|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st říjen 24, 2007 6:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | máslo: Hm, mladý intelektuál  | Njn, snažim se odkrýt svou pravou identitu . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út říjen 23, 2007 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo: Hm, mladý intelektuál  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út říjen 23, 2007 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Nového... změnil jsem si avatara... je to tušim víc jak rok stará fotka z dob, kdy jsem už neměl dlouhý vlasy, ale ještě nešel do hola . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út říjen 23, 2007 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Šmarjá, jak se tam hodlaj vejít. Co si to tak pamatuju, tak to byla docela díra, kam se vejde tak cca 25-30 lidí maxilmálně. Když si vzpomenu na jarní akci iboys ve Friends, tak tam bylo snad 150 lidí. No i když samozřejmě o čajovnu asi tak velký zájem nebude, předpokládám.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út říjen 23, 2007 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Duhová čajovna |
|
|
Když už tady Vodafone zmínil Duhovou čajovnu, tak se chci zeptat, jestli se tam někdo nechystáte na to nedělní (28.10.) "Podzimní posezení s iboys"  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út říjen 23, 2007 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Našel jsem duhovou čajovnu |
|
|
Našel jsem duhovou čajovnu. Už třetí týden se vyskytuji dvakrát denně na zastávce Letenské náměstí a až dnes, po důkladném studiu www stránek a po ujištění na mapy.cz, že Milady Horákové 73, Praha 7 je opravdu přímo na zastávce, jsem jí konečně našel.
Připadá mi, že některé podniky jsou, podobně jako Děravý kotel, postaveny tak, aby si jich běžný mudla prostě nevšimnul... _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 2:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: z tisku |
|
|
bright napsal: | pemel napsal: | Dnes je na titulní straně MF Dnes velký článek o máslovi  |
To myslíš vážně?? |
On ten článek není o máslovi  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: z tisku |
|
|
pemel napsal: | Dnes je na titulní straně MF Dnes velký článek o máslovi  |
To myslíš vážně?? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út říjen 16, 2007 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: z tisku |
|
|
Dnes je na titulní straně MF Dnes velký článek o máslovi  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Hurá do Říma |
|
|
jojx napsal: | Tomáš napsal: | Jupí, ve čtvrtek odlétám s kamarádkou do Říma, budeme tam až do úterka, procházet se po městě, prohlížet si památky atd. Nemůžu se dočkat, náhrada za nevydařené prázdniny  |
není to Audrey Hapburn?  |
Tomáš má do Audrey daleko!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | Jupí, ve čtvrtek odlétám s kamarádkou do Říma, budeme tam až do úterka, procházet se po městě, prohlížet si památky atd. Nemůžu se dočkat, náhrada za nevydařené prázdniny  |
není to Audrey Hapburn?  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
pepcza napsal: | začínám si plnit jeden sen. coby samouk začínám s japonštinou. |
wau! já se tady snažil sehnat nějakou výuku JP, ale nejbližší hodiny byly v pze. lze to opravdu řešit jako samouk? jakou máš metodiku? |
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Jupí, ve čtvrtek odlétám s kamarádkou do Říma, budeme tam až do úterka, procházet se po městě, prohlížet si památky atd. Nemůžu se dočkat, náhrada za nevydařené prázdniny  | Šťastnou cestu A hlavně tam moc nedráždi Papa Ratziho  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Jupí, ve čtvrtek odlétám s kamarádkou do Říma, budeme tam až do úterka, procházet se po městě, prohlížet si památky atd. Nemůžu se dočkat, náhrada za nevydařené prázdniny  | Tak si to tam užijte a nedělejte nic, co bych nedělal i já  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út říjen 02, 2007 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Hurá do Říma |
|
|
Jupí, ve čtvrtek odlétám s kamarádkou do Říma, budeme tam až do úterka, procházet se po městě, prohlížet si památky atd. Nemůžu se dočkat, náhrada za nevydařené prázdniny  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
so září 29, 2007 11:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Z tisku |
|
|
Z tisku Harry Potter se obával erekce
To jsou mi věci Někdo se bojí, že erekci mít nebude a HP se naopak bojí, aby jí náhodou neměl  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Tak jsem byl dneska poprvý v posilovně... ano, do teď jsem se tomu dokázal celý život vyhýbat ...tak jako nakonec mi to nepřišlo tak špatný, na to jaký jsem k tomu doteď měl odpor.
Na druhou stranu mě už by stejně nic nepomohlo . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 12:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Život, škola a podobné prkotiny |
|
|
Tomáš napsal: | Tak jsem opět tu Možná že vám to tak nepřišlo, ale pro mě těch 16 dní bylo strašně dlouhých. Jako bych tady nebyl půl roku. Konečně si můžu vydechnout, protože po celou dobu jsem se snažil dohnat školu, všechny zkoušky a práce, co jsem musel sepsat, abych mohl postoupit do druhého ročníku. Bylo to vyčerpávající, ale mám to | Tobě půl roku a vedení jako celý rok GRATULUJI k 1/5 studia!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 12:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
waweer napsal: | pepcza napsal: | Vodafone napsal: | Gůglu už je devet let.
Což znamená, že je stejně starý, jako moje zkušenosti s Internetem  |
Mládě  |
staresino
 |
preferuji označení "kmet" nebo "guru"  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Život, škola a podobné prkotiny |
|
|
AHOJ!
Tak jsem opět tu Možná že vám to tak nepřišlo, ale pro mě těch 16 dní bylo strašně dlouhých. Jako bych tady nebyl půl roku. Konečně si můžu vydechnout, protože po celou dobu jsem se snažil dohnat školu, všechny zkoušky a práce, co jsem musel sepsat, abych mohl postoupit do druhého ročníku. Bylo to vyčerpávající, ale mám to
Teď mě čeká jiná povinnost, mnohem milejší - dohnat vše, co jsem zameškal na fóru. Jak tak vidím, zabere mi to neméně času. Tak hurá do čtení  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá září 28, 2007 3:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
pepcza napsal: | Vodafone napsal: | Gůglu už je devet let.
Mládě  |
staresino
|
|
 |
čt září 27, 2007 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Vodafone napsal: | Gůglu už je devet let.
Mládě  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt září 27, 2007 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Gůglu už je devet let.
Což znamená, že je stejně starý, jako moje zkušenosti s Internetem  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po září 24, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Facelift |
|
|
Koukám, že se tady koná hromadná výměna avatarů Adam, Tomáš, Waky, Wítek, bright... Mimochodem, ten posledně jmenovaný mě volbou svého obrázku potěšil  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne září 23, 2007 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
začínám si plnit jeden sen. coby samouk začínám s japonštinou. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 5:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | sergej sudoplatov napsal: | No jo, ale já se stydim si ten časopis zakoupit, kvůli tomu co má na obalu, aby neměla trafikantka či trafikant podezření. Předčítat z něj nehodlám, pouze si přečíst ten článek. | Děláš si jen srandu, že jo?  |
Ne, to si legraci tedy nedělám. Ovšem pokud je ten článek PR nějakých cestovek, tak ho možná ani číst nemusím. |
Pikantnosti v něm určitě nečekej.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright napsal: | sergej sudoplatov napsal: | No jo, ale já se stydim si ten časopis zakoupit, kvůli tomu co má na obalu, aby neměla trafikantka či trafikant podezření. Předčítat z něj nehodlám, pouze si přečíst ten článek. | Děláš si jen srandu, že jo?  |
Ne, to si legraci tedy nedělám. Ovšem pokud je ten článek PR nějakých cestovek, tak ho možná ani číst nemusím. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Přiznám se, že se mi ten časopis dostal do ruky, ale tenhle článek jsem přeskočil a vůbec ho nečetl, protože to téma už předtím rozebíraly snad všechny noviny a televize. Ve skutečnosti jsou články na tohle téma jen skrytou reklamou cestovních kanceláří, které si přejí vytvořit určité zdání o Praze podporující jejich business. Vzápětí se proti tomu ozvou jiné cestovky, které jsou zaměřené na jinou klientelu (důchodce, rodiny s dětmi, školní zájezdy...) a budou to vehementně popírat. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: MF Plus |
|
|
Tak já investuju do bulváru a vezmu ho s sebou.  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st září 19, 2007 3:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright napsal: | sergej sudoplatov napsal: | No jo, ale já se stydim si ten časopis zakoupit, kvůli tomu co má na obalu, aby neměla trafikantka či trafikant podezření. Předčítat z něj nehodlám, pouze si přečíst ten článek. | Děláš si jen srandu, že jo?  | Jasně že jo. Ve skutečnosti je mu jenom líto vyhodit peníze za takový bulvár, tak se chce přiživit na někom, kdo to udělal  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|