|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Vzali kamarádi dobře to že jsi gay ? |
V pohodě, je to jako před tím |
|
78% |
[ 41 ] |
Přestali komunikovat |
|
3% |
[ 2 ] |
Chovají se ke mě jinak |
|
17% |
[ 9 ] |
Nesmířili se s tím |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 52 |
|
út září 11, 2007 11:41 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: |
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? |
No to nevím ale je to trubka ... ted se do me zase navezl a dela si ze me srandu takovou jako ze jsem buzinka ze nic nesvedu ... hroznej clovek. a nevím si s ním rady ... ignorace nepomáhá |
Někdy jedna dobře mířená rána vydá za tisíce zbytečných slov. Každopádně, jestli se do tebe takhle naváží, bude mít nějaký problém sám se sebou. |
Nejdřív bych ale zkusil "ohněm proti ohni". |
To znamená co? Oslovovovat ho debílku? Obávám se, že při srážce s blbcem se neradno snížit na jeho úroveň, protože lidi okolo zapomenou nebo nebudou vědět, kdo si začal, a nabudou dojmu, že jsou blbci oba dva. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út září 11, 2007 11:33 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? |
No to nevím ale je to trubka ... ted se do me zase navezl a dela si ze me srandu takovou jako ze jsem buzinka ze nic nesvedu ... hroznej clovek. a nevím si s ním rady ... ignorace nepomáhá |
Někdy jedna dobře mířená rána vydá za tisíce zbytečných slov. Každopádně, jestli se do tebe takhle naváží, bude mít nějaký problém sám se sebou. |
Nejdřív bych ale zkusil "ohněm proti ohni". _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
|
út září 11, 2007 11:21 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? |
Někdy jedna dobře mířená rána vydá za tisíce zbytečných slov. Každopádně, jestli se do tebe takhle naváží, bude mít nějaký problém sám se sebou. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út září 11, 2007 11:06 am |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? |
|
|
|
|
|
po září 10, 2007 10:20 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Není ten spolužák náhodou closet case s poruchou sebehodnocení? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po září 10, 2007 10:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
Studijní úspěchy zas tolik moc lidí nezávidí. To spíš životní úspěchy, vzhled, oblíbenost v kolektivu, optimismus... |
|
|
|
|
|
po září 10, 2007 9:40 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
zdenda napsal: | Wítek-čo nehezkého zrobil? |
ve škole mě pomlouvá kde to jde ... asi žárlí že mi to jde líp jak jemu nebo nevím |
|
|
|
|
|
ne září 09, 2007 11:33 am |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Wítek-čo nehezkého zrobil? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
ne září 09, 2007 9:34 am |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
jojx napsal: | Tak jsem rozšířil klub o jednoho kamaráda (znám ho fakt hodně dlouho) a on nejen, že to s nim ani nehnulo, ale ještě se drze zeptal, proč mi dělá takovej problém mu to říct a já na žádný důvody ani nepřišel - tak se mi zase potvrdilo, že moje okolí je víc v pohodě než já sám |
A nebo máš jen uvědomělé kamarády a taky se mi stává že na mě hrajou jako že nic a postraně mě pomlouvají ... teď jeden spolužák ... a je to docela hnusný když se to začne řešit na akademické půdě. No ale což aspoň mám proti něčemu bojovat. |
|
|
|
|
|
čt srpen 30, 2007 5:18 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
Tak jsem rozšířil klub o jednoho kamaráda (znám ho fakt hodně dlouho) a on nejen, že to s nim ani nehnulo, ale ještě se drze zeptal, proč mi dělá takovej problém mu to říct a já na žádný důvody ani nepřišel - tak se mi zase potvrdilo, že moje okolí je víc v pohodě než já sám _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
út srpen 28, 2007 9:39 pm |
|
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
... přesně taky mě to napadlo, že to provedu pomocí emailu. Osobní formu jsem v tomto případě zavrhl, protože bych ho jistě přivedl do rozpaků a třeba bych nestačil říct vše, nebo se vyjádřit tak přesně jako to mohu udělat písemně....
On tím navíc dostane čas se nad tím zamyslet, vše si v hlavně srovnat a vycítit, že to myslím jedině dobře... Ten e-mail mám už týden napsaný, ještě ho vypiluju a asi koncem týdne pošlu, ještě o tom popřemýšlím... |
|
|
|
|
|
út srpen 28, 2007 8:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TXB šaman
|
|
|
koltko: Nebo mu nazanča/řekni/přiznej se, že jsi na kluky a až třeba se ti přizná taky. Jednou jsem měl u jednoho člověka podezření, tak jsem mu naznačil a... byl |
|
|
|
|
|
út srpen 28, 2007 8:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++
|
Předmět: podobný problém |
|
|
Tak jsem řešil podobný problém. Potkával jsem na chodbě našeho ústavu člověka, který zcela jistě patřil k nám. Chtěl jsem se mu nějak představit, ale zároveň jsem ho nechtěl přivést do rozpaků. Nakonec se to vyřešilo tak, že jsem zjistil jeho nick na iboys a seznámení proběhlo tam
Vůbec si myslím, že takový e-mail je nejlepší forma pro seznamování - odesílatel může v klidu naformulovat správné věty a příjemce dostane prostor na to, rozmyslet se, jak zareagovat. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
|
út srpen 28, 2007 12:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
Mám kámoše, který bydlí nedaleko mě a zhruba jednou týdně se potkáváme i v práci. Již dva roky jsem měl podezření, že je náš. I když by to do něj asi nikdo neřekl, ale já to tak nějak vycítil. Asi před dvěma měsíci jsem však dostal definitivní indicii. O mně (asi) neví, že jsem taky gay. Chtěl bych se mu svěřit, že jsme na stejný lodi, ale zatím nevím jak a zda vůbec.
Ani ne tak ze své strany, ale z jeho. Jednou jsem s ním chatoval, a on mi napsal (nevědouc, že jsem to já), že kdyby se to o něm někdo dozvěděl, tak ho to dost psychicky raní.
Tak pořád přemýšlím, zda tím neudělám víc škody, než užitku. Aby pak nežil s vědomím, že to na něj můžu kdekoliv vytáhnout. Ale já už nejsem žádnej puberťák a životní hodnoty a postoje již mám srovnané.
Naopak si myslím, že by mu to pomohlo. Měl by na blízku kámoše, kterému se může kdykoliv svěřit. Co bych za to dal, když jsem se třeba s někým rozešel a nikdo nebyl na blízku, nikomu jsem se nemohl svěřit, jak neuvěřitelně mi bylo... Jinak je to moc pohodovej a chytrej kluk, ale tahle věc ho dost sžírá. Tak nevím, zda do toho jít či ne...
A jen, aby bylo vidět, jak někteří lidi přemejšlej... Kámoš mi říkal, to já se to o něm dozvědět, tak nečekám ani minutu a budu ho mít v posteli a tam by mu to došlo Jak jsou někteří člověci úzkoprsí.... |
|
|
|
|
|
so červenec 07, 2007 6:13 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
jojx napsal: | Adam napsal: | Týjo, o čem tohle vlákno je??? Člověk se na pár dní jede rereovat a najde tu takovouhle spoušť! Jinak (protože to všechnu beru odshora) s povděkem kvituji reinkarnaci dalšího medika - když už jsem k nim tedy také shovívavě započítán - a prosím a resumé všechno za poslední 3 dny.
|
hele, resumé - já to tady sleduju denně a i tak vůbec netušim co se děje ve větší polovině vláken
trochu mě to děsí, protože se chystám na delší čas zmizet a pak to budu muset dočítat (a to mi zas určitě zmizí ty žlutý značky) |
PRO JOJXE A ADAMA : No bavili jsme o psychologii pak že doktoři nebudou mít zlatý odlitý protézy a pak jste přišli s tím že to nechápete ... no a já už se v tom taky ztratil ... tak zpět k tématu ? Taže co bylo na začátku ? |
|
|
|
|
|
čt červenec 05, 2007 1:44 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
jojx napsal: | trochu mě to děsí, protože se chystám na delší čas zmizet a pak to budu muset dočítat (a to mi zas určitě zmizí ty žlutý značky) |
Upřímně mě těší, že nejsem sám, kdo jistý věci vnímá jako svoji povinnost. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
st červenec 04, 2007 3:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
Adam napsal: | Týjo, o čem tohle vlákno je??? Člověk se na pár dní jede rereovat a najde tu takovouhle spoušť! Jinak (protože to všechnu beru odshora) s povděkem kvituji reinkarnaci dalšího medika - když už jsem k nim tedy také shovívavě započítán - a prosím a resumé všechno za poslední 3 dny.
|
hele, resumé - já to tady sleduju denně a i tak vůbec netušim co se děje ve větší polovině vláken
trochu mě to děsí, protože se chystám na delší čas zmizet a pak to budu muset dočítat (a to mi zas určitě zmizí ty žlutý značky) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
st červenec 04, 2007 2:47 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Týjo, o čem tohle vlákno je??? Člověk se na pár dní jede rereovat a najde tu takovouhle spoušť! Jinak (protože to všechnu beru odshora) s povděkem kvituji reinkarnaci dalšího medika - když už jsem k nim tedy také shovívavě započítán - a prosím a resumé všechno za poslední 3 dny.
pemel napsal: | Teď už si ani zubaři nemůžou ulejvat zlato na protézy, když se dělají bílé |
Zubaře si neber do huby nebo se oni dostanou do huby tobě! |
|
|
|
|
|
út červenec 03, 2007 11:33 am |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Několik mnoho hodin psychologie na škole určitě něco zanechá na neposkvrněné duši ... takže bacha na mě |
Jeee, tak to jsem rád, že jste měli hodně psychologie, nás na škole učili, že vy medikové přistupujete k člověku spíš jako ke kupě svalů, šlach, kostí a vnitřních orgánů, ale na duši a osobnost zapomínáte |
Jak jaký lékař myslím si že my moderní k tomu budeme právníkama svých pacientů dohnáni aby jsme se starali více o jejich psýché |
Zatímco my právníci se budeme starat o jejich peněženky |
Teď jsi uhodil kladívkem na hlavičku. Doktoři zase ostrouhají ... jako vždy |
Teď už si ani zubaři nemůžou ulejvat zlato na protézy, když se dělají bílé |
|
|
|
|
|
út červenec 03, 2007 10:32 am |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Několik mnoho hodin psychologie na škole určitě něco zanechá na neposkvrněné duši ... takže bacha na mě |
Jeee, tak to jsem rád, že jste měli hodně psychologie, nás na škole učili, že vy medikové přistupujete k člověku spíš jako ke kupě svalů, šlach, kostí a vnitřních orgánů, ale na duši a osobnost zapomínáte |
Jak jaký lékař myslím si že my moderní k tomu budeme právníkama svých pacientů dohnáni aby jsme se starali více o jejich psýché |
Teď jsi uhodil kladívkem na hlavičku. Doktoři zase ostrouhají ... jako vždy |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 11:08 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pemel šaman
Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Wítek napsal: | Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Několik mnoho hodin psychologie na škole určitě něco zanechá na neposkvrněné duši ... takže bacha na mě |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 8:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: |
Ani s několika hodně hodinami psychologie neukecáš pacienta tak, aby zapomněl, že mu nefunguje nebo chybí nějaký tělesný orgán. |
zejména pokud mu nefunguje sluch |
jo, anebo vyměšování. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 8:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
bright napsal: |
Ani s několika hodně hodinami psychologie neukecáš pacienta tak, aby zapomněl, že mu nefunguje nebo chybí nějaký tělesný orgán. |
zejména pokud mu nefunguje sluch _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 8:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Několik mnoho hodin psychologie na škole určitě něco zanechá na neposkvrněné duši ... takže bacha na mě |
Starost o psýché? Pche. Náhrada újmy na zdraví způsobené léčením extra lege artis! |
Tak to by jsi se divil
Myslíš že když pacienta ukecám že pak za tebou příjde a bude mě žalovat ... pche to víš že ne |
Ani s několika hodně hodinami psychologie neukecáš pacienta tak, aby zapomněl, že mu nefunguje nebo chybí nějaký tělesný orgán. | |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 8:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Několik mnoho hodin psychologie na škole určitě něco zanechá na neposkvrněné duši ... takže bacha na mě |
Starost o psýché? Pche. Náhrada újmy na zdraví způsobené léčením extra lege artis! |
Myslíš že když pacienta ukecám že pak za tebou příjde a bude mě žalovat ... pche to víš že ne |
Ani s několika hodně hodinami psychologie neukecáš pacienta tak, aby zapomněl, že mu nefunguje nebo chybí nějaký tělesný orgán. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 8:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Několik mnoho hodin psychologie na škole určitě něco zanechá na neposkvrněné duši ... takže bacha na mě |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 8:12 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Wítek napsal: | Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Několik mnoho hodin psychologie na škole určitě něco zanechá na neposkvrněné duši ... takže bacha na mě |
Starost o psýché? Pche. Náhrada újmy na zdraví způsobené léčením extra lege artis! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 8:05 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+
|
|
|
Tomáš napsal: | Wítek napsal: | Několik mnoho hodin psychologie na škole určitě něco zanechá na neposkvrněné duši ... takže bacha na mě |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 6:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Tomáš napsal: | Jeee, tak to jsem rád, že jste měli hodně psychologie, nás na škole učili, že vy medikové přistupujete k člověku spíš jako ke kupě svalů, šlach, kostí a vnitřních orgánů, ale na duši a osobnost zapomínáte |
to se má týkat jenom mediků? Ostatní členové lékařského týmu na tom jsou jak? |
|
|
|
|
|
po červenec 02, 2007 4:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Tomáš napsal: |
Takže vás vlastně učí, že vy jste umělci a oni jen fušeři, jo? _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|