Gay komunita
     
         
         
 
Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  
   
 
 
Obsah fóra Gay komunita Informace o webu Ilustrace: Joe Phillips
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Zaslat odpověď

so listopad 05, 2005 5:38 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman


Založen: 25.10.2005
Příspěvky: 7470
Bydliště: Teherán:)

Předmět: TEĎ jsem to zkontroloval!:) Citovat

No mě se asi nejvíc líbí takové to ráno po silvestru - jeden kluk spí na druhém, který si o něčem přemýšlí (možná s tím bude mít něco společného fotka jeho s nějakou blondýnkou:) na nočním stolku). Je to veselé a mě osobně blízké. Laughing

A potom ten policajt a surfař - ten americký pár v pozadí, jak nevěřícně zírá, to je prostě "lovely".

Jinak jsem ke svému šoku zjistil, že si živě pamatuji /a možná někde i mám/ obrázky JP, které on v současné době na svých stránkách již neuvádí. Hmmm.
_________________
You have trapped me in your trap of logic!
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá září 30, 2005 2:06 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman


Založen: 27.9.2005
Příspěvky: 2116
Bydliště: Praha

Předmět: Obrázky Citovat

Obrázky o, kterých se tu píše jsou moc krásné. Leckdy prijemne lechtive, jindy plne citu... Navrhuji usporadat malou anketu o nejoblibenejsi obrazek jehoz auteorem Joe Phillips. Máš od nej oblibeny obrazek. Pro me jsou nezapomenutelni dva kluci sedici vedle sebe na molu nebo treba obrazek dabla:-) Jsou i jine romanticke obrazky. Treba na prochazce se psi:-))
Jaky se Ti libi Tobe...?? Very Happy
_________________
Jsem...
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

po září 26, 2005 9:27 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin


Založen: 25.9.2005
Příspěvky: 499
Bydliště: Praha

Předmět: Ilustrace: Joe Phillips Citovat

Joe Phillips je jedním z nejznámějších světových kreslířů komiksů s gay tématikou. Udělil nám souhlas pro použití svých kreseb v projektu Gay komunita - za což mu patří náš dík. Dalo by se o něm jistě napsat mnohé, ale připadlo nám vhodnější nechat jej mluvit samotného. Následující text je překladem jeho "bio stránky" z jeho homepage:

Poté, co byl Joe přiveden na svět, brzy zjistil, že má pozoruhodný a neobvyklý dar zachytit na papír formy života viděné ve svém okolí. V počátcích ho tato schopnost vydělovala ze společnosti, ale brzy se naučil využít této schopnosti k vytváření věcí tak, jak je vidí pohledem svého nitra. Výsledky této činnosti jsou nyní tím, co se nazývá umění Joe Phillipse! Hahaha…

Čau kluci, něco podobného bych o sobě měl říkat po zhruba deseti letech kreslení komiksů. Opravdu jsem udiven popularitou svých prací. Nikdy mne nenapadlo, jak je budou ostatní dobře přijímat. Někteří lidé kresby dokonce kradou a předstírají, že se jedná o jejich dílo. To už by bylo něco pro právníky.

Snem každého člověka je živit se tím, co ho baví, takže mám vlastně velké štěstí. Doufám, že tento pocit s vámi sdílím ve své tvorbě.

Od té doby, co jeskynní lidé malovali na stěny jeskyní, jsme asi spojeni s uměním jako vizuálním jazykem a ten je součástí všeho, co jako lidé děláme. Stačí jenom otevřít oči a rozhlédnout se po našem světě – auto, kterým jezdíme, dům, v němž bydlíme i šaty, které nosíme – vše je ovlivněno uměním. Bere mi dech, že jsem se též stal takovou součástí. Jestli chci, aby si lidé něco z mé tvorby odnesli, je to radost ze života, radost z toho, že jsme, jací jsme, a radost z našeho jedinečného bytí v tomto okamžiku.

Když se někdy dostávám do jedné ze svých nálad, během níž mne ovládají pochybnosti a napadají různé nesmysly, snažím se prostě začít číst ty milé dopisy, které mi vy kluci píšete, a to mě vrátí zpět do skutečnosti. Nechci vás obtěžovat popisováním svých duševních stavů, protože vím, že každý z nás musí přemáhat nějaké osobní úzkosti, které musíme přemáhat.

Žiju ve slunném San Diegu, skoro celý rok je tu 23°C a ze svého bytu se dívám na záliv s parkem, kam to je jen pár metrů. To je moje plátno a moje současné umění zobrazuje mladé muže kolem mě. Nemyslím tím šestnáctileté mladíčky, ale mládí nás všech při hrách ve slunci bez ohledu na náš skutečný věk. Protože jsme byli coby gayové nuceni skrývat své každodenní prožitky, někdy se stane, že při setkání jsme nepřirození. Doufám, že moje práce ukazují, jak příjemné může být se skutečně přijmout, i když k sebepřijetí vede dlouhá cesta. Moje práce byla ovlivněna mnoha lidmi z komunity i mimo ni a sám chci druhým všechno vracet, aby se věci hýbaly a rozrůstaly.

Hodně lásky vám všem přeje

Joey

Překlad: Standa - agentura Alipas, s. r. o.
 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  
Zaslat odpověď

 
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


      Na začátek stránky  

Strana 1 z 1
Přejdi na:  

width=30/ Poslední příspěvky width=30/
         

 
   
Postaveno na phpBB, překlad Azu
Provozuje bodyia.cz
 
         
TOPlist