comming out, díky perfektní podpoře od přátel a rodiny mi vůbec nic nebrání, abych začal žít i v tomto směru
trochu aktivněji. Jak vy jste vůbec potkali prvního gaye? Náhodně, plánově, přes vlastní kamarády nebo díky této komunitě? |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
rog napsal: | Zdravím všechny na tomto fóru!
Už nějaký čas to tu nesměle okukuji, a protože se mi zdá, že se tu v tomto virtuálním prostoru pohybuje zajímavá směska lidí, rád bych se také zapojil. Dlouho jsem přemýšlel jak - vyklopit na všechny svůj příběh, začít s mnoha dotazy, které se mi pořád honí hlavou... nakonec využívám tohoto vlákna, které je k tomu určeno, abych si tak odbyl premiéru.
To swa: že jsi zavítala sem, se ani nedivím, osobně mám min. dvě kamarádky, které mě považují za nejlepšího přítele, a to přesně kvůli důvodům, které jsi zmínila. |
Zdravím tak se nám představ ať aspoň tušíme s kým povídáme jinak přeji hezký den  |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
rog uživatel
|
Předmět: tak se také zapojuji.... |
|
|
Zdravím všechny na tomto fóru!
Už nějaký čas to tu nesměle okukuji, a protože se mi zdá, že se tu v tomto virtuálním prostoru pohybuje zajímavá směska lidí, rád bych se také zapojil. Dlouho jsem přemýšlel jak - vyklopit na všechny svůj příběh, začít s mnoha dotazy, které se mi pořád honí hlavou... nakonec využívám tohoto vlákna, které je k tomu určeno, abych si tak odbyl premiéru.
To swa: že jsi zavítala sem, se ani nedivím, osobně mám min. dvě kamarádky, které mě považují za nejlepšího přítele, a to přesně kvůli důvodům, které jsi zmínila. |
|
|
|
|
 |
čt září 27, 2007 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
jojx napsal: | swa napsal: | Wítek napsal: | swa napsal: | Čekala jsem kdo se zeptá první. Vede mě sem touha najít nové známé a poznat myšlení gayů. Asi jsem rozmazlená, ale slečny věčně ležící v barvách na vlasy mi lezou na nervy a hošani, kteří mají touhu mně jen někde ohnout mi lezou na nervy. Tak si hledám pár kamarádů, se kterýma bych mohla poblbnout a nešli mi po krku. Akorát...já sem vpadla jak velká voda, tak nevím no. Asi už tu některým za ty dva dny i lezu na nervy. |
Swa nemyslím si že by jsi někomu lezla na nervy však je to tady od toho aby se sem psalo Jinak samozřejmě máš pravdu gayove jsou nejlepší kamarádi.  |
Nejlepší kamarádi... jak se to vezme. Se mnou se teda baví akorát pár lidí tady na foru a tátův kolega. Jinak kolem sebe žádného gaye nemám a nebo o tom nevím (přitom všichni ví, že nikoho neodsuzuju pro orientaci, víru, rasu...takže si nemyslím, že by mi to někdo záměrně tajil), tudíž nedokážu posoudit jestli jsou zrovna nejlepší kamarádi, každopádně bych takového kamaráda chtěla ) |
hypermarkety jsou v tomto oboru poněkud podzásobeny, že?  |
Hyper, Super, Mini i Multi  |
|
|
|
|
 |
st září 26, 2007 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
swa napsal: | Wítek napsal: | swa napsal: | Čekala jsem kdo se zeptá první. Vede mě sem touha najít nové známé a poznat myšlení gayů. Asi jsem rozmazlená, ale slečny věčně ležící v barvách na vlasy mi lezou na nervy a hošani, kteří mají touhu mně jen někde ohnout mi lezou na nervy. Tak si hledám pár kamarádů, se kterýma bych mohla poblbnout a nešli mi po krku. Akorát...já sem vpadla jak velká voda, tak nevím no. Asi už tu některým za ty dva dny i lezu na nervy. |
Swa nemyslím si že by jsi někomu lezla na nervy však je to tady od toho aby se sem psalo Jinak samozřejmě máš pravdu gayove jsou nejlepší kamarádi.  |
Nejlepší kamarádi... jak se to vezme. Se mnou se teda baví akorát pár lidí tady na foru a tátův kolega. Jinak kolem sebe žádného gaye nemám a nebo o tom nevím (přitom všichni ví, že nikoho neodsuzuju pro orientaci, víru, rasu...takže si nemyslím, že by mi to někdo záměrně tajil), tudíž nedokážu posoudit jestli jsou zrovna nejlepší kamarádi, každopádně bych takového kamaráda chtěla ) |
hypermarkety jsou v tomto oboru poněkud podzásobeny, že?  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po září 24, 2007 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
swa uživatel
|
|
|
Wítek napsal: | swa napsal: | Čekala jsem kdo se zeptá první. Vede mě sem touha najít nové známé a poznat myšlení gayů. Asi jsem rozmazlená, ale slečny věčně ležící v barvách na vlasy mi lezou na nervy a hošani, kteří mají touhu mně jen někde ohnout mi lezou na nervy. Tak si hledám pár kamarádů, se kterýma bych mohla poblbnout a nešli mi po krku. Akorát...já sem vpadla jak velká voda, tak nevím no. Asi už tu některým za ty dva dny i lezu na nervy. |
Nejlepší kamarádi... jak se to vezme. Se mnou se teda baví akorát pár lidí tady na foru a tátův kolega. Jinak kolem sebe žádného gaye nemám a nebo o tom nevím (přitom všichni ví, že nikoho neodsuzuju pro orientaci, víru, rasu...takže si nemyslím, že by mi to někdo záměrně tajil), tudíž nedokážu posoudit jestli jsou zrovna nejlepší kamarádi, každopádně bych takového kamaráda chtěla ) _________________ Už si pro vás jdu, už si brousím zoubky... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|