|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červen 15, 2007 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Zvládnete pár modelů?
(dejte tomu chvilku, než se obrázky načtou...)
Beiron Andersson
Gabriel Aubry
Dayton Schlosser (proč mi každá jeho fotka připadá lehce perverzní? )
Joel West
Jon Passavant
Marcus Schenkenberg
Nelson Vance
Peter De Vries
Robert Perovich
Shaun Devet
Shaun McNatt
Tyson Ballou
 |
|
|
|
|
 |
pá červen 15, 2007 9:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Stonerock napsal: | TXB napsal: | OK, budu doufat, že mě ostatní, kteří je už vidí potřetí, nesežerou a Manuel, kterému jsem vypěstoval k Ale Marchimu averzi, mi na příštím srazu nevyškrábe oči  |
Opakování matka moudrosti. Jo, a asi si budu muset pořídit nějaký slintátko nebo tak něco. Už mě fakt přestává bavit muset ten stůl furt utírat...  |
Aspoň že ne do klávesnice...ty jsou na to dost háklivé  |
|
|
|
|
 |
pá červen 15, 2007 4:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | OK, budu doufat, že mě ostatní, kteří je už vidí potřetí, nesežerou a Manuel, kterému jsem vypěstoval k Ale Marchimu averzi, mi na příštím srazu nevyškrábe oči  |
Opakování matka moudrosti. Jo, a asi si budu muset pořídit nějaký slintátko nebo tak něco. Už mě fakt přestává bavit muset ten stůl furt utírat...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
burka tester

|
Předmět: ehm...... |
|
|
eee-hmmmm........
no....... NADHERA |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | jojx napsal: | no jasně, že chci  |
OK, budu doufat, že mě ostatní, kteří je už vidí potřetí, nesežerou a Manuel, kterému jsem vypěstoval k Ale Marchimu averzi, mi na příštím srazu nevyškrábe oči
komplet Aleho obrázky jsem hodil sem (4MB), ale prakticky všechny zajímavé jsou tady, takže to ani nemá cenu stahovat
To je snad osud... server ukazto.com, kam jsem nahrál ty obrázky, ponechává jejich názvy v původní podobě, ale pokud už tam je nahraný jiný obrázek se stejným názvem, vygeneruje několik náhodných čísel/písmen a připojí je na konec názvu, aby se to lišilo... samozřejmě, že u prvního obrázku s Ale Marchim to k názvu doplnilo naprosto náhodnou kombinaci písmen a čísel "gay1"
za zmínku pak ještě stojí tenhle "objekt", na který tu před časem upozornil azrael
Výhledově zkusím najít nějaký nový obrázky v tomto duchu, abych se stále neopakoval  |
aha, to jsem netušil, že je to tak nebezpečný
dík moc _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
jojx napsal: | no jasně, že chci  |
OK, budu doufat, že mě ostatní, kteří je už vidí potřetí, nesežerou a Manuel, kterému jsem vypěstoval k Ale Marchimu averzi, mi na příštím srazu nevyškrábe oči
Tyson Ballou
Will Chalker
Gael Garcia Bernal
Channing Tatum
Marios Lekkas
Jude Law
Kevin Zegers
William Levy
Ale Marchi (až do konce)
komplet Aleho obrázky jsem hodil sem (4MB), ale prakticky všechny zajímavé jsou tady, takže to ani nemá cenu stahovat
To je snad osud... server ukazto.com, kam jsem nahrál ty obrázky, ponechává jejich názvy v původní podobě, ale pokud už tam je nahraný jiný obrázek se stejným názvem, vygeneruje několik náhodných čísel/písmen a připojí je na konec názvu, aby se to lišilo... samozřejmě, že u prvního obrázku s Ale Marchim to k názvu doplnilo naprosto náhodnou kombinaci písmen a čísel "gay1"
za zmínku pak ještě stojí tenhle "objekt", na který tu před časem upozornil azrael
Výhledově zkusím najít nějaký nový obrázky v tomto duchu, abych se stále neopakoval  |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 6:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
jo pošli ať je taky nějaká sranda |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
TXB napsal: | nj vlastně, tys tu tehdy taky ještě nebyl Jestli chceš, tak reuploadnu i ty ostatní (bylo jich víc, ale v threadu už je nenajdeš, odkazy přestaly fungovat).
První je Channing Tatum (jediná "oduševnělá" fotka, kterou jem s ním dokázal najít) a zbytek je Ale Marchi (mám pěknou sbírku jeho obrázků ) |
No já jsem viděl Step Up (u nás Let's Dance) a světe div se, Channing Tatum je schopen celých dvou (podstatně se lišících) výrazů ve tváři a tím se zařadil hned za Heath Ledgera, který má jeden univerzální výraz pro všechno
Ale jinak musím uznat, že se na něj "dá dívat"  |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | nj vlastně, tys tu tehdy taky ještě nebyl Jestli chceš, tak reuploadnu i ty ostatní (bylo jich víc, ale v threadu už je nenajdeš, odkazy přestaly fungovat).
První je Channing Tatum (jediná "oduševnělá" fotka, kterou jem s ním dokázal najít) a zbytek je Ale Marchi (mám pěknou sbírku jeho obrázků ) |
no jasně, že chci  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
nj vlastně, tys tu tehdy taky ještě nebyl Jestli chceš, tak reuploadnu i ty ostatní (bylo jich víc, ale v threadu už je nenajdeš, odkazy přestaly fungovat).
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | Mě v tom chybí alespoň jeden zajímavější prvek (neobvyklá kompozice, světlo, zajímavé barvy...). Ale abych nekritizoval, dám sem pár fotek, které se mi líbí nejen obsahem, ale i kompozicí (poslední má kompozičně blízko k té tvé, ale má pěkné světlo). Všechny už sem je sem v minulosti dával, takže je doufám jasné, že to dělám pouze kvůli tobě
|
slint, slint
tak pozor, takový kluci tu nejsou jenom kvůli mrbeanovi _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Bohužel, hromady svalů v nabídce nemám  |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
vidíš jak seš hodnej. No ne že by se mi ty fotky nelíbili ale přce jenom k té mé to májí trošku daleko a hlavně na tý mí fotce je hromada svalů a to je bohužel podstatný rozdíl. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Mě v tom chybí alespoň jeden zajímavější prvek (neobvyklá kompozice, světlo, zajímavé barvy...). Ale abych nekritizoval, dám sem pár fotek, které se mi líbí nejen obsahem, ale i kompozicí (poslední má kompozičně blízko k té tvé, ale má pěkné světlo). Všechny už sem je sem v minulosti dával, takže je doufám jasné, že to dělám pouze kvůli tobě

Naposledy upravil TXB dne čt červen 14, 2007 5:00 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
tak tohle jsem vylovyl ze svých archivů. Ne že by se mě ten obrázek líbil. Je moc svalnatý, ale beru to tady spíše jako fotografickoou práci. Ta je úžasná nemyslíte??
 |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Na ty dva poslední od mrbeana se už alespoň dá koukat. Když budu benevolentnější k některým prvkům jejich tělesné stavby, které jsou možná úchvatné, ale které nejsem schopen docenit, tak bych řekl, že jsou dokonce pěkní
edit: ale jo, ten poslední by šel tak jak je...  |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mrbean napsal: |
dalšíí pěkné foto ale možná trošku moc sportovní. |
ten někdy sportoval? zajímalo by mě jak hraje fotbal _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
dalšíí pěkné foto ale možná trošku moc sportovní. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 2:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pana b. nejvíc zaujala ta s podtitulem "vzadu dobrý?". Nemá pokračování?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nikom: třeba jsi pana b. jen špatně pochopil... možná jen žádal o tebou vlastněné fotky tvé koupelny - nikde nepíše, že na nich máš být ty - jen že mají být tvé a že mají pocházet z koupelny  |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 1:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
mrbean napsal: | Nemusíš nás tím zatěžovat to je fakt, ale můžeš klidně pár obrázků s minimen podkožního tuku poslat. |
Až zase narazím na něco co mě zaujalo, pošlu, ale jinak už jsem sem nějaký fotky dával a opakovat se nebudu;)
A aby bylo jasno pane B. Toho bohdá nebude abych se tady vystavoval...  |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 11:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikome, že bys sem hodil pár svých fotek z koupelny.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červen 13, 2007 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
Nemusíš nás tím zatěžovat to je fakt, ale můžeš klidně pár obrázků s minimen podkožního tuku poslat. |
|
|
|
|
 |
st červen 13, 2007 8:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Tuk |
|
|
Raději Vás nebudu zatěžovat přednáškama o architektonice kůže, podkoží a jejich funkčnosti. Vynechávat tukovou tkáň je provadu blbost.
Nicméně dávám přece jenom přednost mužům s nižším obsahem tukové tkáně... |
|
|
|
|
 |
st červen 13, 2007 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
No tak vidíte že to jde když vás někdo zorganizuje (neberte to ve zlím jsem prostě organizační typ) klidně pošlete víc, já si stěžovat nebudu. |
|
|
|
|
 |
st červen 13, 2007 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
st červen 13, 2007 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Já tam ty svaly vidím taky a docela dost. Ano... a radši ti odpovím předem - taky nosím brejle. Ale něco na tom bude. Když si je sundám, svaly na obrázku zmizí
V minulosti jsem sem naházel desítky obrázků podlé mého vkusu, takže mám (snad) na čas vybráno  |
|
|
|
|
 |
st červen 13, 2007 6:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
To TXB: ale vždyť mi se neskalpujem, tak hrozný to ještě není, jenom si vyměňujeme názory a to slušně a v pohodě. jenom jsem nemohl pochopit, kde vyděl ty svaly na posledním obrázku. A vůbec, proč taky někdo jinej nepošle nějaký zajímavý obrázek??? |
|
|
|
|
 |
st červen 13, 2007 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
Martin napsal: | mrbean napsal: | Martin: mezi svaly a kůží myslíš podkožní tuk a podobný věci?? Tak takovou fotku jsem tady ještě ani neviděl. |
Jojo, tak to myslim. A konec konců to je taky správný a tak to má bejt  |
naprosto souhlasím, protože tuk zbavuje tělo dokonalosti a krásy! |
|
|
|
|
 |
st červen 13, 2007 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
často se to nestává, ale souhlasím s brightem...
Nicméně mi připadá trochu divný, abychom se tu vzájemně skalpovali kvůli tomu, že máme každej jinej vkus... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|